Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA:

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 14:54 #13127

Szia Vikso!:)

Nem vagyok sem pártoló, sem ellenző, és én is ellenálltam sokáig. De, minden ott zajlik, ma már, és ez akár tetszik, akár nem, így van. Balázs Krétás képei miatt regiztem, nem rég. Szinte azonnal szembe találtam magamat a gyerekkori képemmel, és olyan emberekkel, akiket 30 éve nem láttam. Kicsit elmerengtem ezen, és jól esett. Rengeteg érdekes információ kerül elém, és persze számomra érdektelenek is. De ezek között, a face nélkül is válogatni kell, mert ami nem érdekel, azt nem olvasom. Akiket én ismerek azok jó része nem teszi fel a teljes életét, nem adja ki magát, és ez így van jól. Viszont gyorsan megtalálhatsz bármit, és bárkit. Reagálni tudsz dolgokra, pár pillanat alatt. Vannak opciók amiket elutasítok, de ez máshol is így van. Pl. a Youtube oldalam is állandóan nevet akar változtatni velem. Ilyen az egész internet, mert ilyen a világ. De, azt gondolom meglehet találni a középutat, és ott lavírozni.

És a csoport arra szolgálna leginkább, hogy közelebbi kapcsolatban maradhassunk, együtt, még akkor is ha szalad mellettünk a mindenség. Nem utazási tippekre szolgál, hiszen annak itt a helye. És itt vannak a szükséges infók is, meglehetősen összeszedetten. Viszont mondhatunk egymásnak egy-egy jó szót, még akkor is, ha nincs csak egy szabad percünk...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 14:28 #13126

Szia Melus!

Mond, mi az az előny amit a fészbukon kapsz meg, és máshol nem. Például én bankolok, skypolok, hivatalos ügyeket intézek, barátaimmal levelezek, blogot írok, nélküle. Kiváncsivá tettél :P

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 14:10 #13125

Bocsánat, hogy a ti szempontotokból negatív leszek.
Mindenki annyit társalog facebook-on, amennyit akar és azzal, akivel akar...
(Körülnéztem ott én is, de továbbra se keressetek - nem szimpatikus. Apró, átláthatatlan... és végtelen erőszakos maga a rendszer.)

Csak annyit tudjatok, hogyha átnyergeltek oda, akkor ez a fórum itt meg fog halni :( :( :(
És akkor nem lesz helye azoknak, akik nem facebook-hívők, mert forgalom híján senki nem fog ittmaradni.

Én úgy gondoltam, hogy ez a fórum itt a mi saját, védett fészkünk, Thassosra utazóké és Ági barátaié... amit bármikor bárki megtalálhat.
És úgy gondolom továbbra is.

Egyetértek pamag véleményével. Szeretem az internet minden formáját, és a barátaimmal az időt e- közösségi oldal nélkül is örömmel töltöm. Hogy meddig él ez a fórum? Ki tudja. Változnak az értékek. Manapság előtérbe került az én. Meg kell nézni a hellasz.hu -t. Milyen gazdag tartalma volt még 1- 2 éve is. Egyre csökken a színvonalas, színes tartalom. A fiatalokat érdeklő, utazási információ lett a lényeg. Biztosan a többi átment a fészbukra :D Lehet, hogy ez a jövő, nélkülem :)

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 14:05 #13124

Ajjajj! Ettől féltem...
Senki sem akar semmi rosszat, elhagyni ezt a fórumot, meg pláne!!!
Mindössze, arról van szó, hogy gyorsabb, ha valami fontos mondandó akad.
Ez amit Robi csinált, egy ZÁRT csoport, csak mi vagyunk benne. Amit írunk, azt csak a tagok, meghívottak látják. Senki más.
Én is új vagyok az oldalon, most tanulgatom. De, tagadhatatlan, hogy a mai világban sok előnye van. Nem kényszerít semmire, az ember annyit mond magáról, amennyit akar, és nem többet. És azzal osztja meg, akivel akarja.

Gondoljátok át, vagy legalább próbáljátok meg, mindenkit szeretettel várunk.

Kiflic, szerintem jelölj be valakit ismerősnek, mert én még a rendes neved sem tudom. És meghívunk. :)

Felmerült egy esetleges őszi tali ötlete, ez szülte az egészet. De ha nem is jöttök át, akkor is beszámolunk mindenről.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 12:02 #13123

(Körülnéztem ott én is, de továbbra se keressetek - nem szimpatikus. Apró, átláthatatlan... és végtelen erőszakos maga a rendszer.)

Csak annyit tudjatok, hogyha átnyergeltek oda, akkor ez a fórum itt meg fog halni :( :( :(
És akkor nem lesz helye azoknak, akik nem facebook-hívők, mert forgalom híján senki nem fog ittmaradni.

Én úgy gondoltam, hogy ez a fórum itt a mi saját, védett fészkünk, Thassosra utazóké és Ági barátaié... amit bármikor bárki megtalálhat.

Ne légy negatív! :)
Nem fog meghalni ez a fórum sem !
Hidd el jó lesz! Mindkettőt életben tartjuk . :D
Légy szives gyere oda is ,mert Nélküled nem az igazi! Többen most tanuljuk . :D

Pamag!
Ne! Nem ilyen liberálisoknak találták ki mint amilyen mi vagyunk.
A bolond a saját kárán, az okos a más kárán tanul.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 11:59 #13122

Amugy Pamagnak és Zsuzsának igaza van.Én is voltam a hoxán egy babás csoportban és mióta átmentünk a facera a hoxas csoportba senki sem ir.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 11:55 #13121

Én ide fogok jönni társalogni, mert valóban a facebook egy nyilvánosház! Ott a jelenlegi hatalom felügyeli a gondolataimat, és ha nem tetszik nekik amit gondolok akkor a családomba lévő kőzszogákon bosszút állhatnak.Törvény van rá hogy ezt meg tegyék,megfigyelhetnek, lehallgathatnak,poloskát elhelyezhetnek az otthonunkba stb. De hát miért is kell más fórumon,más helyszinem a barátokkal Thassosról és a világ egyéb dolgairól beszélgetni????

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 11:42 #13120

Én is csatlakoznék,de nem találom!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 11:37 #13119

Ne légy negatív! :)
Nem fog meghalni ez a fórum sem !
Hidd el jó lesz! Mindkettőt életben tartjuk . :D
Légy szives gyere oda is ,mert Nélküled nem az igazi! Többen most tanuljuk . :D

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 10:06 #13117

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 08:27 #13116

Szeretnék csatlakozni! :)

Csak jelzem hogy így kell csinálni,mert már természetesen csatlakoztam! :D

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 08:22 #13115

Szeretnék csatlakozni! :)

Facebook Csoport ! 2013 aug. 05 23:54 #13114

Létrehoztunk egy csoportot a facebook-on, szerintem így gyorsabban tudunk kommunikálni a tagokkal.
Meghívás útján megy a dolog,ha valaki csatlakozni szeretni a társasághoz,akkor jelezze itt a fórumon.

• Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.088 másodperc