Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 aug. 27 17:57 #1336

Köszönöm! :D :D :D

Magdikám!
Meg vagyok én is!
Nem vesztünk el, csak már az utolsókat rúgjuk. Nagyon nagyok a melegek is, és hát bizony tavasz óta sok sok nap telt el mindennapos munkával, amiben örömök töbségében, olykor zsörtölődések. Tehát mindenki fáradt már. Tudjátok, a jóbol is megárt a sok.
Meg vannak a szállásaid is.
Itt a szigeten talán most kezd lemenni a nagy tömeg, de még mindig nagyon sokan vannak.
Jó utat kívánok én is, és szeretettel várlak!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 26 21:33 #1332

Köszönöm! :D :D :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 26 21:28 #1330

Nekünk :ébresztő: :ébresztő: :ébresztő:
:nyelvnyújtós:

Jó utat, és kellemes nyaralást!

2008 aug. 26 21:10 #1328

akkor mi jobbak vagyunk, mert nekünk előbb megvolt a jövő évi terv, mint az idei. :D igaz úgy indult a dolog, hogy idén nem megyünk, ezért kezdünk a jövő évin agyalni... :D

17 alvás még. 200 euro és a biztosítások hiányoznak és mehetünk.. :)

:lol: :lol: :lol:
De csak nem bírtátok ki....
Mia! Ti is nagyon vigyázzatok az úton, és nagyon jó időt és kellemes nyaralást !!!
:pompomlány:

Nekünk :ébresztő: :ébresztő: :ébresztő:
:nyelvnyújtós:

2008 aug. 26 19:15 #1327

akkor mi jobbak vagyunk, mert nekünk előbb megvolt a jövő évi terv, mint az idei. :D igaz úgy indult a dolog, hogy idén nem megyünk, ezért kezdünk a jövő évin agyalni... :D

17 alvás még. 200 euro és a biztosítások hiányoznak és mehetünk.. :)

2008 aug. 26 17:54 #1326

Köszönöm!

Én is aznap kezdem mindig a következő évit tervezni, ahogy hazaértünk...
:futyul:

Mi már a jövő évi Ypsario-túrát tervezzük :lol: Bárcsak összejönne!
Jó utat, vigyázzatok magatokra!
Irigykedem, de nagyon :D Máris mennék vissza...

2008 aug. 25 22:21 #1325

Köszönöm!

Én is aznap kezdem mindig a következő évit tervezni, ahogy hazaértünk...
:futyul:

2008 aug. 25 20:21 #1324

Monic,Anikusz!

Köszönjük a szép fényképeket! :lol:

Pamag : Én is nagyon irigy vagyok ám! Legyen szerencsés utatok, és gyönyörű nyaralásotok! Áginak is üdv, eléggé eltűnt mostanság a fórumról.

2008 aug. 25 19:23 #1323

Pamag, most én irigykedem, de nagyon!! Az általad dícsért fotókból merítek a nehéz napokon erőt és már most tervezem a jövő évi nyaralást, szeretném idős szüleimet is elvinni szigetre. Kívánok Neked szép nyaralást jó időt, problémamentes utazást, várunk vissza! :pápá:

2008 aug. 25 18:07 #1322

[Beférek a csomagtartóba? :)

Sajnos nem....(bár - valami varázslattal esetleg?) ... idén cseréltük le kisautóra (Peugeot 206)...
És egyre idegesebb vagyok, hogyan fogunk belerámolni, mert jóval kisebb a csomagtartója... én meg hozzászoktam, hogy még a vécéajtót is beledobálom, mert hátha kell...
ciao

2008 aug. 25 11:11 #1320

De szépek a fényképeitek, Monic és Anikusz!

Még hatot alszunk...
:autóvezető:

De jó nektek!
Beférek a csomagtartóba? :)

2008 aug. 23 22:18 #1319

De szépek a fényképeitek, Monic és Anikusz!

Még hatot alszunk...
:autóvezető:

2008 aug. 23 18:55 #1317

2008 aug. 23 17:43 #1316

Élményeim:
Aug. 12-én este 5 óra után indultunk Szegedről 3 autóval, összesen 9 fő. Másnap - magyar idő szerint - 10-kor érkeztünk meg a komppal a szigetre. Többször megálltunk útközben, mivel a fiúknak ez volt az első ilyen maratoni autóvezetés (kivéve a GT4-es versenyeket itthon :)).
A szerb-macedón határon 10 eurós tranzitdíj - én csak 8-at adtam, azt is fémpénzben :)
A pályadíjakat mindenhol euróban fizettük. Odafele a macedon díjak 1 - 3 - 1 euro. A második kapunál magyarul kérték: három euró. Nyugtát persze nem kaptunk.
Az Anna hegyi lakban, Skala Potámiában volt a szállásunk, az egész ház a miénk volt. A kilátás pazar, a kert gyönyörű, a szobák egyszerűek, de tiszták, az ágy viszont borzasztó kemény :D
Vittünk kaját, bográcsot, tárcsalapot - klasszak voltak a közös sütés-főzések a tengeri panorámával. (Reméljük, ízlett Mariának és Jorgosznak a csevap és a magyaros marhapörkölt.)
Sokminden kimaradt a szigetből, például az Ypsario-ra nem mentünk fel, pedig be volt tervezve. Amit viszont láttunk, az hosszú-hosszú ideig velünk-bennünk lesz.
Legtöbbször a helyi strandon élvezkedtünk: kagylászás, pancsolás, napozás, intenzív semmittevés.
Kétszer indultunk szigetkerülő túrára: először dél felé vettük az irányt. Paradise Beach, Aliki, a monostor, Potos, Theologos. Ahol lehetett, megálltunk, s ha nekünk tetsző öbölre bukkantunk és még meg is tudtuk közelíteni, csobbantunk egyet.
A második kört észak felé tettük meg. Hétfőn a prinosi piaccal kezdtünk. Visszafelé szintén a szokásos: öböl, le, fürdés, tovább. Végül Limenasban csatangoltunk, vásárolgattunk. Valószínűleg mi voltunk a bénák, mert a régi színházig nem találtunk fel. :(
A fentiekből látszik, hogy van még mit megnézni a szigeten, van miért visszamenni. Remélem, lesz rá lehetőségünk...
A hazaút is zökkenőmentes volt, a másfél órás araszolástól eltekintve a macedón-szerb határon. Érdekes módon hazafelé a macedón tranzitdíj elmaradt, valószínűleg túl korán volt, s a pályadíj is 1 - 2 - 1 euró volt. Igyekeztünk betartani a sebességkorlátozásokat, ill. csak minimálisan léptük túl. Mind Szerbiában, mind Macedóniában többször láttunk az út szélén rendőrautót parkolni, de szerencsére bennünkent nem állítottak meg.
Zárszámadás:
A 8 éjszaka 9 főre 1070 euro volt. Ha csak a mi részünket számolom (két felnőtt, két gyerek) a szállás, üzemanyag, pályadíj, komp összesen 180 ezer Ft volt.

Ui: Balázsnak köszönet az út oda-út haza fényképes infókért, sokat segítettek.

2008 aug. 23 13:57 #1315

Üdv itthon Monic

isten bizony kimennék egyszer májusban és maradnék októberig, de ha már addig akkor télen is... :D

3 hét múlva kb ienkor fogunk odaérni. 8)

2008 aug. 23 12:44 #1314

Szia Monic !
Üdv itthon!
Várjuk az élményeket!

(Más : elvi okok ide vagy oda, isten bizony mentem volna főszezonban is, ha lett volna rá pénzünk...)

:tánc

2008 aug. 22 14:40 #1309

Sziasztok!

Tegnap du. 3-kor gurultunk le a kompról Keramotinál, s magyar idő szerint fél 6-kor léptük át a határt Tompánál. A macedón-szerb határon álltunk másfél órát.

Most még totál kómás vagyok, de holnapra összeszedem a gondolataimat, s írok élménybeszámolót. Előzetesként annyit, hogy a sziget meghaladta a várakozásomat a szépségét illetően, kevés volt a nyolc nap, vissza kell még menni...

Áginak ezer köszönet és sok-sok puszi!

2008 aug. 22 12:28 #1303

:D

csak a véleményemet irtam le, nem problémát megldani akartam... :roll:

Én is egyet értek a szeptemberrel...egyszer voltam július elején Kefalonián, ami nagyon zöld, buja a növényzet, és hát....nagyon meleg, párás idő volt, szó szerint, szinte ki se lehetett mozdulni 12-3ig, mert akkor volt a forróság...

Hát most itthon is ünnepek voltak - biztos, aki tehette, meghosszabbította az ünnepet.

Elgondolkodtam - én még Görögországban nem is voltam főszezonban.
A zsúfoltságot nem bírnánk. Sajnos, amíg kötve lettünk volna iskoláshoz, addig szóba se kerülhetett...
A szeptember nagyon jó Görögországban. A víz még meleg, a levegő már nem annyira. A május azért volt jó, mert sokáig világos volt, de akkor még alig tudtunk fürdeni.
Még egy hét...

...nekem sem az egyetértéssel van problémám....

:D

2008 aug. 22 11:58 #1302

Én is egyet értek a szeptemberrel...egyszer voltam július elején Kefalonián, ami nagyon zöld, buja a növényzet, és hát....nagyon meleg, párás idő volt, szó szerint, szinte ki se lehetett mozdulni 12-3ig, mert akkor volt a forróság...

Hát most itthon is ünnepek voltak - biztos, aki tehette, meghosszabbította az ünnepet.

A zsúfoltságot nem bírnánk. Sajnos, amíg kötve lettünk volna iskoláshoz, addig szóba se kerülhetett...
A szeptember nagyon jó Görögországban. A víz még meleg, a levegő már nem annyira. A május azért volt jó, mert sokáig világos volt, de akkor még alig tudtunk fürdeni.
Még egy hét...

2008 aug. 22 10:54 #1301

Még egy hét...

2008 aug. 22 09:58 #1299

Még egy hét...

2008 aug. 22 09:55 #1298

Még egy hét...

2008 aug. 22 09:40 #1297

Látszik, hogy végét járja a nyár! Csökken a fórum forgalma .

Lehet, hogy mindenki készül az iskolára. Ki így, ki úgy, és ki így is úgy is. :)

Van aki meg most készül nyaralni.
Én is készülök már, de még addig van több mint 10 hónap.
Ha jövőre is akkor indulunk, mint már 3 éve mindig (június utolsó vasárnap estéje), akkor még 311 nap van az indulásig. :( :cry: :cry:

Bravó balazsh! Így kell hozzáállni, és máris könnyebb ! ....és igen: a pedagógusoknak is! :wink: Töltődünk szép élményekkel, és közben várakozunk a következőre -remélhetőleg nem hiába !

2008 aug. 21 22:58 #1294

Én hétfőn már szülőit tartok, te meg még nyaralni készülsz :-( brühühü...

Nehéz a pedagógusok élete?

2008 aug. 21 22:57 #1293

Látszik, hogy végét járja a nyár! Csökken a fórum forgalma .

Lehet, hogy mindenki készül az iskolára. Ki így, ki úgy, és ki így is úgy is. :)

Van aki meg most készül nyaralni.
Én is készülök már, de még addig van több mint 10 hónap.
Ha jövőre is akkor indulunk, mint már 3 éve mindig (június utolsó vasárnap estéje), akkor még 311 nap van az indulásig. :( :cry: :cry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.474 másodperc