Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 szept. 04 07:45 #14888

Robi... :( :Esernyő:

Az idő ősziesre fordult tegnap. Ijesztő villámlások mennydörgéssel telt a szerdai nap. Mindenki pihent.
Ma már visszatért a nyár, bár az esték innen kezdve hidegek lesznek.
Az ez időben érkezők esti meleg holmit is csomagoljanak.

Van aki szenved a vihartól. Van ki pihenésnek használja.
Robi, kérlek ne próbálj mennydörgésként viselkedni.
Fogadunk vitát, ellenérveket, de nem buta ellenségeskedést.
Megszeretted a szigetet. A sziget viszont nem mi vagyunk. Mi csak arról írunk.
Maradj velünk csak akkor, ha a szigetről szeretnél beszélni.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 szept. 04 07:22 #14887

Most már nem tudom képlopóval lementeni a Utolsó fórum hozzászólások részt a főoldalon,mert 5-nél elvész,de ha lesz hozzászólás a témába amit ugyebár nem láthatok (hozzáteszem azt hiszitek nem tudom meg hol lesz),akkor le fogom menteni és megmutatom neked miről is beszélek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Közlemények! 2014 szept. 04 07:13 #14886

Nincs is ezzel semmi gond,de akkor a főoldalon sem kéne látnom a találkozó részt. Azt értem miért lettem kitiltva onnan,de akkor még mindig valami nincs jól beállítva nálam.

Én nem találok hibát. Minden úgy van, ahogy lennie kell.

Re: Közlemények! 2014 szept. 04 07:13 #14885

Őszinte leszek, nekem ez nem tetszik így. Azért, mert csak akkor lépek be, ha valamihez hozzászólnék. Itt is, és más fórumon is. Így viszont nem látom, pl. a talit. Biztosan nem fogok naponta többször belépkedni azért, hogy lássam valaki írt-e. :( Főleg mostanság nem lesz erre időm...

Akkor én is őszinte leszek. Nekem sem tetszik (tetszett) sok minden, mégis úgy van (volt).
Javaslatom a Belépés modulban a jelszó mező alatt van egy Emlékezz rám jelölőnégyzet. Azt pipáld be, és nem kell bejelentkezned, mert az oldal felkeresésekor be leszel jelentkezve. Néha elveszti a bejelentkezést, de amúgy működik.

Ja és áthoztam ide az eszmecserét, hogy a közlemények rész legyen a közleményeké.

Re: Közlemények! 2014 szept. 04 05:07 #14883

Nincs is ezzel semmi gond,de akkor a főoldalon sem kéne látnom a találkozó részt. Azt értem miért lettem kitiltva onnan,de akkor még mindig valami nincs jól beállítva nálam.

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 23:53 #14882

Őszinte leszek, nekem ez nem tetszik így. Azért, mert csak akkor lépek be, ha valamihez hozzászólnék. Itt is, és más fórumon is. Így viszont nem látom, pl. a talit. Biztosan nem fogok naponta többször belépkedni azért, hogy lássam valaki írt-e. :( Főleg mostanság nem lesz erre időm...

Re: Általános 2014 szept. 03 22:10 #14880

Jó utat!

Vigyázzatok magatokra!

Re: Általános 2014 szept. 03 21:44 #14877

Reggel indulunk. :autóvezető:

melléklet nem található

Vikso is indul úgy tudom egy nappal később, neki is jó utat! :D
<!-- ia0 -->autóbusz3.jpg<!-- ia0 -->

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 21:34 #14875

Egyetértek Balázsék javaslatával, csak a határt megszabni nehéz. Változtatni utólag is lehet. :?

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 20:52 #14874

Lehet,hogy attól kap majd kedvet regisztrálni. Vagy jelentkezni a találkozóra .

Egészen biztos....

Aki regisztrál az azért regisztrál, mert kérdezni szeretne....
A fórum hangulatáról pedig infót kap a Társalgóból is.
Nem hiszem, hogy bárkinek is elsőre a Bemutatkozós részt olvasná, vagy Szavazna (azt úgyis csak regisztráltaknak lehet), vagy a teszt fórum próbálgatásait nézegetné....
Sőt az is egészen valószínűtlen, hogy valaki rátalál az oldalra és egyből találkozni szeretne bárkivel is..... ;)

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 18:13 #14873

Azért, mert aki vendég, az pl. minek lássa a bemutatkozó részt???

Lehet,hogy attól kap majd kedvet regisztrálni. Vagy jelentkezni a találkozóra .

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 17:13 #14872

Balázs ez miért jó???? :?:
Szerintem nem így kellene korlátozni ha már korlátozni akarsz, hanem csak a téma hosszúságát úgy mint a hellaszon.

Azért, mert aki vendég, az pl. minek lássa a bemutatkozó részt???
Amúgy meg ha regisztrál, már lát mindent.
Szerintem nem olyan nagy áldozat belépni....

Re: Közlemények! 2014 szept. 03 14:39 #14869

A fórum jogosultságai újra lettek gondolva.
Mától, belépés nélkül csak korlátozottan olvashatóak a fórumok. Vagyis nem láthatnak a vendég felhasználók minden témát.

Megértéseteket köszönjük!

Balázs ez miért jó???? :?:
Szerintem nem így kellene korlátozni ha már korlátozni akarsz, hanem csak a téma hosszúságát úgy mint a hellaszon.

Re: Általános 2014 aug. 31 11:17 #14854

Sokkal többet fotóztunk és van még kép. A strandokról sincs itt mind. Lehet csinálok róluk egy külön albumot és azt átküldöm Balázs e-mailben, hátha abban több mindent találsz.

Meg egyébként is adós vagyok még a találkozós képekkel is!!! Nincs elfelejtve, csak halogatom, mert ....

A gyermekünk is hazatért Olaszországból, így most már teljes a létszám itthon!

Vikso, Neked jó készülődést! Igen, nagyon tartalmas volt ez a 2 hét. Volt benne punnyadós, strandolós és volt benne aktív pihenés is. A napernyős részeket mi sem kultiváljuk. A Golden-en egyre több az ilyen. A tűzoltó torony mellett lévő elhagyott épületből egy bár lett és özönet a naprenyő. Megy a zene. Mi még attól északra, az integetős múló felé mentünk strandolni, oda, ahol az egysoros napernyők is véget érnek. Ott, a Golden Alexandra-ig van egy terület, ahol kisebb a népsűrűség , le lehet szúrni a saját napernyőt és leteríteni a törölközőt.. Mi délutánonként ott strandoltunk.

Re: Általános 2014 aug. 30 10:17 #14851

Honey!

Jók a képek! Nekem tetszettek!
A szinek is, igaz csak tableten néztem végig.

A strandokból lehet, hogy lopok majd a térképhez....

Re: Általános 2014 aug. 29 20:58 #14848

Honey nagyon szép, tartalmas nyaralásotok volt, a fotókon is látszik. A színekkel sincs baj, majd ellenőrzőm: :D
Bevallom nekem a napernyős nyüzsi nem a vágyam. Remélem mire megyek kevesebb lesz. Ha az Anna fele sétálunk gondolok Rád, és mesélem, hogy aki itt lakott, ismerem, igaz a celeb oldaláról csakis a képek alapján :)

Re: Általános 2014 aug. 29 15:51 #14847

................ mások lettek a színek. A gépen szebbek. A valóságban pedig még szebbek.

Mi már tudjuk. :D
Aki még ezután utazik, istenbizonyra higgye el! :D.....Az első görög utam előtt én is tamáskodtam...
:fotó:

Gyönyörűek a képek.... csurog a nyálam utána... pedig még egy kicsit várnom kell rá :D

Re: Általános 2014 aug. 29 14:22 #14846

Thassos 2014. fotók:
plus.google.com/photos/117596786009544267768/albums/6052662547238307489?authkey=CNaRz5P4y82m9gE

(ha megnyílik, jobb oldalt lefelé mutató nyílra kattintani, diavetítés>>>látszanak a felíratok)

Egyébként az a fura, ahogy feltöltöttem a webalbumba, mások lettek a színek. A gépen szebbek. A valóságban pedig még szebbek.

Re: Általános 2014 aug. 29 14:19 #14845

Re: Általános 2014 aug. 27 09:19 #14839

Titkon én is Samotrakira gondolok.

Sok a közös gondolat :D

Re: Általános 2014 aug. 27 07:50 #14838

Titkon én is Samotrakira gondolok.

Re: Általános 2014 aug. 26 21:37 #14836

Érdekes felvetés amiről irtok, hogy változik, ill. minden alkalmazkodik a pénzhez.
Ha belegondolok, hol van az a Tunézia, vagy Athén amit én 30- 40 éve megismertem, alig van nyoma. Részben a beszámolókból /Tunézia/ részben pár éve, az athéni kirándulásomból leszűrtem. Most van az a korosztály akinek a jelenlegi jelenti a szépet, az érdekességet. Nem tudom, hogy szintén 30- 40 év múlva mit csodálnak az akkori turisták. Mondjuk Thassos szigetén drótkötélpálya, és onnan fentről tekinthető meg az addigra „Skanzenfalú” :D Nagyon jó, hogy mi még Thassos természetes szépségét, emberi tisztaságát megismerhettük. Ezért imádom még az útszéli vadon növényzetet is.
Azért nefeljtsük el, még vár Samotraki felfedezése is. :)

Re: Általános 2014 aug. 26 20:36 #14835

Mi is félve indulunk útnak Toroniba, tavaly már nem azt a békés nyugodt falucskát találtuk mint amit megszoktunk, rengeteg volt ott a bulgár és a freedom / macedon/ modortalanok gyanakvók, voltak, az eddig elhagyatott öblökbe megbújva ott voltak a halakat feketén árusító halászhajók,elhatároztuk jövőre még nyár elején szerencsét próbálunk, elmegyünk megnézzük megtaláljuk e csöndes nyugodt Toronit, ha nem, akkor??????? nem tudjuk mit csinálunk?

Re: Általános 2014 aug. 26 19:00 #14832

ez nem fog változtatni semmit a Thassoshoz való hozzáállásomon ....

Nekünk sem változtatta meg. Igaz még frissek az élmények, de ha lehetne, már indulnánk vissza.De én is örülök, hogy láthattam még a csöndes-nyugis szigetet.

Re: Általános 2014 aug. 26 18:55 #14831

Sziasztok Honey, üdv ismét itthon. Köszönjük szépen még egyszer a kirándulást. Teljesebbé tette a nyaralásunkat. :)

Szia Magdi! Ennek örülök. :D Mi is jól éreztük magunkat veletek és nagyszerű embereket ismertünk meg a személyetekben. Remélem, hogy máskor is ellátogattok még Thassosra, de akkor a jogsi is a zsebben legyen, hogy a sziget számtalan csodáját megismerhessétek! :wink: Ha több időre jöttetek volna, biztos több kirándulást is meg tudtunk volna együtt szervezni. Biztos nektek is izomlázatok volt a kis túránk után. Nekünk legalábbis volt, a lépcsőn is jókat nevetve tudtunk lebicegni!!! :lol: (Privátba elküldöm az e-mail címemet és légy szíves írj a megbeszéltekről- is.)

Oldalmegjelenítési idő: 0.197 másodperc