Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 dec. 18 09:16 #4553

Mindenkinek nagyon jó karácsony előtti készülődést !!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 17 09:03 #4552

Kedvet kaptam ehhez a filmhez. Sajnos elapadt a beszerzési forrásom.... :(

Miben segítsünk?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 17 09:00 #4551

Kedvet kaptam ehhez a filmhez. Sajnos elapadt a beszerzési forrásom.... :(

Re: Általános 2009 dec. 16 09:10 #4550

Ki látta a Görögbe fogadva c. filmet?
Én most néztem meg pihenés képen a tanulás közben.
Nekem tetszett. Arra, amire kellett pont jó volt.
De most megint mennék ki a nyárba. :)

Köszi Balázs!

Nagyon jó volt nézni ezt a filmet most a hóesés közben is.
Én azt hiszem van némi mondanivalója is ,de amellett szórakoztató,könnyed.

Mindenkinek kívánok: békés, boldog, egészséges ,szeretetteljes ,havas szép karácsonyt!!!

Re: Általános 2009 dec. 15 22:16 #4549

Dézsé, ügyesek a gyerekek nagyon! A fiad úgy érzem, nemsokára már egy Operettes musical elsőtáncosa lesz :)
Balázs, én nem láttam még, de ahogy írtátok, kellően felütöttem a fejem rá: hol?Hogy?Miként?Merre?Mettől?Meddig? AKAROM! :D - mármint a Görögbe fogadni filmről van szó ;)

Dézsé, tényleg jók a srácok!

A filmet én tegnap láttam, és haláliii!!! Nekem nagyon tetszett.Ebben a csajsziban most sem csalódtam:)
Bár a lányom szerint a Bazi nagy görög lagzi jobb ....de nekem ez is tetszik annyira! Fülhallgatóval a fülemen jó nagyokat kacarásztam rajta :)

Re: Általános 2009 dec. 15 08:46 #4548

Dézsé, ügyesek a gyerekek nagyon! A fiad úgy érzem, nemsokára már egy Operettes musical elsőtáncosa lesz :)
Balázs, én nem láttam még, de ahogy írtátok, kellően felütöttem a fejem rá: hol?Hogy?Miként?Merre?Mettől?Meddig? AKAROM! :D - mármint a Görögbe fogadni filmről van szó ;)

Re: Általános 2009 dec. 14 12:53 #4547

Én moziban láttam, szerintem is jó kis film. Bár sajna tényleg sok turista úgy van a valóságban is, mint akik Georgia csoportjában voltak, hogy nem feltétlenül érdekli őket az adott ország kultúrája, gasztronómiája, látnivalói.

Igen teljesen kisarkítva mutatja be mind a görög emberek, mind a turisták egy csoportját. :)

Re: Általános 2009 dec. 14 09:51 #4546

Én moziban láttam, szerintem is jó kis film. Bár sajna tényleg sok turista úgy van a valóságban is, mint akik Georgia csoportjában voltak, hogy nem feltétlenül érdekli őket az adott ország kultúrája, gasztronómiája, látnivalói.

Re: Általános 2009 dec. 12 17:17 #4543

Re: Általános 2009 dec. 12 17:14 #4542

Balázs! Ez érdekes. Hogy tudod ezt megcsinálni?
Én nem vagyok rajta, pedig itt vagyok rendszeresen. Igaz, nem jelentkezek be mindig, csak, ha írok.

A Google Analytics egyik szolgáltatása. :)
Én is csak most tanulgatom. Elég érdekes dolgok derülnek ki a látogatottságról.

Re: Általános 2009 dec. 12 15:43 #4540

Balázs! Ez érdekes. Hogy tudod ezt megcsinálni?
Én nem vagyok rajta, pedig itt vagyok rendszeresen. Igaz, nem jelentkezek be mindig, csak, ha írok.

Dézsé! Nagyon édesek a kicsik!!!!! :D Gratulálok.

Re: Általános 2009 dec. 11 09:24 #4539

Ki ismer magára? December 4-én indítottam egy új statisztikát. :)
<!-- ia0 -->statisztika.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 dec. 11 09:12 #4538

Fiam szerepel egy kedves ismerősünk videóklipjében a partnerével. Ha van kedvetek nézzétek meg :-D
-

Nagyon komoly a fiad (és a kislány). :D

Re: Általános 2009 dec. 10 23:19 #4537

Szia kölyök, én is beqqcskálok minden nap, de sok időm nincs. 3 gyerkőcös anyukaként nagyon itt a nyakamon a karácsony. Na nincs nagy bevásárlási láz, csak szeretünk sütögetni, és sok a rendezvény is amire el akarunk menni, és arra készülni kell. Fiamnak 20.-án lesz a táncgálája, edzés edzés hátán :-D Aztán még a nagycsaládos egyesületben is buli lesz. És még suli is van, rohanás állandóan. Jó lesz egy kicsit elcsendesedni, megnyugodni, egymásra figyelni az ünnepek alatt :-)
Megnéztem a videókat, és a beszámolód, tetszett :-) Én utasszállítóval nem repültem, csak vitorlázóval :-D Annak is megvan a varázsa. Nincs motor, csak a szélre, légmozgásra vagy hagyatva....nade ez még megboldogult lánykoromban történt, akkor még bátor voltam. Lehet most 6x meggondolnám, hogy bele merjek-e ülni :-) de lehet nem is engednék, akkorára nőttem időközben :mrgreen:

Fiam szerepel egy kedves ismerősünk videóklipjében a partnerével. Ha van kedvetek nézzétek meg :-D
-

Balázs, kitartást a tanuláshoz!!! :wink: :)

Re: Általános 2009 dec. 10 21:40 #4536

Apropó: Párizsról tud valaki valamit? Hihetetlen olcsó szállás kellene pár napra, mert most láttam, oda is már elvisz a WizzAir négyezerért ;)
És Szekalmival, Ágival mi van? Robival? Bocsikával? Sheidivel? DéZSével? Pamaggal? Balázzsal? Verussal?
No és a többiek? Itt a tél, mindenki elmerült a Thassosi nyaralásának tervezgetésében? :)

Én benézek minden nap. :)
Vizsgaidőszak van, amikor tudok tanulgatok.
De azért tervezgetem is a jövő nyarat. Nemrég Ági új lehetőségét nézegettem, de nekem k........va drága. :(
Majd meglátjátok ti is, de egyenlőre még nem publikus.

A Párizsi utad engem is érdekelne majd. Arról is jöhet egy jó beszámoló. Mi is mennénk oda szívesen, de egy kicsit tartok is a francia vendégszeretettől.

Re: Általános 2009 dec. 10 12:36 #4535

Köszönöm a kedves szavakat, jól esik ilyen pozitív kritikákat olvasni ;) (a negatív meg építő jellegű)
Sajnos a 3 nap, csakúgy, mint Prágában, igen kevés volt, és magyarokkal sem igazán találkoztam az ismerőseimen és az alattuk lakó magyar családon kívül, de biztos frenetikus élmény ehetett a szigeten való hazai idegenvezetés!
A következő alkalommal már én is tervezem, hogy nem csak körbejárok, hanem le is szállok a szigeteknél, egyszerűen pazar lehet ott élni :) Elzárva mindentől, mégis a város mellett pár percre! Hmmm :)
Az emberek viselkedésére nem éppen a legjobb szó a bunkó, csak nem találtam még rá megfelelő kifejezést... Olyan.... Egoista közlekedésűek :) Amúgy biztos vajból van a szívük, csak én nem ehhez szoktam, még így a kereskedelemben való eltöltött pár hónap és a karácsonyi láz közben sem... Nehezen tudom kifejezni magam, aki nem érti, menjen ki és tapasztalja meg :D
Honey, rátapintottál a lényegre: a fel és leszállás az frenetikus! Ha másért nem is, de emiatt biztos fogok még repülni, főleg ilyen árért!
Apropó: Párizsról tud valaki valamit? Hihetetlen olcsó szállás kellene pár napra, mert most láttam, oda is már elvisz a WizzAir négyezerért ;)
És Szekalmival, Ágival mi van? Robival? Bocsikával? Sheidivel? DéZSével? Pamaggal? Balázzsal? Verussal?
No és a többiek? Itt a tél, mindenki elmerült a Thassosi nyaralásának tervezgetésében? :)

Re: Általános 2009 dec. 07 11:10 #4532

Kölyökk!
Nekem, személy szerint tetszett a beszámold. Szívesen olvastam vona még tovább is, ha lett volna. A videók különösen nagyon jók. Eddigi életem során 3x (plusz vissza) volt alkalmam repülni,ebből 2x MALÉV géppel , egyszer meg egy külföldi légitársaság gépével.
Még sosem vettük videora a fel- ill. leszállást, de az egész repülésben ez a legnagyobb élmény. Jó volt újra átélni! - még ha csak a felvételeidene keresztül is.
Tavaly éjszaka jöttünk haza, na az nem volt túl izgi, mert semmit se láttunk, csak néha egy-egy nagyváros fényeit.

Re: Általános 2009 dec. 07 10:55 #4531

Kölyökk!
Nagyon jó a svéd élménybeszámolód!Én 4 éve voltam, egy hetet töltöttem Malmöben, Göteborgban és Kalmarban, november végén. Engem magával ragadott Skandinávia! Hihetetlen szép tájak, építészet, minden csodás. Mi is tettünk komputat az Északi-tengeren. Felszálltunk a kompra, és leszálltunk ott, ahol a legtöbb ember leszáll (rajtunk kívül csak helyi ingázók utaztak a kompon). Csodás szigetre érkeztünk, és amikor szálltunk ki a kompból, egy magyar fiú megszólított minket!!Ő vitt körbe minket a szigeten, kinn él évek óta, barátnője oda valósi, annyira örült, hogy ott,egy csöpp kis szigeten magyar turistákkal találkozik!!Hihetetlen sziget volt, autók nem járhattak a szigeten, csak az orvosnak, és az élelmiszerbolt tulajának lehetett kocsival behajtani. Rengeteg fa, színes házak,friss levegő, nyugalom, mindenki ismert mindenkit,felejthetelen élmény volt!!!
Az emberek bunkóságát én nem tapasztaltam Svédországban, sőt! Mikor vonatra akartam szállni (számozott kocsik, helyek), nem találtam kiírva a kocsik számát. Felszálltam, egy svéd nőtől kértem segítséget, aki annyira kedves volt, hogy otthagyta a vonaton a kisbabáját, csomagját(!!!), leszállt, és kb 5 percig lenn kísérgetett a peronon, a kalauzzal beszélt az érdekembe, mire sikerült eljutni a helyemre!!!Magyar szemmel ez hihetetlen!

Re: Általános 2009 dec. 05 23:23 #4530

Köszönöm Pamag a kritikát, jól esett :)
A kezdőlap szerény véleményem szerint a beépített Yutube alkalmazás miatt, vagy a sok képnek köszönhetően lassulhat be. Így is nagyon szanálnom kellett utóbbiak közül, remélem a szerver fejlesztésével ez már nem fogja az oldal betöltési sebességének mértékét csökkentését...
Kellemes Télapót mindenkinek - én dolgozni fogok holnap is :D
(Aztán szurkoljatok ám nekem a keddi castingra ;))

Re: Általános 2009 dec. 05 22:07 #4529

<!-- ia0 -->kar_csony_178.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 dec. 05 21:51 #4528

Re: Általános 2009 dec. 05 21:28 #4527

És tegyétek is ki a cipőtöket az ablakba!

Re: Általános 2009 dec. 05 20:55 #4526

Jók voltatok gyerekek???!! Jön a Miki bácsi fénysebességgel! Remélem kitisztítottátok a csizmátokat!

Re: Általános 2009 dec. 05 19:21 #4525

Érdekes? Ez mit jelent pontosan ebben a környezetben?:O

Érdekes élményeid voltak!
A leírás pedig nagyon tetszik! (csak zavart, hogy nehezen tudtam az oldalt mozgatni)
:lol:

Re: Általános 2009 dec. 05 10:27 #4524

Érdekes? Ez mit jelent pontosan ebben a környezetben?:O

Oldalmegjelenítési idő: 0.168 másodperc