Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 aug. 21 22:53 #1292

Hát most itthon is ünnepek voltak - biztos, aki tehette, meghosszabbította az ünnepet.

Elgondolkodtam - én még Görögországban nem is voltam főszezonban.
A zsúfoltságot nem bírnánk. Sajnos, amíg kötve lettünk volna iskoláshoz, addig szóba se kerülhetett...
A szeptember nagyon jó Görögországban. A víz még meleg, a levegő már nem annyira. A május azért volt jó, mert sokáig világos volt, de akkor még alig tudtunk fürdeni.
Még egy hét...

Kedves Pamag!
Én nagyon szeretnék egyszer szeptemberben elmenni, sőt még egy hét múlva is, de sajnos míg nyugdíjba nem megyek nem tehetem. Marad a drága főszezon - amíg bírjuk.
Én hétfőn már szülőit tartok, te meg még nyaralni készülsz :-( brühühü...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 21 22:30 #1291

Hát most itthon is ünnepek voltak - biztos, aki tehette, meghosszabbította az ünnepet.

Elgondolkodtam - én még Görögországban nem is voltam főszezonban.
A zsúfoltságot nem bírnánk. Sajnos, amíg kötve lettünk volna iskoláshoz, addig szóba se kerülhetett...
A szeptember nagyon jó Görögországban. A víz még meleg, a levegő már nem annyira. A május azért volt jó, mert sokáig világos volt, de akkor még alig tudtunk fürdeni.
Még egy hét...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 21 20:53 #1290

Látszik, hogy végét járja a nyár! Csökken a fórum forgalma .

2008 aug. 19 10:39 #1283

Hát ez nem jelent meg.... szóval azon az oldalon van.

2008 aug. 19 10:38 #1282

Találtam egy képet Alikiről : (lehet, hogy szétnyomja az oldal szélességét)

http://www.nestos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=502

2008 aug. 19 09:23 #1280

Mia!

Pontosabban hova mész a szigeten belül?
:kutyasétáltató:

mindenhová 8)
viccet félretéve: Limenas-ban szálltunk meg 2006ban, egy idős házaspár egyik kiadó apartmanjában. telefonszámot kaptunk, és idén élünk a visszatérés lehetőségével. Limenas szélén van a házikó, kb a kompkikötővel egyvonalban kell menni a parttól merőleges irányba. minden reggel (8 és 10 között, nemtom mien szokás ez...) a teraszunk előtt mentek el az iskolások. :)

2008 aug. 15 13:08 #1246

Mindenkinek köszönöm! :D

2008 aug. 15 11:16 #1245

Prisoft!
Nagyon jó utat és nagyon jó pihenést! És emlékezetes kalandokat!
A Kohili jó helyen van, mi tavaly az Annában voltunk.

Amarandos!
Azt nem is mondom, hogy szépek a képek, mert magától értetődő. De megláttad azokat a részleteket, pillanatokat, és el tudtad kapni, amiért érdemes utazni.

:canabis:

Nagyon jó utat, gyönyörű emlékeket, és szerencsés hazatérést prisoft!

Köszi Pamag! :lol:

2008 aug. 15 10:54 #1244

Prisoft!
Nagyon jó utat és nagyon jó pihenést! És emlékezetes kalandokat!
A Kohili jó helyen van, mi tavaly az Annában voltunk.

Amarandos!
Azt nem is mondom, hogy szépek a képek, mert magától értetődő. De megláttad azokat a részleteket, pillanatokat, és el tudtad kapni, amiért érdemes utazni.

:canabis:

2008 aug. 15 07:09 #1243

Prisoft! Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok!!! :autóvezető:
Ismerem a Kohilit, majdnem melette voltunk az Alexanderben. Nagyon jó helyen van.
Jaj...., de jó Nektek!

Pamagnak is nagyon jó, egyre jobban közeleg az indulás várva várt napja. :túra:

2008 aug. 14 22:16 #1242

Most vettem észre a honlapon levő webkamerát! :lol:
Óriásiiiiiii! (Csak az a baj, hogy majd mindig leragadok! :roll: )

Elöbb nem is nagyon vehetted észre, mert ma szerkesztettem. :)
Hála prisoft-nak, aki megtalálta, és belinkelte ide a fórumra.

Én is mindig ott ragadok :koccintás:

2008 aug. 14 21:15 #1241

Amarandos!
Nagyon jok a kepek,nagyon szépek,és jó,hogy odaírtad,mit hol fényképeztetek!!

szia nica12!
Köszi! :-)

2008 aug. 14 17:48 #1239

Akkor, jókor voltam jó helyen!
Azért köszi Nektek! :D

2008 aug. 14 15:59 #1238

Elöbb nem is nagyon vehetted észre, mert ma szerkesztettem. :)
Hála prisoft-nak, aki megtalálta, és belinkelte ide a fórumra.

2008 aug. 14 15:15 #1237

Amarandos!
Nagyon jok a kepek,nagyon szépek,és jó,hogy odaírtad,mit hol fényképeztetek!!

2008 aug. 14 13:39 #1236

2008 aug. 13 22:40 #1233

Mia!

Pontosabban hova mész a szigeten belül?
:kutyasétáltató:

2008 aug. 12 15:35 #1228

...
Jövő hét végén élménybeszámolóval jelentkezem.

Monic

tudom, önző dolog... de én már szeretném ha itthon lennél. :lol: :oops:

2008 aug. 12 12:37 #1227

Jó utat Monic! Szép nyaralást!

2008 aug. 12 11:35 #1226

Sziasztok!
Ma este végre indulunk!
Monic

Jó utat, jó pihenést, és szép élményeket!

2008 aug. 12 11:17 #1225

Monic !

Nagyon jó utat és nagyon szép nyaralást!
:Thassos-fan:

2008 aug. 12 11:03 #1224

Sziasztok!

Ma este végre indulunk!
Most épp a csomagolós-pakolós játékot űzöm, listával a kezemben rohangászok a lakásban, közben elküldök egy-egy mailt, ide is benéztem.
Rengeteg hasznos információval felszerelkezve vágunk neki az útnak, amiért köszönet mindenkinek.

Monic

Jó utat!

Várjuk a beszámolót!

2008 aug. 12 10:53 #1223

Sziasztok!

Ma este végre indulunk!
Most épp a csomagolós-pakolós játékot űzöm, listával a kezemben rohangászok a lakásban, közben elküldök egy-egy mailt, ide is benéztem.
Rengeteg hasznos információval felszerelkezve vágunk neki az útnak, amiért köszönet mindenkinek.

Monic

2008 aug. 12 05:54 #1220

Ági, képzeld: Nekem meg olyan herpeszek jelentek meg a számon mire hazaértünk, hogy nem merek emberek közé menni, míg meg nem gyógyul. Fogalmam sincs mitől jött ki, csak hogy ez is vírus....és baromira fájdalmas és utálom!!!!!
Úgy nézek ki, mint egy leprás..majdnem :?

Az erős napsütéstől lehet.

Ne hülyéskedj már!
Nem értem akkor a dolgot.
Nekem is gyanús az egész.
Kedden este kezdtem belázasodni, meg a torkom fájt.
Szerdán amikor a hajón voltunk, magamba nyomtam minden gyogyot, és levoltam egy kicsit zsibbadva. Panagiotiszék mondták, hogy ne merüljek, meg vizbe se menjek, de amikor oly gyönyörű volt a tenger, ennek nem tudtam elleállni. Meg Efi lánya velünk volt és ő is mondta hol van a kagylóshely, és ott csak nyugodt tenger esetén lehet bármit is csinálni.
Az áramlatoktól félve vitettem magam vissza a csónakkal, meg, hogy több időm maradjon a felderítésre.
Teli volt ott a partszakasz a biborszínű, bársonyos bőrstzerű, tijás vagy diónagyságú bársonyos, gyönyörű kövekre tapadt : görög nevén anemonas. Magyarul:???
Néhány fajtának kis lábai is vannak, mint egy virágszirom. Ezek a kicsiny mikroszkopikus ragadozokat fogják be azon módon, hogy azok ha érintik, ez az anemona nedvet bocsájt ki magából.
A ragadózok megszédülnek az áramütésétől.
Ezektől takarítottam ki a kagylók környékét, nehogy beletaperoljak egybe, mig a zsákmányomat szedem. Én arra gondoltam ez volt a helytelen, mert ennek a nedve számunkra csak a nyálkahártyára veszélyes. És szándékosan távol tartottam magam míg ezt a műveletet végeztem. Nem is akkor történt a baj. Már amikor gondoltam mentwek fel a hajóra, akkor éreztem egy kicsiny feszítő fájdalmat a szá egyik pontján. Mire visszaúsztam, akkorára bedagadt. Égett és fájt. Igen mint egy herpesz. Amikor a Paradisonál voltam, ott semmi nem volt a vízben, és ott meg a nyakamon keletkezett 5 gombostünyi kicsiny dodor. Én kaptam tőletek fenistil tablettát. Az jó volt. Pánoszéknak hisztamin tartalmú injekciója van az allergiás esetekre, de az lórúgás, meg mivel nem voltam biztos, hogy mi történt, nem merték beadni. Estére a pattanásnyi sebek közepén egy szürke fejű pont is keletkezett. Megpróbáltam egy speciális szerszámmal kiszívatni, a folytatás hogy olyan lett a nyakam , mintha kiszívták volna. Pánosz nem hitte el itthon, hogy a vízben történt esemény miatt vagyok ilyen. A szám, mint ha herpeszes lett volna, de a herpeszkrémek nem hatottak.
Ma mondhatom, hogy azok is elmúltak.
És állítom, hogy semmi okának nem kellett volna hogy legyen.
És a furcsa, hogy a vírusos náthával egy időben történt ez is.
Az egyértelmű, hogy a vírus legyöngíti az ellenálló képességét a szervezetnek, de hogy ilyet produkáljon?...

2008 aug. 11 22:42 #1219

Ági !
Örülök, hogy jól vagy!

.........Azért az nem véletlen, hogy itt legtöbbünk(mindenki) évek óta Görögországot választja úticélul................

Bizony nem véletlen. Valószínűleg igazából meg se lehet konkrétan fogalmazni, mi az, ami megfertőzi és visszahúzza az embert. Az egésznek a hangulata.
A görög emberek olyanok, amilyenek (nem negatív értelemben írtam). Más szinten van és részleteiben más az igényességük. És köztük is van mindenféle.
Tulajdonképpen azon sem lehet csodálkozni, hogy aki az idegenforgalomra adja a fejét, az abból akar megélni, tehát minden pénzszerzési módot megragad. Valószínűleg télen, még ha akarná, sem lenne egyéb munkája. Csak az erőszakos régebben (évekkel ezelőtt) valahogy nem jutott a felszínre, vagy aki ilyet tapasztalt, azt hitte, nem írhatja le.
(Magyarországon sem tudunk mindennel dicsekedni.)

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc