Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 márc. 25 16:17 #7277

Hétvégén óraállítás !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 márc. 18 19:40 #7266

Köszönöm a jókívánságokat!

:pezsgő: :drink :Esernyő:
Esküszöm hozzuk a meleget a Sándorokkal, Józsefekkel, Benedekekkel, de olyan sokat, hogy csak lassan ér ide a jövő hét végére, de akkor legalább tartósan! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 márc. 18 18:54 #7265

Sheidinek sok boldog születésnapot kívánok!
Sándorok, Józsefek és Benedekek nem hoztatok meleget?

Re: Általános 2011 márc. 18 15:49 #7263

Mi lesz hétfőn???

Remélhetőleg akkor már csend és nyugalom!
Addig meló 1000-el.

Re: Általános 2011 márc. 18 15:08 #7262

http://amadea.freeblog.hu/files/Sz%C3%BClet%C3%A9snap%20vesz%C3%A9ly.bmp
sheidi !
Boldog születésnapot!

Sándorok, Józsefek, Benedekek!
Boldog névnapot!
:Mythos
De aztán jöjjön az a meleg!!!!

Re: Általános 2011 márc. 18 13:59 #7261

Sándor-József-Benedeknek meg kell húzni a bajszát!
Hol marad a zsákban hozott meleg??? Hideget hoznak, de ezért szidást érdemelnek! :lol:

Amúgy boldog névnapokat nekik!

Re: Általános 2011 márc. 18 11:37 #7260

Robi!!
Megérdemled egészségedre!!!! :örül:

Koszi Drága!
Ma pihenés képpen kicseréltem a kocsin a téli gunikat,aztán lemostam a verdás,oszt meg kisikáltam ezerrel.
Holnap meg minden kezdődik elöről!!!!
Rememsokára hétfő lesz!

Mi lesz hétfőn???
Csak nem pihensz addig,ezt elképzelhetetlennek tartom a mi szakmánkban!!!

Re: Általános 2011 márc. 18 11:36 #7259

SHEIDI !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Re: Általános 2011 márc. 18 11:07 #7258

Sheidi!

Köszönöm!!! :lol:

Re: Általános 2011 márc. 18 10:02 #7257

Sheidi!

Nagyon boldog születésnapot!!!!

Re: Általános 2011 márc. 17 19:42 #7256

Robi!!

Koszi Drága!
Ma pihenés képpen kicseréltem a kocsin a téli gunikat,aztán lemostam a verdás,oszt meg kisikáltam ezerrel.
Holnap meg minden kezdődik elöről!!!!
Rememsokára hétfő lesz!

Re: Általános 2011 márc. 17 18:25 #7255

Robi!!

Re: Általános 2011 márc. 17 18:09 #7254

Csak reméld, hogy nem szembeszél fúj majd. Bár, ha biciklizni kell szeles időben mindig úgy érzem, hogy szembe fúj a szél.

Szembe szél fújt :(

Re: Általános 2011 márc. 17 17:16 #7253

Jelentem:Vetda kereékcsere megvolt,kocsi külső belső sika mika is meg volt.
Így most megérdemlek egy :Mythos :örül:

Re: Általános 2011 márc. 17 12:53 #7252

Én gályázom. A munkahelyen. Tegnap szabin voltam, így a múlt pénteken elvesztett fonalat (a munkamenet folyamatának fonalát) még keresem, de nem nagyon találom. Mintha agymosáson mentem volna keresztül az elmúlt 5 napban.
Az ágyásrózsákat én is megmetszettem már és a vadszőlőt is visszametszettem a kerítésen. A szél baromi erősen fúj itt is. Sőt egyre erősebben. Viharos. Bicajjal jöttem dolgozni, de lehet, hogy repülve megyek haza...:-)

Csak reméld, hogy nem szembeszél fúj majd. Bár, ha biciklizni kell szeles időben mindig úgy érzem, hogy szembe fúj a szél.

Re: Általános 2011 márc. 17 12:39 #7251

Én gályázom. A munkahelyen. Tegnap szabin voltam, így a múlt pénteken elvesztett fonalat (a munkamenet folyamatának fonalát) még keresem, de nem nagyon találom. Mintha agymosáson mentem volna keresztül az elmúlt 5 napban.
Az ágyásrózsákat én is megmetszettem már és a vadszőlőt is visszametszettem a kerítésen. A szél baromi erősen fúj itt is. Sőt egyre erősebben. Viharos. Bicajjal jöttem dolgozni, de lehet, hogy repülve megyek haza...:-)

Re: Általános 2011 márc. 17 11:28 #7250

A kocsimosás nálam már vagy egy hete tolódik. Csatornát ástam ki, virágoskertből kivadászni a tavaszi virágokat, veteményes kertet előkészíteni, kislányommal tanulni, szőlőt metszeni: ezt mind csinálni kellene. De nem baj mert már tavaly nyár óta arra várok, hogy megint jó idő legyen. Igaz, hogy nálunk most szinte orkán erejű a szél, de ez sem baj, mert varrhatom a lányom táncruháját. Mindenkinek hasznos teendőket kívánok :?: :D

Re: Általános 2011 márc. 17 06:24 #7249

Ahogy elnézem a kerékcsere és a kocsi sika-mika elmarad :(.
Ez jó is meg nem is,így tudok egy kicsit buherálni :D.

Re: Általános 2011 márc. 17 05:10 #7247

Robi mit dolgozol? Tudod engem is az vígasztal, hogy nemsokára augusztus lesz. Úgyhogy lassan húzom a strigókat :)

Robi csálinger, a javából! :lol:

Azzal nincs semmi baj. :D Pöpec meló :D Úgyhogy kívnok robinak és persze mindenkinek nagyon szép mosolygós napot és :Esernyő: menteset :)

Re: Általános 2011 márc. 15 22:37 #7246

Robi mit dolgozol? Tudod engem is az vígasztal, hogy nemsokára augusztus lesz. Úgyhogy lassan húzom a strigókat :)

Robi csálinger, a javából! :lol:

Re: Általános 2011 márc. 15 08:13 #7242

Nagyon szép reggelt mindenkinek :)

Re: Általános 2011 márc. 15 08:09 #7241

Re: Általános 2011 márc. 14 15:50 #7240

aki dolgozik, jó munkát!! :) :ébresztő:

Köszönöm szépen,részemről a gyászmenet.
Holnap még tolok egy reggelit oszt 2 nap pihi :)
De várom már hogy április 25 legyen :örül: (messze van)

Re: Általános 2011 márc. 14 05:40 #7237

Nagyon szép reggelt mindenkinek, aki dolgozik, jó munkát!! :) :ébresztő:

Re: Általános 2011 márc. 13 14:37 #7234

cserrobi!

nem irigyellek egyáltalán. nagyon rossz lehet most neked :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.181 másodperc