Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 30 21:20 #5976

A földszint apt-okon volt, de kissé szakadt. De szúnyog nem -tavaly. Az emeletiekről nem tudok nyilatkozni. De ha hazamegyek az otthoni gépen lévő képeken megnézem a biztonság kedvéért.

Köszi a választ, de biztos ami biztos, én inkább készülök elektromos szúnyogriasztóval! :lol:

Ma voltunk a részvételi jegyért és megkötöttük a biztosítást! Egy hét múlva már ilyenkor úton leszünk!!!! :örül: :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 30 15:58 #5974

ma értünk haza.tegnap még nem volt benzin a szigeten.
ha pityergő kislánnyal mész adnak,mert van tartalékuk. (én 25 éves pityergő lánnyal mentem és kaptam) :D
de tegnap Keramotiban volt benzin.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 30 10:02 #5971

Sziasztok!
Az Aethrion apartmanban van e a teraszajtón elhúzható szúnyogháló, vagy készüljünk elektromos szúnyogriasztóval? :roll: :lol:
Köszi!

A földszint apt-okon volt, de kissé szakadt. De szúnyog nem -tavaly. Az emeletiekről nem tudok nyilatkozni. De ha hazamegyek az otthoni gépen lévő képeken megnézem a biztonság kedvéért.

Re: Általános 2010 júl. 30 09:55 #5968

Re: Általános 2010 júl. 30 07:38 #5967

Hali!
Egyre nagyobb a hírverése a benzin-mizériának...! Érződik ebből valami a szigeten??

Re: Általános 2010 júl. 30 00:49 #5966

De,mi fogunk,ha megtaláloma kamerát. :roll:

A leírásom alapján biztosan megtalálod!
Vagy küldjek a betonmólóhoz GPS koordinátát? :D

Feljebb hoztam a témát, mert már nagyon elsüllyedt. :(

Van papír térképem is jelentem.!(ha hiszed,ha nem) :lol:

Re: Általános 2010 júl. 30 00:48 #5965

Robi ,ha kijöttök az apartmannból a tengerpartra balra nézel,/előtted a tenger/ ,és meglátod este kivan világítva.

Bicsika Drága! Estére mindig bepárásodik a szemcsim :lol: ,de integeti fogunk az tuti,csak még ki kell addigra találnom valami frappáns deolgot.
De ha van valami jó ötletetek elő vele! (perverz dolog NO)

Re: Általános 2010 júl. 29 20:17 #5964

A mostanában utazók közül senki nem akar integetni... :(
:pápá:

Robi ,ha kijöttök az apartmannból a tengerpartra balra nézel,/előtted a tenger/ ,és meglátod este kivan világítva.

Re: Általános 2010 júl. 29 18:16 #5963

Sziasztok!
Az Aethrion apartmanban van e a teraszajtón elhúzható szúnyogháló, vagy készüljünk elektromos szúnyogriasztóval? :roll: :lol:
Köszi!

Re: Általános 2010 júl. 29 18:13 #5962

Szióka!
Most volt időm bekukucskálni.
Az Aethrion szálláson belül nem tudhatod, hogy hová kapod a lakásotokat. Az iroda osztja otthon be. Én a szoba listát otthonról készen kapom, azszerint vezetlek benneteket a lakásba.
Van keleti fekvésű, északi fekvésű és déli fekvésű szoba is. de ennek nincs jelentősége. Nagyon nagy kert van ahol a kisörökmozgód kedvedre fog tud játszani a szálláson belül teljesen biztonságos körülmények között. Ha tudod annyit kérj otthonról, hogy a földszinti stúdióknól kapjatok.Akkor tényleg szabad mozgásotok lehet.

Szia Ági!
Köszönöm szépen az infót!!! :D

Re: Általános 2010 júl. 29 16:13 #5961

Ti mivel jöttök?

Mi busszal megyünk. Mi is már írjuk össze, hogy mit vigyünk, mit együnk a buszon stb. :)

Igy tett a tesóm is! Megszámolta a táskákat.:1,2,3,4,5,5,7.
A párom is számolta amikor betette neki az Apollonos buszba: 1,2,3,4,5,6,7,8.
Este keresem a super markettben vásárolt paoprikámat és almámat. Sehol. Sehol. Sehol.
Majd beszélgetés közben Pános elmesélte nekem, hogy Évának milyen sok táskája volt.
Viztatkoztam vele: 7,
Ő mondta 8.
Á, a csirkefogó Éva vitte a paprikámat is. Szerintem csak otthon fedezte fel....
Hogy a szemetes zsákot miért nem készítettem oda a bejárati ajtónkhoz?
Vajon az is hazautazott volna?

Re: Általános 2010 júl. 29 12:52 #5959

A leírásom alapján biztosan megtalálod!
Vagy küldjek a betonmólóhoz GPS koordinátát? :D

Feljebb hoztam a témát, mert már nagyon elsüllyedt. :(

Re: Általános 2010 júl. 29 09:32 #5958

Re: Általános 2010 júl. 28 21:48 #5957

Re: Általános 2010 júl. 28 21:05 #5955

És két hétre!!!!!! :örül: :D 8)

Hűűű, az jó lessszzz! :D :D

Re: Általános 2010 júl. 28 11:02 #5952

Mi busszal megyünk. Mi is már írjuk össze, hogy mit vigyünk, mit együnk a buszon stb. :)

Szia Manna!
Mi egyénileg utazunk, két család egy autóval. És két hétre!!!!!! :örül: :D 8)

Re: Általános 2010 júl. 28 09:03 #5951

Ti mivel jöttök?

Re: Általános 2010 júl. 27 22:36 #5949

Jelentem nem csak azt szoktam átnyálazni.
Nem vetted észre,hogy a másik oldalt is szoktam csavarogni!?
Igyekszem mindig képben lenni,mert akkor nem ér meglepetés. :roll:

Na azért!
De aztán fejezzük be a chat-et, mert jön valami moderátor, aztán kimoderál minket! :) :oops:

Re: Általános 2010 júl. 27 22:28 #5948

De ne csak a fórumot olvasd! :) :roll: :futyul:

Jelentem nem csak azt szoktam átnyálazni.
Nem vetted észre,hogy a másik oldalt is szoktam csavarogni!?
Igyekszem mindig képben lenni,mert akkor nem ér meglepetés. :roll:

Re: Általános 2010 júl. 27 22:26 #5947

Tessék szépen mindenkinek kitölteni ezt is: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/forum/viewtopic.php?f=8&t=19-viewtopic.php?f=8&t=19 !!!!!!
Irgum-burgum!

Re: Általános 2010 júl. 27 22:24 #5946

Már rég ki van nyomtatva.
És mindent elolvasok ezen a fórumon is.
Odafigyelek rátok :lol: ,mégha csendben is vagyok.

De ne csak a fórumot olvasd! :) :roll: :futyul:

Re: Általános 2010 júl. 27 22:19 #5945

6 navi csak odavisz valahogy

Nem kell oda 1 sem. :)
Nyomtasd ki ezt: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=259:a-sziget-megkoezelitese-autoval&catid=47:a-sziget-megkoezelitese&Itemid=77 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=77

Már rég ki van nyomtatva.
És mindent elolvasok ezen a fórumon is.
Odafigyelek rátok :lol: ,mégha csendben is vagyok.

Re: Általános 2010 júl. 27 22:15 #5944

Sajnos nem csak az RTL ír róla.
www.earthtimes.org/articles/news/336716,spains-eu-presidency-useful-fuel-truck-drivers-strike.html
Már csak abban reménykedem, hogy ez is Athénra és környékére korlátozódik...

Nyugi!!!
Pénteken indultok, szombaton érkeztek. Addigra megoldódik minden!
Ne ezen parázz, mert elrontja az egész nyaralást!

Re: Általános 2010 júl. 27 22:11 #5943

Re: Általános 2010 júl. 27 22:10 #5942

Sajnos nem csak az RTL ír róla.
www.earthtimes.org/articles/news/336716,spains-eu-presidency-useful-fuel-truck-drivers-strike.html
Már csak abban reménykedem, hogy ez is Athénra és környékére korlátozódik...

Oldalmegjelenítési idő: 0.494 másodperc