Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 jan. 29 20:35 #9076

Sziasztok!
Újra itt :lol: :lol:
Nincs kizárva,hogy idén újra meglátogatjuk ezt a szép szigetet.
Máris lenne egy kérdésem: 4 fő esetén (2 felnőtt,2 gyerek) egyik 8,a másik 15 mennyit számol fel a szállásadó a gyerekekre?
Köszönöm!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jan. 29 20:13 #9075

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 jan. 29 19:48 #9072

Ácsi, gyerekek!
Az Apollonról mindig májusban szezon kezdéskor derül ki, hogy fogadnak e.

Hanem hogy hogy kiakadtam most este:
Ezt olvassátok el:
Ezer dologban benne vagyok, de ezt nem tudom válasz nélkül hagyni.
Szia Ági,
egy kéréssel fordulnék hozzád. Lilinek kell egy kiselőadást tartania történelem órán, az ókori görög közlekedési táblákról. A neten semmit nem találni semmit erről a témáról, így gondoltam megkérdezlek téged, titeket, hátha tudsz, vagy tudtok segíteni a témában.
Válaszodat előre is köszönöm,szia

Elképesztő, hogy mit kérnek az iskolába. Keresgetek a görög honlapokon, hogy Lili sikeresen vizsgázzon otthon. Szerintem ...
El sem tudom képzelni hogy juthat otthon egy tanárnak ilyen az eszébe.
Teljesen be vagyok havazva, de ezt most előnybe létesítem...
A nem normális tanárja had maradjon hoppon!

Re: Általános 2012 jan. 29 14:23 #9071

Ági valóban pótolhatatlan! Ági azonban nincs ott minden görög helyszínen ...sajnos.
Az meg tényleg nem mindegy, hogy közel azonos értékért mennyit nyaralhatunk. :rajzoló:

Re: Általános 2012 jan. 29 09:45 #9070

Mi 2011.09.03-09.10.-ig voltunk egy napot sem esett az eső, végig napsütés volt.

Egyszer volt egy szelesebb nap, de akkor kirándultunk. A tenger isteni ilyenkor.

Re: Általános 2012 jan. 28 23:59 #9068

..........az Aeolus.-szal utazni, mert jelen pillanatban nem tudok más irodát, akik ennyiért majdnem 2 hetes turnusokat szerveznek. .........

A másfél hetes turnus igaz.
De.
Ági nem az Aeolus idegenvezetője, hanem az Apolloné.
A másik irodával utazó nem kapja meg Ágitól azt, amit mi már mindannyian ismerünk - eszméletlen mennyiségű információt, mesét mindenről, valamint törődést, gondoskodást. Biztos a másik iroda alkalmazottja is megtesz mindent a nyaralókért, de akkor se képes azt nyújtani, amit a helyszínen élő Ági.
Aki az Apollonnal utazik vagy magánúton, az megkapja a kimeríthetetlen Ágit, a többiek nem.

Re: Általános 2012 jan. 28 22:47 #9067

Mi 2011.09.03-09.10.-ig voltunk egy napot sem esett az eső, végig napsütés volt.

Re: Általános 2012 jan. 28 19:05 #9064

Nagy harc volt ma. Ellada- Hungária poló.
Mákissal, Efivel néztük a közvetítést.
3 az 1 ellenben drukkoltam.
Hiába mondtam, hogy az utolsó pillanat lesz a döntő, akkor örüljön majd a görög...
Jaj, lányok, kicsi kellett volna, hogy miénk legyen az öröm...
Pedig olyan biztos voltam a győzelmünkben...

Én úgy tudtam a mi pólósaink verhetetlenek. Ez nagy csalódás nekem, pedig a szívemben a második helyen a görögök vannak !

Re: Általános 2012 jan. 28 19:00 #9063

Szerintem július -augusztus :) Persze drágább, de ez nem véletlen.
Pamag kommentjére reagálok kicsit:Én azért szeretek újabban az Aeolus.-szal utazni, mert jelen pillanatban nem tudok más irodát, akik ennyiért majdnem 2 hetes turnusokat szerveznek. Az idén is velük utazunk. Azt hiszem Thassost is felvették az uticéljaik közé.

Re: Általános 2012 jan. 28 18:07 #9059

...............hogy melyik hónapban menjünk Thassosra. Próbálkoztunk 2 éve szeptember első hetében, 5 napos eső és hideg vihar fogadott.... Most júniusban mennénk vagy aug. végén... Szerintetek? :roll:

:(
Sajnos, mostanában kiszámíthatatlan... itthon is, ott is. Belefuthatsz pár nap rosszabb időbe, akármikor mész. Régebben nem változott ennyire hektikusan.
De bármikor is mész, határozd el, hogy juszt is jól érzed magad! Mászkálni lehet hűvösebb időben is. Hát szakadó esőben nemigen... de nem szokott egész nap esni, csak pár óra hosszat.

1. Hogy mikor utazzon az ember, azt rendszerint több tényező együtt dönti el. Ebbe beletartozik a vízhőmérséklet is, ami nyár végén természetesen melegebb. Meg hogy mikor kapsz szabadságot, ilyenek.
2. Ha tudsz, két hétre menj, akkor egy-két nap rosszabb idő kisebb törést okoz.
3. Ne rossz élményre készülj, hanem jóra! Ha várod a rosszat, be is következik... :(
4. Szeptember 10-12. körül minden évben van egy-két erősen szeles nap.

2010-ben szept.10-re értünk oda (ha jól emlékszem) - és sajnos mi vittük a rossz időt... :cry: - de nem tartott öt napig... a vacak hétvége után kirándulni már tudtunk. Pedig az előtte való években meleg volt ilyentájt is.

Re: Általános 2012 jan. 28 15:24 #9058

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik hónapban menjünk Thassosra. Próbálkoztunk 2 éve szeptember első hetében, 5 napos eső és hideg vihar fogadott.... Most júniusban mennénk vagy aug. végén... Szerintetek? :roll:

Re: Általános 2012 jan. 27 11:53 #9054

Hiába mondtam, hogy az utolsó pillanat lesz a döntő, akkor örüljön majd a görög...

Én csak az utolsó negyedet láttam. Kár, hogy a bírók ellenünk fújtak. :(
Mindenesetre gratula a lányoknak! Szépen helyt álltak az aktuális világbajnok ellen!

Re: Általános 2012 jan. 27 09:05 #9053

Ez így is nagyon nagy teljesítmény volt!! :éljen:

Re: Általános 2012 jan. 26 21:03 #9051

Re: Általános 2012 jan. 26 16:52 #9045

Kata, ha valamikor majd jöttök, én sütök majd egy sütit nektek. Vagy a narancsosat, vagy a citromosat.
Sok boldog szülinapot.
Bár most érzem nem ülitek...
Szeretettel ölellek mindannyiotokat. Vigyázzatok egymásra.
Efi is puszil benneteket.

Köszönöm szépen. De jó is lenne az a süti....

Re: Általános 2012 jan. 26 15:19 #9044

Kata, ha valamikor majd jöttök, én sütök majd egy sütit nektek. Vagy a narancsosat, vagy a citromosat.
Sok boldog szülinapot.
Bár most érzem nem ülitek...
Szeretettel ölellek mindannyiotokat. Vigyázzatok egymásra.
Efi is puszil benneteket.

Re: Általános 2012 jan. 25 16:53 #9031

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám e kerek évszám alkalmából.Igazán szépek a virágok, na és az a micimackó... köszönöm

Re: Általános 2012 jan. 25 16:10 #9030

Honey. látom Te is várod már nagyon a tavaszt!!!! :)

Kati!!!!! Nyarat a télben! Ezt kívánom Neked! Na és persze , nagyon boldog szülinapot! :pompomlány:

Re: Általános 2012 jan. 25 14:26 #9028

Kati!
<!-- ia0 -->szulinap.jpg<!-- ia0 -->
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Re: Általános 2012 jan. 25 12:55 #9025

KISBORSIKATI !

Re: Általános 2012 jan. 25 08:53 #9023

Kati!! Boldog szülinapot!
(a fészbúkon is láttam ám! :-))

Re: Általános 2012 jan. 25 08:51 #9022

KISBORSIKATI!
Utazásokkal teli nagyon egészséges,boldog életet kívánok!!! :örül: :legjobbakat: :pezsgő:

Köszi Bocsika!

Re: Általános 2012 jan. 25 08:48 #9021

KISBORSIKATI!
Utazásokkal teli nagyon egészséges,boldog életet kívánok!!! :örül: :legjobbakat: :pezsgő:

Re: Általános 2012 jan. 25 08:39 #9020

Gyors lábadozást a kicsinek...
Ági és Géza is gondolom látogatja őket.
Nekik oly megnyugtató hangjuk és - Géza- beszédmodoruk van.

Ha ilyen emberek vesznek körül valakit, az már fél gyógyulás.

Re: Általános 2012 jan. 24 12:41 #9016

Nagyon sokan szorítottunk !/azt hiszem,/így biztosan nem volt hiába való.Fog még fürödni Thassoson!!!! :labdazos: :Thassos-fan:

Oldalmegjelenítési idő: 0.166 másodperc