Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 aug. 05 12:40 #13106

Belgrád elkerülő: odafele arra mentünk, de mivel még nincs kész, elég lassú és biztosan hosszabb is. Egy magyar buszsofőr mondta , ő mindig a régi úton jár. Éjszaka volt, így a városban sincs forgalom. Visszafelé már a városon keresztül jöttünk, ott már mindenféle fényjelekkel is az elkerülőre csábítják a népet. Szerencsére a párom elnézte a táblát , így bementünk Belgrádba. Úgy éjjel 2-3 óra lehetett.Nappal nem tudom milyen, de éjjel jó.

Én írtam. :)
Mi még sosem mentünk az elkerülőn. Majd talán akkor kipróbálom, ha elkészül, de addig biztosan nem. Nekünk hazafele a délutáni csúcsban sem volt hosszabb az út, mint éjszaka odafele. Átlagba ugyan az, mivel éjszaka nem mész 80-nál többel a sok tábla miatt :). Nappal meg hol 60-nal, hol 110-zel ment a forgalom a 80-as tábláknál, és a forgalommal meg kell menned, különben ....

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 05 12:34 #13105

Bizom benne, hogy ez a kedd kora délutáni - vagy déli - indulás jó ötlet, és a határokon nem kell majd sokat várakozni. :)

Szerintem jó lesz az! Bár minden kiszámíthatatlan.
Holnap ilyenkor már úton (majdnem úton) lesztek! De jó nektek!

Jó utat Nektek!
Mi maradunk itthon a 40 fokban. :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 aug. 05 11:21 #13104

Szia Kati!
Üdv itthon! Én aggódtam hogy megérkeztetek e ,még az Áginak is szájpoltam,de csak a testvérével sikerült beszélni az meg nem tudott semmit.Lényeg hogy megjártátok és hogy jól sikerült.

Köszi Zsuzsa. Egyébként Ági testvérével véletlenül összefutottunk Alikinél, a kis strandon, sokat beszélgettünk. Ágival csak egyszer találkoztunk, biztos sok dolga volt.

Re: Általános 2013 aug. 05 11:13 #13103

Messi,már csak 1 nap!! :örül: Jó utat,vigyázzatok Magatokra,Efiéket üdvözlöm!Majd fényképezz sokat!!

Re: Általános 2013 aug. 04 20:36 #13102

Kati köszi a jókivánságot, és Balázs, Neked is! :) Az itthoni forróság elől jó lesz a tenger mellé menekülni... :)
Bizom benne, hogy ez a kedd kora délutáni - vagy déli - indulás jó ötlet, és a határokon nem kell majd sokat várakozni. :)

Re: Általános 2013 aug. 04 20:22 #13101

Szia Kati!
Üdv itthon! Én aggódtam hogy megérkeztetek e ,még az Áginak is szájpoltam,de csak a testvérével sikerült beszélni az meg nem tudott semmit.Lényeg hogy megjártátok és hogy jól sikerült.

Re: Általános 2013 aug. 04 17:11 #13100

Kati, üdv itthon! :)
Mi holnapután indulunk, szóval lehet, hogy a beszámolód engem el fog kerülni. :) Már pakolok ezerrel, meg írom, hogy mit ne felejtsek el. :)
Ha még lenne valami fontos híred, közlendőt, ne tartsd Magadban! :)

Szia! Nagyon jó utat kívánok nektek, biztos szuper lesz!! Azonnal még nem indulnék vissza, de úgy két hét múlva már lehet, hogy mennék. Fontos dolog? Tapasztalataimat próbálom feleleveníteni. Belgrád elkerülő: odafele arra mentünk, de mivel még nincs kész, elég lassú és biztosan hosszabb is. Egy magyar buszsofőr mondta , ő mindig a régi úton jár. Éjszaka volt, így a városban sincs forgalom. Visszafelé már a városon keresztül jöttünk, ott már mindenféle fényjelekkel is az elkerülőre csábítják a népet. Szerencsére a párom elnézte a táblát , így bementünk Belgrádba. Úgy éjjel 2-3 óra lehetett.Nappal nem tudom milyen, de éjjel jó. Most hogy elindultak a török vendégmunkások hazafelé, Röszkénél péntek reggel 7 órakor 3 órás sor volt szerbia felé. nekünk befelé 1 órát kellett várni.És szerb oldalon az összes benzinkútnál tömeg van, megállnak aludni a törökök.Még majd benézek ide, hátha eszembe jut valami, vagy esetleg neked.

Re: Általános 2013 aug. 04 15:16 #13099

A hazaérkezőknek jó aklimatizálódást, a most indulóknak jó utat kívánok!!!

De amiért jöttem: Elkezdtem feltölteni a beszámolót. Élménybeszámolók / Egyéb élménybeszámolók

Még csak a napi címek és a megtett km-ek vannak meg. Illetve, amit sokan vártok, a KÉPEK!
Képfelirat még nincs, ahhoz idő kell! Plusz lesz még egy album Athénról is.

Megtekintés csak erős idegzetűeknek, és sok idővel rendelkezőknek! :D

Re: Általános 2013 aug. 04 12:36 #13098

Kati, üdv itthon! :)
Mi holnapután indulunk, szóval lehet, hogy a beszámolód engem el fog kerülni. :) Már pakolok ezerrel, meg írom, hogy mit ne felejtsek el. :)
Ha még lenne valami fontos híred, közlendőt, ne tartsd Magadban! :)

Re: Általános 2013 aug. 04 12:28 #13097

.................. kipihenni magam, és még a lányom is kíbírta internet nélkül.

:lol: :igen: :lol:

Isten hozott itthon! :ölel:
De mi kíváncsiak vagyunk ám... :D

Re: Általános 2013 aug. 04 11:21 #13096

Sziasztok! Jelentem hazaértünk még péntek reggel.Sajnos már szombaton dolgoznunk kellett, így csak most tudok írni. Minden rendben volt, az autónk is kibírta, az idő szuper volt, a tenger csodás. Az Anna hegyi lakban laktunk, csak jót tudok róla mondani. Ahogy lesz időm fogok többet is írni.
A mecedón első kapunál 10 euróst adtam, de vissza kaptam egy 5 euróst, a többit denárban, így visszafelé az utolsó kapunál 20 denár híja volt. nem tudtam üzletet kötni a díjbeszedővel, újabb 5 euróst már nem akartam felváltani, maradt a kártya, nem volt semmi gond. Szóval 5 euróst is lehet adni.
Remélem mindenki jól van, isten éltesse a szüli és névnaposokat így utólag is.
Igazából úgy volt, hogy keresek wifit, hogy tudjak nektek írni, de annyira jó volt, hogy nem kellett a kütyükkel foglalkozni, a telefont is csak akkor vettem elő, amikor egy pár sms-st írtam haza. Agyilag csak így tudtam kipihenni magam, és még a lányom is kíbírta internet nélkül.

Re: Általános 2013 aug. 01 16:20 #13090

Ó, van egy születésnap - Zirzabella... de már régen nem járt itt.
Mindenesetre Isten éltesse!
:szeret:

Re: Általános 2013 júl. 30 10:02 #13083

Juditok!

Boldog névnapot!

Re: Általános 2013 júl. 29 21:11 #13082

Én is csatlakozom, boldog névnapot Márta! :D

Re: Általános 2013 júl. 29 19:54 #13081

Boldog Márta napot!! :örül:

Re: Általános 2013 júl. 29 18:57 #13077

Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm szépen a köszöntéseteket! :D

Re: Általános 2013 júl. 29 18:05 #13076

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT SUVIMARTA!!!!!

Re: Általános 2013 júl. 29 09:28 #13073

Csatlakozom: nagyon boldog Márta napot kívánok! :)

Re: Általános 2013 júl. 29 08:14 #13072

SUVIMARTA !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2013 júl. 28 12:42 #13066

A youtube-on keresélve találtam egy idei thassosos videót, még Ági is fel-felbukkan rajta. :)
-

Szerintem ők voltak a jógások, akiket Ági emlegetett itt az fórumon is.

Messinia köszönöm, és köszönöm a videó készítőjének. Elmentettem! :)

Re: Általános 2013 júl. 28 09:44 #13065

A youtube-on keresélve találtam egy idei thassosos videót, még Ági is fel-felbukkan rajta. :)
-

Szerintem ők voltak a jógások, akiket Ági emlegetett itt az fórumon is.

Re: Általános 2013 júl. 26 17:23 #13051

Jajjj, figyelmetlen voltam...
(A névnapokat nem írja ki a rendszer, arra valami mást kéne kitalálni)

Annáink !

Boldog névnapot!

<!-- ia0 -->rózsa lidia.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2013 júl. 26 11:30 #13044

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, a többi Annának is boldog névnapot!

Re: Általános 2013 júl. 26 11:07 #13041

Szállást éppenséggel lehet keresni idegen honlapokon is

Tegnap én is szörfözgettem, szállásügyben. Kíváncsiságból megnéztem a booking thassosi kínálatát aug. közepére. Necces, nagyon necces, alig van hely valahová, mondjuk, nem a sokcsillagos szállodákat néztem. Idén, csordultig meg fog telni a sziget, de ez már Ági beírásából is látszik.

Re: Általános 2013 júl. 26 11:05 #13040

Ma reggel pont nem néztem rá az ünnepeltek listájára... :)

Isten éltesse az Annákat!

Oldalmegjelenítési idő: 0.123 másodperc