Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 szept. 06 22:15 #10686

................ mert bizony volt, amikor azt hittük - betegségek folytán - hogy soha többet nem utazhatunk. ..................

:cry:
Nehogy azt hidd, hogy nem tudom, miről beszélsz :(
Mi is úgy indultunk el már évekkel ezelőtt is nyaralni - miközben összesen csak tíz éve tudunk egyáltalán külföldre menni -, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó... És ez ott lebeg most is. Kiegészítve az anyagi félelmekkel...
De eddig szerencsénk volt, és ezért hálás vagyok.

Nekünk egészségügyi szempontok is szólnak a busz ellen.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 szept. 06 21:17 #10685

Szia Pamag!

Tudod mi hálásak vagyunk a sorsnak, ha eljuthatunk Görögországba, egyrészt amiért - ha nagyon szerényen is - de telik rá, másrészt azért, hogy egészségünk engedi, mert bizony volt, amikor azt hittük - betegségek folytán - hogy soha többet nem utazhatunk. Nem nagyon van válogatásra lehetőségünk, legfeljebb csak abban, hogy vagy busszal utazunk vagy sehogy.

Üdv.Gidamaci

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 szept. 06 16:34 #10684

................ mi már ilyen hosszútávon nem tudjuk bevállalni a vezetést. ....................

Szia Gidamaci!
Mi évek óta kétszer megalszunk, mire a harmadik napon Görögországba érünk autóval... :wink:
Igaz, így nem olcsóbb ... :( ... de beleszámoljuk. Kell, hát kell.
Mi meg busszal nem mennénk... :(

Re: Általános 2012 szept. 06 10:05 #10682

............
..................... Már mindent elolvastam, megnéztem itt a fórumon és a Hellasz.hu olalon is. Minden nap néztk a friss híreket, fotókat és videokat. .................

Szia Gabi!

Nagyon jó lesz!

De azt írod, hogy mindent elolvastál a fórumon - és a honlapon is, aminek ez a fóruma (......thasos.hu....) :?: :?: :?:
Remélem, igen.
Ha még nem, akkor sürgősen pótold ... :lol:

Nagyon jó lesz nektek! Jó utat és jó nyaralást!

Re: Általános 2012 szept. 06 10:03 #10681

Szia Gaby955!
Hűha 18x, az már valami, mi még csak 6x voltunk.
Az Aeolusról írnál valamit, nem ismerem őket, az idén hallottunk róluk először. Ha megjöttetek írsz majd beszámolót?
Kívánok Nektek élményekben gazdag nyaralást, (őszölést??) :D

Re: Általános 2012 szept. 06 10:02 #10680

Szia Honey!
Sajnos nálunk a saját szervezés nem jön szóba, egyrészt mert kettőnknek a buszos olcsóbb, másrészt mi már ilyen hosszútávon nem tudjuk bevállalni a vezetést. Egyébként meg szeretünk busszal menni igaz, hogy fárasztó, de nekünk már maga az utazás is élmény és kikapcsolódás, felszállunk a buszra és kezdődik a kikapcsolódás. Régebben többször voltunk autóval, sátorral - nagyon szép idők voltak.

Re: Általános 2012 szept. 06 09:22 #10679

Sziasztok Thassos imádók!

Mi most megyünk ide először :örül: . Szept. 8-án indulunk és 22-én jövünk haza. Az Aeolussal megyünk, mint törzsutasok. Már mindent elolvastam, megnéztem itt a fórumon és a Hellasz.hu olalon is. Minden nap néztk a friss híreket, fotókat és videokat. Nagyon várjuk már az indulást. Imádjuk Görögországot, a görög népet, a történelmüket. Most megyünk 18x Görögországba, szinte hazajárunk. Nagyon jó érzés átlépni a Görög határt hazaérkeztünk !!!
Nagy várakozással intulunk, biztosan nem fogunk semmiben csalódni.
Lesz kint még valaki ebben az időpontban? Tudunk-e találkozni Velük? Mi az Ilion appartmanban leszünk. Valaki, valamit tud róla mondani?
Remélem Ágival sokszor találkozunk, mert rengeteg kérdésünk lenne és nála többet senkitől sem tudhatunk meg.
Ha megjöttünk jelentkezem.

Üdv: Gabiék

Re: Általános 2012 szept. 06 08:03 #10678

Örülök, hogy tetszenek a képek. Remélem sikerül találnotok helyet Thassosra. Saját szervezésben nem gondolkodtok? Mi egy-egy buszos tor-túra után mindig. De jövőre ketten utazunk, mert a gyermekünk kijelentette, hogy 2013-ban mindenképpen nélküle utazunk. Igaz, tavaly is ezt mondta. :D Na, kettesben meg már nem éri meg autóval menni.

Re: Általános 2012 szept. 05 16:08 #10676

Köszönöm Honey, volt pár nap, amikor nem volt már időpontjuk kiírva szept. 1. utánra, azt hittem már be is fejezték a szezont, de valószínű csak frissitették az oldalt. Nagyon csábító ajánlat, csak az a baj, hogy - mivel az idén már voltunk erre-arra - nagyon lapos a pénztárcánk, inkább csak 1 hét férne bele. Ha nem jön össze, jövőre biztos megyünk, mert megszédített minket a sziget. Azért mindennap figyelem az Appollont, hátha.....

Gratulálok a zakyntosi képeidhez, nagyon szépek.
Gidamaci

Re: Általános 2012 szept. 05 12:33 #10675

Szia Gidamaci, nézd meg az Aeolust, láttam last minute-kat náluk Thassosra.

Re: Általános 2012 szept. 05 11:49 #10674

Sziasztok!
Nem szoktam írni a fórumba, de szorgalmasan olvasgatom az oldalt. A beszámolókból nagyon megtetszett Thassos, lastminute-tel szerettünk volna menni szeptember végén, de úgy látom nem hirdet senki. Lehet, hogy elkelt minden út? vagy én voltam figyelmetlen? Nagyon-nagyon szomorúak vagyunk. A jövő szezon még nagyon messze van. Köszönöm a sok infót és gratulálok, nagyon jó kis csapat jött itt össze. :cry:
Ismeretlenül is üdv. mindenkinek: Gidamaci

Re: Általános 2012 aug. 31 20:34 #10668

Jó pihenést Zsuzsáéknak, és jó utat természetesen!
Melusék már szerintem kiértek, és ma éjjel már egy tranzitszálláson alszanak. :)

Re: Általános 2012 aug. 31 19:58 #10667

Lovas Zsuzsiék ............. a buszon!.......

melléklet nem található

<!-- ia0 -->DSCF2505res.jpg<!-- ia0 -->

Jaj ,de jó nekik! Szerencsés utazást és Meluséknak is!

Re: Általános 2012 aug. 31 17:11 #10665

Szia Ági!
Örülök, hogy látlak errefelé. :)
Mi újság Thassoson? Legutóbb írtad, hogy nagy zumba-őrület volt, még Te is beszálltál, és alig érted Magad utol. :)

Én már most visszavágyom a szigetre, de a jövő nyár is mindjárt itt lesz, és megyünk újra! :)
Épp valami görög édességet ennék...amit könnyű megcsinálni, keresgélek is a másik topikban. :)
puszi! :)

Re: Általános 2012 aug. 31 17:08 #10664

melléklet nem található

Jaj de jó! Ezt minden héten jó lenne látnom kik indulnak... Zoli a kedvenc sofőrom fia az egyik sofőr. Ők gyorsan jönnek és aranyosak. És időben szólnak arról hol járnak.

Re: Általános 2012 aug. 31 17:05 #10663

Sziasztok! :)
Nagyon el vagyok havazva papirmunkával, igy fogalmam sincs mikor leszek képes megírni a beszámolót. Elkezdtem ugyan, de csak pár sorig jutottam, muszáj haladnom a munkával. De egyszer készen lesz, ez biztos! :)

Kevesen jártok erre, mi újság, mindenki így el van havazva, mint én? :)

45 fokos melegek és hó? Az jó! Szívesen beveteném magam egy kis hűsítő hóba.
Én vagyok így, hogy egyszerűen nem érem utol magam. És mindenki ki nyaralni jött! :D Rá se ránts! A télen mikor szívetek újból ide vágyik akkor is jól jön! Sőt! Akkor még jobb is, hogy legyen egy kis érdekesség! Tedd hát dolgod. :D

Re: Általános 2012 aug. 31 16:16 #10662

Sziasztok! :)
Nagyon el vagyok havazva papirmunkával, igy fogalmam sincs mikor leszek képes megírni a beszámolót. Elkezdtem ugyan, de csak pár sorig jutottam, muszáj haladnom a munkával. De egyszer készen lesz, ez biztos! :)

Kevesen jártok erre, mi újság, mindenki így el van havazva, mint én? :)

Re: Általános 2012 aug. 31 16:10 #10661

melléklet nem található

Re: Általános 2012 aug. 31 16:06 #10660

Lovas Zsuzsiék (és Ági csomagja) a buszon!

Sajnos az indulást nem tudtuk megvárni.

(Az előbb nem akarta a rendszer elküldeni a hozzászólást, úgyhogy a képet csatolni csak akkor próbálom meg, ha ez már megjelent...)

Re: Általános 2012 aug. 25 09:57 #10637

Szia Pamag!
Igen, Nagy Sándort feltételezni valóban nagy merészség - és tuti hogy a figyelemfelkeltés volt a cikk célja. Legyen is igy, hogy tudják folytatni az ásatásokat.
De ennél sokkal hülyébb, és vakmerőbb állitásokból is lett már világméretű szenzáció, az emberik szeretik, ha eléjük vetik a gumicsontot, és rághatják. :) Ezért furcsálltam, hogy egyetlen cikk erejéig volt szó az ásatásról (és itt nem a Nagy Sándor-féle verzió a lényeg, hanem, hogy egyáltalán találtak ott valamit).
Rá fogok kérdezni majd Áginál. Érdekelne. :D :wink:
Puszi itt is! :)

Re: Általános 2012 aug. 24 23:05 #10636

..........................
Érdekes, hogy erről a régészeti ásatásról (aminél még Nagy Sándor sírját is feltételezik) sehol nem lehet olvasni, csak itt. :)
....................

Csak egy görög újságcikk volt.
Azért Nagy Sándort feltételezni elég nagy merészség - szerintem :wink:
De hogy valami fontos hely volt az, az biztos, és bizony föl kéne kutatni rendesen.
Valószínűleg elakadtak. A cikk célja szponzorkeresés lehetett :wink: Talán nem találtak további pártfogót.

Re: Általános 2012 aug. 24 18:32 #10635

Pamag,
biztos, hogy olvasgatni fogok rendszeresen, valóban nagyon ki tudnak kapcsolni ezek az írások. :)
Érdekes, hogy erről a régészeti ásatásról (aminél még Nagy Sándor sírját is feltételezik) sehol nem lehet olvasni, csak itt. :)

Jajj, ez a forróság...talán már jön az enyhülés vasárnap. Napozni akartam, hogy a görög barnaságom ne kopjon le hamar, de nem bírtam a napra menni még késő délután sem. :)
Mennyivel könnyebb volt ezt elviselni a tengernél! :)

Re: Általános 2012 aug. 24 15:49 #10634

Messinia!

Olvasd is át Ági minden írását az oldalon! Mindegyik nagyon értékes!
Jövő nyárig ki is tart az olvasnivaló, annyi minden van már a honlapon :lol: szerencsére! :lol:
Szépen, szisztematikusan olvass csak át mindent. :igen:

Egyébként Ági - Pánosz hatására persze, aki nagyon büszke, hogy ők ott makedónok leszármazottai :D - lázba jön minden Nagy Sándor-féle hírtől, de minden egyéb régészeti hírtől is. Úgyhogy magától is ír majd róla, ne aggódj! :lol: Annál a Nagy Sándor sírja témájú cikknél egy másik, hosszabb beszámolóját hagyta félbe, hogy ezt az újságcikket lefordítsa... :D
:irkálós:

Re: Általános 2012 aug. 24 12:32 #10633

Szerintem nyugodtan nézegesd az oldalt. Az évek alatt sok-sok érdekes cikk készült.
Akkor jövőre legalább 1 havi programot találsz magadnak. :D

Ó,ne is mondd! :) Imádom ezeket a régészeti rejtélyeket, rá is fogok kérdezni Ágitól, hogy ha tud valami ilyet még irja le, nagyon érdekel. :) Meg kiváncsi vagyok, hogy ez a bizonyos állitólagos Nagy Sándor sírja, illetve az ehhez kapcsolódó ásatás hol tart, van-e valami fejlemény, mert a neten semmit nem találok róla.

Re: Általános 2012 aug. 24 12:22 #10632

Szerintem nyugodtan nézegesd az oldalt. Az évek alatt sok-sok érdekes cikk készült.
Akkor jövőre legalább 1 havi programot találsz magadnak. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.143 másodperc