Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 márc. 01 08:35 #11605

Ági köszönöm :)

vikso

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 28 20:15 #11602

Kedves Ágink!

Bocsi a zavarásért, de tűvé tettem mindent, hogy megtaláljam az alábbi szöveget, nem találom. :(
Forditóm, ill. fordítgatom, és szeretném valami témához kötni, hogy mi a helyes magyar szöveg, ha az is mellette van./ha nincs, légyszi :)

? ?????? ???????? ??????? ??? ???? ????????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ??? ??????, ?? ??????? ??? ?? ????????? ???, ?? ????? ??? ?? ??? ??????? ??? ??????????, ??? ?????? ??? ??? ??? ????????? ??? ?????????....

Puszi: vikso

Gondolatomat olvasod? Múlt vasárnap lehetett...A NET. Éxei gouszto délutáni műsora...Mikis Theorodákissal beszélgettek életéről, zenével.
Itt azt írja a te idézeted: ?????? ???????? találkozik Mikis Theorodákissal, és beszélnek a gyermeki éveiről, a zenéről és az énekeiről, hazafias és családi kapcsolatról. Emlékeket idéznek fel a zavaros politikus évekről.
Néztem a programot és gondoltam rátok. Jelezni szerettem volna felétek, hogy nézzétek ti is. Sok volt a beszélgetés, kevés a zenei program. S, mivel ti nem értitek, eluntátok volna. Ezért nem tettem be a linket. De visszakeresem..
Nagyon idős. Több agyvérzésen áteshetett, és nagyon nehezen beszél. Alig értettük mi is, mert nehezen formálja a szavakat már. Nagyon megható műsor volt.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 28 14:44 #11595

Csatlakozom Melushoz, mert érdekelne, hogy mit adnak a nem is kevés belépőért. :oops:

Re: Általános 2013 febr. 28 14:00 #11592

Remélem, meséltek majd a kiállításról! :)
És azt is, hogy nem úgy jöttök el, hogy soha többé.... :wink:

Re: Általános 2013 febr. 28 11:32 #11590

Bocsika! Olaszország nem olyan rossz, de azért az én szívem is fájna, mert abszolút Görögországba mennék , mindig.A szívem egy darabja már a kilencvenes évek elején ott maradt. szerintem ezért vágyódom vissza újra és újra.
A párom nagy fiáék épp most fizettek be egy buszos útra Paraliába. kicsit vagyok csak irigy, mert még nem döntöttünk a családdal mi is lesz idén nyáron. De, ha megint itthon maradunk abba belehalok egy kicsit megint.

Re: Általános 2013 febr. 28 09:39 #11589

Kedves Ágink!

Bocsi a zavarásért, de tűvé tettem mindent, hogy megtaláljam az alábbi szöveget, nem találom. :(
Forditóm, ill. fordítgatom, és szeretném valami témához kötni, hogy mi a helyes magyar szöveg, ha az is mellette van./ha nincs, légyszi :)

? ?????? ???????? ??????? ??? ???? ????????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ??? ??????, ?? ??????? ??? ?? ????????? ???, ?? ????? ??? ?? ??? ??????? ??? ??????????, ??? ?????? ??? ??? ??? ????????? ??? ?????????....

Puszi: vikso

Re: Általános 2013 febr. 28 09:17 #11587

Honey!
Mikorra tervezitek az ottlétet ,délelőtt vagy inkább délután. Mi olyan 11 körűl megyünk, gondolom?

Mindenképpen délelőtt. Jó volna nyitásra odaérni.Gondoltam, hogy vonattal is mehetnénk, mert 50%-os jegyet lehet igénybe venni, de a Hites egyértelműen az autó mellett voksolt.

Sajnálom, ha nem sok minden lesz Görögországról, de minket is érdelek más is azért. Nekem nincs bajom az irodákkal sem, mert csak az utazást oldjuk meg velük. A többi program meg úgyis mind magánszervezésben zajlik.

Bocsika, tavaly a Párom volt az, aki Zakynthost választotta úti célként és jól döntött. Örülök, hogy eljutottunk erre a szigetre. Olaszországban merre terveztek?

Re: Általános 2013 febr. 27 18:38 #11575

Most állt fel az a koncepció a családban,hogy a páros években Tamást hallgatjuk meg a párosakban a csajok döntenek. Most ő eszt szeretné.

Kedves Kati!
Figyelj már!
Ez így pont jó.
Ha a páros években meghallgatjátok a Tamást, attól Ti még úgy döntetek, ahogy akartok.
Most páratlan év van, tehát nincs előírás! Tehát jöhet Thassos. :)

Tudom, hogy csak elírás volt, de .............. jó volt kötekedni. :oops:

Egyébként azt mondják, hogy a férfi mindig azt szeretné, amit a kedvese kíván. Csak a kedvesnek elég meggyőzőnek kell lennie. :)
Nálunk is pont így van. A Zsuzsa repülni szeretne Krétára, én meg autózni. Mi lesz ebből??? Autózás. :) Na jó én meggyőztem, hogy anyagilag így sokkal jobban jövünk ki......

De nem bántalak tovább. Mindjárt mehetek haza...... :örül:

Re: Általános 2013 febr. 27 18:03 #11574

Balázs!!
Legalább te ne gyötörj!!!Nem az a baj,hogy Olaszországba megyünk,hanem ,hogy Thassosra nem.Most állt fel az a koncepció a családban,hogy a páros években Tamást hallgatjuk meg a párosakban a csajok döntenek. Most ő eszt szeretné.

Re: Általános 2013 febr. 27 17:47 #11570

Sajnos úgy tűnik,hogy az idén nem Görögországba megyünk hanem Olaszországba arról szeretnék valami infót ,térképet ....

Megbánjátok!!!! De ti tudjátok.

Re: Általános 2013 febr. 27 17:37 #11567

Honey!
Mikorra tervezitek az ottlétet ,délelőtt vagy inkább délután. Mi olyan 11 körűl megyünk, gondolom?

Re: Általános 2013 febr. 27 17:33 #11566

Sajnos úgy tűnik,hogy az idén nem Görögországba megyünk hanem Olaszországba arról szeretnék valami infót ,térképet stb...ami már Görögországról van.Ugyan ezt úgysem lehet űberelni. Majd egy kicsit Barcelóna is érdekel mert a márciusi hosszú hétvégét ott töltjük.Figyelmesn elolvastam Balázs írását is meg már jártunk is ott,de hátha lesz valami.

Re: Általános 2013 febr. 27 17:05 #11565

.................
Még ha lenne egy Görögországi Idegenforgalmi Hivatal, akkor igen...

Hát ez az... :(
Erről siránkoztam már napokkal ezelőtt :( csak reménykedtem, hátha csak adminisztrációs hiba :(

Utazási irodánál nincs olyan anyag, ami alapján egyedül is el tudsz boldogulni a helyszínen :( nekik nem érdekük :(

Re: Általános 2013 febr. 27 16:36 #11563

Jajj, lemaradtam...rossz kislány vagyok, mostanában tényleg nem volt időm benézni, de most már megjavulok! :)
A szülinaposoknak megkésve is boldog szülinapot, Kiflicnek pedig nagyon-nagyon sok boldogságot kivánok, és persze jó egészséget Mindkettőtöknek! Ha lesz képet a kis kalózról (ahogy Ági irta:)), szivesen megnéznénk - talán nem baj, ha többiek nevében is beszélek. :)

Re: Általános 2013 febr. 27 15:26 #11557

Az Utazás Kiállitáson Görögországról itt találtok valamit! www.utazas.hungexpo.hu/lista-kiallito.php?tematika=1&ank=01013&tema_num=3 - www.utazas.hungexpo.hu/lista-kia ... tema_num=3

Hát ez az.

3.12. Görögország, Ciprus
Anett Tours Utazási Iroda Kft. (H)
Apollon Travel Kft. (H)
Blue Travel Online Kft. (H)
Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal (H)
Happy Camp s.p.a. (I)
Nordzypern Tourismus Zentrum Gmbh (D)
Novasol Hungária Kft. (H)
Volánbusz Zrt. (H)

Még ha lenne egy Görögországi Idegenforgalmi Hivatal, akkor igen...

Re: Általános 2013 febr. 27 15:17 #11556

Az Utazás Kiállitáson Görögországról itt találtok valamit! www.utazas.hungexpo.hu/lista-kiallito.php?tematika=1&ank=01013&tema_num=3 - www.utazas.hungexpo.hu/lista-kia ... tema_num=3

Re: Általános 2013 febr. 27 14:37 #11555

Amúgy köszönöm a képet! Fel is használtam.... :D

Használd egészséggel. :D

Re: Általános 2013 febr. 27 14:28 #11554

Valaki jön esetleg szombaton az utazási kiállításra?? :?:

Én péntekre terveztem, de most úgy érzem, hogy nem lesz belőle semmi. :(
Délelőtt munka, délután az autóért kell menni a szervizbe.
Lehet, hogy szombat lesz belőle, de az nagyon nem biztos.
Viszont, ahogy nézem a térképet, eléggé összement a kiállítási terület. :(
Régen az 'A' pavilon csak külföld és iroda volt, a 'D' pedig a belföld. Most pedig az 'A' van elfelezve.
utazas.hungexpo.hu/files/File/utazas/2013/utazas_2013_terkep.jpg - utazas.hungexpo.hu/files/File/ut ... terkep.jpg

A kiállító listán se találom Görögországot. :(
utazas.hungexpo.hu/lista-kiallito.php?betu=g - utazas.hungexpo.hu/lista-kiallito.php?betu=g

Utazási irodáktól pedig nem igen lehet jó prosikat szerezni. :(
Lassan le is mondok az egészről.

Re: Általános 2013 febr. 27 13:57 #11552

Igen, mi megyünk!

Re: Általános 2013 febr. 27 10:30 #11549

Re: Általános 2013 febr. 27 09:54 #11545

Arcom nekem is van,csak nem publikus :P .

Re: Általános 2013 febr. 27 09:30 #11543

Köszi, Balázs! Jó lesz így. :örül:
Most már nekem is van arcom, nem vagyok fantom... :wink:

Re: Általános 2013 febr. 27 08:10 #11539

Látom bővülget a fórum. :D

Saját érdek. :D
Azért nagy bővítést nem szeretnék. Bár a társalgót lehet, hogy szét kellene dobni témakörönként....

Re: Általános 2013 febr. 27 06:11 #11537

Látom bővülget a fórum. :D

Re: Általános 2013 febr. 26 20:30 #11533

A topik sorrend jó lett, köszi! :örül:

Ezt a képet, beillesztheted, akár meg is szabhatod kicsit. :wink:
lh3.googleusercontent.com/-f9Il6Fdx_zo/TXo1CW3XGII/AAAAAAAACrk/k3uqzRXAoBw/s512/Zakinthos2009-1%2520899.jpg-https://lh3.googleusercontent.com/-f9Il ... 520899.jpg

Ha így nem jó, akkor emilben is el tudom küldeni.
Köszi! :)

Egy kicsit vágtam még belőle. Így jó lesz???

Vagy inkább ez?
<!-- ia0 -->melus2.jpg<!-- ia0 -->

Oldalmegjelenítési idő: 0.495 másodperc