Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 08 16:07 #4160

Honey!

Szép ,kellemes hétvégét kívánok Nektek!
Lehet,hogy az idő romlik,valamelyest,de nem az a fontos.Mi és egy másik család ,szept. első hétvégéjén voltunk Balatonszemesen,,nyárbúcsúztató víkenden.Utólag már tudjuk ,hogy az az egy szeptemberi hétvége volt,szeles-esős-napos,de mi, csuda jól éreztük magunkat!

Ha jól gondolom Ágiék és a görög apartmatulajdonosok ezekben a napokban vannak Magyarországon.
Tud róluk valaki -valamit?
Remélem ők is olyan jól érzik magukat és annyi szép emléket gyűjtenek nálunk ,mint mi náluk ! (Ági a garancia rá)

Szép napokat Mindenkinek !

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 08 15:30 #4159

Szekalmi! Nagyon örülök, hogy végre itt vagy!!!! - mondom ezt én, aki szintén nincs itt olyan gyakran. Azaz itt vagyok, olvasok - ha van mit-, van hogy be sem jelentkezem, mert nem akarok írni. Örülök, hogy szerinted q... jók a képek. :D

Ha emlékeztek, néhány hete kértem tőletek ötleteket, szállások, szálodák kapcsán egy héthátuljára kiterjedő pihenéshez.
Nos, holnap indulunk Parádfürdőre, az Erzsébet Park Hotelbe. Őszi pezsgés fantázianevű hétvégét fogunk tölteni a Hites Urammal. Hazafelé jövet pedig rég nem látott ismerőseinket látogatjuk majd meg Mályiban. Egy kis kerülő lesz, de nem bánom. Igaz, nem mond túl jó időt a meteorológia, de azért bizakodom. (Az optimizmus egyébként - mint igazi Bak-nak, nem az erősségem.Sajnos)

Robi! A képbeillesztéseid engem is érdekelnének!

Ja könyvek!
Fúúúú... sok van....és nem szakmaik. Majd gondolkodom a sorrendiségen. Imádok olvasni! Leginkább a történelmi regényeket.
Én magazinok közül az Éva magazint preferálom. Ajánlom figyelmébe ezt a lapot minden olyan nőtársamnak, aki elmúlt 20,30,40 vagy annál egy kicsit több. Igényes folyóirat, igényes tartalommal. Elsősorban a harmincas nők a célcsoport szerintem, olyanok, akiknek vannak -ovis, iskolás- gyerkőceik. Ez nem egy olyan magazin, hogy ha elolvasod-kidobod.
+ Méhészet c. újság!!!! :D :D :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 08 14:58 #4158

Helló Balázs!
Máris sikerült pár jó percet szerezned...
Az a véreb nagyon aranyos. Még kicsit buta képet vág, de gondolom az egója már bernáthegyi. Örülök, hogy írtad a Szabó Magda könyvet. Régóta el szeretném olvani, de mindig elfelejtem, mire könyvtárközelbe jutok. De most igenis megjegyzem.űAz F-1 Racing szekalmi-féle megfelelője az Ötlet Mozaik. És szégyen, nem szégyen, bezony nálunk is a gondolkodó helyiségben tárolódik, lévén ott lehet nyugodtan olvasni...

Re: Általános 2009 okt. 08 14:07 #4157

Illetve kicsit bővítettem a mitológiai fejezetet, de az egyes szereplőkhöz való felugró ablakok kezelése Balázsra vár, azért nem említettem eddig.

Készen vagyok!
Keressétek a változást!
1 felugró ablak változott és 7 új került be.
Aki megtalálja mind a 8 változást, az kap valamit ( :drink). :)
Pamag Te nem játszhatsz!

Re: Általános 2009 okt. 08 12:03 #4156

Téma kéne.... na ja... én például nem bánnám, ha néhányan beszámolnátok, mi a kedvenc olvasmányotok, hátha másnak is kedve klesz elolvasni. Nem feltétlen utikönyvre gondolok. Azt hiszem, most ősszel-télen nem kell olyan komolyan vemnni a fórum eredeti témáját. Írogassunk csak csapongva, szabadon, mindennapjainkról, élményinkről. Majd január tájt visszatérhetünk álmainkhoz, terveinkhez.

Kedvenc könyveim: Villamos-energiaellátás II., Villamos gépek, Általános mérnökismeretek, Kapcsolástechnika, ..... folytassam :lol:
Persze itt vár rám félbehagyva Szabó Magda: Zeusz küszöbén. Emellett rendszeresen olvasom a PC World és az F1 Racing havilapokat. Az F1 Racing minden cikkét elolvasom, általában pont egy hónap alatt végzek vele a mellékhelyiségben. :D :oops:

Apropó Balázs... Az átlag főrumozó annyit tud rólad, hogy Te vagy az Olimposzról néha leszóló narrátor, pedig tutti, hogy ennél azért sokkal szenvedélysebb, élőbb vagy. Nem olyan nagy baj néha kicsit kiadni magunkat. Azt histed, rád, mint emberre senki nem kíváncsi. Mert eddig csak int bölcs admint ismertünk, na és a képek. De valahol ott vagy Te, és a családod, amiről nem sok szó esett, pedig biztos volna mit regélmni róluk. Szóval, a fagyos hónapokra én ilyen jövőt álmodok a fórumnak... Legyen...? ÖÜdv a csapatnak: szekalmi

Én kezdtem el a Bemutatkozós részt. Mit szeretnél még rólam tudni?
Ha megnézed a <!-- w --><a class="postlink" href="www.balazsh.hu-www.balazsh.hu -t, akkor ott találsz egy kis szakmai önéletrajzot, a legújabb családtagról pedig a www.beagle.balazsh.hu-www.beagle.balazsh.hu oldalon láthatsz főleg képeket.

Re: Általános 2009 okt. 08 11:07 #4155

Cserrobi!
Tőled viszont azt szeretném kérdezni, hogy a fenébe csinálod, hogy rögtön megjelennek neked ezek a jópofa -idegen- szmájlik a szöveg mellett? Nagyon tetszenek!

Szia kedves Pamag!
Egyszerűen szeretnéd vagy megvariálva?

Re: Általános 2009 okt. 08 10:56 #4154

Ajjajj... most nézem, mennyi elgépelés van a........................ minden szót aláhúz ...............

Nem baj, értettük azért!

Időnként az én számítógépem is csinál(t) ilyet. De ez engem már a kezdet kezdetén is roppantul zavart.
A Wordben van állítási lehetőség - Eszközök menü, Beállítások -, ott kell kipipálgatni vagy kiiktatni a pipákat a fölösleges menüpontoknál : én pl. mindig kiiktatom azt, hogy helyesírás ellenőrzés beíráskor meg a nyelvhelyesség ellenőrzése. (Sajnos, azt vettem észre, hogy egy jó csomószor hülyeséget ajánl a Word helyesírás-ellenőrzője!)
Aztán hogy ez mikor és milyen áttétellel jelenik meg pl. internetes felületen egy szövegnél - vagy továbbra is aláhúzgál - na a technikához aztán nem értek. :roll:

Cserrobi!
Tőled viszont azt szeretném kérdezni, hogy a fenébe csinálod, hogy rögtön megjelennek neked ezek a jópofa -idegen- szmájlik a szöveg mellett? Nagyon tetszenek!
(Sajnos mostanában az én gépem se fogadja el azokat a készletből, amik már csak külön ablakban jelennek meg - nemt'om, miért. :( )

Re: Általános 2009 okt. 08 07:25 #4153

Ajjajj... most nézem, mennyi elgépelés van a szövegemben. Bocsi érte, általában nem szokásom, de most nem volt időm visszaolvasni.
Korai volt az enter. És a gépem valamiért minden szót aláhúz szépen pirossal. Még az az meg az és sem kivétel.

Re: Általános 2009 okt. 07 19:01 #4152

................Balázs még ma iskolában csücsül, de holnap vagy legkésőbb holnap után meg lesz.

Tudom, tudom, de annyira csönd volt.

Szekalmi!
Úgy örülök, hogy írtál! És azt hiszem, igazad van.
:futyul:

Re: Általános 2009 okt. 07 18:19 #4151

Szia, Mindenki!!!
Gyerekek, ne essetek kétségbe, hogy lapos a fórum. Mint Balázs írta, elyik nem az. Ősszel mindenkinek összejön minden, amit ezideig igyekezett elkerülni, légyen az beiskolázás, melóhelyi hajrá, vagy szüret (azt szeretem). A fotók nézegetése már megvolt, sorstársaink írásainak csemegézése megvolt (Honey, q... jók a képek, már bocsi...).
Most próbálom a könyvtárból megszerezni a reklámozott könyvet, van nekik bent...
Téma kéne.... na ja... én például nem bánnám, ha néhányan beszámolnátok, mi a kedvenc olvasmányotok, hátha másnak is kedve klesz elolvasni. Nem feltétlen utikönyvre gondolok. Azt hiszem, most ősszel-télen nem kell olyan komolyan vemnni a fórum eredeti témáját. Írogassunk csak csapongva, szabadon, mindennapjainkról, élményinkről. Majd január tájt visszatérhetünk álmainkhoz, terveinkhez.
Én, Uram bocsá' még azt sem bánnám, hogyha ki-ki mesélne magáról, a családjáról, esetleg a munkájáról, végülis nem baj, ha jobban ismerjük egymást. Ha már van egy közös álmunk, szenvedélyünk, vagy nevezzük akárminek is.
Na, most aztán elege is lett a kezemnek a gépelésből, de ennyit mindenképp megér a csapat.
Cserrobi, Pamag, Honey? na és természetesen Balázs... Menjünk át kicsit magánemberbe, a szubjektívebb fajtából. Apropó Balázs... Az átlag főrumozó annyit tud rólad, hogy Te vagy az Olimposzról néha leszóló narrátor, pedig tutti, hogy ennél azért sokkal szenvedélysebb, élőbb vagy. Nem olyan nagy baj néha kicsit kiadni magunkat. Azt histed, rád, mint emberre senki nem kíváncsi. Mert eddig csak int bölcs admint ismertünk, na és a képek. De valahol ott vagy Te, és a családod, amiről nem sok szó esett, pedig biztos volna mit regélmni róluk. Szóval, a fagyos hónapokra én ilyen jövőt álmodok a fórumnak... Legyen...?
ÖÜdv a csapatnak: szekalmi

Re: Általános 2009 okt. 07 09:32 #4150

Nem nagy pörgés van itt sajnos,de ha valaki feldobna egy labdát akkor hátha leütné valaki.
Nekem csak a lasztit kéne megkeresnem! :D
Üdv:Robi

Akkor én feldobok egy labdát.
Szeretettel várunk minden érdemi írást a honlapra. Bármi jöhet, ami a szigettel kapcsolatos (de jöhet Görögországgal kapcsolatos is). Csak van valakinek valami érdemi ötlete, hogy mivel lehetne feldobni még az oldalt.
Élménybeszámolók is jöhet(né)nek! Többebn is ígértek, de még nem mind jött meg. Persze akinek nem inge, ne vegye magára!

No megyek vissza az órára. :)

Re: Általános 2009 okt. 07 09:27 #4149

Illetve kicsit bővítettem a mitológiai fejezetet, de az egyes szereplőkhöz való felugró ablakok kezelése Balázsra vár, azért nem említettem eddig.

Közvélemény! Milyen szereplőkről legyen még szó? :?:

Balázs még ma iskolában csücsül, de holnap vagy legkésőbb holnap után meg lesz.

Re: Általános 2009 okt. 07 06:02 #4148

Kedves Pamag !
Ebben egyetértek veled.
Nem nagy pörgés van itt sajnos,de ha valaki feldobna egy labdát akkor hátha leütné valaki.
Nekem csak a lasztit kéne megkeresnem! :D
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 okt. 06 23:00 #4147

De jártam, többször is ránéztem - de nem volt mire reagálni.
De valóban túl nagy a csend - mindenki begubózott... már azt se írjátok meg, mi görögöset főztetek éppen... :(
Velem sem történik éppen semmi említésre méltó.

Közvélemény! Milyen szereplőkről legyen még szó? :?:

Re: Általános 2009 okt. 06 22:05 #4146

Ma sem járt erre senki.

Re: Általános 2009 okt. 05 10:37 #4145

Neked is!
<!-- ia0 -->Kellemes hetet.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 okt. 05 10:32 #4144

Re: Általános 2009 okt. 04 21:15 #4143

A tengeri elefántról az új kép? Vagy lehet nem is új, de nekem eddig elkerülte a figyelmemet akkor :-)

Hát az már 1 hetes! :)
Segítek: Ági-blog első írásai, ami anno még hírlevélként ment ki. Aki nem olvasta, most megteheti. Még egyikbe, másikba kép is lesz.

Re: Általános 2009 okt. 04 17:27 #4142

A tengeri elefántról az új kép? Vagy lehet nem is új, de nekem eddig elkerülte a figyelmemet akkor :-)

Re: Általános 2009 okt. 04 11:31 #4141

BALÁZS: Lehet, hogy eddig nem voltam figyelmes, de nem a legolvasottabb és legfrissebb cikk lista és a találom kép amit látni kell a fordító mellett? :D (Ha beletrafáltam Robi helyett, enyém a jutalom csoki vagy kockacukor vagy bárakármi?)

Nem. :(
Keress(etek) tovább!

Re: Általános 2009 okt. 03 23:54 #4140

BALÁZS: Lehet, hogy eddig nem voltam figyelmes, de nem a legolvasottabb és legfrissebb cikk lista és a találom kép amit látni kell a fordító mellett? :D (Ha beletrafáltam Robi helyett, enyém a jutalom csoki vagy kockacukor vagy bárakármi?)
ROBI: Én speciel kipihenem a hetet azzal, hogy egy-egy hipermarketben a fővárosban termékeket kóstoltatok és kínálok :D (Most éppen véletlen haza, mert már elegem volt az emberekből...)
GOOGLE BOT: Légy az én barátom is, kérlek :D
HONEY: Nemrég én is átnyálaztam (igaz csak digitálisan) a thassosi képeket... hááát... (fájószívetérzőkielégültarcotvágókiskölyökkkemotikum)
PAMAG: Nem kaptam meg a válaszod ám! :P

Re: Általános 2009 okt. 03 20:24 #4139

Hát nálatok nincs valami nagy pörgés :(
Mi van veletek?
Mért nem néztek fel néha?
Vagy pihenitek a hét fáradalmait?

Miért, melyik utazási fórumon van nagy pörgés?
Egyébként a honlapot bővítgettük ma.....
Keresd meg a változást. :)

Re: Általános 2009 okt. 03 14:49 #4138

Hát nálatok nincs valami nagy pörgés :(
Mi van veletek?
Mért nem néztek fel néha?
Vagy pihenitek a hét fáradalmait?

Re: Általános 2009 okt. 03 09:32 #4137

Bocsi,hogy felhoztam ezt a témát,de gondoltam hogy valaki rá fog ugrani. :örül:
SORRY

Re: Általános 2009 okt. 03 09:30 #4136

Balázs!
Már majdnem ítam neki privit

Nem hiszem. :twisted:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc