Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 febr. 13 17:05 #11420

Balázs, Isten éltessen nagyon sokáig! (míg a füled nem ér bokáig! :D )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 13 07:29 #11415

Balázs!
Én is kívánok minden szépet és jót szülinapod alkalmából!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 12 21:49 #11414

Balázs!

Csatlakozva az előttem szólók népes táborához, én is minden jót kívánok Szülinapod alkalmából! :pohárköszöntő:

Úgy látom a Balázsoknál ez a trendi, rögtön egymás után ünnepelni. Az öcsémnek is így esik, csak neki a szülinapja van előbb, pár nappal. :)

Re: Általános 2013 febr. 12 18:24 #11413

Balázs!

Születésnapod alkalmából minden szépet és jót kívánok!

Re: Általános 2013 febr. 12 18:03 #11412

Balázs!
Isten éltessen erőben egészségben!
Ha Te is koccintas akkor akár ebben a rossz időben is elindulok!! :örül:

Re: Általános 2013 febr. 12 16:40 #11411

Kedves Balázs!!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!
Üdv.: Zelfi :)

Re: Általános 2013 febr. 12 15:59 #11410

Köszönöm szépen mindenkinek!

Koccintsunk!

Re: Általános 2013 febr. 12 11:13 #11408

Balázs, Boldog Születésnapot! :)

Re: Általános 2013 febr. 12 11:02 #11407

Boldog Születésnapot Balázs, mert megérdemled!

Csillagjegyed.
VÍZÖNTŐ -
Derűlátó és becsületes. Kedves személyiség. Nagyon független. Találékony és intelligens. Barátságos és kitartó. Nem tűnhet túl lelkesnek. Kissé lázadó típus. Nagyon makacs, de eredeti és különleges. Kívül-belül vonzó. Különc személyiség. :wink:

Re: Általános 2013 febr. 12 10:50 #11406

BOLDOG SZÜLINAPOT, BALÁZS !

Re: Általános 2013 febr. 12 09:14 #11404

Balázs!<!-- ia0 -->szulinap.jpg<!-- ia0 -->Boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2013 febr. 12 08:18 #11403

Balázs!
Boldog születésnapot kívánunk!www.thassos-sziget.hu/phpbb3/posting.php?mode=reply&f=2&t=5#

Re: Általános 2013 febr. 12 05:46 #11402

Balázs!

Boldog Születésnapot Kívánunk!

Re: Általános 2013 febr. 11 13:46 #11400

Sikerült a hozzászólás, köszönöm. Végül is örülök, csak nem annyira mint szerettem volna. Nagyon élveztem az összerakóst, jó játék volt. :)

Re: Általános 2013 febr. 11 10:40 #11399

Hazaértem!
Lecseréltem az ellenőrző részt. Most már úgy látom működik rendesen!
Elnézést a kellemetlenségért!

Re: Általános 2013 febr. 11 00:36 #11397

Köszi Balázs, szépen összeállítottam az epret, és a mobilt is. Erre ki írja a küldésnél, hogy próbáljam újra. Szerintem pihennem kell, elmegyek aludni. :Sirvaröhög:

Nem tudom mi van vele. :(
Kikapcsoltam a vendégeknek a lehetőséget!
Ha bejelentkezel bal oldalt az oldalra, akkor mindenféle képkirakás nélkül tudsz hozzászólni!

Re: Általános 2013 febr. 10 22:18 #11396

Köszi Balázs, szépen összeállítottam az epret, és a mobilt is. Erre ki írja a küldésnél, hogy próbáljam újra. Szerintem pihennem kell, elmegyek aludni. :Sirvaröhög:

Re: Általános 2013 febr. 10 21:45 #11393

Amikor elküldöm, forog egy puzzle darabka, és nem történik semmi. :evil:
vikso

Most már jó lesz! Én voltam a tettes! (A bővítményben a domain nevet nem cseréltem ki....) :( :oops:
Egyébként, ha bejelentkezel az oldalra, akkor nem kell a képpel sem foglalkozni! Sőt, akkor kevesebb sort is kell kitölteni.

Re: Általános 2013 febr. 10 21:23 #11392

pamag, cserrobi!
Köszönöm a segítséget, ez alapján újból próbálkoztam. Nem megy
Amikor elküldöm, forog egy puzzle darabka, és nem történik semmi. :evil:
vikso

Re: Általános 2013 febr. 10 19:22 #11387

Jelentem Én is.Igaz van még pár furcsaság ami nekem nem gyere be,de várok.

Robi! Ha nem írod le, lehet, hogy várhatsz rá életed végéig!

Re: Általános 2013 febr. 10 15:45 #11384

Jelentem Én is.Igaz van még pár furcsaság ami nekem nem gyere be,de várok.

Re: Általános 2013 febr. 10 15:42 #11383

Hm.
Viksonak volt már eddig jópár hozzászólása, én azt hiszem, inkább valami technikai gubanc van nála.
Lehet, hogy valamiért még a régi oldalt látod, Vikso?
Vagy a több nickneved közül másikra van beállítva az oldal, mint amivel bejelentkeztél?
De ez technikai izé....... :(
Megnéztem, én rendesen látom az alján a hozzászólási lehetőséget.

Re: Általános 2013 febr. 10 15:18 #11382

Igaz nem Ági vagyok,de...... :)

A szállásnál legörgetsz és keresed ezt Szólj hozzá!
És a panelbe leírod amit szeretnél.
Remélem erre voltál kíváncsi.

Re: Általános 2013 febr. 10 14:36 #11381

Ági!
Kérlek légyszíves írd le, hogyan tudok a szállásoknál hozzászólni. Igyekszem, de sajnos nem megy :(
Köszönöm.
vikso

Re: Általános 2013 febr. 09 20:36 #11374

Gidamaci!

Oldalmegjelenítési idő: 0.138 másodperc