Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 jún. 24 18:09 #727

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy abban a netkávézóban, amit Ági említett az egyik leírásában (Scala Potamia-ban) külön kell fizetni az internetezésért vagy az a kávé (és egyéb) árában benne van?
Esetleg azt tudja valaki, hogy a dinnye és a gyümik kilója mennyi lehet a szigeten?
Előre is köszönöm a segítséget!

Még sosem voltam netkávézóban, de szerintem külön díjas lehet. Egyébként itthon hogy működnek. Itthon nem kell érte külön fizetni?

Gyömülcsök kb. mint itthon.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 24 16:51 #726

Nagy a csend! Már csak 3 alszunk és indulás!
Mindenki csomagol?

Még nem, de ez a meleg TENGER nélkül, hát elég pokopli... :mérges:

Ez az!
Pokolian nehezen viselem,sokkal hamarabb elfáradok mint általában.

Lehet,hogy hülye kérdésem lesz.Ma már egész nap hülyének néztek!
Nem tudja valaki hol lehet böröndcimkét kapni?Sima PVC semmi flanc és rálehet fűzni a börönd foggantyújára.
A repülőtérre már nem megyek ki! Egész nap ez után kajtattunk,úgy néztek ránk mint ha a holdról jöttünk volna!Van nekem csak most még kéne 3 db azt hittem ez egy piti vásárlással megoldható.Hát nem így sült el.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 jún. 24 15:06 #725

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy abban a netkávézóban, amit Ági említett az egyik leírásában (Scala Potamia-ban) külön kell fizetni az internetezésért vagy az a kávé (és egyéb) árában benne van?

Esetleg azt tudja valaki, hogy a dinnye és a gyümik kilója mennyi lehet a szigeten?

Előre is köszönöm a segítséget!

2008 jún. 24 13:14 #724

Mindenki csomagol?

Még nem, de ez a meleg TENGER nélkül, hát elég pokopli... :mérges:

2008 jún. 24 12:37 #723

Mindenki csomagol?

2008 jún. 23 17:34 #721

Tündér és a többiek!
Találtam nyomot az Aethrionnal kapcsolatban!
A képen látható név Studios Aithrion

Bővebben a szállásos topikban.
:nézze

2008 jún. 23 11:24 #719

De korán kel valaki és mindjárt az internet? Meg mindjárt Thassos?
:Thassos-fan: -ok lettünk? :lol:

:thassos-mad

Tudod, van egy mindás: Aki korán kel aranyat lel!

Úgylátszik vandabával egyformák a reggeli szokásaink. Egy finom kávé, mellé a kedvenc fórum. Ennél jobb már csak az lesz amikor Thassoson isszuk a kávét és mellé élvezzük a tenger látványát.
(Mellesleg már meglocsoltam a kettet is.) :kávéfőző:

Igen valószínűleg,hasonlóak a szokásaink!
Reggelente ha van időm és nemvagyok késésbe akkor így kezdem a napot!
Most értem haza ! Már indul a szabi!Ezerrel a vásárlás és a csomagolás.
Már most pokoli meleg van!
Noriga képzeld el ebben az időben a kezedbe a jéghideg frappé ülsz a tengerparton fújdogál a szellő,gyerek békésen fürdőznek nekünk meg nyugtunk van.
Álmodozok!Ezt a meleget csak így lehet elviselni !

2008 jún. 23 09:59 #717

Én is korán keltem, de ha kérdezik igazából nem is aludtam. :)
7-kor végeztem a 24 órás szolgálattal, és ugye munkahelyen nem alszunk (csak pihentetjük a szemünket). :D

2008 jún. 23 07:55 #716

Szia Balázsh!

Köszönöm szépen! :túra:

Nincs mit. Az üttörő ott segít, ahl tud. :D

Ja! Zsákot azért ne vigyél a szerbekhez!

Tudod, van egy mindás: Aki korán kel aranyat lel!
Úgylátszik vandabával egyformák a reggeli szokásaink. Egy finom kávé, mellé a kedvenc fórum. Ennél jobb már csak az lesz amikor Thassoson isszuk a kávét és mellé élvezzük a tenger látványát.
(Mellesleg már meglocsoltam a kettet is.) :kávéfőző:

2008 jún. 23 06:22 #715

Sziasztok!
Teljesen elfelejtettétek, hogy szerény személyem is utazik...Vandaba, neked küldtem üzit...
Amúgy meg a tengeri herkentyűknél, tengerparton, finom retzinával(jéghideggel!!!) nincs jobb a világon.
Szóval, 27.-én a buszon, utána találkozunk Thassoson...

Hát már mi is azt hittük,hogy megfeledkezel róla.Küldtem választ.
Pénteken a busznál talákozunk!

És itt a másik korán kelő is.
Ti nem bírtok aludni?
Ilyen korán van :ébresztő:

Ja ja ! Muszály !Mindjárt indulnom kell és általában reggel beszoktam nézni a reggeli kávé mellet.Péntektől ez már nem így lesz.

2008 jún. 23 06:20 #714

....Nekem pld.az a töltött padlizsán az nem jött be ,de aztán lehet hogy rakott volt.....

Nekem meg a muszaka ízlett nagyon!
:méregkeverő:

De irigykedek azokra, akik hamarosan mennek !!!
:mérges: Itthon meggyulladok...

:szellemes:

Látod mennyire külömbözők vagyunk!Mellesleg az én gyomrom az a tipikus magyarra van rá állva.Ha kint vagyok viszont szeretem próbálgatni az ízeket.PLd.nekem a francia konyha nem nagyon jön be.
Ne irigykedj,mész te is majd nyaralni ,mi majd akkor fogunk irigykedni.íMajd gondolunk rád is!

2008 jún. 23 06:16 #713

Sziasztok!
Teljesen elfelejtettétek, hogy szerény személyem is utazik...Vandaba, neked küldtem üzit...
Amúgy meg a tengeri herkentyűknél, tengerparton, finom retzinával(jéghideggel!!!) nincs jobb a világon.

És itt a másik korán kelő is.
Ti nem bírtok aludni?
Ilyen korán van :ébresztő:

2008 jún. 23 06:11 #712

Sziasztok!

2008 jún. 23 06:10 #711

Szia Balázsh!

Nincs mit. Az üttörő ott segít, ahl tud. :D

Ja! Zsákot azért ne vigyél a szerbekhez!

2008 jún. 23 05:37 #710

Szia Balázsh!

2008 jún. 23 05:35 #709

Sziasztok!

Szia!
Dehogy felejtettük, csak Te bújócskáztál!
Foglaljátok a helyet!

2008 jún. 22 22:41 #706

Sziasztok!

2008 jún. 22 22:36 #705

....Nekem pld.az a töltött padlizsán az nem jött be ,de aztán lehet hogy rakott volt.....

Nekem meg a muszaka ízlett nagyon!
:méregkeverő:

De irigykedek azokra, akik hamarosan mennek !!!
:mérges: Itthon meggyulladok...

:szellemes:

2008 jún. 22 22:35 #704

Az Aethrion a nagystrand túlsó végéhez esik . Kb. ugyanannyi a parttól mint a másik.

2008 jún. 22 22:29 #703

Kövezzetek meg, de nekem nem ízlett a polip.... és én többet azt nem kérek... tintahalat se....
Az uborkájukat viszont más ízűnek érzem, mint az itthonit. Ezért finomabb is, ami uborkából készül. Meg a hagyma is más.
:festeget[/quote]

Dehogy kövezünk meg!Mindenkinek más az ízlése!Persze az sem mindegy ,hogy van elkészítve.Nekem akkor ott és úgy bejött.
Különben az uborkával és a hágymával igazad van.Én is észrevettem.
Más ize van.Nekem pld.az a töltött padlizsán az nem jött be ,de aztán lehet hogy rakott volt.

2008 jún. 22 22:18 #702

Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni. Az elmúlt évben a Melida apartmannban voltunk, de idén mónincs már hely. A Liolios és a Aerthrion-t tudják helyette ajánlani. Szerintetek melyiket érdemes választani,melyik van közelebb a centrumhoz???

Az Aethriont még nem tudtam beazonosítani, hol van. A Liolios közelebb van a vízhez. shop-ellas.com/members/a00066/ - shop-ellas.com/members/a00066/
A centrumhoz való távolságuk azt hiszem nagyjából egyforma lehet.

Kövezzetek meg, de nekem nem ízlett a polip.... és én többet azt nem kérek... tintahalat se....
Az uborkájukat viszont más ízűnek érzem, mint az itthonit. Ezért finomabb is, ami uborkából készül. Meg a hagyma is más.
:festeget

2008 jún. 22 19:56 #701

Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni. Az elmúlt évben a Melida apartmannban voltunk, de idén mónincs már hely. A Liolios és a Aerthrion-t tudják helyette ajánlani. Szerintetek melyiket érdemes választani,melyik van közelebb a centrumhoz???

2008 jún. 22 19:52 #700

Nemtudom ki,hogy van vele de ezt a mai napot szívesebben tőltöttem volna a tengerparton gyrossal a kezemben.Nagyon melegem van.Ott legalább lengedezik a szél és egy kicsit hangulatosabb is.

2008 jún. 22 19:47 #699

Még a tengeri herkentyűs micsodák hiányoznak az életünkből, mert tavaly pl. nagyon drágán adták, de idén semmiképp nem szeretnénk kihagyni. Igaz a feleségem evett valami micsodát rákból, de szerintem nem igazán jól volt elkészítve.

A grillezet polipot kostold meg. Előételként lehet venni, és isteni.

Én Voloszba ettem polipot nagyon finom volt.Egyedül nekem volt bátorságom hozzá.A többiek meg néztek mi a jó istent eszem,de senki nem csatlakozott hozzám.Ott is kifogtunk jó tavernát és egy barátságos görög idős ember .Kézzel-lábbal de megértettük egymást.Behívott a konyhába,hogy nézzem meg hogy mi a választék és hogyan készíti el nekem amit választok.Nagy élmény volt.Ráadásul még időnk is volt mert Skiathosra mentünk és a hajóindulásra vártunk.

2008 jún. 22 19:39 #698

Naná, hogy az ottani érzést, az ott elfogyasztott finomságokat semmi nem pótolja igazán, de, nemsokára együt majszolhatjuk a tengeri herkentyűket igazi környezetben. :gyros: (ez it nem éppen az, de már említettük)
Mire mi kiérünk Ti már végig próbálgathatjátok a jó kis helyeket. :zabálás:

Legalábbis nagyon reméljük ,hogy így lesz!
Mire ti kiértek már felfedezzük melyik helyen milyen a gyros.
Utánna meg már együtt fogjuk enni.Úgy néz ki az időjárással nem lesz próblémánk./De ezt csak csendesen merem mondani/Gyerekek 100%-ra fel vannak már turbózva.Titeket is nagyon várnak ,mert sokat beszéltem már nekik rólatok!Nagy az ízgulás.

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc