Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 júl. 16 15:29 #14592

Kedves Magdika!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 júl. 16 14:48 #14591

Kedvesek vagytok!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 júl. 16 14:34 #14590

Kedves Pamag!
Legyen egészséged, tudjál boldog lenni
és a szívedet soha ne bántsa meg senki
Születésnapod is legyen örömnek a napja
Kívánom hogy a sors mindezt megadja!!
Boldog Születésnapot ! :futyul: :futyul: :futyul:

Re: Általános 2014 júl. 16 12:39 #14589

Chroniá Pollá!
Egész-ségére egy pohárka ouzo-val Pamagra:D

???? ???? ????? ( ???? ??? ????? ? ????? )
-

Re: Általános 2014 júl. 16 12:30 #14588

Drága Pamag!

Nagyon Boldog Születésnapot kivánok!!!! :örül:

Re: Általános 2014 júl. 16 11:27 #14587

Drága Pamag!
Nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Re: Általános 2014 júl. 16 11:22 #14586

Pamag, Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, boldogságban, sok-sok utazással fűszerezve! :D :pohárköszöntő:

Re: Általános 2014 júl. 16 11:13 #14585

INKÁBB :oops: KÉTSZER MINT EGYSZERESEM!!!

Re: Általános 2014 júl. 16 10:58 #14584

INKÁBB :oops: KÉTSZER MINT EGYSZERESEM!!!

Re: Általános 2014 júl. 16 10:55 #14583

PAMAG!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
:örül:

Re: Általános 2014 júl. 16 10:55 #14582

PAMAG!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
:örül:

Re: Általános 2014 júl. 14 19:08 #14581

Ez a nap is eljött.
Indulunk az idei utolsó thassosi vacsoránkra. :(

Holnap megtudom a Macedón árakat is....

Ha hazaérkeztünk jelentkezem.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2014 júl. 14 07:49 #14580

www.thasos.hu/index.php/fotoalbumok/tagok-kepei/category/225-dragont-2014-thassos - www.thasos.hu/index.php/fotoalbu ... 14-thassos

Átjött a hangulat!! Köszönjük! Jó volt nézegetni :-)

//Próbáltam a 2009-es saját képeimre is rákattintani, de azt írta ki, hogy nincs jogosultságom a műveletet végrehajtani!Mi lehet a baj?//

Re: Általános 2014 júl. 13 23:09 #14579

Dragont vidám képei a felhőtlen nyaralásról :
:D

Fotóalbumok / Tagok képei / dragont - 2014 Thassos

www.thasos.hu/index.php/fotoalbumok/tagok-kepei/category/225-dragont-2014-thassos - www.thasos.hu/index.php/fotoalbu ... 14-thassos

Re: Általános 2014 júl. 11 17:11 #14574

Pamag!Megkaptad a képeket ? Másik címről küldtem amit nem nagyon használok ,sajna a freemail-el nem boldogultam.

Megjött, igen, csak időbe telt lementeni....
Válaszoltam levélben is.

Re: Általános 2014 júl. 11 15:57 #14573

Most néztem végig a Hellasz.hu fórumozójának képeit és elképedtem mennyire másként látunk meg dolgokat ,és mennyivel másabbak ugyanarról a helyekről a mi fotóink ,mint az övéi.Na meg szembesültem azzal amit eddig is tudtam ,rengeteg látnivaló mardt ki,amit nagyon sajnálok.
A beszámolóba amit ígértem ,belekezdek.
Szombaton du 2-kor indultunk ,Röszkétől félve ,Ásotthalomnál léptünk határt ,ami jó döntésnek bizonyult.2 autó volt előttünk.Autópálya díjat és üzemanyagot gond nélkül kártyával fizettük.A többi határon is símán ,gyorsan átkeltünk.Az autópályán sajnos figyelni kell a kisállatokra ,töbször jött elénk róka ,Görögbe valamilyen ormányos állat ,sajnos visszaúton nem is úsztuk meg.Rókát ütöttünk el amit az autónk is bánt,hála istannek kisebb sérüléssel megúszta ,de megtört.
A hajóra semmit nem vártunk ,megvettük a jegyet felálltunk és már mentünk is.Az út nagyon szép volt,mi nagyon fáradtak.Ágit felhívtuk,és mire talán Panágiába értünk már kiabált nekünk az útszéléről és elkísért minket a szállásra.
Hamarabb érkeztünk ,szegény előttünk lévők ki lettek robbantva a szállásról ,még aludtak.Takarítás után elfoglaltuk birodalmunkat,ettünk és pihentünk ,majd következett a várva várt tengeri fürdőzés.Második napon a szigetet jártuk körbe kocsival .A kolostornál hiába próbáltam felkészülni ,mert nadrágba mentem így is kaptam egy csinos csíkos szoknyát.Meálltunk töbször fürödni.Harmadik napon ,Ágival hajózni voltunk,ami nagyon jó volt .Tudom ajánlani bárkinek aki még nem volt a szigeten ,nem szabad kihagyni.
Következő két napra motorokat béreltünk,és a kocsival nehezen járható részeket néztük meg,már ami belefért ebbe a rövid időbe.A fiúk vitték a lányokat,nagyon izgi ,sokszor félelmetes volt,ugyancsak kihagyhatatlan kategória.Azt azért hozzá kell tennem ,aki soha nem vezetett robogót ne itt kezdjen.Nekem a legfélelmetesebb az volt amikor Potámiába a múzeumhoz fölmentünk,rettenetesen meredeknek éreztem az utat és biztos az is volt,nem csak a félelm tette azzá.A Giolához menet se volt semmi ,a kölcsönzős nem hiszem örült volna neki ,ha tudja hol voltunk a motorokkal!
Szerda este Ági segítségével ,amit nagyon köszönök neki ,megtartttuk a két fiú szülinapját a Kapitányban.Ugyan is a fiam pár órával később született a másik család fiánál.Mindketten a szigeten töltötték be a 16.életévüket.Tortát a szállás mellett lévő cukiból szintén Ági segítségével rendeltünk.Nagyon jó volt.A kapitányba még kétszer mentünk vissza.Nagyon nagy adagot adnak.Az utólsó két alkalommal szintén Ági segítségével ,külön állítottuk össze mit szeretnénk a tengeri mixbe és két adaggal 4-en jól laktunk.Sütit is kaptunk vacsi után ami nagyon finom volt.A szigeten nagyon sokat mentünk,így az utolsó két nap a pihenésé és fürdésé volt.sokmindent kihagytam ,de röviden most ennyi jutott az eszembe

Re: Általános 2014 júl. 11 14:58 #14572

Pamag!Megkaptad a képeket ? Másik címről küldtem amit nem nagyon használok ,sajna a freemail-el nem boldogultam.

Re: Általános 2014 júl. 11 11:33 #14570

BOFEFE !
Boldog szülinapot!

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2014 júl. 10 21:49 #14568

Pamag ,hogyan érhetlek el,nagyon béna vagyok!

A hozzászólás mellett a jobboldalon van a hozzászóló neve, meg egyéb nagyonfontos információk :D
Alul van két kicsi ikon, az egyik a privát üzenetnek, a másik az emailnek (amelyik címével az illető ide regisztrált).
Én küldtem Neked levelet... :D

Re: Általános 2014 júl. 10 19:50 #14567

Dragont,2 kamasz fiugyerekkel voltunk,nem volt tul szerencsés,hogy átjárkáltunk rajtuk..mi reggel keltünk,ök aludtak volna még...este forditva.Az Ifigéniában 2 studioban laktunk a következö évben,igy kiküszöböltük a problémát.Idén meg a másféléves kicsi jön már csak velünk,akit nem szerettem volna lépcsös apartmanba vinni,igen eleven :)

Re: Általános 2014 júl. 10 15:01 #14566

Kiflic,ti legközelebb hol szálltatok meg és miért nem Dimitrisnél?
Nézegetek más Görög helyeket és már most Visszahúz a szívem Thassosra!Akár már most mennék.Nekünk azért is jó volt ,mert baráti családdal voltunk és ott voltak közvetlenül mellettünk.Eggyütt voltunk de mégis külön,nagyon jó volt.Állítottam össze képeket ,ha Pamag tud segíteni felrakom ide a képeket.

Re: Általános 2014 júl. 10 14:55 #14565

Pamag ,hogyan érhetlek el,nagyon béna vagyok!

Re: Általános 2014 júl. 09 19:54 #14564

Dragont,a Dimitris nekünk is nagyon tetszett :) Mi általában csak a feleséggel találkoztunk,hozott a gyerekeknek gyümit meg valami hatalmas paradicsomokat.Imádtam a teraszon reggelizni és bámulni a hegyeket.Elutazáskor mi is kaptunk edényfogó készletet,még most is azt használom :)

Re: Általános 2014 júl. 09 17:10 #14563

Írok bővebben.Fotót ,hogy lehet felrakni,és hova?
...............

Ha csak egyet-kettőt akarsz ide a topikba tenni, akkor kicsinyítsd le, hogy ne legyen túl nagy, és a hozzászólás alatt lévő Csatolmány alkalmazással tedd föl.
A sok/több képet mutogatni két lehetőséged van.
Vagy fölteszed valahova az internetre valami ingyenes képtároló honlapra (picasa ill. Google+, fotoalbum.hu vagy mi a neve, meg vannak még ilyenek), és ideírod a linkjét. Ez a célszerűbb.
Vagy átküldöd Balázsnak vagy nekem (most éppen csak nekem, mert Balázs a szigeten van :D ) a képeket, és felteszem a honlap fotóalbumába. Az elérhetőségemet megtalálod...
:Thassos-fan:

Re: Általános 2014 júl. 09 13:13 #14562

A szállásunk ,Dimitriséknél volt egészen az öböl vége felé a Mamas mellet.Az egyik erkélye a partra ,a másik a hegyekre nézett.A szállás a görög viszonyokhoz képest tágas volt.A konyhája jó,talán edényekben lehetett volna gazdagabb ,de megoldottuk.Dimitris egy nagyon fura fazon de bármit kértünk tőle teljesítette.A felesége meg amikor elköszöntünk és mondtuk neki jövőre találkozunk ajándékot adott nekünk a boltjukból.Egyébként a görögök a kedvességet és érdeklődést mindig töbszörösen adták vissza.

Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc