Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 21 13:13 #8186

Arra esetleg emlékszel, hogy kártyával lehet e fizetni a kölcsönzőben??

A Potos-nál igen, én is azzal fizettem. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 21 13:01 #8185

Szóval mi max. meg voltunk elégedve mindkét céggel.

Arra esetleg emlékszel, hogy kártyával lehet e fizetni a kölcsönzőben??

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 16 22:11 #8153

Mi már 2* tőlük béreltünk Jimny-t

Mi a tapasztalat, ezekkel a járművekkel kapcsolatban?
Mi is tervezünk hegyi túrát, gondolom, akkor erre alkalmasak.
Hány személyesek? Mi a tapasztalat a kölcsönzéssel kapcsolatban? Az árban benne foglaltatik a gépjármű biztosítás? Mennyire üzembiztosak? Nem lenne kedven a hegy tetejéről visszatolni a kölcsönzőig….

Rosszat nem tudok írni. A POtos-tól 2009-ben újabbat kaptunk, idén régebbit, mindegyik tette a dolgát. (2008-ban, a Hertz-től béreltünk, akkor mi voltunk az első kölcsönzők, zsír új volt mind a két autó. Fájt a szívünk, mert a nap végére olyan poros lett, hogy nem lehetett ráismerni. ) A hegyekben, esetenként 4 kerék hajtással, nagyon ritkán felező is, megeszi a 12-14 l/100km-t. De ugye nem 5-ben aszfalton megyünk, hanem ilyeneken:

melléklet nem található

melléklet nem található

<!-- ia0 -->jeep3.jpg<!-- ia0 -->
Az autó 4 személyes. Az ár sok mindentől függ. A szomszéd máról-holnapra kölcsönözte, és 65 Eurót kértek érte, mi vasárnap foglaltuk, de keddre és 55 Euró volt az ára. Ebben benne van a teljes biztosítás, amiből 5 Euró a gumi és üveg biztosítás ami ugye a hegyi sziklák miatt érdemes. Ebben az árban 110 km az engedélyezett, felette 0,25 Euró/km. Eddig egyszer sem jöttünk ki belőle, de 5-10 Euró plusznál sosem fizettünk többet. Idén 136 km-t mentünk.
Az üzembiztossággal nincs gond! Sőt, a lelkedre kötik, hogy bármi van, azonnal szólj, mennek segíteni. De eddig soha, semmi nem volt. kopp-kopp-kopp
Átadáskor is maximálisan korrektek, veled körbejárják az autót, hol van hibája. Mindent elmutogatnak, mi hogy működik,.....
Szóval mi max. meg voltunk elégedve mindkét céggel.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 16 21:01 #8151

Mi már 2* tőlük béreltünk Jimny-t

Mi a tapasztalat, ezekkel a járművekkel kapcsolatban?

Mi is tervezünk hegyi túrát, gondolom, akkor erre alkalmasak.

Hány személyesek? Mi a tapasztalat a kölcsönzéssel kapcsolatban? Az árban benne foglaltatik a gépjármű biztosítás? Mennyire üzembiztosak? Nem lenne kedven a hegy tetejéről visszatolni a kölcsönzőig….

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 16 17:20 #8150

Köszi! :-)

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 16 16:21 #8149

Autó kölcsönzési árakat tud valaki?

pl: www.rentacarpotos.gr/rates.aspx - www.rentacarpotos.gr/rates.aspx
Mi már 2* tőlük béreltünk Jimny-t.

vagy: www.thassosrentacar.com/index.html - www.thassosrentacar.com/index.html

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 16 13:06 #8147

Sziasztok!

Autó kölcsönzési árakat tud valaki?

Krisztián

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 10 06:58 #8076

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy Skala Potamiaban ehhez hasonló komolyabb motor bérbeadó van-e:

www.motozagos.gr/ - www.motozagos.gr/

Nagyobb motorokat szeretnék bérelni, nem robogót.

Ezzel a téma megint hasonló, mint a lentiekben írtam.
Sakisnak van 2 db. A Skála Panagiai Smartnál 3 db...
Tehát míg minden kölcsönző be nem szerez ezekből, addig az árak is magasak, ill. előrendelés szükségeltetik.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 10 06:56 #8075

A szomszédaink a héten 35 Euróért béreltek quad-ot, de ők csak 1 napra.

Annyiért már majdnem autót adnak!
Mi tizen-valamennyiért béreltünk Zantén, mert kíváncsiak voltunk. A kölcsönzős nemzetközi jelzéssel az ujját forgatta a halántéka mellett :wink: , mert előtte már komolyabb mocit is vettünk ki, és sehogy sem értette a dolgot.
Mentünk, akarom mondani zötyögtünk vele két falut, kis túlzással gyalog is gyorsabbak lettünk volna. Arról nem is beszélve, hogy az észvesztő tempó ellenére sem éreztem biztonságosnak, és ráadásul kényelmetlen is volt. Aztán amikor egy emelkedőnél visszafelé kezedett gurulni, megfordultunk és leadtuk. Helyette inkább egy másik mocit választottunk, ami a 600 cm3 - vel már nem viccelt meg bennünket. Az ár biztos azért volt nekünk ilyen kedvező, mert többször is visszamentünk.
Nem vagyok szakértő, de valószínű, hogy a motor le volt kicsit butítva, hogy ne lehessen száguldozni vele.
Kipróbáltuk, megtudtuk milyen, de ennyi volt, soha többet.
Azt nem tudom, hogy Thassoson is így adják-e ki őket, vagy hogy milyen az állapotuk, de mi ebből többet nem kérünk.
Aki mégis bérel, egy kisebb körön próbálja ki, mit is tud a jármű :lol:

Mi az én gondolatom ezekkel a bérlésekkel...
Döbbenten hallottam én is tegnap , hogy 35 Euró a Kvad. Június elsején volt másik döbbenetem. a 8 személyes autós június 10-bérlési időben 60 euró volt egy napra. A jeepek most felszaladtak 70 Euróra, plusz a km díj.
Ezek a kurens járművek. Míg több iroda is beszerez ezekből többet, és akkor árlenyomó lesz. Kifogytunk a jeepekből. Már egy héttel hamarabb meg kell rendelni, hogy kapjunk. A kvadból idáig csak a Sakisunk rendelkezett, de az idén vett a Hercz is. Ha még 2-3 iroda beszerezne, akkor jönne be az hogy esik az ár. Addig azt az árat diktálják, amit akarnak. :(
Az idén ők tényleg véres árakat adnak...

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 04 16:56 #8056

Annyiért már majdnem autót adnak!
Mi tizen-valamennyiért béreltünk Zantén, mert kíváncsiak voltunk. A kölcsönzős nemzetközi jelzéssel az ujját forgatta a halántéka mellett :wink: , mert előtte már komolyabb mocit is vettünk ki, és sehogy sem értette a dolgot.
Mentünk, akarom mondani zötyögtünk vele két falut, kis túlzással gyalog is gyorsabbak lettünk volna. Arról nem is beszélve, hogy az észvesztő tempó ellenére sem éreztem biztonságosnak, és ráadásul kényelmetlen is volt. Aztán amikor egy emelkedőnél visszafelé kezedett gurulni, megfordultunk és leadtuk. Helyette inkább egy másik mocit választottunk, ami a 600 cm3 - vel már nem viccelt meg bennünket. Az ár biztos azért volt nekünk ilyen kedvező, mert többször is visszamentünk.
Nem vagyok szakértő, de valószínű, hogy a motor le volt kicsit butítva, hogy ne lehessen száguldozni vele.
Kipróbáltuk, megtudtuk milyen, de ennyi volt, soha többet.
Azt nem tudom, hogy Thassoson is így adják-e ki őket, vagy hogy milyen az állapotuk, de mi ebből többet nem kérünk.
Aki mégis bérel, egy kisebb körön próbálja ki, mit is tud a jármű :lol:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 03 19:31 #8054

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 02 14:02 #8052

szia(sztok)!

10 napra a quad 220 euro volt.
Nekem mind1 milyen kígyó, nekem már 1 kígyó tömeg és egy giliszta végveszély:-)

Szia!

Köszönöm szépen.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 30 16:57 #8028

szia(sztok)!

10 napra a quad 220 euro volt.
Nekem mind1 milyen kígyó, nekem már 1 kígyó tömeg és egy giliszta végveszély:-)

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 29 21:38 #8020

Szia Gianni!

Mi a párommal Sakisnál béreltünk qaudot, ahol motort is tudsz bérelni (scala Potamia) .
Mivel mi itthon is motorozunk ezért a kiinduló pont az volt, hogy szintén motor (nem robogót) bérlünk, de!!!!
At first: megláttuk a kínálatot, majd lemondtunk róla (műszakilag nem tudod milyen állapotban vannak) az utak márvánnyal kevertek (ha jól tudom) ergo csúszik, mint a ta....ony. Ha eddig nem estünk pofára nem ott terveztük az elsőt:-)
Aztán:
motorral gyakorlatilag csak a k.98 km-es szigetet körebfutó utat tudod bejárni és ennél sokkal szebbek és izgalmasabbak, a nem túl jó minőségű (köves akár a Dózsa Gy.u csak nagyobbak a sziklák benne). A kis eldugott öblökhöz is ezeken keresztül jutsz le.
Szóval mi quadot béreltünk 10 napra, hogy a szél azért mégiscsak érje az arcunkat.Ez persze jó is volt, de kövi alkalommal autó lesz a bérlemény.
Ugyanis: 2 fő részére (ha akkorák mint a párom és én) kissé kényelmetlen-a háthó csöveken ültem, ami rázós részeken na ne máááááááááá.
-én parázok a kíígyóktól ergó akár rám is ugorhat egy : van jumping snakes a szigeten (a rohadás essen bele)
- a kényelmetlen hátsó ülés és a kígyók miatt nem tudtunk felmenni az Ypsariohoz
-2x lerohadt 2 quad alattunk,3. már elcsoszogott velünk végig
Röviden: bérelj autót

Szia!

Kipróbálom a quadot is, de nagyobb endurot mindeképpen akarok bérelni. Quadot milyen áron adták egy napra, nem emlékszel?
Autóval megyünk, annak bérlésére így szerencsére nem lesz szükség.
Kígyók közül csak a Homoki vipera veszélyes a szigeten, nem?

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 29 17:29 #8017

Szia Gianni!

Mi a párommal Sakisnál béreltünk qaudot, ahol motort is tudsz bérelni (scala Potamia) .
Mivel mi itthon is motorozunk ezért a kiinduló pont az volt, hogy szintén motor (nem robogót) bérlünk, de!!!!
At first: megláttuk a kínálatot, majd lemondtunk róla (műszakilag nem tudod milyen állapotban vannak) az utak márvánnyal kevertek (ha jól tudom) ergo csúszik, mint a ta....ony. Ha eddig nem estünk pofára nem ott terveztük az elsőt:-)
Aztán:
motorral gyakorlatilag csak a k.98 km-es szigetet körebfutó utat tudod bejárni és ennél sokkal szebbek és izgalmasabbak, a nem túl jó minőségű (köves akár a Dózsa Gy.u csak nagyobbak a sziklák benne). A kis eldugott öblökhöz is ezeken keresztül jutsz le.
Szóval mi quadot béreltünk 10 napra, hogy a szél azért mégiscsak érje az arcunkat.Ez persze jó is volt, de kövi alkalommal autó lesz a bérlemény.
Ugyanis: 2 fő részére (ha akkorák mint a párom és én) kissé kényelmetlen-a háthó csöveken ültem, ami rázós részeken na ne máááááááááá.
-én parázok a kíígyóktól ergó akár rám is ugorhat egy : van jumping snakes a szigeten (a rohadás essen bele)
- a kényelmetlen hátsó ülés és a kígyók miatt nem tudtunk felmenni az Ypsariohoz
-2x lerohadt 2 quad alattunk,3. már elcsoszogott velünk végig
Röviden: bérelj autót

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 29 10:31 #8012

Szia!

Köszönöm válaszod.

Üdv,
Giannni

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 29 08:28 #8011

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy Skala Potamiaban ehhez hasonló komolyabb motor bérbeadó van-e:

Szia Giannni!

Mi láttunk Potámiában ilyen motort. Kacérkodtunk a bérlés gondololatával, de végül nem került rá sor, mert nem ketten voltunk. Így árat nem tudok mondani, csak azt, hogy a centrumban, a partra vezető úton, a szupermarket mellett láttuk.

Pont ilyet amin a fickó csücsül, a márkát nem tudom, mert a párom a szakértő, de ilyennel jártuk be Zakynthost. ( meg egy másikat is kipróbáltunk, de az itt nincs. :wink: )
Üdv:Melinda

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 20:37 #8010

Sziasztok!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 15:30 #8006

Bizony, jól teszitek! A beszámolókat és a képeket is nézzétek meg a Hellas.hu-n. Térképet kaptok. Jó pihenést és természetesen jó időt kívánok.

Már nagyon várjuk! Nagy Görögország rajongok vagyunk, ez lesz idén a kilencedik. Nagy reményeket füzünk Thassoshoz. Az Achilleon-ról még nem sok mindent találtam, de talán majd a hazaérkezők írnak róla valamit.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 13:08 #8005

Bizony, jól teszitek! A beszámolókat és a képeket is nézzétek meg a Hellas.hu-n. Térképet kaptok. Jó pihenést és természetesen jó időt kívánok.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 13:06 #8004

Az Achillion-ba megyünk, főszezonban! Az tudtommal elég távol van mindentől, ezért gondoltuk, hogy kocsit illetve motort kölcsönzünk.

2009-es ár: 5 napra, 2 robogó 85 euro volt. Egy napra egy robogó 12 euro -volt. Augusztusban. Van több kölcsönző is. Most a lelki szemeimmel minimum négyet látok, Sk. Potamiában, de egynek se tudom a nevét.

Az idén ismét aktuális lesz. De ár függvénye is, hogy autó-e vagy robogó.
Vicosz, Ti nagyon jó árban kaptátok a Kia-t. (tavaly, Pargan 1 napra igaz, de 52 euro volt egy Hunday eccent!!!- szeptemberben)

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 12:56 #8003

Az Achillion-ba megyünk, főszezonban! Az tudtommal elég távol van mindentől, ezért gondoltuk, hogy kocsit illetve motort kölcsönzünk.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 28 10:45 #8002

Azért írtam az e-mail címet mert a szezon közepén más az árfekvés. Mi KIA-t béreltünk. 5 napra 70E+5E biztosítás persze ez előszezon ár. A sziget 98km hát MI több mint 300km-t tettünk meg , a benzin 450-470Ft volt.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 27 23:18 #7999

Bocs, nem várost hanem apartmant akartam írni!

szia!

Esetleg azt meg tudnád mondani, hogy mennyiért béreltetek és mit? (Motort vagy autót)
Köszi a segítséget!

Üdv. Clara

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 jún. 27 22:20 #7997

Bocs, nem várost hanem apartmant akartam írni!

• Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3
Oldalmegjelenítési idő: 0.108 másodperc