Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 23 08:28 #5877

Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat! Na magamtól eszembe sem jutott volna konzervnyitót vinni :)
Ma délben indul a buszunk :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 23 08:19 #5876

Akkor Anna néven újra regisztrálok - más e-mail címet is adok meg.

Anna

Én meg áttettem hozzád (Annához) a régi hozzászólásokat!
Már csak egy jó avatart kérünk! :)

Egy kis bemutatkozásnak is örűlnénk nem de!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 23 08:16 #5875

ANTONY QUINN 84 ÉVESEN(!) TÁNCOLJA EL A ZORBÁT!!!
/PARTNERE MIKIS THEODORAKIS./

www.youtube.com/watch_popup?v=CKHlmb5xcq8#t%20=28

Ez fantasztikus!
Kívánom mindannyióknak,hogy 84évesen legalább nézhessük a Zorbát!!!!
Nekem a kedvenc könyvem és a filmem is,vajon miért??? :lol:

Re: Általános 2010 júl. 22 23:13 #5874

ANTONY QUINN 84 ÉVESEN(!) TÁNCOLJA EL A ZORBÁT!!!
/PARTNERE MIKIS THEODORAKIS./

www.youtube.com/watch_popup?v=CKHlmb5xcq8#t%20=28

Re: Általános 2010 júl. 22 20:47 #5873

Anna

Én meg áttettem hozzád (Annához) a régi hozzászólásokat!
Már csak egy jó avatart kérünk! :)

Re: Általános 2010 júl. 22 16:22 #5872

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! (előre is, aki még ezután fog írni)

Re: Általános 2010 júl. 22 16:21 #5871

Köszi, és jelezd légyszi, ha regisztráljak újra.
Anna (Babu)

Ha megteszed kérlek regisztrálj újra. És az új nevedhez átteszem majd a hozzászólásaidat.
Az Anna név még szabad. :) De természetesen választhatsz mást is, de Szaki-t sajnos nem, mert azunk is van. ;)

Köszönöm!

Anna

Re: Általános 2010 júl. 22 15:21 #5870

Mi is 23-án indulunk este ,igaz nem most,de az is hamar eljőőő :örül:

Robi!
Na add elő a lapjaid mi a választás tudom,hogy Thassos,de mégis hol?

Kedves Bocsika!
Úgy néz ki,hogy itt: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=186:kohili-apartman-es-studio-&catid=59:skala-potamia-centrum-es-a-nagy-strand-koezoetti-p&Itemid=130 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=130

Re: Általános 2010 júl. 22 14:30 #5869

Anna (Babu)

Csak tippem van a megoldásra. A régi Babu tavaly augusztusban járt nálunk utoljára. A fórum és honlap közös belépése az után került kivitelezésre. A kérés ellenére ő nem regisztrált újra a honlapon is, nálam meg kimaradt a törlésből. :( Ezek szerint a két rendszer közötti híd azt nem figyeli, hogy van-e már a fórumban ugyan az a név. :(

Ha megteszed kérlek regisztrálj újra. És az új nevedhez átteszem majd a hozzászólásaidat.
Az Anna név még szabad. :) De természetesen választhatsz mást is, de Szaki-t sajnos nem, mert azunk is van. ;)

Köszönöm!

Re: Általános 2010 júl. 22 13:43 #5867

A dupla regisztrációt megnézem, hogy hogyan történhetett. :(

Anna (Babu)

Re: Általános 2010 júl. 22 11:11 #5864

Drága Pamag! Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Re: Általános 2010 júl. 22 10:05 #5863

Pamag!!

Boldog Magdika napot!!

Szekalmi! Boldog szülinapot!!

Re: Általános 2010 júl. 22 09:35 #5862

A dupla regisztrációt megnézem, hogy hogyan történhetett. :(

Re: Általános 2010 júl. 22 09:34 #5861

Szekalminak pedig Boldog születésnapot!

Re: Általános 2010 júl. 22 09:33 #5860

pamag = Magdolna!

Megelőztek, azt hittem, hogy én leszek az első, de mivel szeretek sokáig aludni, és most megtehettem, lemaradtam. :(

Boldog névnapot!
:pompomlány: :koccintás:

Re: Általános 2010 júl. 22 09:19 #5859

SZEKALMI !!!

Hol vagy?
Boldog születésnapot kívánok! hozzá minden olyan jót, amit szokás kívánni!

Re: Általános 2010 júl. 22 09:13 #5858

DRÁGA PAMAG!!!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!! :örül:

Nagyon köszönöm!

Re: Általános 2010 júl. 22 09:05 #5857

............Sajnos nem tudok nyilatkozni a fentiekről, de most néztem, hogy van egy másik felhasználó is Babu néven.....................

Óóóóóóó!
Ez furcsa! De a fénykép a régi Babué.

Akkor isten hozott! Tényleg jobb lenne, ha újra regisztrálnál más néven. Mert Neked is örülünk!
Nagyon jó nyaralást Thassoson!
Kérdezz, utána meg mesélj majd!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 júl. 22 08:18 #5856

Biztosan jók az emlékek, képen nem én Babu vagyok. Azon csodálkozom, hogy amikor regisztráltam nem jelzett semmit, hogy van már ilyen nevű felhasználó. Elnézést kérek a régi Babutól, nem volt szándékos. Szerintem újra regisztrálok..

Azt hiszem nem bántottál meg senkit csak örültünk Babunak,mert azt hittük lesz hír a ma SZÜLETÉSNAPOS testvérétől.
Érezd jól magad nállunk,jó kis társaság!

Szekalmi!!! /hátha olvasod/

ISten adjon neked erőt,egészséget és boldogságot!!!!!

Re: Általános 2010 júl. 22 08:06 #5855

Biztosan jók az emlékek, képen nem én Babu vagyok. Azon csodálkozom, hogy amikor regisztráltam nem jelzett semmit, hogy van már ilyen nevű felhasználó. Elnézést kérek a régi Babutól, nem volt szándékos. Szerintem újra regisztrálok..

Re: Általános 2010 júl. 22 07:54 #5854

DRÁGA PAMAG!!!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!! :örül:

Re: Általános 2010 júl. 22 07:51 #5853

Robi!
Na add elő a lapjaid mi a választás tudom,hogy Thassos,de mégis hol?

Re: Általános 2010 júl. 22 07:48 #5852

Szia!!!

1. Szekalmival mi van? Milyen az egészsége? Nagyon hiányzik itt.

Sajnos nem tudok nyilatkozni a fentiekről, de most néztem, hogy van egy másik felhasználó is Babu néven.

Köszönöm a válaszokat.
Örülök, hogy nem kell törülközőt vinnem, csak a partra. Csomagjaink szempontjából nem mindegy, próbálok minél kevesebb dolgot pakolni. Így is alig férünk el az autóban.

Thassos még idegen számunkra, a sok leírás és fényképek alapján választottuk ezt a helyet. Mindenképpen Görögország volt a cél, csak nem tudtuk mi legyen. Sokat jártunk Sartira nyaralni, de utoljára úgy éreztük megváltozott a hely. Nagyon sok magyar jár oda és szerintem a kedves görög emberek besokaltak belőlünk.
Remélem Thassoson még nincs így. Bízom benne, hogy megtaláljuk azt a valamit, ami miatt mindig Görögország a cél nyaraláskor.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

Üdv Babu

Igen van egy másik Babunk is és te az Ő fényképével jelensz meg??Vagy már rosszul emlékszünk???Thassoson nagyon jó helyetek lesz!!!Efi és Makisz nagyon jó házigazda,mi is nálluk voltunk csak a másik apartmannba.

Re: Általános 2010 júl. 22 07:18 #5851

Szia!!!

1. Szekalmival mi van? Milyen az egészsége? Nagyon hiányzik itt.

Sajnos nem tudok nyilatkozni a fentiekről, de most néztem, hogy van egy másik felhasználó is Babu néven.

Köszönöm a válaszokat.
Örülök, hogy nem kell törülközőt vinnem, csak a partra. Csomagjaink szempontjából nem mindegy, próbálok minél kevesebb dolgot pakolni. Így is alig férünk el az autóban.

Thassos még idegen számunkra, a sok leírás és fényképek alapján választottuk ezt a helyet. Mindenképpen Görögország volt a cél, csak nem tudtuk mi legyen. Sokat jártunk Sartira nyaralni, de utoljára úgy éreztük megváltozott a hely. Nagyon sok magyar jár oda és szerintem a kedves görög emberek besokaltak belőlünk.
Remélem Thassoson még nincs így. Bízom benne, hogy megtaláljuk azt a valamit, ami miatt mindig Görögország a cél nyaraláskor.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

Üdv Babu

Re: Általános 2010 júl. 21 20:02 #5850

:lol: :nyelvnyújtós: :gyros: :úszógumi: :éljen:

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc