Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 01 10:09 #2584

Ma is van születésnaposunk : vihar66
Isten éltessen! Tartson meg erőben, egészségben, és adjon sok-sok utazást!
:legjobbakat:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 máj. 31 23:45 #2582

picasaweb.google.com/szekalmix/Thassos20093#
A harmadik sorozat linkje

Jajjajajajajajajajajajjjajjjistenem
Oda akarok menni !!!!

(Nagyon jó szemed/szemetek van hozzá, nagyon tetszenek a felvételek!)

:canabis:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 máj. 31 19:05 #2574

Re: Általános 2009 máj. 31 18:55 #2572

Megy a harmadik is, még 80 kép, bár lehet, hogy pár ismétlés becsúszott. thassos 2009/3 címen

Betettelek a linkek közé
www.thasos.hu/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=52%3Atagjaink-fotoalbumai-a-vilaghalon&Itemid=67 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=67

Re: Általános 2009 máj. 31 18:44 #2569

Megy a harmadik is, még 80 kép, bár lehet, hogy pár ismétlés becsúszott. thassos 2009/3 címen

Nagyon jó kis képek!Köszi szépen.Sokszor megnézegetem az biztos.

Re: Általános 2009 máj. 31 18:41 #2567

Re: Általános 2009 máj. 31 18:37 #2565

Re: Általános 2009 máj. 31 18:20 #2563

Re: Általános 2009 máj. 31 17:32 #2558

Én is már nagyon megszeretném nézni mert hátha jövőre itt kötünk ki.

Re: Általános 2009 máj. 31 16:43 #2556

.................
A képek a Picasán vannak, thassos 2009 címen. ..............

Linket kéééérüüüüünk !
(keresem, de összesen két képet látok... valami nem stimmel....)

Re: Általános 2009 máj. 31 16:24 #2555

Figyúúúú...!
A képek a Picasán vannak, thassos 2009 címen. (Milyen találóóóó...)
Két album, kb. 700 kép, még bővül
Nézzétek el a hibáit...!

Re: Általános 2009 máj. 31 13:56 #2553

Ági!
Ha beszélsz Nontas-szal, és eszedbe jut, légyszi kérdezz már rá, nem felejtettem-e ott egy dv-kazettát. Sehol nem lelem, vagy ott, vagy Szalonikiben maradhatott el.
Kösziiiii!

Re: Általános 2009 máj. 31 09:54 #2549

Jó utat! Jó nyaralást!
Figyeljük a kamerát, remélem bekerülsz az albumba! :)
Nekünk még 28 nap az indulásig. :(

Re: Általános 2009 máj. 31 09:40 #2547

Vigyázzatok magatokra az úton és nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!! :D :D :D :D Majd figyelünk a kameránál hétfőn!

Re: Általános 2009 máj. 31 09:26 #2546

Bocsika, nagyon-nagyon jó utat és szuper nyaralást !!!
:autóvezető: :autóvezető: :autóvezető: :fotó: :fotó: :fotó: :úszógumi: :úszógumi: :úszógumi:
:pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá: :pápá:

Re: Általános 2009 máj. 31 09:20 #2545

Thassos Fanok !!!
Délután indulok Megigérem,hogy integetek,hétfőn délután Egy ugra bugra gyerek az ismerteőm mert zászlót nem sikerült még szerezni!
Szép időt itthol is 14.én adok élet jelt ittholról!4 :örül: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 máj. 30 15:27 #2535

Megint én!
Figyúúúú...! Menjetek fel Theologoszba, az valami szuper. Lehetőleg keskeny autóval, olyannal, ami a faltövén is elmegy. Aki szeret fotózni, az ott elélvez. (Már bocsi, de az tényleg egy optikai orgazmus)
Mint Skala Panagián a napkelte... Bevásárláshoz ajánlom a Skala Rachoni után, Prinosz előtt, van egy kétszintes szupermarket, igencsak baráti árakkal. Lefelé kétszintes, úgyhogy ne a magas épületet keressétek. Jobboldalon lesz.
Kérdéseket...!!!! Mindenre válaszolok, de tompa még az agyam, és nem tudom, melyikőtök mire kíváncsi.
Még euróban számoltunk a boltban. Ma reggel, itthon

Re: Általános 2009 máj. 29 21:12 #2530

Helló Thassos-fanok!
Tíz perce értem Debrecenbe, friss vagyok, mint a limenasi cipó.
Mivel most jártam ott, vegyétek halálosan komolyan, amit Ági írt a mariesi útról. Mi pár napja egy Mercedes Vitoval ott jártunk, de öreg róka létemre kivert a víz... Tényleg... eszetekbe ne jusson egy Suzuki kategóriás kocsival felmenni...!!!
Az Ypsarióra meg pláne. Mi még a kastrói kirándulást is lefújtuk, mivel Danikával akartunk hazajönni, nem vonattal.
Amúgy minden oké a szigeten, sőőőőt...!
Megígérem, folyamatosan teszem fel az infókat és a képeket. De egy csöpp türelmet kérek. Akik most mennek... nem mértek sehol az építkezések mentén. Pedig Újvidéknél hosszasan kell mellette menni. Mi 120-szal letudtuk. Nem tudom, fórumtárs volt-e, aki nagyon villogott ránk Szerbiában, a típust nem volt időm megnézni, de mivel Danikát egy kilométerről megismerni, lehet, hogy a neten látta.
Jó éjszakát mindenkinek!

Re: Általános 2009 máj. 29 20:37 #2529

Üdv. itthon!
Jöhet a beszámoló, és a válogatott képek az albumba.

Re: Általános 2009 máj. 29 18:08 #2528

Isten hozott itthon, Szekalmi! (hát ez nem volt hosszú nyaralás)
Várjuk a beszámolást!
:nézze

Re: Általános 2009 máj. 29 16:16 #2527

Üdv itthon Szekalmi!

Re: Általános 2009 máj. 29 16:14 #2526

Megérkeztünk Szegedre ma fél négykor. Semmi gond nem volt. Forgalom semmi, radar egyetlen helyen, Nis után. A határokon azonnal átjutottunk, visszafelé levett minket a macedón határőr egy tízessel. Holnap bővebben írok, és ha letöltöttem az alig 20 gigabájt képet, meg a négy óra videót, teszek fel belőle.
Mindenkinek jó utat, aki most megy, és olyan jó időt, és sima utat, mint ami nekünk jutott.
(Délután négykor indultunk Debrecenből, és pont világosodáskor értünk a görög határra. Fél hétkor már a szaloniki parton voltunk. Visszafelé Szalonikiből 10 óra alatt Szegeden voltunk, pedig Belgrádban csúcsforgalom, és irtózatos jégeső volt)
Többet pihi után, mert most Szegeden vagyok, de máris tűzök tovább Debrecenbe.

Re: Általános 2009 máj. 29 13:41 #2525

Bocsika, ugye integetsz te is nekünk ?

Nekem megigérte hogy fog,igaz még itt Magyarországon :D

És mikor? Elárulod?
Vagy nem akar bekerülni az albumba? :D

Re: Általános 2009 máj. 29 11:04 #2523

Bocsika, ugye integetsz te is nekünk ?

Nekem megigérte hogy fog,igaz még itt Magyarországon :D

Re: Általános 2009 máj. 29 10:41 #2522

Bocsika, ugye integetsz te is nekünk ? :pompomlány: :hahoo: :pápá: :integet: :mrgreen:

Jó utat, és szupppppper nyaralást kívánok!!! :örül:

Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc