Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 jún. 30 00:00 #786

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 29 22:58 #785

Kazaviti

:nézze

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 29 20:58 #783

Tudom, hogy unjátok a fejemet már, de ez lesz az utolsó!

1 óra és indulunk!
Sokat ne írjatok, mert akkor, ha megjövök sokat kell olvasnom. :D

Mindenkinek ciao :pápá:

Én most megyek :autóvezető:

:Thassos-fan:

2008 jún. 29 20:57 #782

Senki nincs?

Már csak 3,5 óra és indulunk. :D

:pápá:

Sziasztok!
De, bizony itt vagyok és veletek örülök!
Vigyázzatok magatokra, nagyon szép nyaralást kívánok!!! ciao

2008 jún. 29 19:56 #780

2 óra és GO.

pamag! Áginak a könyv bepakolva.
vandaba! Az ígért térkép bepakolva.

2008 jún. 29 18:38 #779

Senki nincs?

Már csak 3,5 óra és indulunk. :D

2008 jún. 29 15:27 #778

6,5 óra és indulunk. :)

2008 jún. 29 14:53 #777

Aki nem olvasta, Balász még belinkelt egy nagyot, mielőtt útrakelt az autós topic-ba! Szenzációs! Köszke!

Szerintem amire gondolsz, az nem én voltam, hanem zsűl!
Köszike neki !

Húúú!

Bocsi Zsűl! Benéztem, akkor viszont Neked köszi!
Itt nálunk az alföldön bedélibábozódik (ezt a szót!) még a net is :lol:

:Esernyő: Jöhetne már felénk egy kis frissítő akármi, mert kiszáradunk, mielőtt megismerhetnénk Thassost. :koporsó:

Strandra sincs időm kimenni, úgyhogy a családom barnul helyettem is. Sztem én majd az első adag napfénytől porrá égek :szellemes:

2008 jún. 29 11:26 #776

Aki nem olvasta, Balász még belinkelt egy nagyot, mielőtt útrakelt az autós topic-ba! Szenzációs! Köszke!

Szerintem amire gondolsz, az nem én voltam, hanem zsűl!
Köszike neki !

2008 jún. 29 07:30 #775

Sziasztok!
Mindenkit udvozlunk otthon!
Megerkeztunk! 10.45-re a szigeten voltunk gorog ido szerint.

Sziasztok!

Aztán majd nehogy vízumot kérjenek tőletek a színetek miatt hazafele :lol:
Mikor indultatok itthonról? A szerbek felé mentetek? Határon minden ok?
Milyen a víz? .......

2008 jún. 28 20:33 #773

Sziasztok!
Megerkeztunk!

Sziaaaaa!

Kalandra fel !!!
:Thassos-fan:

2008 jún. 28 20:23 #772

Sziasztok!
Megerkeztunk! Rettenetes grillforgato idonk van!
Noriga az uttal kapcsolatba ott ahol irtam vannak rendorok!
Eleg hamar leertunk 10.45-re a szigeten voltunk gorog ido szerint.
Nagyon nagy a forrosag.Olyan szinunk van mintha 1 hete mar lent lennenk! Internetcafezo a hajos epulet mellet van a tengerparti setanyon 1 ora 3 euro.
Ha tudunk meg jovunk ha van valakinek valamilyen kerdese,de csak este keson mert nem lehet elviselni a meleget.
Ekezetunk az nincs! Szerdan hajokirandulasra megyunk!

2008 jún. 28 18:53 #771

Talán a szállásos topikban lenne inkább helye, de egyre jobban izgat.

Az Apollon Travel úgy hirdeti a szállását, hogy MELIDA apartman.

A keresőben más nyelvű honlapokon nagy a tarkaság : hol Melida, hol Melinta, a németeknél egyértelműen MELINDA.

Arra nem emlékszem, hogy a helyszínen mi látható.
Azt elhiszem, hogy a görög T betűvel írja le, és annak a kiejtése D.

Ági !!! meg mások, akik ismerik a görög nyelv rejtelmeit !
Mi ennek a névnek a pontos kiejtése?
Vagy aki oda megy , nem tisztázná a házigazdával?
:nemtudom :thassos-mad

2008 jún. 27 23:12 #766

Én csak azt látom, hogy mindenki utazik Thassosra, de rajtam és a férjemen kívül jött haza valaki?Ki hallotta énekelni a romantik tavernában /a makryammosi szálló előtt/ az énekesnőt, hazajövetelünk előtti napon próbált, gyönyörű hangon énekelt, görög slágereket :?:, dalokat,azóta már biztos messze száll éneke....kelike :zenélő:

Szia kelike!

Nem tudod, ki volt az az énekesnő?
Ha ezt amarandos hallaná, biztos a szívéhez kapna.( Meg, ha olvasná ezt a fórumot is mostanság.) :wink:

2008 jún. 27 22:30 #765

Én csak azt látom, hogy mindenki utazik Thassosra, de rajtam és a férjemen kívül jött haza valaki?Ki hallotta énekelni a romantik tavernában /a makryammosi szálló előtt/ az énekesnőt, hazajövetelünk előtti napon próbált, gyönyörű hangon énekelt, görög slágereket :?:, dalokat,azóta már biztos messze száll éneke....kelike :zenélő:

Meséééééélj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dumcsi

2008 jún. 27 20:10 #764

Nna, én augusztus végéig tartom itt a frontot... és lesem a tanulságokat...
:nyelvnyújtós:

2008 jún. 27 16:29 #763

Addig is, hogy ne maradjatok nélkülem. Ma végre elkészült a 2007-es élménybeszámolóm. :) vagy inkább :( :oops:
Akit érdekel itt olvasgathatja: thassos.freeweb.hu/balazsh_2007-es_beszamoloja.html
(pamag! tudom, hogy van mit, ezért légyszives javítsd :oops: )

2008 jún. 27 14:52 #762

Sziasztok!
A holnap indulóknak nagyon-nagyon kellemes utat kívánok!!! :éljen: :fotó:

Egy hétig még elleszünk itt a fórumon mi is, aztán uccu.... :táncikálós: :matróz:

Anetta!
Nagyjából akkor és ott leszünk mi is.

Poker1!
Azt a cabrio ügyet gondold meg. Nézzd a képet, ha becsúszik a tető a csomagtartóba, már alig marad hely a cumoknak. ÁÁÁÁÁ, nem is olyan szuper. :lol:

Aranyosak vagytok a kabrióval :D
Ha azt meg tudnám venni, valószínűleg nem sokat szőröznék a csomagokkal :Köszi:
ŐŐŐŐŐ!
Akkor 1 hét múlva kelikével maradunk ketten a fórumon?
Nem baj, majd gondolok mindenkire - ha egyszerre jön rátok a csuklás, akkor tudjátok, hogy ki okozza

:lol:
Mégegyszer: vigyázzatok az úton, és jó pihit mindenkinek!

2008 jún. 27 14:37 #761

Szia Balázsh!

A ma indulókkal kigurult már a busz, vandaba egy órája hívott telón.
Nektek is nagyon jó utat!
Aztán, nemsokára mi is!!! :lol:

Ilyen korán?
Te jó isten. Mikorra érnek így oda, hajnali 3-4 órára? Vagy ennyire hosszú busszal az út?
Nem hiába mondtam én, hogy soha többet busszal sehova. Egyszer voltam, többet soha.

2008 jún. 27 14:07 #760

2008 jún. 27 12:50 #759

A mai indulóknak jó utat! (Ha még benéznek ide)
vandaba viszem az A3-as kinyomtatott térképeket, meg még plusz 10-et adok az Áginak :) .

Tartsatok ki, hétfőn mi is érkezünk!

Szia Balázsh!

A ma indulókkal kigurult már a busz, vandaba egy órája hívott telón.
Nektek is nagyon jó utat!
Aztán, nemsokára mi is!!! :lol:

2008 jún. 27 12:41 #758

balazsh írta:
Ide is beteszem, hátha ezt többen olvassák.
....................
Kíváncsi vagyok az Indexen leordítják-e a fejem. Smile Sad
ERRE MEG AZT MONDJÁK: ÜGYES CSÓKA EZ A BALÁZS!

Na ja. Tud ez, ha akar :)
:Thassos-fan: :thassos-mad

2008 jún. 27 12:39 #757

A mai indulóknak jó utat! (Ha még benéznek ide)
vandaba viszem az A3-as kinyomtatott térképeket, meg még plusz 10-et adok az Áginak :) .

Tartsatok ki, hétfőn mi is érkezünk!

2008 jún. 27 07:00 #756

balazsh írta:
Ide is beteszem, hátha ezt többen olvassák.
....................
Kíváncsi vagyok az Indexen leordítják-e a fejem. Smile Sad

ERRE MEG AZT MONDJÁK: ÜGYES CSÓKA EZ A BALÁZS!

2008 jún. 27 06:54 #755

NINCS NÁLAM A BUSZ MENETREND AMIN FEL VAN TÜNTETVE, DE 4 EURÓ KÖRÜL LEHET. MA BESZERZEM MAJD A FRISS MENETRENDET, AMIN FEL VAN TALÁN MEGINT TÜNTETVE. MOST REGGEL EGY BUSZ MEGY, MEG 2 KÖRÜL JÖN VISSZA, DE TARTOM VALÓSZINÜLEG, HOGY A NAPOKBAN LESZ MENETREND BŐVÍTÉS, MERT MEGTELT A SZIGET. BENYOMMOK MÉG EGY MENETRENDET, MA HA SIKERÜL.

Azt esetleg meg tudná valaki mondani, hogy Scala Potamia-ból mennyibe kerül a buszjegy Alyki-ig és Paradise beach-ig? Még nem biztos, hogy bérlünk robogót....

Ja..és hogy ott hol kell megvenni a buszjegyet? Merre van a buszállomás?

Előre is :Köszi:

A korina hotel előtt kijutsz az országútra balra találsz egy bodekás trafik félét ott tudsz jegyet venni .Nem tudom mennyi Alikiig.Limenáriáig tavaly 4 euró volt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc