Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 jún. 28 17:45 #14482

Köszi Balázs! (illetve Pamagnak is :) )

Dugómentes, és a határokon 'gyorsanátjutós' utat kivánok Nektek! :)
Aztán majd jó sok képet és beszámolót kérünk, akár még kintről is! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jún. 28 17:22 #14481

Rendeztem a hozzászólásokat.

Célegyenesben vagyunk! :) Minden összepakolva, már csak a kocsiba kell berámolni. Még az is lehet, hogy a tervezettnél előbb indulunk. (Bár idén nincs konkrét terv, csak a 10 órát céloztuk meg.)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
Ágiéknak átadom az üzeneteket!

Bocsikának jó pihenést! :D

Egyszer csak jelentkezem. ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jún. 28 13:17 #14480

A kirakat mögött c. iráshoz véletlenül kétszer ment el a hozzászólásom, valaki hozzáértő törölné az egyiket? :) (privit valamiért nem hagyott irni most.. :) )

A webkamerán úgy látom, Thassosra is megjött az igazi nyár, ráadásul délelőtt óriási hullámokat láttam a Golden beachen, szóval kedves most nyaralók használjatok ki minden percet! :)

Re: Általános 2014 jún. 28 10:24 #14479

Balázs,nagyon jó utat,jó pihenést!! Nekünk még 33 nap :)
Bocsika,már hazaértetek?hihetetlen,most utaztatok el!

Re: Általános 2014 jún. 27 18:23 #14478

Lászlónk van?

Akiket konkrétan ismerek, azok között nem tudok...

Mindenesetre boldog névnapot nekik ! :D
:legjobbakat: :Mythos

Re: Általános 2014 jún. 27 18:21 #14477

Bocsika, Isten hozott itthon! Kíváncsiak vagyunk mindenre! :D

Balázs, jó utat! és jó pihenést!
Puszi és ölelés Áginak! meg Pánosznak!

(Én úgy szoktam: megérkezünk, megfogom Ágit, megpuszilom, ez a mienk, megpuszilom újra, ezt küldi Bocsika, puszi újra, ezt küldi XY... amíg emlékszem a névsorra :lol: :lol: :lol: )

Re: Általános 2014 jún. 27 16:14 #14476

Sziasztok!
Balázs jó utat kívánok Nektek, tartalmas pihenést....a napfény ott van nézd csak meg jobban :)
Magdika a profi munkától messze van, de a magam szórakoztatására ponjó :lol:
de egyébként nagyon örülök, ha tetszik Nektek is!!!

Re: Általános 2014 jún. 27 14:01 #14475

Sziasztok4
Szerencsésen hazaértünk mindent túl éltünk.csodás Rodosz.Mi a fővárosba voltunk nagyon tetszett de a Falirakis részre nem mennék olyan mint Parália.Az Óváros gyönyörű.Majd egyszer megérkezik a beszámolóm is meg talán képeket is rakok össze.Már hazafelé azon sírtunk a gyerekkel,hogy Thasosra akarunk menni. :( Balázs jó utat ezer ölelés Áginak,és Pánosznak is.!! :D

Re: Általános 2014 jún. 27 11:32 #14474

Balázs! Kéz és lábtörés nélkül,érezzétek jól magatokat, Áginak egy nagy ölelést ha átadnál!

Re: Általános 2014 jún. 27 11:25 #14473

Suvimarta! Jók a képek! Látom kedvenc a makrófotózás. :)
Viszont nekem hiányzik róluk a napfény. Bár így is meg kellene nézni egyszer A Szigetet. :)

Igen, már nincs 1,5 nap és GO. Holnap este 10-re van tervezve.
De jó is lesz.

Csak látnám már az indulást. Még 1000 a tennivaló.
Mondjuk szerencsére már csak pakolni kell. A vásárlást már elintéztük (remélem).

Re: Általános 2014 jún. 27 11:10 #14472

Csatlakozom. Nagyon jó utat a holnap indulóknak, sok napsütést és pihenést! :)
(Leirhatatlan, hogy mennyire hiányzik a nyaralás, meg Thassos, de majd a beszámolóitokból és a fotóitokból feltöltekezem! :) )

Re: Általános 2014 jún. 27 10:56 #14471

Balázs! Mindjárt kilövés!! De jó is lesz Nektek! Ágit öleljétek mindannyiunk helyett és vigyázzatok magatokra!!!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 jún. 27 10:54 #14470

Élménybeszámoló helyett :) fotók Thassosról :)
2014.suvimarta.fotoalbum.hu/ - 2014.suvimarta.fotoalbum.hu/

Szép lehet a sziget ilyenkor. A sok ciculi pedig nagyon aranyos!! :-)

Re: Általános 2014 jún. 26 21:56 #14469

1. Szívmelengető :D :szerelmes:

2. Profi munka :D

:Thassos-fan:

Re: Általános 2014 jún. 26 21:42 #14468

Köszönöm!
Ági puszi! Remélem jól vagytok..ma követ dekupázsoltam...és emlegettünk:-)puszi

Re: Általános 2014 jún. 26 21:25 #14466

Nagyon szépek a képek, mi is sok hasonlót készítettünk.(Macskák, virágok, szép tájak, hajók.) Sok-sok puszival
B-né U. Ági.

Re: Általános 2014 jún. 26 20:02 #14465

Jók a képek nagyon. A fotós nagyon elkapta a pillanatot :D , pillangók, méhek, cicák, a virágok gyönyörűek.

Re: Általános 2014 jún. 26 19:11 #14464

Re: Általános 2014 jún. 26 05:40 #14462

Görögország, rendezetlen, csúnya, gazos....[/quote]
Horvátországnál nem hiszem ,hogy rendezetlenebb ,vagy gazosabb lenne Görögország.Horvátba egyszer voltunk ,de nem vágyom vissza ,pedig szép volt ,de már akkor éreztem ,hogy ez nem nekem való.Olaszországnak tuti más hangulata van ,mint Görögnek,ott töbször voltam már.Az idén is oda akartunk menni az Amalfi tengerparti részt néztem ki ,de kb.duplája lett volna a költségünk .Ezért elnapoltuk .
Már csak 2 nap és megyünk! :örül:

Re: Általános 2014 jún. 25 21:12 #14461

A lényeg az emberek és a hangulat. Az ami megérinti az embert.

....és elvarázsol örökre. :?

Balazsh szép időt, vidám nyaralást kívánok szeretteiddel. Szeptemberben lehet újrázni, és lenne egy csipet-csapat. :D

Re: Általános 2014 jún. 25 20:04 #14459

Értelek benneteket.Mi teljesen Görögország kezdők vagyunk.Nem tudok hasonlítani,de már én is azért nem nézegetem a képeket ,nehogy csalódjak ,túl nagy elvárásokkal érkezzem,mert mindenki csak jót és szépet ír.....

Én nem feltétlenül a tájakra, látnivalókra gondolok.
A lényeg az emberek és a hangulat. Az ami megérinti az embert.

Nem tudom merre jártatok eddig nyaralni, de Horvátország, Olaszország, Spanyolország, ... nem hasonlít Görögországra.
Hallottam már olyan véleményt is, hogy Görögország, rendezetlen, csúnya, gazos....

Re: Általános 2014 jún. 25 19:49 #14458

MI júni. 13.-án indultunk, Potámia, Pontios ap-ba. Apollon tr-vel mentünk. Az út Szegedtől 24 óráig tartott, az őrület a Röszkei Határnál kezdődött, a 2-ő határ átlépése 4 órát vett igénybe. A többi határ 1-1-ésfél óra .
Görög határ 10 perc. Idén 3.-szor voltunk ugyanott, ahol tavaly és tavalyelőtt. Eddig mindig odaértünk 14-16 óra alatt.Visszafelé már nem volt különösebben hosszú várakozás a határokon. A szállás egyszerű,de nagyon tiszta,
van hétközi takarítás, ágyneműhúzás. A házigazdák végtelenül kedvesek, segítőkészek. Nagyobbacska kert tartozik hozzá, mindenhez közel van. Kellemesen hűvös a fekvése miatt az épület, légkondi is használható, felár nélkül. Mindenkinek ajánlani tudom. Az időjárás nem volt tökéletes, más években nagy meleg volt. Ha lehetne máris mennék vissza, Mindenkinek jó utat kivánok: B-né U. Ági.

Re: Általános 2014 jún. 25 14:21 #14457

Dragont, szerintem borítékolható, hogy Thassosban nem fogsz csalódni, nyugodtan nézegess szebbnél-szebb
képeket, élőben is olyan lesz! :)

Már élőben jobban szeretném látni.Még 2 munkás nap,nagyon nehezen fog eltelni ,rengeteg melóval.

Re: Általános 2014 jún. 25 14:19 #14456

Ha egyszer voltál, vissza akarsz menni ! :D

Remélem így lessz!!!! :örül:

Re: Általános 2014 jún. 25 14:07 #14455

Dragont, szerintem borítékolható, hogy Thassosban nem fogsz csalódni, nyugodtan nézegess szebbnél-szebb
képeket, élőben is olyan lesz! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.260 másodperc