Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 jan. 03 21:37 #4629

Ági tavaly karácsonykor az olíváról írt nekünk.
Most egy aranyos animációra bukkantam, ami egy olívafát mutat be.

www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=10&pv=3133566 - www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3133566

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 jan. 02 20:03 #4628

.........................ezzel a linkkel kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikeres évet!............................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neked is boldog újévet!
:futyul:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 jan. 02 19:56 #4627

Sziasztok!
Nos, három alvás nélküli éjszaka, és 4 alvásmentes nap után kissé zombiként, de megérkeztem Klastompusztáról, ahol a színházzal nagyon emlékezetes szilveszteri bulit csaptunk. Mind a táj, mind a hangulat frenetikus és csodás volt! :)

Na, de nem ez a kis közérdekű információ a lényeg akkor, ha már 2010et írunk!

ezzel a linkkel kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikeres évet!
www.cardex.hu/index.php?id=15&katid=25&klid=1185 - www.cardex.hu/index.php?id=15&katid=25&klid=1185

Sziasztok

Re: Általános 2010 jan. 01 15:28 #4626

Buék mindenkinek

Re: Általános 2010 jan. 01 14:36 #4625

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Re: Általános 2010 jan. 01 11:10 #4624

2010-re mindenkinek !!!

Sokat-sokat....!!!!!

Re: Általános 2010 jan. 01 02:11 #4623

Re: Általános 2010 jan. 01 00:12 #4622

BUÉK mindenkinek!

Re: Általános 2010 jan. 01 00:08 #4621

No akkor az idei első hozzászólást megteszem. :)
B.Ú.É.K. !
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 dec. 31 21:17 #4620

Re: Általános 2009 dec. 31 16:11 #4619

Betegségektől mentes, nyaralásokban gazdag,Munkahelyes,vagy nyugdíjjas

Békés boldog új évet kívánok kedves mindenkinek!!! :pezsgő: :piálós: :drink

Bocsánat Pamag így jár aki nem olvas végig mindent,de teljesen így gondoltam én is

Re: Általános 2009 dec. 31 13:10 #4618

Re: Általános 2009 dec. 31 09:21 #4617

Mindenkinek vidám óévbúcsúztatást!

Mindenkinek boldog, sikeres, betegségmentes, görögnyaralásos új esztendőt kívánok!

Re: Általános 2009 dec. 31 08:26 #4616

Balázs, sajnálom :-(

Nem kell sajnálni. Volt már időm megszokni. :(

Thassos-i nyaralásos Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :thassos-mad

Re: Általános 2009 dec. 30 22:50 #4615

Balázs, sajnálom :-(
Én is sokat dolgoztam ünnepnapokon, mikor még az egészségügyben dolgoztam. Valamelyik karácsonyi napom, vagy a szilveszterem mindig odavolt. Szóval tudom milyen.

BUÉK mindenkinek!

Re: Általános 2009 dec. 30 17:12 #4614

Mindenkinek!
Kívánom,hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse,az egészség vegyen üldözőbe,menjen az agyadra a gazdagság,és nyugton ne hagyjon a boldogság! BUÉK !!!

Re: Általános 2009 dec. 29 19:31 #4613

Köszönöm a köszöntéseket és a jókívánságokat!! Úgy tűnik, hogy használtak, mert mindenki jobban van.
Szilveszterkor itthon leszünk. Már be van pácolva a malacka/raj/ és a hűtőben pihizik a virslivel.
Jó bulizást annak, aki megy valahová!

Re: Általános 2009 dec. 29 19:24 #4612

Sziasztok Fanok!
Bár volt időm benézni néha ide, de írni már nem, ezért ezt most pótolom.
Köszönöm Pamag az infókat, nagyon érdekes! Mindig szívesen olvasok (sőt, élek át) más nemzetek szokásairól. Valahogy nincs két ugyanolyan felfogás. És ez jó! :)
Honey, nagyon boldog szülinapot, jobbulást, és remek tervezgetéseket kívánok!
Dézsé, én egy kicsit szerencsésebb leszek, mint Balázs, ugyanis holnap délelőtt indulunk a Klastrum Fogadóba (Dorogtól nem messze egy pusztán), ahol a Szabad Színházzal fogok 4 napos szilveszteri retró-mulatságon rész venni (tavaly pizsamában, azelőtt bohócnak öltözve búcsúztunk az óévtől és köszöntöttük az újat). Na de nem csak önfeledt szórakozás lesz a 4 nap, hanem mixerkedni fogok, mint eddig valamennyi közös szilveszterkor.
Jó szórakozást neked az énekléshez!

Kívánok mindenkinek Görög-utas, szerencsés, vidám 2010-et!
Ciao

Re: Általános 2009 dec. 29 08:20 #4611

Honey!
Utólag is nagyon-nagyon sok boldog(abb) szülinapot kívánok és jó egészséget nektek!

:szerenád: :éljen:
(miért vagyok én is egyre többet beteg?)

Re: Általános 2009 dec. 29 04:52 #4610

Fejezzük be, jó??? :futyul:

Persze hogy jóóóóó :lol: :örül:

Re: Általános 2009 dec. 29 00:04 #4609

Ki hol szilveszterezik?
Mi a sógoroméknál fogunk karaokézni :-D Reszkessetek szomszédok :mrgreen:

Ezt nem kellett volna megkérdezni. :x
Én ott, ahol most is vagyok, a melóhelyen.
Úgyhogy itt bent fogok ülni és remélhetőleg tanulni a maradék két vizsgámra, és nem üzemzavart elhárítani, mint most.
De még mindig inkább szilveszterkor, mint karácsonykor.

(No megyek, mert mindjárt ott vannak a skacok az állomásba....)

Re: Általános 2009 dec. 28 21:32 #4608

Honey, boldog szülinapot kívánok. :pompomlány:

És jobbulást a családnak. A szemsérülés, műtét tényleg nagyon vacak. Nekem lézeresen műtötték, 3 napig vakartam a falat kínomban :-( Altatót vettem be reggel, és este is :-S Óránként kellett volna csöpögtetni, de azt mondta a dokinéni, ha tudunk aludni, az a legjobb gyógyír az első pár napban. Aztán egyik pillanatról a másikra elmúlt a fájdalom, de még fél évig napi 3x csöpögtettem, és napszemüvegben jártam, pedig tél volt :-D De legalább látok, és ezt nagyon tudom értékelni :-D

Ki hol szilveszterezik?
Mi a sógoroméknál fogunk karaokézni :-D Reszkessetek szomszédok :mrgreen:

Re: Általános 2009 dec. 28 15:48 #4607

Honey!
Mihamarabbi gyógyulást a szeretteidnek! :almafa:

Re: Általános 2009 dec. 28 14:04 #4606

Honey! Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot!
A családodnak, meg jobbulást! :éljen: :virágszippantós:

Re: Általános 2009 dec. 28 13:59 #4605

Köszönöm a szülinapi kívánságokat. :D Ami azt illeti, lehetne egy kicsit boldogabb. Ma már 2x jártam a patikában. Gergő gyerek náthás, tegnap 37,8 C-ig ment a hője. :oops: Ápolom-kezelem-gyógyítom . Mára már jobban van. Hitestársamnak a szeme sérült meg. Tegnapelőtt belepattant neki valami fémforgács, ami magától nem akart kijönni. Így a szemészeten vették ki a szeméből azt a valamit. Elég nyűgös. Fáj nagyon. Nagy kötéssel a szemén most éppen alszik. Fel se merem ébreszteni, pedig csöpögtetni kellene.
Szóval nem éppen ilyen szülinapot képzeltem el, de abban bízom, hogy hamarosan mindenki meggyógyul!!!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.197 másodperc