Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 szept. 29 11:53 #15028

Mihály napon ...MIHÁLYnak boldog névnapot ! :legjobbakat:

Ajándéknak ilyenből sokat:
<!-- ia0 -->euró.gif<!-- ia0 -->

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 szept. 25 22:14 #14997

Sziget körbe:
-

Feliratozás még csak Tripiti-ig van készen.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 szept. 25 07:58 #14985

Balázs, ez nagyon jó! Nosztalgia ..az. Mintha ott lettem volna ismét! Köszi az élményt! Sok ilyet még!!!!!!!!

Re: Általános 2014 szept. 24 22:32 #14984

Elkezdtem feltöltögetni a videóimat.

1. Skala Potamia - Paradiso Beach :
-

Lesz még:
Skala Potamia - Kis Márvány part
Komp - Skala Potamia
Sziget körbe (Skala Potamia-ból a főváros fele indulva)

Jó nosztalgiázást! :)

Re: Általános 2014 szept. 23 14:54 #14979

Honey jók a fotók, köszi a képbeli ismeretséget. Ahhoz képest, hogy az érkezés napja is benne van a képben, egész vidám. :D
Amikor ott sétáltunk a taverna előtt, igen kedvesen invitált bennünket is egy szőke hölgy. Egyébként nem ártana egy-két magyar vendéglátósnak kimenni, és tapasztalatot szerezni. Akármilyen volt is az idő, vendég kevés, sosem láttam egy pincért sem ácsorogni. A kapitánybeli vacsoránk pedig kimondottan tanulmány is lehetne részűkre. Mindig tudták hova kell menni, nincs átverés, figyelem van még az olyan csetlő botló, étteremben kevésbé járatos vendégek iránt is, mint amilyen mi voltunk :D

Re: Általános 2014 szept. 23 11:43 #14977

Pamag, üdv itthon. :D
Balázs, ez inkább képes beszámoló lett. :-) de a résztvevők remélhetőleg kommentálják majd és a korábbi fórumbejegyzést kiegészítik a saját tapasztalataikkal.
DE JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

www.thasos.hu/index.php/elmenybe - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... soson-2014

A rendes beszámolómra még nem nagyon volt időm, de egyszer az is elkészül - remélhetőleg. :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 szept. 22 20:08 #14975

Pamag!
Üdv újra itthon!
A tranzitszállásokat leszámítva, azért remélem minden rendben volt.

Érkezésed örömére egy új élménybeszámoló: www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/87-thassos-rajongok-barati-talalkozoja/579-thasos-hu-talalkozo-thassoson-2014 - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... soson-2014

Remélem hozzászólásokkal azért bővül egy kicsit. ;)

Re: Általános 2014 szept. 22 15:19 #14973

Szia Pamag!
Üdvözlünk itthon! Pihenj,azután mesélj!

Re: Általános 2014 szept. 22 12:40 #14971

Hazaértünk.
Még tegnap késő este... baj volt a tranzitszállással. Az előző (Szófia környékén) is tévedés volt, mellényúltam, pedig nem szoktam - olcsó húsnak híg a leve. Pedig szemre tetszetős, a tisztasággal se volt baj, csak éppen logikátlan labirintus az egész... stb. És az utolsó 100 m-en annyi kátyú volt, mint előtte egész Bulgáriában, pedig az nem semmi :(
Tegnap meg Karlócán akartunk még egyet pihenni és normálisat vacsorázni. A szállodát meg se lehetett közelíteni, mert valami búcsú volt a helyszínen (most utánanézve azt találtam, hogy már csütörtöktől szüreti mulatság...), ember annyi, mint itthon tűzijátékkor, nagy nehezen keresztülvergődtünk egy darabig, aholis kiderült, hogy a hotel parkolójában vannak a mutaványosok meg az árusok... a bejáratig el se értünk. Annyira bosszantott, hogy sarkonfordultunk, azt se bánva, ha odaveszik a szoba ára, de ha valami vallási ünnep, amiről nem tudunk, akkor Szerbia-szerte sehol nem lesz hely... inkább húzzunk haza... vár a cica. Pedig a biztosításunk mára is ki volt fizetve...:-) Még éjjel írtam a bookingnak, szerencsére eltekintenek a díj levonásától.

Az időpontválasztással ki akartam kerülni az égei-tengeri évszakváltásos szeles-esős időt... hát a nyomorult rossz idő nem megvárt minket? :( Azért szerencsére sikerült fürdeni, de nem annyit, mint szerettem volna. És még érett fügét se találtunk!!! ami aztán végképp borzasztó :D
Viszont sikerült Vikso-t megismerni. :D

Na szóval majd később részletesen!

Re: Általános 2014 szept. 22 09:26 #14970

Honey!

Nem felejtettem el amit igértem, de nem ám! :D Első héten voltak fürdőzők a helyeteken, aztán már ott sem.

Re: Általános 2014 szept. 21 17:04 #14968

Üdv itthon vikso! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Hiába, meg van az előnye annak is, ha az ember már többedjére megy valahová nyaralni. Egyébként mi sem találkoztunk darazsakkal, sőt még méhecske is sokkal kevesebb volt.
Nézz át a találkozós topikba is! :wink:

Re: Általános 2014 szept. 21 14:42 #14965

Lejárt a nyaralásom nekem is. - sajnos-
Talán már Pamag is hazaért, örültem, hogy megismerhettem. Azért egy mini találkozót összehoztunk, igaz a háziak és Ági segítségével. Névnapi party volt, sok görög finomsággal. Nagyon finom saláták, kecske sült, finom bárány sült, köretnek krumpli és rizses kecskemáj. A kecske sültet nem igazán élveztem, de a rizses májból nem győztem venni, és enni. A sült polip is nagyon ízlett. Egyszóval hálás vagyok, hogy vendég lehettem ezekhez a görög finomságokhoz.

Mivel nem először voltam ebben az időben a szigeten, ugyancsak meglepett, hogy nem voltak darazsak, pedig felkészültem. Nem mondom, hogy nem volt olyan akit megszúrt, de itthon is történik ilyesmi. Szúnyog is alig, de az a kevés szorgalmas volt.
Sokat sétáltunk, persze ajándékvásárlás is folyamatos volt. Étterem a kapitány bőséges sült hal, és görög saláta volt a menő 1x. /a háziasszony, Maria majd mindennap hozott nekünk ebédet/

Idő is elfogadhatóan jó volt, persze kellett a két hét hozzá, a tenger pedig kellemes meleg.
Minket nem zavart a román turisták hada, sőt annak örültem, hogy általuk bevételhez jutnak a nyaraló tulajdonosok.
Ja, és ha lehetett görög szavakat használtam :wink:

Hazafele sokat vártunk, nagyjából 3 órát a magyar belépésnél, különben semmiféle ellenőrzés nem volt. Illetve kifele a görög határon kipakoltatták a csomagjainkat, de csak a gépkocsi vezetők táskáját nézték meg alaposabban. Oda- vissza is 20- 22 órás volt az út, figyelmes vezetőkkel, hazafele morcos utasokkal. /ami érthető :D

Re: Általános 2014 szept. 17 10:28 #14947

Vegre jelentkezem innen Skala Potamiabol.

Eleg nehezen tudtam belepni az internetre, mert a fizetett ido gyorsan ment, es en meg sehol sem voltam. Szoval az utcan futottam 0ssze Pamaggal, es utana a parton is 0sszefutottunk. Ma ejszaka nagy vihar volt, reggel meg esett az eso. Cs0kken a tursitaforgalom ami azert jo, mert olcsobb is minden. Egyebkent a mult heten is mindennap furdes volt, remelem meg ma is. Mi nem vagyunk kirandulos fajta, napimadok taboraba tartozunk, na meg a tenger (ami istenien meleg)

vikso / pamag (gondolom nem neheztel erte :)

Re: Általános 2014 szept. 09 16:30 #14927

Ágikám!
Mennyire is igaz ez.

Meglepő, mennyien nem tudnak különbséget tenni aközött, hogy X igaz és hogy kívánatos, hogy az emberek higgyenek X igazában. De az is lehet, hogy nem dőlnek be ennek a logikai csapdának, csak az emberi érzésekhez képest lényegtelennek tartják az igazságot. Nem szeretném lebecsülni az emberi érzéseket. De jó lenne minden egyes beszélgetésben tisztázni, hogy érzésekről vagy az igazságról beszélünk. Mind a kettő fontos, de egészen más.

Richard Dawkins

Re: Általános 2014 szept. 07 07:26 #14919

Kedves Robi!
Most hogy Pamag is utazik, nekem még mindig tart a hajtás, jól jön hogy aktív vagy.
Köszönöm neked a honlap mozgás megtartást.
Éjjel megint esett és megyünk ma a hegyre jeepel. Lássuk mi lesz a termés.

Re: Általános 2014 szept. 06 16:11 #14917

Akár személyesen is beugorhatsz, Korába tartva, csak szólj ide, itthon legyek, 630-392.Üdv:u. Ági.

Hehe,tegnap is arra jártam és kint voltál a kertben. Csak baromira siettem és még dudálni sem volt időm.

Re: Általános 2014 szept. 06 09:36 #14916

Blazsahnak köszönöm a segítséget,mostmár dőntsük el az őszi találkozó helyét és időpontját, mire Pamag hazaér.Sok puszi: U.Ági.

Re: Általános 2014 szept. 06 09:26 #14915

Akár személyesen is beugorhatsz, Korába tartva, csak szólj ide, itthon legyek, 630-392.Üdv:u. Ági.

Re: Általános 2014 szept. 05 13:06 #14907

A mielőbbi találkozást várva,U.Ági.

Szia Ungi52!
Nemsokára megkereslek PM-be.
Üdv: Cserrobi

Re: Általános 2014 szept. 05 12:56 #14905

Jó utat Pamagnak, már biztosan elhagytátok az országhatárt.Nem találom az őszi találkozót,pedig szerettem volna elmondani,Okróber4-5 jó ,megyek oda ahol lesz, segíts az odajutás megszervezésében.Viszek kb. 30db. olyan tárgyat, ami Thassosi kavicsból-kagylóból-fából készült,-kisorsolni.Csinálhatunk-vezetésemmel- mini játszóházat felnőtteknek, kavicsfestés, szalvétázás.Írja meg valaki, hogy találom meg a találkozóról szóló üzeneteket.A mielőbbi találkozást várva,U.Ági.

Segítség képen íme 2db kép:

melléklet nem található

<!-- ia0 -->tali_2.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 szept. 05 10:30 #14901

Jó utat Pamagnak, már biztosan elhagytátok az országhatárt.Nem találom az őszi találkozót,pedig szerettem volna elmondani,Okróber4-5 jó ,megyek oda ahol lesz, segíts az odajutás megszervezésében.Viszek kb. 30db. olyan tárgyat, ami Thassosi kavicsból-kagylóból-fából készült,-kisorsolni.Csinálhatunk-vezetésemmel- mini játszóházat felnőtteknek, kavicsfestés, szalvétázás.Írja meg valaki, hogy találom meg a találkozóról szóló üzeneteket.A mielőbbi találkozást várva,U.Ági.

Re: Általános 2014 szept. 04 14:10 #14896

Ági!
Nem lesz eső majd meglátod! :D A felhő ott az Ypszárión ücsörög aztán majd elfújja a szél.Vannak gomolyfelhők ,bárányfelhők,meg az esőfelhők mindenki az Ypszárióra igyekszik így még küzdenek egymással,majd elcsendesedik csak nem kell őket háborgatni.
A gombának jó ez az időjárás,a gombád ízét amit a cserépedényben sütöttél még most is érzem.

Re: Általános 2014 szept. 04 13:10 #14895

Most már nem tudom képlopóval lementeni a Utolsó fórum hozzászólások részt a főoldalon,mert 5-nél elvész,de ha lesz hozzászólás a témába amit ugyebár nem láthatok (hozzáteszem azt hiszitek nem tudom meg hol lesz),akkor le fogom menteni és megmutatom neked miről is beszélek.

cserrobi! Ne morgolódj! Ha probléma van nyugodtan keresd meg az admint, akár e-mail-ben is.
Én írtam neked, de válaszra sem méltattál. :(
Tudod az úri emberséghez az is hozzátartozna, hogy böffentünk valamit a levelekre. ;)

Mondom én, hogy megint felhő feketedik az Ypsárió felett.
Csendes gyöngéd eső ez.
A tengeren süt a nap, és ez a lényeg.
Csak mi kevesen látjuk az esőt.
Mondja Pános, hogy Keramotiban is süt a nap.
Eső már megint csak itt? Szombat gombász nap lesz.
Tudod Bazsi hogy mennyire szeretem a gombát. :D

Re: Általános 2014 szept. 04 12:59 #14894

Most már nem tudom képlopóval lementeni a Utolsó fórum hozzászólások részt a főoldalon,mert 5-nél elvész,de ha lesz hozzászólás a témába amit ugyebár nem láthatok (hozzáteszem azt hiszitek nem tudom meg hol lesz),akkor le fogom menteni és megmutatom neked miről is beszélek.

cserrobi! Ne morgolódj! Ha probléma van nyugodtan keresd meg az admint, akár e-mail-ben is.
Én írtam neked, de válaszra sem méltattál. :(
Tudod az úriemberséghez az is hozzátartozna, hogy böffentünk valamit a levelekre. ;)

Re: Általános 2014 szept. 04 07:57 #14889

Kedves Ági!
Nem dörgök,csak jelzem felétek hogy valami nem jól van belőve a fórumon.
Eddig ezzel nem volt gond.

Oldalmegjelenítési idő: 0.117 másodperc