Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2016 febr. 06 06:22 #16863

Mivel többen terveztek szezon elői nyaralásokat, szeretném figyelmetekbe ajánlani kettő régebbi ismertetőnket.
Az idén hamar fog majd kezdődni a szezon. Ennek oka az esetleges teljes kánikulai napokon túl, a május elseje és a görög Húsvét. Ez mind kettő okot ad arra, hogy megteljen az ország nyaralókkal és ünneplőkkel. Lévén, hogy az idén igen későre esik húsvét, várhatólag a turizmus is marad a teljes májusra.
A 2016.os ünnepi naptár egy hét előre csúszással van. Húsvét és május elseje azonos időszakra esik.
A pontos naptári napokat hamarosan ki fogom dolgozni felétek, segítséget adva e tervezésetekhez.
www.thasos.hu/egyeb/hirek/305-2012-egyhazi-unnepek-panigirik-es-hagyomanyapolo-unnepek - www.thasos.hu/egyeb/hirek/305-20 ... lo-unnepek
www.thasos.hu/blog/215-majus-eleji-szezonnyito - www.thasos.hu/blog/215-majus-eleji-szezonnyito

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2016 febr. 05 12:42 #16862

Mi az hogy! ?
Az egy hetesben benne vagyunk! Sőt ha jól belegondolok, a 13 napos későbbiben is!

Hát akkor kaptok ti is, ugyan azt. :)
www.thasos.hu/thassos/elmenybeszamolok/egyeb-elmenybeszamolok/406-balazsh-zakynthos-2015 - www.thasos.hu/thassos/elmenybesz ... nthos-2015

De ha türelmesek vagytok, akkor egyszer csak felteszem az Egyiptomit is..... :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2016 febr. 05 11:08 #16859

Ági, Kati!
Nektek is köszönöm. De nektek már nincs ajándék. :)

Mi az hogy! ?
Az egy hetesben benne vagyunk! Sőt ha jól belegondolok, a 13 napos későbbiben is!

:randi:

Re: Általános 2016 febr. 04 21:04 #16858

Ági, Kati!
Nektek is köszönöm. De nektek már nincs ajándék. :)

Re: Általános 2016 febr. 04 13:36 #16855

Sok boldog névnapot kívánok , BALÁZS!!!!

Re: Általános 2016 febr. 04 11:54 #16853

Bazsi, sok boldog névnapot kívánok!
És minden Balázst ugyan ilyen szeretettel köszöntök!

Épp úton voltunk tegnap haza. Nem volt időm kinyitni semmit.
Nagyszerű utunk volt haza felé, sok szép élménnyel.
A napokban majd írok egy kis cikket, árakkal, mert érkeznek kérdések erre vonatkozólag.
Csak nyugtatásként teszem, bár ti is tudjátok, hogy itt az élet nem változik. Áraknál is csak a szállásárak emelkedtek a magas adók miatt.
Élelmiszer, taverna, üzemanyag árak mind mind mosolygós!
És mi is!

Re: Általános 2016 febr. 03 21:12 #16852

Re: Általános 2016 febr. 03 14:02 #16851

Re: Általános 2016 febr. 03 12:20 #16850

Boldog névnapot, Balázsunk !

<!-- ia0 -->smilevirág.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2016 febr. 03 08:52 #16849

Balázs, boldog névnapot! :D

Re: Általános 2016 febr. 03 07:42 #16848

Kedves Bazsi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Re: Általános 2016 febr. 02 20:40 #16845

Kedves Fórumozók, kedves ismerőseim! Egy ideje nem jártam a honlapon. Nem szabadkozom. Az idén, 3 év után, ismét szigetes nyaralást tervezünk és most már gyakrabban látogatok majd ide.
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket Mindenkinek!!!!!

Gratulálok!
Jó döntés! :D

Re: Általános 2016 jan. 31 13:08 #16833

Kedves Fórumozók, kedves ismerőseim! Egy ideje nem jártam a honlapon. Nem szabadkozom. Az idén, 3 év után, ismét szigetes nyaralást tervezünk és most már gyakrabban látogatok majd ide.
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket Mindenkinek!!!!!

Re: Általános 2016 jan. 27 14:20 #16816

Boldog születésnapot, annak akit érint! Nálunk Szegeden ronda, nyálkás-ködös idő van,de innen a számítógép mellől az ablakon át látom a HÓVIRÁGAIM, a+5fokban teljesen kinyíltak!! Mégiscsak lesz előbb-utóbb tavasz és nyár is, a tavaszi találkozó részletein gondolkozom már, sok puszi:B.-néU.Ági.

Re: Általános 2016 jan. 26 12:49 #16815

Kata, sok boldog születés napot kívánok.
Legyen sok családi utazásotok, és minden teljesüljön, mire vágytok!

Re: Általános 2016 jan. 25 18:02 #16814

Kati, Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig! :)
(hozom a tengerparti feelinget... :) )

Re: Általános 2016 jan. 25 14:48 #16813

Kisborsikati !

Nagyon boldog születésnapot!

Re: Általános 2016 jan. 24 18:41 #16811

Még egyszer.
Valami nem stimmel. Tegnap este nem tudtam belépni, most meg az elküldés, és a szerkesztés sem működik rendesen.

Tudom, a hideg, meg a hó :D :D :D

Akkor hogyan írtál?
A tegnapi is itt van, meg a mai is...

Szia Ági!

Tegnap nem irtam, mert hiába próbálkoztam nem tudtam belépni este. Ahogy látod, 2x van beirva amit akartam, mert az elküldést nem jelezte vissza, és az előnézet sem volt az, ami később megjelent. Szóval zavart volt nagyon, ilyet még nem tapasztaltam. Most például tökéletes, maximum a szerkesztést még megnézem. Puszi.
(szerkesztés nem jó)

Re: Általános 2016 jan. 24 18:25 #16810

Még egyszer.
Valami nem stimmel. Tegnap este nem tudtam belépni, most meg az elküldés, és a szerkesztés sem működik rendesen.

Akkor hogyan írtál?
A tegnapi is itt van, meg a mai is...

Re: Általános 2016 jan. 24 08:42 #16809

Még egyszer.

Re: Általános 2016 jan. 24 08:38 #16808

Valami nem stimmel, tegnap este nem tudtam belépni, most meg a Szerkesztés nem működött.
Tudom, a hideg most meg a hó :D

Re: Általános 2016 jan. 22 21:11 #16804

Jajj,jajjjjj a szívemnek vége! Olvastam a Samothraki nyaralásról a beszámolót, és ami még fájóbb láttam az ott készült képeket, ODA AKAROK menni!!! mennyi időt ,pénzt pazarolunk el G.országra, jó-jó nagyon szép vidékeken járunk de amit az a sziget mutatni tudna az azt hiszem felülmúlna minden csodát amit eddig láttunk.Azt hiszem ez az öregséggel járó nosztalgikus érzés /igy közel a hetvenhez/hogy vágyom arra amit ezelőtt 35 éve Krétán láttam és tapasztaltam,újra lássam.Az az érzést, hogy ahova eljutok még nem kebelezte be az idegenforgalom,vannak még lepkék,szitakötők a természet az úr, és mi vendégek vagyunk.

Re: Általános 2016 jan. 22 09:31 #16803

Pamag kérdezi milyen nap volt tegnap?

Én úgy tudtam az ölelés világnapja ültük.
1986- ban született az ötlet, azóta minden év január 21.-e az ölelés re emlékezünk. Azt mondják napi 10 szeretett teli ölelésre van szükségünk, ahhoz, hogy egészséges legyen a lelkünk. Egy öleléskor adsz és kapsz.
Szép nap ez.
www.iefimerida.gr/news/246772/simera-einai-i-pagkosmia-imera-agkalias-giati-ti-giortazoyme-kai-poy-ofelei - www.iefimerida.gr/news/246772/si ... poy-ofelei

Meg ha visszaolvastok a régi blog írásainkban akkor kiderül, január 21.én számlálják az állatvédők az idén született kis fókák számát. Pamag emlékezett rá! :D

Én is minden Áginak sok boldogságot kívánok.
Köszönöm a sok sok köszöntést.
Igyekszem a vendéglátást egy pár napon belül a köszöntők felé megadni.

Re: Általános 2016 jan. 21 21:14 #16802

Boldog Névnapot az Ágiknak!

Re: Általános 2016 jan. 21 19:32 #16801

Ágink, Uági!

Boldog Névnapot Kivánok!

Oldalmegjelenítési idő: 0.102 másodperc