Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 nov. 12 08:44 #15171

Jópofa:

Ha ott lennénk, akkor LIKE gombot érne. :)

Lassan elfogy a selyemfűméz. :(
Nagyon finom!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 nov. 11 19:49 #15169

Jópofa:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 nov. 11 11:00 #15168

Nagyon szeretnék a Júniusi csoporttal menni, keresek olyan buszos csoportot akikhez csatlakozhatna 2fő Szegedi felszállással, egy nyugdíjas nő, és lánya.

Re: Általános 2014 nov. 07 16:37 #15161

Igen mielőtt beindul a turistagyár oda kéne menni. Elgondolkodtam hány szegletéből kitúródtunk Görögországból már alig van ahol nincs turistagyár, Toroni már tavaly a határán volt de az idén már alábbhagyott a zsúfoltság, ráuntak mert túl nyugis, nem lehet villogni, bulizni, remélem nem jut Sarti sorsára, és marad egy szeglet ahol élvezheted a természet nyújtotta nyugalmat. Samothrakin is a természet nyújtotta csodák hívogatnak.Szeretném látni amíg nem öregszem meg, hogy nem tudok már oda menni.

Re: Általános 2014 nov. 07 15:26 #15160

Új cikk a Samothraki részen!
Olvassátok!

Nagyon jó! Igazi kedvcsináló a számomra! Jó lenne minél hamarabb ellátogatni a szigetre, mielőtt a turistagyár kiteljesedik ott is!

Re: Általános 2014 nov. 07 11:05 #15159

Vandaba hátha benéz - születésnapja van!

Re: Általános 2014 nov. 05 22:32 #15158

Be voltam jelentkezve és csak pár sort írtam a bűvölet hevében, nagyon tetszik az írás és vonz a sziget, jó volna odamenni, júniusba Thassosra akarunk menni de ha esetleg beindulna Samohraki akkor???????Nagyon jó volna,nagyon izgalmas főleg ahogy írják Kréta a1989 éveire emlékeztet, jó volna egy időutazás mert én 1980tól 1989-ig minden évben Krétára mentünk és én azt a vad, szabad Krétát szerettem a mostani már nem vonz.A Preveli kolostornál a Pam Beach-nél ruhátlanul mehettél fel a folyón, előtted rajban úsztak a halak a földnyelveken a pálmafák alatt csak sejtetted hogy sátrakban laknak ,nagyon jó volt, na meg negyvenes éveimet tapostam.

Re: Általános 2014 nov. 05 18:22 #15156

Samothraki c. nem tudok hozzászólni! Hiába írtam kétszer is!

Nekem megy bejelentkezve, és anélkül is.
Milyen hosszúságot szeretnél írni???

Re: Általános 2014 nov. 05 15:16 #15155

Samothraki c. nem tudok hozzászólni! Hiába írtam kétszer is!

Re: Általános 2014 nov. 04 09:48 #15152

Olvastam, nagyon jó! Nagyon szeretnék menni, nagyon izgalmas a vidék,és nagyon szimpatikus a csoport, magyarok? a Pityu szerint biztos nem .

Re: Általános 2014 nov. 03 18:34 #15151

Olvassátok!

Élmény volt olvasni, és látni az ott készült fotókat. Thassos után már csak Samothraki jöhet annak, aki kedveli a természet közelségének ezt a formáját. Mennék. Belekalkulálva, hogy tud jönni a hajó, vagy sem. Gondolom Bank automata sincs, fontos a buksza :D

Re: Általános 2014 nov. 03 08:25 #15150

Olvassátok!

Re: Általános 2014 okt. 31 12:10 #15146

Holnap Mindenszentek ünnepe, holnapután Halottak napja.

Emlékezzünk eltávozott szeretteinkre !

Re: Általános 2014 okt. 26 20:25 #15133

Jó kép. Jártunk itt. Még a lagúnába is bemásztunk. De nem biztos, hogy felismertem volna ebből a szögből :oops: Esetleg csak földközelből :)

Re: Általános 2014 okt. 25 13:30 #15130

Találtam egy jó kis fotót.... :wink: Tudjátok mit, meg se mondom hol készült? Hátha tudja valaki.... Ez olyan Zsuzsa-Pisti szögből készült... tán ők láthatták innen. :D Ajj, hát nem odaírja? :oops:

<!-- ia0 -->tripiti beach.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 okt. 24 15:27 #15128

<!-- ia0 -->Óra átállitás téli.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 okt. 14 19:51 #15119

Az utolsó autós videó:
-

Komptól Skala Potamia-ig

Re: Általános 2014 okt. 14 09:53 #15116

Zelfi már 3 napja ünnepel a facebook.on. :)

Zelfi!
Boldog születésnapot!!!!!

Re: Általános 2014 okt. 14 08:44 #15115

Megint... :D

Zelfi !

Boldog születésnapot !

Re: Általános 2014 okt. 13 10:29 #15111

Anikusz-nak születésnapja van!

Igaz, utoljára tavaly nézett be hozzánk, de hátha most is megteszi

Isten éltessen!

Re: Általános 2014 okt. 08 08:49 #15099

Ikaria szigetén gondolkoztam már.
Autóval is elérhető..... :)
Pireusból megy komp, és az út időben rövidebb, mint Krétáig.

Én is gondolkozom az autón, de piszok drága az autós átvitel...
Minden szervezés kérdése.
Állítólag a hajóra is lehet alkudni, ha indulás előtt megyünk oda. Kicsit furcsálom ezt az infót, de a helyiek állítják ezt...

Kavalából is indul a komp. Mi nemsokára kipróbáljuk azt a kompot. Ami Hiosra megy. Ez megy tovább Samos, majd Ikária.
6 hajótársaság indul Kavalából abba az irányba. Mi a Hios járatot keressük.
Óriási árkülönbségek vannak társaság és társaság közt. A 25 és a 40 Euró/1 fő/egy Kavala -Hios.
Ferry Limnos – Kavala
????? ????? ??????? – ??????
????? ?? ??????? – ??????
????? ???? ????? – ??????
????? ?????? – ??????
????? ?????? – ??????
- See more at: ploia.ferries-booking.com/dromologia-ploion/ferries-in-greece/chios-kavala/#sthash.Sg8u9Bh5.dpuf - ploia.ferries-booking.com/dromol ... u9Bh5.dpuf

Mitilini, Lesbos, Hios, Samos, Ikaria, és utána Pirea.

Én Athénba repülővel mennék, majd metró Pirea, és ott bérelnék járművet.

Re: Általános 2014 okt. 07 22:14 #15097

Nagyon jók a képek, főleg a vízalatti felvételek!

Re: Általános 2014 okt. 07 21:19 #15095

Kiválogattam az idei fotóinkat. 450 db-ot feltöltöttem ide: plus.google.com/photos/105600442076428800428/albums/6067532650884472401?authkey=CIvxtNSAz6zI7AE-https://plus.google.com/photos/10560044 ... NSAz6zI7AE

Jó volt újra Thassoson lenni! (Bevallom őszintén, eddig át sem néztem őket. :( )

Re: Általános 2014 okt. 06 11:48 #15088

Ikaria szigetén gondolkoztam már.
Autóval is elérhető..... :)
Pireusból megy komp, és az út időben rövidebb, mint Krétáig.

Re: Általános 2014 okt. 05 03:19 #15075

Oldalmegjelenítési idő: 0.155 másodperc