Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA:

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 11:53 #13016

Vicici!
Ági mailjeinek legalján kapcsolattartás címén a következő telefonszám szokott szerepelni:
Tel. 00306978131417
Próbáld ezt. :)

Nekem is ez a szám van meg.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 11:50 #13015

Vicici!
Ági mailjeinek legalján kapcsolattartás címén a következő telefonszám szokott szerepelni:
Tel. 00306978131417
Próbáld ezt. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 11:45 #13014

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem :nem tudnátok nekem megmondani az Ónodi Ági tel. számát.Én a lapon találhatón próbáltam hívni,de lehet,hogy valamit még lehagytam.Ott ez van megadva:+30259306227 .Ha valakinek esetleg még szállás ügyben lenne infója annak nagyon örülnék mert sajna még mindig nem sikerült találnom,de az idő már szorít!

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 11:38 #13013

Szia Anna,

Remek hír :örül:

Én is úgy érzem, hogy találkozni fogunk valahol- legfeljebb a parton frappézás közben :)
Lassan minden pihenőben lesz az út alatt egy-egy thassos rajongó.
Szerintem kiteszek egy kis táblát előre, vagy hátulra mint a buszokon a célállomást jelző papíroska.
Lehet ebből még egy :Thassos-fan: matrica is ha nincs védjegyezve :)[/quote]

Ha látsz egy fekete Skoda Superb, ezüst kombi Audi és egy bordó Citroen C3 konvojt, azok mi leszünk.

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 11:02 #13010

Üdv Mindenkinek!

Mi is augusztus 16-án indulunk, 16.00 órakor Seregélyesről. Mi Tompán megyünk ki az országból - nekünk ez a jobb, illetve kevesebben vannak, mint Röszkénél -, de az útvonal ugyanaz lesz Novi Sad-tól. Mi három autóval megyünk, 10 fő, elvileg konvojban. Két család már többször utaztunk együtt, most a nővérem is csatlakozik hozzánk.
Thassosra már negyedszer megyünk idén, Görögországba már nem is tudom hányadszorra, és mindig autóval.

Mi ott leszünk valahol előttetek, utánatok, valahol az úton biztosan összefutunk. Andriska: ahogy néztem a távolságokat, kb együtt leszünk Novi Sad környékén, főleg, ha tényleg időben el tudunk indulni.

Ha bármiben segíthetek még: <!-- e --><a href="mailto:anna.szakmari@gmail.com-anna.szakmari@gmail.com

Szia Anna,

Remek hír :örül:

Én is úgy érzem, hogy találkozni fogunk valahol- legfeljebb a parton frappézás közben :)
Lassan minden pihenőben lesz az út alatt egy-egy thassos rajongó.
Szerintem kiteszek egy kis táblát előre, vagy hátulra mint a buszokon a célállomást jelző papíroska.
Lehet ebből még egy :Thassos-fan: matrica is ha nincs védjegyezve :)

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 25 10:29 #13009

Üdv Mindenkinek!

Mi is augusztus 16-án indulunk, 16.00 órakor Seregélyesről. Mi Tompán megyünk ki az országból - nekünk ez a jobb, illetve kevesebben vannak, mint Röszkénél -, de az útvonal ugyanaz lesz Novi Sad-tól. Mi három autóval megyünk, 10 fő, elvileg konvojban. Két család már többször utaztunk együtt, most a nővérem is csatlakozik hozzánk.
Thassosra már negyedszer megyünk idén, Görögországba már nem is tudom hányadszorra, és mindig autóval.

Mi ott leszünk valahol előttetek, utánatok, valahol az úton biztosan összefutunk. Andriska: ahogy néztem a távolságokat, kb együtt leszünk Novi Sad környékén, főleg, ha tényleg időben el tudunk indulni.

Ha bármiben segíthetek még: <!-- e --><a href="mailto:anna.szakmari@gmail.com-anna.szakmari@gmail.com

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 22:46 #13007

..............Van aki már százszor megjárta az könnyet alkot véleményt!Majd ha már legalább mi is eljutunk kocsival 2-szer akkor menők leszünk.

Meg még sokszor eljuttok :D naná... És evés közben jön meg az étvágy... :D

Kedves Vicici, tudod, mindenkinek volt egy első útja ... :D
És jók a fórumok általában (már amelyik nem kivétel...) , mert sok ember sok tapasztalatát lehet összerakni, és sok információ alapján lehet dönteni.

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 16:30 #12989

Kedves András!Én örülök,hogy írtál.Bizony jó lenne még ha egy bizonyos távolságon belül is egy sorstárs.Mi sem szeretnénk rohanni .Főleg a gyerekek miatt sem.!Van aki már százszor megjárta az könnyet alkot véleményt!Majd ha már legalább mi is eljutunk kocsival 2-szer akkor menők leszünk.

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 14:22 #12988

Nem is várnám el senkitől - eszembe sem jutna ilyen, hogy miattam maradjon le a jól megérdemelt nyaralásáról, miattam ne érhessen oda mihamarabb.
Csak elképzeltem egy idilli pillanatképet, hogy összefutunk valahol szerbiában és megosztjuk egymással eddigi tapasztalatainkat, élményeinket az úttal kapcsolatosan.
Aztán megbeszéljük, hogy valamelyik nap iszunk egy frappét családostul a parton...

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 13:48 #12986

Kedves Pamag!
Már nem először járunk Thassoson ezért én is biztos vagyok benne,hogy jó a választás,de azért kösz.Eddig busszal voltunk!Ezért csak az aggodalom !

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 13:23 #12985

Viszont ha nem is egymás után, mellett, előtt haladunk, mégis megnyugtató lehet, hogy van egy :Thassos-fan: valahol 100km-el előttem, vagy mögöttem :D

Most rosszmájú leszek.
És az a fórumon szerzett ismerős majd visszafordul neked, hogy segítsen. Persze akkor, mikor már alig várja, hogy odaérjen. Finoman szólva is hamis biztonságérzet. Bár van akit ez is megnyugtat. :oops: :oops:

Higgyétek el, semmi extra nincs az úton. Amit pamag írt, az teljesen megállja a helyét!
Az embernek magát és a képességeit kell ismerni. Ha álmos, akkor pedig tudni kell időben megállni.

Egyébként én nem vagyok a konvojozás híve, de ha hasonlók az emberek, akkor lehet.
Én már mentem így, volt akivel teljesen jól ment, nem sokat vesztettünk még az előzőseknél sem, de volt olyan, akitől a hajam égnek állt.
És ha már konvoj, akkor legyen URH kapcsolat, mert különben nehéz a kommunikáció....

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 12:11 #12983

Pamaggal egyetértésben: mindenkinek más a tempója, más a ritmusa, máskor előz, más sebességgel megy, máskor akar megállni és nem ugyanannyi időre...

Viszont ha nem is egymás után, mellett, előtt haladunk, mégis megnyugtató lehet, hogy van egy :Thassos-fan: valahol 100km-el előttem, vagy mögöttem :D

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 12:05 #12982

Szia,

Rendben feljegyeztem a címet.
Kislányunk nemrég múlt 2 éves.

Szállást anno 3 éve az Apollon Travelnél intéztük (busszal mentünk).
Akkor ismertük meg Ágit Thassoson és most rajta keresztül intéztük el a szállást.
Ha jól láttam akkor a magánszállásai már beteltek egész szeptemberig, de szerintem lehetnek még olyan megoldások, hogy néhány nap egyik, majd néhány nap másik helyen. Kissebb kirándulásra ösztönözve az embert, megismerni más szállásadók vendégszeretetét is :)
De ebben nem mernék állást foglalni, én is vendég vagyok itt , nem kapirgálnék más portáján :D
Talán még az Aeolus travelnek is vannak szállásai a szigeten.

emil:
<!-- e --><a href="mailto:andrasi.gabor01@gmail.com-andrasi.gabor01@gmail.com

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 11:55 #12981

Sziasztok!
2013.08.13-2013.08.16. körül szeretnénk autóval Thassosra menni. 4-en vagyunk. Megszeretném kérdezni, hogy menne-e más valaki is ebben az időpontban Thassosra, mert konvojban szeretnénk utazni. 2x voltunk Thassoson busszal, ezért az egyéni útban még bizonytalanok vagyunk. Ha tudtok szállást javasolni szívesen fogadom. Előre is köszönöm segítségeteket és válaszotokat :)

Isten hozott körünkben! Olvasgasd csak át az egész honlapot, rengeteg infót találsz. A követendő útvonalról is.

Amúgy

1.) Ez a kérdés belefért volna az autós topikba is, hiszen autóval mentek.

2.) Ahogy évek óta beszélgetünk itt a fórumon, itt (is) két részre oszlik a társaság: az egyik fele csak busszal megy, a másik fele csak önállóan. És az önállóan közlekedők tényleg önállóan szeretnek menni. Azaz nem akarnak alkalmazkodni még másik járműhöz sem. Úgy gondolom, kicsi az esélye, hogy csatlakozókat találsz.
És az én véleményem: rosszabb dolog idegenekhez alkalmazkodni, mint csak a saját tempódhoz. Legfeljebb régóta nagyon összeszokott partnereknek érdemes konvojban menni. Ui. mindenkinek más a tempója, más a ritmusa, máskor előz, más sebességgel megy, máskor akar megállni és nem ugyanannyi időre... elég ezt a saját családon belül összeegyeztetni, nem még idegenekkel...
Az ajánlott útvonalról alapos és pontos leírást találsz a honlapon, tényleg olvasd át az egészet. Semmi eltévednivaló nincsen. Magyarországon rámegyünk az autópályára és irány toronyiránt délnek... :D Minden ki van táblázva. Szerezz be térképet, ha van GPS, programozd be okosan. Izgulni nem kell, ebből a szempontból unalmas :D Kiépített csapás vezet Görögországba, nemigen akad olyan helyzet, amikor idegen nyelven valamit muszáj megoldani, legfeljebb ha letérsz az útról.

3.) Mondjuk szállásért esetleg érdemes letérni kicsit.
Az autópálya mellett ugyan gombamód szaporodnak a motelek, de azok túlnyomórészt az átvonuló török vendégmunkások hadaira szakosodnak (egyesek szerint). Tehát nem biztos, hogy megütik az európai mértéket. (Ideje lenne egyébként valakinek már kipróbálni, mi a valóság...)
Szerbiában - igaz, nem az út mentén - minden kritikát kiálló, kultúrált szállásokat találtam.
Tranzitszállásokról - amiket valahol valamikor megemlítettek - van egy összeállítás a honlapon:
www.thasos.hu/index.php/gyik-gyakran-ismetelt-kerdesek/a-sziget-megkozelitese/450-hol-talalhatok-tranzitszallasok
(jobb egérgomb, megnyitás új ablakban, sajnos csak így működik újabban)
Mivel én mindig Bulgária felé mentem, ezért ott tudok több szállásról. Macedónia területén más fórumokon emlegetnek szállást. Görögországba beérve érdemes az első kisvárosba bemenni, sok hotel van, csak honlapjuk nincs.
Az is egy hitvita, hogy meg kell-e szakítani az utat alvással.
Akik vidáman bírják egy fenékkel az utat, azok erősen kardoskodnak amellett, hogy nem kell megállni, sőt még pisilni is minél kevesebbszer...
De mindenki maga tudja magának, mennyit bír. Időben, kilométerben mennyi az a távolság, amit egyben kibír, itthoni kirándulásnál mennyi időnként szokott megállni a család. Mennyit bír, aki vezet, és mennyit bír a család. Muszáj mozogni, mert a hosszú ülés egészségtelen. És aki nem tud fennmaradni éjszaka, vagy még ki se próbálta, hogy tud-e, az jobban teszi, ha nem kockáztatja a saját és mások életét azzal, hogy esetleg elalszik vezetés közben - inkább kalkulálja bele az időbe és a pénzbe a tranzitszállást.
Ha nem az út menti motelbe esik be valaki, hanem bemegy egy településre, külön pihentető kirándulás ott körülnézni egy séta erejéig.

Na szóval, mindenképpen jó lesz, mert jól döntöttetek, hogy Thassosra mentek! :D
Jó nyaralást, és az indulásig is olvasgass itt a honlapon is meg a fórumon is, és kérdezz!
Ja és utána ugye egy kis visszajelzést is szeretnénk :D hogy volt, mint volt... :D

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 11:41 #12980

Szia!Köszi,hogy írtál!Örülök,hogy sikerült találni valakit: megadok egy e-mail címet, amin egyszerűbben értekezhetünk. Sajna még szállásunk nincs, most próbálom leszervezni. A férjem lesz a sofőr, még őt is meg kell puhítanom, de ha biztosan haladhatnánk egymás után szerintem belemenne. Nekünk 2 gyerekünk van. A mi kislányunk 3 éves, szeretnék érdeklődni, hogy a ti kislányotok mennyi idős? Ti hol foglaltatok szálláshelyet?
Az e-mail címem: <!-- e --><a href="mailto:vica19720307@gmail.com-vica19720307@gmail.com.
Majd még írok.
Előre is köszönöm a válaszod.

Re: Útitárs keresés 2013 júl. 24 11:29 #12979

Szia,

2013.08.16-án 16:00 kor indulunk Budapestről a Budapest-Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Szeged-Röszke-Novi Sad-Belgrád-Nis-Szkopje-Evzoni-Keramoti-Thassos útvonalat használva. Nekünk is az első autós utunk lesz, korábban jópárszor buszoztunk Göröghonba.
Mi három fővel vágunk neki az útnak (Feleségem, kislányunk és jómagam), egyedül vezetek, így kiemelt hangsúlyt kap a pihenőidők betartása és a lassan de biztosan elv :D

Amennyiben Ti is ezen a napon vágnátok neki az útnak akkor egyeztethetünk, legalább a biztonságérzetet növelve, hogy ott vannak földujeink az út valamely szakaszán, ha már a konvojt nem tudjuk tartani :D

Útitárs keresés 2013 júl. 24 09:16 #12978

Sziasztok!
2013.08.13-2013.08.16. körül szeretnénk autóval Thassosra menni. 4-en vagyunk. Megszeretném kérdezni, hogy menne-e más valaki is ebben az időpontban Thassosra, mert konvojban szeretnénk utazni. 2x voltunk Thassoson busszal, ezért az egyéni útban még bizonytalanok vagyunk. Ha tudtok szállást javasolni szívesen fogadom. Előre is köszönöm segítségeteket és válaszotokat :)

• Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc