Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA:

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 21 09:08 #13314

Üdvözöllek benneteket,kívánok jó pihenést-nyaralást mindenkinek aki ezután megy.Üdv:B-né U. Ági. :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 11 12:39 #13221

Nocsak! Sehol senki.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 10 21:41 #13220

Hol is? Hogy is ? :roll: :roll:

Sehol!

Nézni kell és megvan az! Végül Ti is megtaláltátok! :)

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 10 16:58 #13211

Véleményem, jó lenne itt is egy chat.

Kívánságotok számomra parancs!
Installáltam egyet. Teszteljük!

Sehol!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 08 17:17 #13191

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 08 12:37 #13189

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 08 11:44 #13186

Olyan kevés időm van rendesen belemélyedni írásaitokba, mert a nyaralás utáni káosz uralkodik itthon, közben dolgozni is kellene. Hjaj! de nehéz. Azért figyelem milyen okosságokat írtok. Véleményem, jó lenne itt is egy chat. Tetszik a kép Robi!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:46 #13180

Haláli kép, de ezt már mondtam... :örül:

Örvendek hogy neked is bejön!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:44 #13178

És mikor mondanád azt, hogy Nagybéren laksz ? :lol:
:ölel:

Ha csatlakozol hozzánk!

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:38 #13176

Kisbér,

Szerintem meg tök egyértelmű a dolog.

És mikor mondanád azt, hogy Nagybéren laksz ? :lol:
:ölel:

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:10 #13167

Kisbér,

Szerintem meg tök egyértelmű a dolog.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:09 #13166

Haláli kép, de ezt már mondtam... :örül:
Kisbér, ezen elmerengtem valamelyik napon, de túlléptem rajta. :)

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:06 #13164

..............az egész internet ilyen erőszakos. A.............szenzáció hajhász címekkel. Amik mögött, semmi, semmi érdemi infó nincs. ............

stb.
Ez sajnos nem az internet - hanem a teljes magyar sajtó, tévéstül, nyomtatott újságostul. Az internet csak a sajtó része.
Hihetetlen mélységbe küzdötte le magát a magyar sajtó. Médiamunkásnak hiszi magát a sok ... :( , közben magyarul sem tud... :roll: se írni, se beszélni :(

Igaz, de tartok tőle, hogy ez nem magyar sajátosság, hanem tanulnak a teljesen elbulvárosodott országoktól. Csak ott ebben pénz is van, nem kevés.... Ide jutottunk, mi is. :(

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 18:00 #13160

Én már nem idézem Balázst újra, :wink: de azt hiszem kellően elkapta a dolgok lényegét. :D
Én sem oda tervezek nyaralási képeket, beszámolót. Eszemben sincs.
A sógoromék most jöttek haza, 3 hetes pihiről. Tettek fel pár képet magukról, de egyetlenegyet sem olyat, ami beazonosítható, hogy hol készült. És ezt egyébként sem láthatja akárki. :)

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 17:58 #13159

Na akkor most már hozzászólnék Én is ehhez a dologhoz a magam módján!
Gyerekek,akárki akár mit mond a leggyorsabb kontakt a mai világba a Facebook,ha tetszik a társaságnak,ha nem.
Ez ma is bebizonyosodott!
Nagyon sok mindent meg lehet ott gyorsan beszélni és szerintem ettől még a honlap nem fog károsodni.
Rengeteg mindent intézek ott és semmi hátrányom nem származott még ebből.
Na mind egy,most megyek a találkozó topikba és leírom hol is tartunk,de közbe megmutatnám a képemet,hogy is szerepelek a facen.Csak hogy lássátok,hogy azt mondok el magamról amit csak akarok.Főleg semmi!
Képem a Facen:

Ja és Kisbéren lakom! :D

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 17:58 #13158

..............az egész internet ilyen erőszakos. A.............szenzáció hajhász címekkel. Amik mögött, semmi, semmi érdemi infó nincs. ............

stb.

Ez sajnos nem az internet - hanem a teljes magyar sajtó, tévéstül, nyomtatott újságostul. Az internet csak a sajtó része.
Hihetetlen mélységbe küzdötte le magát a magyar sajtó. Médiamunkásnak hiszi magát a sok ... :( , közben magyarul sem tud... :roll: se írni, se beszélni :(

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 16:22 #13155

Lopok egy kis időt a munkahelyen! (csak nehogy megnézze a főnök)

1. Én sem vagyok facebook párti. De ott vagyok, mert aki nincs ott, az nincs is. :D Nem is sokat osztok meg, az viszont tény, hogy most nagyon szalad a szekere. Általában csak olvasok és a thasos.hu érdekesebb cikkeit teszem be. Illetve nyaraláskor, az egyszerűség miatt, képeket töltök fel. Na jó, néha megosztok kormány ellenes dumákat.
2. Lesza...m a NAV-ot, ha vizsgálódik. Nekem nincs titkolni valóm. (A betörőktől sem félek, mert mikor nyaralunk, nincs egyedül a ház.)
3. Bármelyik fórumot olvashatja a NAV, nem csak az arckönyvet. Miből gondoljátok, hogy a mi fórumunkra, vagy a Hellasz-ra nem talált még rá?? Semmire nincs garancia. Egyébként szerintem ez csak mende-monda. Kapnak ők annyi jó szándékú bejelentést, hogy vizsgálódnak az alapján eleget.
4. Nem értem, hogy miért szempont a gyorsaság. Az csak 2-3 ember közti beszélgetésre jó. Későbbi visszakeresésre használhatatlan. Tehát a később csatlakozók nem tudnak egyszerűen keresni. Visszakereshetőségi szempontból sokkal jobban használható a fórum. (Lásd hétfői beszélgetés a 250 Ft-os euróról, hova jutott...)
5. Ha kell chat lehetőség, a gyors beszélgetésre, akkor ide is lehet telepíteni, de eddig nem volt rá igény.

Szóval lehet csoport ott is, de a lényegnek szerintem is itt kell maradni. Nem azért mert mi csináljuk, hanem azért mert a hosszútávon itt jobb helye van.

Apró betüvel :D :D :D

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 12:22 #13150

Lopok egy kis időt a munkahelyen! (csak nehogy megnézze a főnök)

1. Én sem vagyok facebook párti. De ott vagyok, mert aki nincs ott, az nincs is. :D Nem is sokat osztok meg, az viszont tény, hogy most nagyon szalad a szekere. Általában csak olvasok és a thasos.hu érdekesebb cikkeit teszem be. Illetve nyaraláskor, az egyszerűség miatt, képeket töltök fel. Na jó, néha megosztok kormány ellenes dumákat.
2. Lesza...m a NAV-ot, ha vizsgálódik. Nekem nincs titkolni valóm. (A betörőktől sem félek, mert mikor nyaralunk, nincs egyedül a ház.)
3. Bármelyik fórumot olvashatja a NAV, nem csak az arckönyvet. Miből gondoljátok, hogy a mi fórumunkra, vagy a Hellasz-ra nem talált még rá?? Semmire nincs garancia. Egyébként szerintem ez csak mende-monda. Kapnak ők annyi jó szándékú bejelentést, hogy vizsgálódnak az alapján eleget.
4. Nem értem, hogy miért szempont a gyorsaság. Az csak 2-3 ember közti beszélgetésre jó. Későbbi visszakeresésre használhatatlan. Tehát a később csatlakozók nem tudnak egyszerűen keresni. Visszakereshetőségi szempontból sokkal jobban használható a fórum. (Lásd hétfői beszélgetés a 250 Ft-os euróról, hova jutott...)
5. Ha kell chat lehetőség, a gyors beszélgetésre, akkor ide is lehet telepíteni, de eddig nem volt rá igény.

Szóval lehet csoport ott is, de a lényegnek szerintem is itt kell maradni. Nem azért mert mi csináljuk, hanem azért mert a hosszútávon itt jobb helye van.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 09:17 #13149

Na ezért sem jó, gondold el ha a NAV nézegeti a nyaralási képeiteket, és vagyonosodási vizsgálatnak inditanak, igazold miből mennyiért?? és még sorolhatnám, olyan hely ahol az ismerősőd ismerőse is láthat tudhat mindent rólad, mit szeretsz ,hol voltál, mi történik veled,a családoddal az nem jó hely.Nem jobb a védett fészekbe megosztani élményeidet, véleményedet, magunk között! Csak ugy egy cikk: privatbankar.hu/karrier/emlekszel-a-tegnapi-bulira-a-fotok-igen-torold-ha-kell-a-melo-260219 - privatbankar.hu/karrier/emleksze ... elo-260219

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 08:40 #13146

Pamag, sajnálom, hogy nem tudunk meggyőzni. :(
Nem veszem védelmembe a közösségi oldalt, mert vannak hibái. De én azt látom, hogy az egész internet ilyen erőszakos. Az a halálom, amikor olvasod, olvasnád a híreket, és teli van szenzáció hajhász címekkel. Amik mögött, semmi, semmi érdemi infó nincs. És ami még jobban bosszant, az, hogy itt már mindenki sztár. A legutolsó valóságshow szereplő rokonának a patkánya is. Aki meg valóban az, arról megjelenik egy hír, bármi, és nincs mellé kép. :shock:
Lehetne, ezt sokáig ragozni, de ez az egész egyre rosszabb irányba halad. És, tényleg, lehet hogy eljön az idő, amikor kipukkad...
Addig viszont, megpróbálunk a magunk igényei szerint egyensúlyban maradni, a ránk zúduló híráramban.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 07 08:29 #13145

............. Látnád Robit, hogy fest, jót nevetnél................
.............................

Robi egy tündér!
Kicsit nagydarab, kicsit mackós fiútündér, de tündér! :lol: :szerelmes:

Igen, az! :wink: Az életben... A képen meg, mint a nyugati boszorkány, és még finoman fogalmaztam. :wink: De, mi tudjuk, ki rejtőzik mögötte...

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 22:03 #13141

................................
Mindössze, arról van szó, hogy gyorsabb, ha valami fontos mondandó akad.
................................
Miért gyorsabb?
Ha valamilyen oldalra vagy valakinek a véleményére kíváncsi vagyok, azt megnézem ...
Én bekapcsoláskor azzal kezdem mindig, hogy a számomra fontos néhány honlapot felkeresem, megnézem, van-e rajtuk valami új és érdekes.

De hát más korosztály más kultúrája... igen, mindenki ott van... és egyéb helyek meg elsorvadnak, mert két helyet felkeresni ugyanazzal a témával már tényleg nincs elég idő.
De nekem nincs is jó érzésem ezzel a felfújt, ún. közösségi valamivel.
Az egy dolog, hogy akár rossz szándékkal is követhetik valaki beírásait. Attól én nem félek. Csak nem tetszik.
Sokkal inkább azt érzem, hogy annyira felpumpálja magát, hogy egyszer csak szétdurran. Mint a béka a mesében - annyira-annyira akarta mutatni, hogy ő milyen nagy, hogy a végén szétpukkadt...
Ismerősök gyűjtésére ott volt az iwiw. Eleinte tisztább, nyugodtabb hely volt. De már az is elfészbukosodott, tele van gyerekes marhaságokkal...

Szóval.
Tőlem azt csináltok a facebookon, amit akartok... de én nem megyek oda.

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 21:44 #13140

............. Látnád Robit, hogy fest, jót nevetnél................
.............................

Robi egy tündér!
Kicsit nagydarab, kicsit mackós fiútündér, de tündér! :lol: :szerelmes:

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 15:44 #13129

Vikso:)

Engem is győzködtek sokáig, aztán végül magamtól hoztam meg a döntést. :D
Ha gondolod, próbáld meg, aztán meglátod...
Mint friss felvételes, adnék pár tippet, hogy tisztábban láss. A reginél kért adatokat, azonnal megváltoztathatod, vagy törölheted, amikor megkapod a saját oldalt. Vagy, megszabhatod, hogy ki láthatja, és ki nem. Nevet is tudsz változtatni, néhányszor. Ezt nekem muszáj volt, mert ki így, ki úgy ismer. Ráadásul nálam a keresztnév is változott a becenévről, a hivatalosra. :wink: Végül jó hosszú nevem lett, mindenki válogathat kedvére. Képet is azt teszel fel amit akarsz. :P Látnád Robit, hogy fest, jót nevetnél. Azt hiszem személyesen nem ismered, de még így is, hahotáznál azt hiszem...
Némi adat azért nem árt, pl, város megadása, vagy elvégzett iskola, hogy megtaláljanak a régen nem látott ismerősök.

Dönts belátásod szerint. :D Ja, és van ismerősöm, aki törölte magát, tehát ezt is lehet....

Re: Facebook Csoport ! 2013 aug. 06 15:13 #13128

Köszi Melus!

Érdekes amit mondasz, a gyerekek is győzködnek. Azt még elfelejtettem tőlük megkérdezni, hogy nekik miért lenne jó az én belépésem :D
Egyébként a YouTube állandó sarcolása a névváltoztatásra nagyon zavaró. Valamit ki kell találnom, mert nem tágítanak, megjegyzem én sem. Egyébként hasonló akciót a fészbukról is hallottam.

• Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.105 másodperc