Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 09 14:11 #4185

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 09 08:58 #4184

Neked is és mindenkinek, aki itt jár!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 09 08:16 #4183

Re: Általános 2009 okt. 08 23:05 #4182

Kedves Pamag!
Látom kampelod ezt a témát.

Re: Általános 2009 okt. 08 22:06 #4181

Na akkor lopkodom továbbra is szorgalmasan a szmájlikat, ha látok jópofát.

Re: Általános 2009 okt. 08 22:04 #4180

Robi, köszi!

Re: Általános 2009 okt. 08 22:01 #4179

Nem hittél bennem?

Re: Általános 2009 okt. 08 22:00 #4178

Tényleg működik!

Re: Általános 2009 okt. 08 22:00 #4177

Na kipróbálom

Pamag!
Grat!

Re: Általános 2009 okt. 08 21:58 #4176

Na kipróbálom

Re: Általános 2009 okt. 08 21:57 #4175

Re: Általános 2009 okt. 08 21:40 #4174

Ez nem párolog Balázs :örül:

akkor jó :)

Re: Általános 2009 okt. 08 21:39 #4173

Ez nem párolog Balázs :örül:

Re: Általános 2009 okt. 08 21:38 #4172

Igen kedves pamag ez erre is való!

És meddig maradnak a képek ott?
Mert egyszer csak akkor eltűnnek innét is a képek.

Re: Általános 2009 okt. 08 21:35 #4171

Igen kedves pamag ez erre is való!
És remélem menni fog mindenkinek.

Re: Általános 2009 okt. 08 21:28 #4170

Na, kérem megérkeztem nagy nehezen.

........................................
De remélem, az megy mindenkinek, ha nem akkor azt is leírom.

Áááááá! tehát fel kell tenni egy honlapra, és onnan azzal a módszerrel beilleszteni, ahogyan már régebben is tudtunk a netről képet beilleszteni. :arrow: :arrow: :arrow:
Ez a honlap, amit megadtál, ez direkt ilyesmire való?
Isten fizesse meg! :!:

Re: Általános 2009 okt. 08 20:03 #4169

Na, kérem megérkeztem nagy nehezen.

Igyekszem rövid, gyors és érthető lenni. Egy kis avatar, ha nem volna : www.extrashare.us/hu/file/39572/1000-Avatars-by-skyline01-rar.html - www.extrashare.us/hu/file/39572/ ... 1-rar.html

Akkor kezdeném azzal, ha a gépeteken van valami kép, amit be szeretnétek tenni a szövegetekbe vagy egy jópofa smajli.

Ehhez kell egy honlapcím www.directupload.net/ - www.directupload.net/ itt tallóztok a gépetekről valami képet és klikk upload-ra és kaptok is egy linket és az utolsót a sorba kijelölöd és klikk jobb egérke és másol.

Na és visszatérnénk Balázs honlapjára és megírod a szövegedet és ahová képet vagy smajlit szeretnél
rányomtok az Ing gombra és közé beteszitek azt a linket amit bejelöltetek magyarán jobb egér rányom és beilleszt.

Na, ezzel meg is volnánk, akkor most jön ha honlapról szeretnétek képet betenni.

Ha megvan a kép amit szeretnétek akkor klikk a képre jobb egérkével és ott kiválasszátok a tulajdonságokat és kiugrik egy kis ablakocska.

Aztán kijelölitek a Cím (URL)-t és mindent ugyanúgy csináltok, ahogy a másiknál.

Remélem menni fog, ha nem akkor még leírom érthetőbben.

Ez arra is nagyon jó, ha elakadsz, valahol akkor le tudod fotózni a képernyődet és fel tudod tenni és tudnak segíteni neked.

De remélem, az megy mindenkinek, ha nem akkor azt is leírom.

Re: Általános 2009 okt. 08 18:58 #4168

...!

A hely jó, de nekem nem túl kedves emlék.
Háromszor is voltam ott csapatot építeni, és az ehhez hasonló marhaságok nekem nem jönnek be. :(

Mi az ami nem kedves????A szálloda? A kiszolgálás? Mi az ami nem jött be?????
Szeretnénk sokat kirándulni, ha az idő engedi.

A kötelező program.
A hellyel semmi baj nem volt. Bár azóta bővítették egy kicsit.....

Re: Általános 2009 okt. 08 18:30 #4167

...!

Háromszor is voltam ott csapatot építeni, és az ehhez hasonló marhaságok nekem nem jönnek be. :(

Mi az ami nem kedves????A szálloda? A kiszolgálás? Mi az ami nem jött be?????
Szeretnénk sokat kirándulni, ha az idő engedi.

Re: Általános 2009 okt. 08 17:34 #4166

....................................
bookline.hu/search/oldbooks!execute.action?descId=162506&_v=Szabo_Magda_Zeusz_kuszoben - bookline.hu/search/oldbooks!exec ... z_kuszoben

Megrendeled, és pár nap múlva a 1072 Budapest, Rákóczi út 16-ban átveheted. :)

Megrendeltem! (Kösz!!!)

Re: Általános 2009 okt. 08 16:45 #4165

Ha emlékeztek, néhány hete kértem tőletek ötleteket, szállások, szálodák kapcsán egy héthátuljára kiterjedő pihenéshez.
Nos, holnap indulunk Parádfürdőre, az Erzsébet Park Hotelbe. Őszi pezsgés fantázianevű hétvégét fogunk tölteni a Hites Urammal. Hazafelé jövet pedig rég nem látott ismerőseinket látogatjuk majd meg Mályiban. Egy kis kerülő lesz, de nem bánom. Igaz, nem mond túl jó időt a meteorológia, de azért bizakodom. (Az optimizmus egyébként - mint igazi Bak-nak, nem az erősségem.Sajnos)

Kellemes pihenést!

Re: Általános 2009 okt. 08 16:43 #4164

Honey!
Nagyon kellemes, pihentető, összebújós hétvégét Nektek!

A Szabó Magda könyvet már régebben olvastam - most a párom kívánta meg, de nem volt bent a könyvtárban. Vagy már nincs is meg nekik. Ha egy antikváriumban rábukkanok, isten bizony megveszem.

Én is a történelmi regényeket szeretem (meg a történelmi ismeretterjesztőket). Már ami megvan a lepukkant kiskönyvtárban. A lakás is színültig van könyvekkel, de több már nem fér el.

Ezt nézd meg mennyi van.
Én is itt vettem.

bookline.hu/search/oldbooks!execute.action?descId=162506&_v=Szabo_Magda_Zeusz_kuszoben - bookline.hu/search/oldbooks!exec ... z_kuszoben

Megrendeled, és pár nap múlva a 1072 Budapest, Rákóczi út 16-ban átveheted. :)

Re: Általános 2009 okt. 08 16:42 #4163

Kedves Pamag!
Igyekszem ma megfogalmazni ,de most a data zip-el kinlodom a Igo Becker-hez.
De ma leíron mindenkinek.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 okt. 08 16:40 #4162

Robi!
Minél egyszerűbben! úgy, hogy még én is megértsem... :idea:

Re: Általános 2009 okt. 08 16:39 #4161

Honey!
Nagyon kellemes, pihentető, összebújós hétvégét Nektek!

A Szabó Magda könyvet már régebben olvastam - most a párom kívánta meg, de nem volt bent a könyvtárban. Vagy már nincs is meg nekik. Ha egy antikváriumban rábukkanok, isten bizony megveszem.

Én is a történelmi regényeket szeretem (meg a történelmi ismeretterjesztőket). Már ami megvan a lepukkant kiskönyvtárban. A lakás is színültig van könyvekkel, de több már nem fér el.

Oldalmegjelenítési idő: 0.485 másodperc