Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 jan. 28 20:49 #6824

És egy találkozó itthon, Magyarországon?

Egy ideje rágódom ezen.
Mondjuk úgy május végén, akkor már jó idő van, de még szezon előtt...
Csak helyszínt nem tudok javasolni. De töprengek rajta. Változatok:
1. Valaki feláldozza magát és a megfelelő nagyságú kertjét vagy telkét
2. de méginkább : valaki tud javasolni olyan kirándulóhelyet, ahol vannak padok, víz és vécé, esetleg grillsütőt is fel lehet állítani, és meg lehet közelíteni autóval
Lehetne kaját úgy készíteni, mint a hajókirándulásokon... a többi abszolút piknik alapon...

Mit szóltok hozzá? A részleteket ki lehetne dolgozni közösen.
:melegedő:

3. Mivel szerintem nem lennénk túl sokan, esetleg valamelyik Görög étterem?

Én egyébként 02.19-re tervezek egy Dionysos vacsorát édes kettesben. www.taverna-dionysos.hu/ - www.taverna-dionysos.hu/
Több okból kifolyólag is (időrendben): névnapom, születésnapom, a 17-i remélem sikeres államvizsga, párom névnapja, fiam születésnapja (bár Ő éppen sítáborban lesz).

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 28 20:17 #6823

Egy ideje rágódom ezen.
2. de méginkább : valaki tud javasolni olyan kirándulóhelyet, ahol vannak padok, víz és vécé, esetleg grillsütőt is fel lehet állítani, és meg lehet közelíteni autóval
Lehetne kaját úgy készíteni, mint a hajókirándulásokon... a többi abszolút piknik alapon...

Szerintem jó ötlet !
Először talán azt kellene felmérni,hogy ki szeretne részt venni , aztán a jelentkezők ismeretében talán könnyebb lenne egy mindenki által elérhető helyet találni !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 28 19:22 #6822

Egy ideje rágódom ezen.

Re: Általános 2011 jan. 28 18:34 #6820

Én vagyok az a bátor. Személyesen még nem, de az írásaidat ismerem.

Na, majd egyszer Thassos-on! :koccintás:

Ezt vegyem fenyegetésnek :?: Jó lenne találkozni mindenkivel, természetesen Thassoson

Re: Általános 2011 jan. 28 18:25 #6819

Na, majd egyszer Thassos-on! :koccintás:

Re: Általános 2011 jan. 28 18:23 #6818

Kedves balazsh! Időközben rájöttem, hogy honnan láttad. Nem vagyok egy nagy Facebook művelő... Csak azért jelöltelek, mert tuti biztos voltam benne, hogy te vagy.

Én sem, de kaptam e-mailt és megnéztem, hogy ki az a bátor. :)
Először nem esett le, de rájöttem.
Egyébként ismerjük egymást? :D :roll:

Re: Általános 2011 jan. 28 18:21 #6817

Kedves balazsh! Időközben rájöttem, hogy honnan láttad. Nem vagyok egy nagy Facebook művelő... Csak azért jelöltelek, mert tuti biztos voltam benne, hogy te vagy.

Én sem, de kaptam e-mailt és megnéztem, hogy ki az a bátor. :)
Először nem esett le, de rájöttem.
Egyébként ismerjük egymást? :D :roll:

Re: Általános 2011 jan. 28 18:20 #6816

Tudom pótolni :?:

Igen.
Felhasználói vezérlőpult (balra fent) Profil fülön alul. :)

Re: Általános 2011 jan. 28 18:17 #6815

Re: Általános 2011 jan. 28 18:13 #6814

Kisborsikatalin!

Ha kitöltötted volna a rubrikákat a fórumnál (úgy látszik, beírtad, mert Balázs látja, csak nem jelenik meg?), akkor már reggel nagyon sok boldog szülinapot kívántunk volna!
Így csak most kívánom:
Isten éltessen! Még sok görög utazást kívánok Neked!

Köszönöm a köszöntést! Igen már Balazsh is rám pirított, hogy azt nem töltöttem ki, bocsi, valahogy kimaradt.Tudom pótolni :?:
Jó lenne a görög utazás, de lehet, hogy az idén kimarad. Áprilistól működik a falusi turizmus,szeptemberben meg a lányom miatt nem jó. Tavaly akkor voltunk, de a kislányom aggodalmaskodott az iskola miatt.

Re: Általános 2011 jan. 28 17:57 #6813

Köszönöm szépen :!: Apukám már figyelmeztetett hogy jövőre már 40 leszek. Hát,amíg nem fáj nem nagyon érdekel.
Honnan tudtad :?:

Szerinted? Nem tudod ki jelölt meg a Facebook-on? Ott olvastam, hogy valaki köszöntött. :) :D

Pamag!
Nem ma, hanem jan. 25-én volt.

Re: Általános 2011 jan. 28 17:45 #6812

Kisborsikatalin!

Ha kitöltötted volna a rubrikákat a fórumnál (úgy látszik, beírtad, mert Balázs látja, csak nem jelenik meg?), akkor már reggel nagyon sok boldog szülinapot kívántunk volna!
Így csak most kívánom:
Isten éltessen! Még sok görög utazást kívánok Neked!

Re: Általános 2011 jan. 28 14:37 #6811

kisborsikatalin!
Nálunk nem töltötted ki rendesen az adatlapod!
Ezért csak így utólag: Boldog születésnapot kívánok! :D :roll: :pohárköszöntő: :legjobbakat:

Köszönöm szépen :!: Apukám már figyelmeztetett hogy jövőre már 40 leszek. Hát,amíg nem fáj nem nagyon érdekel.
Honnan tudtad :?:

Re: Általános 2011 jan. 28 07:33 #6808

kisborsikatalin!
Nálunk nem töltötted ki rendesen az adatlapod!
Ezért csak így utólag: Boldog születésnapot kívánok! :D :roll: :pohárköszöntő: :legjobbakat:

Re: Általános 2011 jan. 28 00:00 #6807

Kedves Pamag!

Én azóta a lábamat nem mostam meg benne nem hogy igyak is belőle.
És nem is fogok azt itt és most leszögezem.
Maradok a fincsi teámnál :) .
Igen azt én is látom minden nap,hogy viszik az 5 literes marmon kannákat és tuti hogy fürcsiznek benne otthon :) .
Remélem Mi nem jutunk azért ide :P. (lekopogtam)

Re: Általános 2011 jan. 27 15:36 #6804

.........
Mondhatni eléggé sikamlós lett, magyarán olyan érzésem volt mintha egy filmréteget húzott volna a kezemre.
Ezek után elgondolkodtam akkor a pici pocakommal mit művelhet odabenn. :D
..................

Hát pont ez lehet a gyógyhatása. Sikamlósabb lesz ott belül is az út, meg bevonja a gyulladt területeket, hogy ne érje újabb izgató hatás.
Van, akinek szüksége van erre a gyógyhatásra - van, akinek nincs.
Hm, diákként (nem Szegeden) annak idején én is a folyékony kenyeret kultiváltam... :lol:

Re: Általános 2011 jan. 27 12:37 #6803

.....................Anna kút. ..............

Mi nem ittunk belőle, mikor ott jártunk
picasaweb.google.com/pamag0716/Magyarorszag#5343932779912104386

Igen, ez az! Ahogy olvastam 2002-ben készítették el ilyen szépre. Ami itt közelről nem látszik.
A vize nagyon hatásos. Az első pohárra mindenféleképpen emlékezni fogunk. Igen nagy gondban voltunk,hogy a forgalmas városba hova fussunk. Hazafelé ahogy jöttünk feltankoltunk üres flakonokkal. Mind megtöltöttük. Mondták hosszú idegi eltart. Anyósomnak ez lett a legnagyobb ajándék. Reggelente langyosít egy pohárral a kaloriferen. Megoldotta az idősek számára egyik legnyűgősebb problémáját.
Ezután a szegedi vendégeim részére meg lesz majd a kérésem, ha jönnek.
Ha fér az autótokba, hozzatok egy két flakonnal.
Aztán útközben nehogy összekeverjétek a normál vizzel és a 40 fokos melegbe azt húzzátok le hűsítőnek! :lol:

Az Anna vizet elsősorban gyomorpanaszokra fogyasztják, de egyéb gyulladásokra is isszák hidegen és melegen is. Van olyan is aki azért viszi mert abban mosakodik ( főleg idősebbek, spórolnak az otthoni vízzel) . Régebben palackozták is, de ma már a nagy verseny miatt nem foglalkoznak vele.
Diákként Szegeden nem az Anna vizet ittuk... Most is hetente járok Szegedre, de még mindig nem iszom. Inkább innék erdélyi forrásvizet, vagy bort...

Re: Általános 2011 jan. 26 09:42 #6800

Sziasztok!

Én minden nap ihatnék belőle, de még sem teszem.
Anno mikor ide udvaroltam akkor megnéztem ezt a csoda kutat és aláraktam a kezem.
Mondhatni eléggé sikamlós lett, magyarán olyan érzésem volt mintha egy filmréteget húzott volna a kezemre.
Ezek után elgondolkodtam akkor a pici pocakommal mit művelhet odabenn. :D
Az igaz hogy nagyon jó meleg ez a víz, de ennyi.
Én sem le se rá nem beszélek senkit, de én maradok a jó hideg forrásvíznél.
Szerintem annál jobb nincs is 40 fokos melegbe.

Re: Általános 2011 jan. 26 08:47 #6799

Igen, ez az! Ahogy olvastam 2002-ben készítették el ilyen szépre. Ami itt közelről nem látszik.
A vize nagyon hatásos. Az első pohárra mindenféleképpen emlékezni fogunk. Igen nagy gondban voltunk,hogy a forgalmas városba hova fussunk. Hazafelé ahogy jöttünk feltankoltunk üres flakonokkal. Mind megtöltöttük. Mondták hosszú idegi eltart. Anyósomnak ez lett a legnagyobb ajándék. Reggelente langyosít egy pohárral a kaloriferen. Megoldotta az idősek számára egyik legnyűgősebb problémáját.
Ezután a szegedi vendégeim részére meg lesz majd a kérésem, ha jönnek.
Ha fér az autótokba, hozzatok egy két flakonnal.
Aztán útközben nehogy összekeverjétek a normál vizzel és a 40 fokos melegbe azt húzzátok le hűsítőnek! :lol:

Re: Általános 2011 jan. 25 10:39 #6796

Re: Általános 2011 jan. 25 07:09 #6791

Jut eszembe!
Ahogy Szegeden keresztül távoztunk, egy központi téren azt láttuk, hogy sok ember tolong egy gőzölgő kútnál. Pánossal azonal felhajtattunk a kereszteződés utáni bolt elé, lévén parkoló a közelben sem volt. Marcival odafutottunk a forrásvizes kúthoz. Nagyon kedvesek voltak az emberek. Általában idősekből álló emberkék szétnyitották a tolongó, műanyag flakonokkal teli táskás kört, hogy közelről is megcsodáljuk a kutat. Anna kút. Hmm. Nem tudtam arról, hogy ilyen lett volna Szegeden. Csodálkozásunkat látva az emberek előretoltak bennünket, kezembe nyomva egy műanyag poharat, hogy igyunk ott rögvest belőle, meg töltsünk meg mi is egy flakont.
Minusz 10 fok lehetett, sűrűn havazott. Kedves volt a kínálás, így Marci is, én is lehúztuk a 2 dl-nyi mennyiséget. Jól esett az igen büdös Anna víz. Pánosnak is vittünk. Ő ugyan tiltakozott volna, de nem volt esélye, hogy meg ne igya. Utána jött a baj. Nagy baj... :shock: Lehet hogy inkább sört kellett volna innunk? A sör is és az Anna víz is emésztést elsegítő. De nagy különbség van a kettő folyadék hatása közt. A bennünket kínálok azt nem mondták meg, hogy hova fussunk, ha kezdődik a hasmars.

Re: Általános 2011 jan. 24 23:11 #6790

Az idén nem nálunk iszod majd a sört!

Kedves Ági!

Én soha nem mondom azt,hogy SOHA!
Lehet hogy lüttyenik egyet az agyam szeptemberbe és felhívlak hogy holnap indulunk.:D
Úgy néz ki hogy vár rám egy térdműtét,de ezt inkább kihagyom,mert amihez egyszer hozzáérnek................
Úgy hogy lehet hogy még szopogatunk az idén egy sört a teraszon ott Thassos-on ;)

Re: Általános 2011 jan. 24 20:43 #6784

Az idén nem nálunk iszod majd a sört!
Pedig én igyekszem a kedveteket keresni.
Elkészítettem az idei egyházi ünnepek eseménynaptárát.
Nézzetek majd bele a címoldalon látható időpontokba.
Lehet tervezgetni!
És most senkinek nem lehet kifogása. Időben jelzem a Húsvétot is!
Az idén egybe esik a katolikus Húsvéttal. (4 évente van ez így.)

Re: Általános 2011 jan. 23 14:14 #6783

1 nem nagy ivó ? Hát nem!
2. sokat hozott ? Mindig hozunk egy kartonnal! Még van 20db :D
3. most jött haza ? Sajnos nem!

Re: Általános 2011 jan. 23 12:32 #6782

Srácok!
Hazaértem a gettóból és gondoltam iszok egy jó hideg Thassos-on vett Mythost az egészségetekre.
Mondhatni nagyon fincsi és most jól is esik. :koccintás:

Még van? Hát nem vagy egy nagy ivó. :) :D
EGÉSZSÉGEDRE!

1 nem nagy ivó ?
2. sokat hozott ?
3. most jött haza ?

Mindenesetre nagyon irigylem. Nem is tudom itthon miért nem lehet venni , :Mythos -t ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.140 másodperc