Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 júl. 16 18:47 #12838

Nem tudtam ide feltölteni fotókat Vourvourou-ról ezért megadom a Picassa elérhetőséget, ha valaki kíváncsi egy kis csemege

picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou-https://picasaweb.google.com/bodorf70/2013Vourvourou

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 16 17:22 #12837

Sok boldog szülinapot kívánunk mi is, Pamagnak.!!! És utólagosan köszönöm a köszöntést.!!! :oops: :oops:

Kicsit sűrű volt a program mostanában ! Egy nappal korábban mentünk Vourvourou-ba majd 9.-én este 18:00 körül hazaérkeztünk, majd másnap reggel indultunk a Balatonra. Vasárnap haza, hétfő hajnalban munka, most kezdem kipihenni a pihenést. :wink:

Sziasztok. !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 16 17:07 #12836

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnMkbKW6jRVixpP_rHWUtxyIgCOxizhseYl2PIz8huWEFqZcEu

Kedvesek vagytok ! :ölel:

Re: Általános 2013 júl. 16 15:47 #12829

Pamag!
Boldog születésnapot kívánunk!

Re: Általános 2013 júl. 16 14:25 #12827

Drága Pamag!

Nagyon Boldog Születésnapot kivánok!! :örül:

Re: Általános 2013 júl. 16 13:46 #12825

Drága Pamag!
Boldog, boldog születésnapot! Ennyi évforduló egyszerre..... :)

Re: Általános 2013 júl. 16 13:45 #12824

Szia Kati!
Limenáriában nem voltunk tavaly, addig nem mentünk el, idén tervben van. :) Limenasba viszont szinte naponta átmentünk valamiért. Ott is ettünk egy jó étteremben, a kikötőnél, nagyon finom grilltálat, de nem tudom a taverna nevét. Nem a Mouses volt (amit annyian ajánlottak itt), azt nem tudtam merre van. :)
Pár nap is Ti már indultok, de jó! :)

Az a Mouses szerintem arra van, amerre egyszer laktunk Limenasban, még azelőtt, hogy megismertük volna Ágit. Nem biztos, de lehet, hogy voltunk. Majd most megnézem, mi is rendszeresen átjárunk Limenasba.

Re: Általános 2013 júl. 16 13:37 #12823

Szia Pamag,

sok boldogságot kívánunk!

Csak úgy görögösen :D
?????? ?????

Re: Általános 2013 júl. 16 13:29 #12821

Kedves Pamag!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok :futyul: Köszönöm a smile gyűjteményt

vikso

Re: Általános 2013 júl. 16 13:10 #12820

Kedves Pamag!!!
Isten éltessen sokáig erőben,egészségben!!! :)

Re: Általános 2013 júl. 16 11:51 #12818

Azért a többi szülinaposnak is gratulálok - Fidorrr, Kriszta9! :)
Csak nyilván Pamag nagy napját vettem észre először... :oops: :D

Re: Általános 2013 júl. 16 10:49 #12815

Ó ma nagy nap van! :)

Drága Pamagunk, az Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig, jó egészségben, boldogságban, szeretetben!

Re: Általános 2013 júl. 16 10:44 #12814

Szia Kati!
Limenáriában nem voltunk tavaly, addig nem mentünk el, idén tervben van. :) Limenasba viszont szinte naponta átmentünk valamiért. Ott is ettünk egy jó étteremben, a kikötőnél, nagyon finom grilltálat, de nem tudom a taverna nevét. Nem a Mouses volt (amit annyian ajánlottak itt), azt nem tudtam merre van. :)
Pár nap is Ti már indultok, de jó! :)

Re: Általános 2013 júl. 16 09:29 #12813

Én Limenáriában ettem muszakát meg nem mondom az étterem nevét, de már azelőtt két évvel is jártunk ott.Finom volt!!! Azért is emlékezetes az a hely, mert azt hittem, hogy elvesztettem a pénztárcámat. Még azt a pánikot!,Aztán kutatva emlékeimben és benézve az autóba, húúú, a lábnál feküdt a pénztárca. Nagy megkönnyebbülés volt.

Re: Általános 2013 júl. 15 21:40 #12812

Köszi Zsuzsa, jegyzetelek. :)
A Captaint már más is ajánlotta, nem tudom miért maradt ki tavaly.
Tavaly egyszer próbáltam a muszakát, fogalmam sincs már melyik tavernában, a centrum strandjától a kikötő (körhinták) felé menet volt valahol, de az valami borzalmas volt, totál ízetlen.

Re: Általános 2013 júl. 15 21:25 #12811

A Kapitány éttermet tudom javasolni bőséges nagy adagot adnak, van magyar étlap is.Tripitibe feltétlen egyetek a Pyrofany Tavernába életem legjobb grill fetáját kaptuk, egy bucika középen bevágva olivával megöntözve oregánóval beszórva a kemencébe feltüzesítve társaságába,na meg a muszaka!!!!!

Re: Általános 2013 júl. 15 17:27 #12810

No, például a sokak által emlegetett és szeretett Panagiai platános étteremben sem ettünk tavaly, mert amikor arra jártunk, annyira dugig volt emberekkel, hiába sétálutunk, vártunk egy kicsit, hogy hátha valaki feláll, semmi nem történt. :) Idén ezt is beiktatjuk. :)

Re: Általános 2013 júl. 15 16:40 #12809

Sziasztok!
Nagyon kihalt a fórum, de azért kérdezek ha eszembe jut valami. :)
Tavernákat illetően adhatnátok pár tippet - főleg, akik idén voltak kint - mert tavaly eléggé leszűkítettük a kört, kevés helyen fordultunk meg, úgy voltunk vele, hogy ha egy bevált, akkor annál maradunk. Idén azért szeretnék több éttermet bepróbálni, hová érdemes beülni?
Itt olvastam a tavernákról szóló összefoglalót, de a saját kajaélményeket szívesen meghallgatnám. :)

Mi is pár bevált helyekre jártunk, szerintem kipróbálunk mást is, szemre megyünk, szimpatikus vagy nem szimpatikus. Legutóbb Panagiaban beültünk egy kis kocsmába ( nálunk így mondanánk), ahol férfiemberek tették a törvényt. Kértünk enni, inni, de mindegy mit kértünk , mert azt hozott Jorgos amit talált. Sőt, már nem is emlékszem, hogy mi volt az, de egy kicsit leesett... aztán felkapta, mintha mi sem történt volna. A gyerekek azt a bambit kapták, amit ő gondolt. Mégis olyan hangulata volt az egésznek!Aztán szóba elegyedtünk a kisöregekkel, tanítottak görögül, mi meg magyarul, meg ami eszünkbe jutott. Élmény volt.Már csak 7-et alszunk itthon.! :D

Re: Általános 2013 júl. 15 15:28 #12808

Sziasztok!
Nagyon kihalt a fórum, de azért kérdezek ha eszembe jut valami. :)
Tavernákat illetően adhatnátok pár tippet - főleg, akik idén voltak kint - mert tavaly eléggé leszűkítettük a kört, kevés helyen fordultunk meg, úgy voltunk vele, hogy ha egy bevált, akkor annál maradunk. Idén azért szeretnék több éttermet bepróbálni, hová érdemes beülni?
Itt olvastam a tavernákról szóló összefoglalót, de a saját kajaélményeket szívesen meghallgatnám. :)

Re: Általános 2013 júl. 13 17:06 #12805

Köszönöm pamag, érthető még nekem is :)

Re: Általános 2013 júl. 12 21:54 #12801

Nem hanyagság, nem szokásom a szülinaposokat köszönteni. Nekem ez olyan bensőséges ünnep azok számára, vagy nekem, akiket ismerek. A thassosi találkozón biztosan több a személyes ismeretség, és természetes a megemlékezés.
Szerintem a névnap az más! Mindig imádtam amikor névnapomon a Kossuth rádióban is elhangzott a köszöntés. Ma már ez ritkaság. Itt nicknéven szerepelünk, de ha valaki vállalná, hogy a névnapot /ha van olyan fórumos, ha nincs / egy csokor virággal köszöntené, az is szép, és elég lenne. Ha szabad pamagot javasolnám, mert olyan klassz képeket tud feltenni :D

Bocsi, csak magán vélemény volt. :wink:

A regisztráláskor a megadandó adatok között ki lehet tölteni a születésnapra vonatkozó rubrikákat is, de nem kötelező.
Aki megadta, annak megjelenik a neve a fórum kezdőlap alján, hogy : születésnaposok: .xy, zr...
Őket fel lehet köszönteni, mert így mindenki tudomást szerez arról, hogy ünnepel.
Pár nap múlva nekem is születésnapom lesz, ami meg fog jelenni alul, nem fogok megsértődni, ha esetleg valaki felköszönt majd :D

A névnap más. Nicknéven mutatkozunk be, és valakiről vagy véletlenül derül ki a keresztneve (vagy mert a nicknevét úgy adta meg), vagy az idővel kialakuló személyes ismeretség során.
Akinek tudjuk a keresztnevét, az természetesen le lesz támadva a felköszöntéssel :D

De hát ez is olyan egyéni. Kinek így tetszik, kinek úgy tetszik...

Mindenesetre, aki megadta a születésnapját a regisztráláskor, az abban a tudatban tette, hogy neki nem fog rosszul esni a gratuláció.

Re: Általános 2013 júl. 12 19:25 #12798

Nem hanyagság, nem szokásom a szülinaposokat köszönteni. Nekem ez olyan bensőséges ünnep azok számára, vagy nekem, akiket ismerek. A thassosi találkozón biztosan több a személyes ismeretség, és természetes a megemlékezés.
Szerintem a névnap az más! Mindig imádtam amikor névnapomon a Kossuth rádióban is elhangzott a köszöntés. Ma már ez ritkaság. Itt nicknéven szerepelünk, de ha valaki vállalná, hogy a névnapot /ha van olyan fórumos, ha nincs / egy csokor virággal köszöntené, az is szép, és elég lenne. Ha szabad pamagot javasolnám, mert olyan klassz képeket tud feltenni :D

Bocsi, csak magán vélemény volt. :wink:

Re: Általános 2013 júl. 12 14:35 #12796

Melus, én is mindig lemaradok a köszöntésekről...:) Illetve nem figyelem. :)

Szóval: Isten éltesse a szülinaposokat!

Re: Általános 2013 júl. 12 11:38 #12794

Mazsola77-nek is boldog szülinapot! :legjobbakat:

Re: Általános 2013 júl. 12 09:52 #12790

Most látom, megint lemaradtam. :oops:
Bofefe! Boldog szülinapot! :D :D
Bár, lehet, nem ér rá, a képeit rendezgeti talán? Amik V-ben készültek?
Megnéznénk őket.... Khmm, és ez TfIldinek is szól. :wink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.205 másodperc