Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 aug. 13 11:10 #13235

A VIKI parti apartmanjában leszünk. Mind a három apartman a miénk lesz. Tavaly tavasszal voltunk itt, és tetszett, hogy lent van a parton.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 13 11:01 #13234

Anna! Akkor már csak pár nap. Hol laktok majd? barátaink hétfőn indulnak 10 napra.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 13 08:25 #13230

Sok boldogot Zsuzsa.
Egy kicsit lemaradtam, bocsi.
De annyi minden van, már csak 3-at kell aludni, és pénteken indulás. Két hét Thassos!!

Re: Általános 2013 aug. 09 14:17 #13198

Köszönöm!

Re: Általános 2013 aug. 09 11:28 #13194

Zsuzsa! Utólagosan én is sok boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!!!!!

Re: Általános 2013 aug. 08 23:22 #13193

Mindenki jókívánságát köszönöm!

Re: Általános 2013 aug. 08 21:34 #13192

Zsuzsa!!! Boldog szülinapot kívánok neked!!! :)

Re: Általános 2013 aug. 08 12:34 #13188

Zsuzsa!
Boldog születésnapot kívánok én is!!!!

Re: Általános 2013 aug. 08 12:33 #13187

Köszönöm mindenkinek!

Re: Általános 2013 aug. 08 11:39 #13185

Messi! Örülök, hogy minden rendben van, élvezzétek minden percét nyaralásotoknak!

Re: Általános 2013 aug. 08 11:38 #13184

Lovas Zsuzsa! Boldog, boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2013 aug. 08 11:31 #13183

Ma azt írja ki alul, hogy születésnapos

.....

...............................

.....................Isten éltessen nagyon-naagyon sokáig egészségben, szeretetben, barátok között !

Re: Általános 2013 aug. 08 09:50 #13182

Zsuzsi!
Itt is hasonlókat kívánok :pohárköszöntő: :legjobbakat:

Re: Általános 2013 aug. 08 08:44 #13181

Lovas Zsuzsa! :D
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

A facen láttam az imént... De, most itt is megfigyeltem, hogy hol is látszik ez. :wink:

Re: Általános 2013 aug. 07 18:17 #13170

Sziasztok Kedves Fórumlakók! :)
Köszönöm, hogy gondoltok rám. :)
Megérkeztünk szerncsésen, nagyon jó utunk volt. Délben indultunk Borsodból, és hajnal 1-kor már átléptük a görög határt. (az itteni idő szerinte már kettő óra ugye.. :) ). A határokon pár perceket vártunk, és Belgrád után jóformán senki nem volt az utakon, tudtunk végig normálisan haladni. :) Az első, 6.45-ös komppal jöttünk át a szigetre, addig egy pihenőben aludtunk pár órát. Szerbiában és Macedóniában is sok a rendőr az utakon, mérnek és igazoltatnak, még éjjel is.
Na, és hogy mondogattam, hogy napfelkeltét akarok idén nézni Thassoson, hát most megkaptam, a kompról nézhettem premier plánban, nagy romantikusan, sirályos háttérrel. :) :) Igaz cseppet fáradtan, de imádtam. :)
Efiék nagyon hamar kitakaritották a szobánkat, 10-kor már be is voltunk pakolva. :)
Az idő ugyanolyan forró mint otthon, csak itt a tengerrel elviselhetőbb. :)
Ági nemrég volt itt, dumcsiztunk egy órát, aztán szaladt tovább szokás szerint. (tegnap kicsit belázasodott azt mondja estére, de mára már jól van. :) )
Holnap még itteni, Golden beache-s napot tervezünk, aztán utána nekiindulunk felfedezni a szigetet, hétfőn a piacot is meg akarjuk nézni Prinosban.
Puszi Mindenkinek! :)

Re: Általános 2013 aug. 07 16:48 #13156

Én is azért kukkantottam ide,hogy megnézzem,Messiék odaértek e már.Nagyon irigylem most Öket! :)

Re: Általános 2013 aug. 07 14:41 #13152

Tud valaki a Messiről, megérkeztek?

Re: Általános 2013 aug. 07 08:26 #13144

Messinia már a szigeten lehet.... vagy a kompon, de jó neki! :örül:
Remélem, ír majd, hogy minden ok. :P

Re: Általános 2013 aug. 06 10:16 #13118

Na jelentem, most járok a mit fogok itthon hagyni fázisban.

Iratok, pénz. Ez a legfontosabb. A többi nem probléma.
Jövőhéten mi is megyünk.

Jó utat, jó nyaralást!

Anna

Re: Általános 2013 aug. 05 21:09 #13113

Na jelentem, most járok a mit fogok itthon hagyni fázisban. :)
Jajj de jó lesz már szerda kora reggel a sirályokat etetni a kompon. :) A szobákra majd várni kell hiszen ki kell takaritani, de addig majd sétálunk, pékségezünk egyet. :)
Mindyék már kint vannak, irt, hogy kiértek, ők is az Ifigéniában laknak, velük tuti találkozunk majd. :)

Pamag, Kati Nektek is köszi az úti áldást! :)

Re: Általános 2013 aug. 05 20:59 #13112

Messinia!
Nyugodt utat oda-vissza! És kellemes pihenést a kettő között!
:D :fotó: :gyros: :úszógumi: :matróz: :zabálás:
:Thassos-fan:

Re: Általános 2013 aug. 05 20:31 #13110

Messi! Nagyon jó utat! Vigyázzatok magatokra!

Re: Általános 2013 aug. 05 19:43 #13109

Köszönöm MIndenkinek az útravaló jókivánságokat! :)
Délben indulunk - elvileg, mert nálunk azért nem szokott az ilyen egyszerűen menni, de most elszántak vagyunk a déli indulással. :) :)
Mi tavaly az elkerülőn mentünk, egyszerűen arra vitt minket a gps, amit előtte frissitettünk pont (egy ilyen gps-es szakboltban :) ), igy okos volt. :) Éjjel nem volt bajunk a kerülővel, most nem tudom hogy lesz, majd meglátjuk. :)

Efiéknél van net, úgyhogy majd igyekszem beköszönni onnan is. :)
Vigyázzatok Magatokra itthon, hőguta nélküli napokat kivánok Nektek... :)

Re: Általános 2013 aug. 05 15:51 #13108

Balázs! Igaz írtad. Én meg el is olvastam, csak már olyan rég volt. Azóta fejem tele van új élményekkel. :D

Re: Általános 2013 aug. 05 13:29 #13107

Messi! Jó nyaralást, érezzétek jól magatok!
Az autobusz vezetök is a régi uton mennek keresztül Belgrádon ,pedig akkor elég nagy csúcs van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.160 másodperc