Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 szept. 14 10:09 #4051

Szia Honey!
Nekem az egyik kedvenc helyem Mátraszentimre,ami csodaszép a Mátrában, kevésbé felkapott még talán,mint M.füred, és társai. A másik pedig Noszvaj-Síkfőkút, itt van egy barátságos kis ház: www.somodihaz.hu/ - www.somodihaz.hu/ Még nem voltam itt, de a képek alapján csodás helyen lehet,bár nem wellness, az igaz...
Síkfőkúton van egy hotel is, közvetlenül a tóparton: hotelsikfokut.hu/ - hotelsikfokut.hu/
Remélem tudtam segíteni....

Szia Balázs!
Palotaszálló, Lillafüred: Nincs már hely az adott hétvégére, csak okt.30-nov.01-re leghamarabb (egyébként egy kicsit drága is: 36 ezer/szoba/éj-reggelivel).Éppen ma kaptam meg a válasz mailt tőlük.
Szarvas: itt van a szomszédban, kicsit messzebbre szeretnénk menni
Bikal: nagyon messze van tőlünk, egyébként nagyon tetszik, ezt talonba tettük
Bánk: jó ötlet, még nem jártunk arra!
Szimpi még Mátrafüred, Hotel Anna. Ez is a listán van. Hamarosan dönteni kell, mert okt. 09-11. a kinézett dátum. Azt hittem, mindenki a hosszú hétvégén megy pihizni. Tévedtem.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 13 21:54 #4050

Ez egy nagyon jó oldal, ajánlom mindenkinek: www.utazzitthon.hu/ Egész Magyarországot átfogó, és szerintem minden igényt kielégítő szálláshelyek gyűjteménye. Lehet online is foglalni. Mi már többször is ennek az oldalnak a segítségével foglaltunk szállást.
Üdülési csekket is elfogadnak.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 12 11:19 #4049

Szia Balázs!
Palotaszálló, Lillafüred: Nincs már hely az adott hétvégére, csak okt.30-nov.01-re leghamarabb (egyébként egy kicsit drága is: 36 ezer/szoba/éj-reggelivel).Éppen ma kaptam meg a válasz mailt tőlük.
Szimpi még Mátrafüred, Hotel Anna. Ez is a listán van. Hamarosan dönteni kell, mert okt. 09-11. a kinézett dátum. Azt hittem, mindenki a hosszú hétvégén megy pihizni. Tévedtem.

Nem tudom pontosan honnét indultok, de beütöttem az útvonaltervezőbe (www.utvonalterv.hu/ - www.utvonalterv.hu/) a Szarvas - Bánk és a Szarvas - Bikal távot, mindkettő 240 km körül van.....
De nem akarlak rábeszélni semmire. Mindkét helynek megvan a maga varázsa.

Re: Általános 2009 szept. 12 11:05 #4048

Szia Balázs!

Re: Általános 2009 szept. 11 22:24 #4047

Tervezünk a hites urammal egy hétvégi belföldi kirándulást. Tudjátok,amolyan csak mi ketten félét.
Ha tudtok egy jó szállodát (lehet velnesz, de nem fontos) adjatok tippeket!!!!! Kizárólag a Dunán erről lehet (kelet felé) és szép környéken. Péntek délután nem akarunk 4-5 órát autózni a célig.

Akkor mondom ami nekünk eddig bejött (mi tavasszal járunk kettecskén):
Lillafüred - Palota szálló www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/lillafured/hunguest_hotel_palota/megujultunk___/ - www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/l ... ultunk___/
Szarvas - Liget Welnes .... www.ligetszarvas.hu/ - www.ligetszarvas.hu/
Bánk - Tó Welnes Hotel www.towellnesshotel.hu/ - www.towellnesshotel.hu/
Bikal - Puchner Kastélyszálló www.puchner.hu/ - www.puchner.hu/

Egyébként épp nemrég beszélgettünk róla, hogy melyik tetszett legjobban, és én azt mondtam, hogy Bánkon a Palota szálló épülete a Puchner szobájával (Udvarház standard kétágyas szobák nyitott fürdőszobával az Étage de l'amour szinten). :D

Ezek után jó nézelődést. :lol:

Balázs! Köszi, a mézes mailt. :D

Nincs mit. Ma kaptam és beugrott, hogy van itt egy érdekelt köztünk. :D

Re: Általános 2009 szept. 11 16:41 #4046

Honey!

Mi 2 évvel ezelőtt,Mátraszentimrén,a Narád hotelben voltunk,édeskettesben.Kiváló választás volt !
Üdv. Ildi

Köszi Ildi!
Sajnos a szállodát felújítják, ezért zárva van :( . /majd januárban nyitják, immáron **** lesz/

Re: Általános 2009 szept. 11 16:24 #4045

Honey!

Mi 2 évvel ezelőtt,Mátraszentimrén,a Narád hotelben voltunk,édeskettesben.Kiváló választás volt !
Üdv. Ildi

Re: Általános 2009 szept. 11 15:01 #4044

De nagy a csend.
Az új cikkeket olvastátok már?

Igen, én olvastam. Minden nap itt vagyok. Itt is és ott is. Nem mindig jelentkezek be.
Az Agios Adonis-os cikkében írja Ági, hogy szakad(t) az eső. Szóval beköszöntött az ősz Thassoson?

Más!!!!
Tervezünk a hites urammal egy hétvégi belföldi kirándulást. Tudjátok,amolyan csak mi ketten félét.
Ha tudtok egy jó szállodát (lehet velnesz, de nem fontos) adjatok tippeket!!!!! Kizárólag a Dunán erről lehet (kelet felé) és szép környéken. Péntek délután nem akarunk 4-5 órát autózni a célig.

Balázs! Köszi, a mézes mailt. :D

Re: Általános 2009 szept. 11 12:03 #4043

:örül: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
Csak, hogy ne legyen akkora csend :)
Már itthon vagyunk, összeszedem magamat és írok egy beszámolót, sőtz ha sikerül akkor fényképekkel. Csak sikerül, nem lehet olyan béna.

Re: Általános 2009 szept. 11 11:20 #4042

Én mindent olvasok, mindent átnézek naponta :wink:
Csak túl sokat nem írok. Én vagyok itt az egyedüli kívülálló, aki még nem járt a szigeten, csak sóvárog. Nem akarok nyafogni, meg rontani a hangulatot, így inkább csak olvasó üzemmódban figyelek :-D

De tényleg jó nagy a csönd mostanában :-)

Re: Általános 2009 szept. 11 09:59 #4041

De nagy a csend.
Az új cikkeket olvastátok már?

Re: Általános 2009 szept. 05 19:20 #4035

Szia Anikó!
Ennek a jó hírnek szívből örülök!!! Drukkolok Neked, hogy jövőre tényleg utazás legyen a nyári programod.
Bizony ez erőt ad.
Puszi, Rita

Re: Általános 2009 szept. 05 18:03 #4033

Szia Noriga!

Köszönöm az érdeklődésedet, a gyógyszereknek köszönhetően stabil az állapotom. 10 hónap után végre egy hét múlva visszamegyek dolgozni, és remélem nyáron el tudok menni Thassosra is. Ez ad erőt, hiszen a sziget visszavár!!!

Puszi Anikó

Re: Általános 2009 szept. 04 21:04 #4029

Noriga élvezettel olvastam a beszámolódat, nagyon jól sikerült. A képek is gyönyörűek!! Szívből kívánom, hogy legyen még sok élményben részed Thassoson :D

Köszönöm szépen, aranyos vagy! És Te, hogy vagy?

Re: Általános 2009 szept. 04 19:08 #4028

Noriga élvezettel olvastam a beszámolódat, nagyon jól sikerült. A képek is gyönyörűek!! Szívből kívánom, hogy legyen még sok élményben részed Thassoson :D

Re: Általános 2009 szept. 04 00:17 #4025

Noriga élménybeszámolója fönt van a honlapon.
:lol:

Re: Általános 2009 szept. 03 13:34 #4024

kinek a pap, kinek a papné, ugye. ;)

Kölyökkk!És a lányukkal mi lesz?
A jókivánságokat pedig mindenkinek köszönöm.
Minden be van pakolva,de a kocsi az még csak ki van sikálva azt holnap rakom meg.
Bocsika!Lecsó van dögivel,tehát nem érhet meglepi.Most értem haza a Benkbóóóól :)
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 szept. 03 12:52 #4023

Jó utat és jó szórakozást! :D

Pamag!
Köszönöm szépen.

Nagyon jó utat, szép élményeket kívánok, mert a gyönyörű hely adott. A többi meg jön magától.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 szept. 03 10:25 #4022

Robi: jó utat kívánok Nektek!
Lány téma: akinek van kisugárzása, az már csak szép lehet - ha adunk a közhelytől koránt sem mentes fáma véleményére, mégis nagy átlagban elmondható, valóban a magyar s a lengyel lányok a legszebbek. No de, kinek a pap, kinek a papné, ugye. ;)
Pamag: Nektek is kellemes időtöltést kívánok Szlovéniában!
Irigykedem a most utazóknak, de panaszra sok okom nincs, eddig úgy néz ki, októberben megyek Svédországba :)
Mazi! Nektek is csak kellemes időtöltést tudok kívánni, és javasolni, ha lehetőségetek van autót/motort bérelni, esetleg felültök az első buszra, mely Limenariaba megy, ott is nagyon szép a tengerparti sétány, sok-sok boltocskával, hasolnlóképpen a Fő utcán, ami Potosba és Prisnosba vezet! Ha már a városban jártok, ne hagyjátok ki az Iris Goldot (Prinos irányában Limenariatól 3 km a fő úton, vagy közvetlen a tengerparton a homokban - nekem nem tűnt 3 km-nek az út!), ahol csodálatos ékszereket és kiegészítőket lehet vásárolni! (Ott vettem az órát s magamnak 28 €-ért, van ennél olcsóbb is, de nem ritka a 400€-s sem! :))

Re: Általános 2009 szept. 03 08:46 #4021

Robi remélem mindent becsomagoltál,/papírok és pénz/,a többi pótolható!
Bízom benne ,hogy a család többi részével is sikerűl meg szerettetni imádott Görögországot!
Jó utat,jó ünneplést,szép időt!

Re: Általános 2009 szept. 02 22:18 #4019

Jó utat és jó szórakozást! :D

Pamag!
Köszönöm szépen.

Re: Általános 2009 szept. 02 22:17 #4018

Szerintem a görög lányok nem nagyon szépek.

Honey!A Magyar lányoknál szebb nincs is!
Hát igen igazad van ,de azt még sem mondhatom,hogy megyek megnézem a rút Görög lányokat.
Meg nem is mondanám soha mivel mindenkiben megvan a tünemény csak valaki az arcán hordozza valaki meg a szívében.
Kellemes estét kívánok.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 szept. 02 20:36 #4015

[.............Szlovéniában merre mentek? Mit fogtok megnézni?

Egy csomó fő látnivalót megnéztünk pár éve. Most a Savinja folyó völgyében megyünk föl Celjétől az osztrák határig, az ország legmagasabban fekvő falujába. Természetesen el fogom mesélni! és remélem, a képek is jól fognak sikerülni. Remélem, látunk tengerszemet, ha már tengert nem...

Re: Általános 2009 szept. 02 20:28 #4014

Sziasztok!
érdeklődnék tőletek,hogy potamia központját mihez tudnám hasonlitani?pl:sarti.
A párom szeret este nézelödni a butikokban,ha van annyi bolt mint sartin már jó!
ÜDV

Skala Potamia faluközpontja valóban nem Sarti-s. De nem kevesebb ettől. Szerintem van bőven bazár, ahol a Párod tud nézelődni vacsi előtt és után. Sok szupermarket vegyes profilú, tehát nem csak ennivaló van meg háztartási cikk, hanem ajándéktárgyakat is árulnak.
Taverna meg özön! Nincs min aggódni. Limenasban egész nap nyitva vannak a bazárok a kikötővel párhuzamos hosszú utca az tuti nektek való hely, ha szerettek bazározni.

Robi! Szerintem a görög lányok nem nagyon szépek. A gyerekek tündérek és nagyon édesek, akár fiúk, akár lányok. De a lányok valahogy megváltoznak felnőtt korukra. Ezzel nem akarok senkit megbántani, lehet ezzel vitatkozni. A görög pasik többsége viszont...hm... mondhatni nagyon jó. Tudom, ez Téged nem vígasztal. :D

Re: Általános 2009 szept. 02 20:25 #4012

Honey, nagyon tetszik! Az elbeszélés is, a képek is! :) :) :) De jó volt Nektek!

(Mi 10.-én elmegyünk pár napra Szlovéniába.)

Örülök, hogy tetszettek a képek és a beszámoló!
Szlovéniában merre mentek? Mit fogtok megnézni?

Oldalmegjelenítési idő: 0.571 másodperc