Mi történt az elmúlt 3 napban?
Óriási viták alakultak ki.
Elsőként történik olyan, hogy egy ásatásról ország világ hallhasson.
Az ásatás anyagai évekig egy raktárban szokott őrizve lenni, és évekig vizsgálják, majd bizonyos darabokat múzeumokba helyezve bemutatnak a köznek.
Hogy ez az ásatás miért lett közzétéve mindenki számára?
Oly különleges és oly nagy szabású, hogy a régészek és az országvezetés azt a határozatot hozták, hogy mivel világra szóló anyag, és hogy mindenki tanuljon, most mindent bemutatnak. Az ásatást vezető régész szavával élve, még a legelbújtabb hegyi falu kecskepásztora is halljon hírt és legyen büszke az ókor e magas kultúrával rendelkező korszakáról.
Periszteri asszonyt nyilván támadás is érheti majd,hisz sokan szerették volna ezt a munkát megkapni. A támadások a helyi régészek részéről éri. Volt egy személy, ki még azt is mondta, hogy időszámítás utáni római korszakból való a sír. ez nagyon gyorsan meg lett cáfolva.
Hol tartanak most a munkálatok?
Még a második terem padlózatáról kell eltávolítani a homokot. Ekkor fog látszani az ottani esetleges mozaikos intarziás kőpadlózat. Valamint a megdöbbentő kimunkálású női Kariadni. IIyen finomsággal kidolgozott szobor még soha nem volt. A szoknya alsó része, már most is látszik, hogy lehelet vékony. Úgy formálták, hogy visszaadja a ruha selyemsségét.
A harmadik teremben még 3 méter vastag homokréteg van. tovább folytatódik a terem statikai kibiztosítása, és felszárítása.
Hozzáfogtak a domb tetején levő 13 méter vastag technikusan befedett homok eltávolításához.
A harmadik teremben talált kettő titkos nyílást még nem érintik.
Feltételezhető, hogy az a halotti folyosó, mi a halott terembe visz.
A halott különféle ceremóniákon vehetett részt. A Kariadné hölgyek is ezt mutatják. lezárják azt a termet, hova még a halandó is bejuthatott, és közlik az élővel, hogy onnan kezdődik a túlvilági élet.
Mindezt hogyan élték át akkor? Hosszú még az út. Eddig a bejáratól 23 méter van nem megtisztítva, de láthatóvá téve. Teljesen biztos, hogy az 500 méter kerületű szabályos kördombban labirintus létezik. egy vagy több szintben? Ezt még nem lehet tudni.
Egyiptologusok, irodalom történészek bújnak minden anyagot, mi időszámítás előtt 325 körüli korszakról mesél.
Ez által jönnek a viták is.
Van, kik mondják Phtolemáisz és Nagy Sándor anyja, a tökéletes bűncselekményt próbálta elkövetni. Eltüntetve minden nyomot, hogy Alexandriából ide Amfipoliba temettesék.
Van ki azt tarja hitelesnek, miben Phtolemáos leírta Nagy Sándor életrajzát.
Gyors fordításba beteszek egy írást. Eszerint Nagy Sándor Alexandriában kell, hogy pihenjen...
A Nagy Sándor egy eskü beszéde 324 BC, talán közvetve mutatja, aki pihent a sírban. Vagy, pontosabban, aki nem található a domb gyomrában .
Egy görög író Flavius Arrian szerint az első és a második században,, «?????????? ????????»Anabasis Sándor, amely reprodukálja lényegében Nagy Sándor írt utódjául, Ptolemaiosz általi az életrajz Nagy Sándorról, nem kerül mentésre.
Ez a rész a szövegben, amelyek támpontul szolgálhatnak a személyazonosságát az elhunyt a sírban öntött szállít egy pillanatra a nagy drámai feszültség: Alexander elutasítja azokat a személyzeti tisztek és katonák már nem az erkölcsi és szellemi erők is kampány. Korábban azonban a legendás macedón ad leckét amely örökre megváltoztatta az életét, akik hallották a szavait.
Én, mondta Alexander felvette apámtól kis arany és ezüst edényeket, vagy hatvan tehetségek alapok tartozását Philip több mint ötszáz tehetségek, és miután kölcsönkért egy további nyolcszáz mások, kezdve hazánkban nem volt megfelelő, vagy a legelő, azonnal megnyitotta az utat a Hellespontba, míg a perzsák voltak akkor mindenható tenger, és katanikontas azok lovas satraps Dárius, az egész annexió Ionia saját hazájában és az egész Eolia egyaránt Frígia és a Lydians és nevű Miletus az ostrom és minden egyéb félnek, aki csatlakozott hozzánk akaratukkal, és kaptam adni, hogy élvezzék és áruk Egyiptom és czirénei, mit nyert harc nélkül, amelynek tulajdonosa te, és Hollow Szíria és Palesztina, valamint az ország között a folyók (Mezopotámia) is a tulajdon, és Babilon és Susa rudak és a tiéd, és a vagyon a Lydians és a kincseit a perzsák és a tulajdonában indiánok és kívül, a tengeren a saját, te satraps, te tábornokok, dandártábornok, te.
A bevezetést követő, amely emlékeztette a macedónok, akik, és akik hála Philip, de főleg a saját, Nagy Sándor át közvetlenül magának: Miért én, mi több, ezek után munkájával, túl mint a lila és a diadém van itt? Személy szerint én már semmit, és senki nem beszél a saját kincseket, csak nekik, a saját vagyon, vagy a tartott meg. Miért nincs ok tárolni kincseket nekem személy szerint, ha etetni az ugyanaz, mint te, és inkább az ágyban van, és még azt hiszem, hogy nem is ugyanazt enni élelmiszerek azok, akik mohón töltse ki a hasa, és tudni ébren vagyok neked, így is mély alvást.
De lehet, hogy én kerestem a dioikontas ő vágatlan és szenvedés nélkül, amíg fáradságos és nehéz? És ki az Ön elismeri, hogy fáradtabb a számomra, mint én neki?
Így megy, és ki van sebek, hagyja ki a ruháit, és hagyja, hogy a show, és megmutatom az enyémet, miért marad bármely testrész nem volt mentes trauma, és nem létezik egy fegyver, vagy mi tartsa kéznél, vagy azok, amelyek lőni, ami nem hagyott a hollétéről, de karddal a kezemben fáj és elfogadom íjak és lövedék gépek és megverték kövekkel és néha fa csorbította az Ön és a dicsőség és a gazdagság, vezetsz a nyertesek között minden szárazföldi és tengeri, valamint a folyók és a hegyek és a síkság, és kötelezzék a saját esküvők veled és az én gyermekeim.
, És velük szemben voltak tartozások vizsgálata nélkül részletesen, hogy miért jött létre, míg annyi kapott fizetést, és annyi, hogy a tiéd, ha fosztogatták az ostrom után, minden visszaváltás. És vannak arany karika a legtöbbet a halhatatlan és emlékei a bátorság, és a jutalom tőlem. És ki ölte meg elesett dicsőségesen, és lett a nagy temetés, és szobrok is megtiszteltetés, mentes az ideiglenes adókat és bármely olyan pénzügyi kötelezettség, mert valójában egyikük sem halt meg, esés, amikor vezetni a csaták.
És most én akartam visszaküldeni a veteránok a irigylésre méltó a honfitársai, hanem azért, mert azt szeretnénk, hogy vissza mindannyian, mindannyian hagyjuk, és vissza be, hogy a király Alexander, aki legyőzte a perzsák és a médek és Bactrians és Sake, amely megragadja a Ouxious és Arachotous és Dranges akik leigázták őket Parthyraious és Chorasmious és Hyrcania, hogy a Kaszpi-tenger, amely a Kaukázuson keresztül az egész Kaszpi-kapuk, hogy átadta a Oxo Tana folyón, és még az Indus folyó nem telt nem más, mint Dionüszosz és a Hydaspes és Akesini és Ydraoti, és elmúlik, és az anyag, ha nem reagál, és hozzálátott, hogy a nagy tenger, és a két port az indiai, és átkeltek a Gedrosia sivatag, ahol soha senki nem ment oda korábban egy hadsereg, és megnyerte a folyosón Carmania és szankcionálása az ország, és hogy elhagyja őt, és menjen, átadta katanikimenous barbárok az őr. Talán ezek lesznek dicsőség az Ön számára az emberek és (figyelembe vett) lojális Természetesen, ha az be. Kifelé.
Míg az a tényleges feltárás Hill kasztok nem dúsított és nem újítják meg a vizsgálat a harmadik vagy a Red előkamrás megállt feladatok elvégzése partra a rejtélyt övező személyazonosságát az elhunyt továbbra is gyötrelem történészek és régészek. Az egyik kérdés, tudományos éppen beállított, ha lehet, hogy az egyik a döntéshozók Sándor, egyike azoknak, akik hallották a tüzes beszéde a király vezető, építeni magának, vagy szentelt neki mások a sír, mint ez domb kasztok.
Melyik a tábornokok visszatér Macedónia, a prédikáció Nagy Sándor még mindig hangzó a füle, és elrendelte az építkezés egy halotti emlékmű, amely működik kiállítás mataidoxias örökkön-örökké? Még a kultusz-gyűlölet viszony fenn tisztek és katonák a karizmatikus vezető, Alexander, alig amely lehetővé teszi számukra, hogy paravgoun a temetkezési a gazdagság, különösen akkor, ha soha nem tért vissza a hazájába.
Ezért, akkora, mint egy sír, mint a Amphipolis indokolt lehet csak egy nagyon szemtelen és tiszteletlen leszármazottai Nagy Sándor, hanem aki maradt a hátsó, mint a helyettese vagy utódja (Antipatert, Cassander, stb.)
Vagy, a méretei a sír magyarázható a nagyszámú halott akinek szentelte az emlékmű. Ha ezeket a spekulációk, a elfogadhatóságát a verzió, hogy a kaszt Hill temették admirális Nearchus, hanem gyengíti.