Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jún. 23 20:11 #12589

Ez találtam. Bár csak Potosra vonatkozóan, de az már egyre megy. :)

dateandtime.info/citysunrisesunset.php?id=6692234&month=8&year=2013 - dateandtime.info/citysunrisesuns ... &year=2013

Eszerint mire mi megyünk valóban fél 7 körül lesz a napfelkelte, hurrá! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 23 19:49 #12588

Melus, nyaraláskor lustálkodni kell....:) :) Nálunk aki korábban kel, az megy mindig a pékségbe, én pedig mint rendes asszonyka, hagyom, hogy a páromé legyen a megtiszteltetés, hogy elbandukoljon reggeliért...:) Tehát ha napfelkeltét akarok nézni, akkor a pékséget is útba kell majd ejtenem. :lol:
Fél 7-kor lenne augusztusban? Az már nem olyan vészes. Én is találkoztam már azzal az oldallal, ha jól emlékszem a szomszédban linkelte be valaki, megyek is keresni. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jún. 23 19:13 #12585

Jajj..hát akkor lehet, idén sem fogom látni a napfelkeltét. Mi lesz így velem? :) :) :)

Nem mondod, hogy még sosem keltél fel megnézni? És, ha jól számolok, addigra nem is lesz olyan korán, ottani idő szerint 1/2 7 táján.
Van egy oldal, ahol minden ilyesmit meg lehet nézni, de most nem találom. :wink:

Re: Általános 2013 jún. 23 18:57 #12584

Bocsika! Üdv néked itthon! :) Olvasom, hogy már meg is jöttetek Bulgáriából. :) Legalább kisimultak és felfrissültek vagytok, ha jó sok pihenés volt a programban: :D
Pár képre én is vevő lennék. :))

Üdvözlet, az új felvételes Mezei Áginak: :D

Re: Általános 2013 jún. 23 18:49 #12583

Hát Korfun meg Lefkadán nincs a szigettől nyugatra látótávolságra part, gondolom, a vízbe bukik le a nap. Thassostól nyugatra viszont ott a Halkidiki-félsziget... és mikor naplementét néztünk, láttuk, hogy végső soron a szárazföld fölött megy le a nap. De attól még gyönyörű volt... :D
Skala Potamián viszont napfelkeltét lehet látni :D

Sőt Zakynthoson és Kefalonián sem takarja semmi a látóhatárt. :)
És a potamaiai naplemente sem semmi, még úgyis, hogy csak a hegy mögé bukik le. :) Minden nap más, és más, és mi premierplánban csodálhattuk:)

Re: Általános 2013 jún. 23 18:35 #12582

Zelfi megérkezett Thassosra!

Vajon milyen útjuk volt kifelé? (én nem vagyok facebookos, tehát ha akarnám sem tudnám megnézni :) )
Azt mondta, hogy be fog jelentkezni, de ha inkább a terngert választja a netezés helyet, akkor is megbocsátunk neki. :)

Re: Általános 2013 jún. 23 17:16 #12580

Zelfi megérkezett Thassosra!
2 órája írt a facebookra a mobiljáról. :)

Re: Általános 2013 jún. 23 14:37 #12576

Jajj..hát akkor lehet, idén sem fogom látni a napfelkeltét. Mi lesz így velem? :) :) :)

Re: Általános 2013 jún. 23 14:36 #12575

Olyan korán, mint a nap, nem lehet felkelni. Inkább akkor nem kell lefeküdni. :)

A kirándulást pedig jól mondja pamag!
www.thasos.hu/index.php/utazasi-irodas-vendegeknek/538-szervezett-kirandulasok-idpontok-arak20-2 - www.thasos.hu/index.php/utazasi- ... k-arak20-2

A HAJÓKIRÁNDULÁS és JEEP SAFARI kirándulások napjait mindig hetente jelöljük meg.

Bocsika!
Üdv itthon!
Az urad még mindig ragaszkodik az ötleteihez??? Valamit be kell vetned, hogy minden évben Görögország legyen. :)

Re: Általános 2013 jún. 23 14:33 #12574

Pamag, tudom, hogy korán van...épp ezért sose jön össze, mert az Istennek nem akaródzik felkelni. Kiváncsi leszek, hogy idén mennyire lesz erős az elhatározásom. :)
Vagy esetleg megmondom a páromnak, hogy nézze meg ő helyettem, ő általában nagyon korán kel. :) :) :)

Re: Általános 2013 jún. 23 14:00 #12573

...........nincs is nyitva olyan korán még semmi, hogy frappét vehessek. :):) De péksüti már biztosa van frissen sülve. :)

Napfelkelte korán van :D :lol: :D ... olyankor csak az kel fel, aki erre kíváncsi... :D
Szerezz be frappét, amit hajnalban magadnak gyorsan elkészítesz, hogy azzal ülj ki az erkélyre :D .. aztán még visszafekhetsz... :D
A görögök általában később kezdenek, mint ahogy itthon nyitnak a boltok :D

Re: Általános 2013 jún. 23 13:54 #12572

Tudja esetleg valaki, hogy Ági által szervezett hajókirándulás a hét melyik napján van? ................

Az az igazság, hogy változhat, úgy rémlik, valahol le is írta Ági. De mikor megérkeztek, akkor már biztosan tudni fogja az aheti menetrendet. Érkezéskor úgyis tart eligazítást. Csináljatok több variációt a tervekből :D
:matróz:

Re: Általános 2013 jún. 23 11:55 #12571

Bocsika néha ilyen nyaralások is kellenek! :)

Mezei Ági, igaz, sehol sem szerepel, hogy mely napon van a hajókirándulás, de Ági képei, amit utoljára tett fel erről, azok a héten szerdán készültek. :)
Hidd el, itt is felejthetetlen élményekben lesz részed, nálam Alyki volt a favorit a mélykék tenger és a hófehér sziklák együttesével (no meg a romokkal:)), de ugye ez mindenkinél más. :)

Re: Általános 2013 jún. 23 11:44 #12570

Tudja esetleg valaki, hogy Ági által szervezett hajókirándulás a hét melyik napján van? Tervezni kellene az ott töltött hetet :)

Re: Általános 2013 jún. 23 11:42 #12569

Bárhol is jártunk Görögországban, mindig volt egy dolog amitől az különlegessé vált (pl: Sartin a narancspart, Zakynthoson a gyönyörű víz mellett maradhatatlan élményt nyújtott a teknőssel való úszás, Lefkadán a gyönyörű partok és nem utolsó sorban a Nidris vízesés, Korfun az előbb említett naplemente). Kíváncsi vagyok, hogy a nyaralásból visszatérve melyik lesz az a felejthetetlen élmény, mely a listámat bővíti :)Már csak 8 nap !

Re: Általános 2013 jún. 23 11:28 #12568

Valahogy éreztem, hogy Korfura gondolsz. :)
De valljuk be, az a hely kimondottan a naplemente miatt jött létre. Bárból szól a hangulathoz illő zene, ez már maga felejthetetlenné teszi a helyet.........

De én ezt mondom, hogy 7 nap és indulunk a nagy útra. :roll:

Bazsi! Ott a Nagy szigeten a napfelkelte!!!!!!!!egy őrült nagy vörös gömb kibujik a vízből ,felejthetetlen. A naplemente detto.Irigyellek .Az átkelésnél a hajóról ne felejtsd el lefotózni.

Re: Általános 2013 jún. 23 11:05 #12567

A hellyel nem volt semmi gond ,ez egy luxus szálloda mindennel felszerelve,ott volt minden a szánkba. a környék az Bulgária kicsi város semmi extra,Neszebárban voltunk az gyönyörű volt Burgasz az szintén semmi extra.De most így is terveztük,hogy pihenünk egy kicsit és ez sikerült.
Képeket majd persze válogatok. Az úton Nis- ig semmi változás a tavalyihoz képest. Elindultak törökök.

Re: Általános 2013 jún. 23 10:24 #12566

Talán beszámolót sem tudok írni annyira semmi.De nagyon jót pihentünk és most ez nagyon fontos volt.

Bocsika, az a lényeg, hogy pihentetek! Ezek szerint ennyire nem tetszett a hely? Pár képet azért majd rakj fel, én megnézném milyen is Bulgária. (bár nem vágyom oda :oops: )

Re: Általános 2013 jún. 23 09:55 #12565

Pont mondtam a páromnak, hogy idén ezt én mindenképpen látni akarom, s ezért korán kelni is hajlandó leszek. :) Mondjuk egy frappéval nézni...bár lehet, hogy nincs is nyitva olyan korán még semmi, hogy frappét vehessek. :):) De péksüti már biztosa van frissen sülve. :)

Re: Általános 2013 jún. 23 09:53 #12564

mi is szerencsésen haza értünk,Bulgáriából. Tényleg pihentünk a turista gyárban.Semmi extra teljesen kiszolgálva a szállodában.Talán beszámolót sem tudok írni annyira semmi.De nagyon jót pihentünk és most ez nagyon fontos volt.

Re: Általános 2013 jún. 23 09:32 #12563

Valahogy éreztem, hogy Korfura gondolsz. :)
De valljuk be, az a hely kimondottan a naplemente miatt jött létre. Bárból szól a hangulathoz illő zene, ez már maga felejthetetlenné teszi a helyet.........

De én ezt mondom, hogy 7 nap és indulunk a nagy útra. :roll:

Re: Általános 2013 jún. 23 09:31 #12562

Hát Korfun meg Lefkadán nincs a szigettől nyugatra látótávolságra part, gondolom, a vízbe bukik le a nap. Thassostól nyugatra viszont ott a Halkidiki-félsziget... és mikor naplementét néztünk, láttuk, hogy végső soron a szárazföld fölött megy le a nap. De attól még gyönyörű volt... :D

Re: Általános 2013 jún. 23 08:34 #12561

Nem akartam Thassos oldalon a korfui naplementével bezavarni, de pont egyre gondoltunk. Életem legszebb naplementéjét láttam ott, pedig (hál'istennek) láttam már egy párat Görögországban (pl. a tavalyi lefkadai sem volt semmi)! Azóta is hajt a kiváncsiság, hátha át tudok élni még egy attól is szebbet. De mindenképp köszönöm a tippet.

Re: Általános 2013 jún. 23 08:16 #12560

mezeiagi!
Én is üdvözöllek közöttünk! Tényleg jó helyre akadtál. :D
Köszönjük az elismerő szavakat! :oops: :oops:

Naplemente nézés? Valahol a nyugati oldalon keressetek egy szimpatikus helyet. Hú, de okosat mondtam. :)
Mi Skala Rachoni egyik tavernájából néztük 2008-ban. De a tuti helyet nem tudom megmondani. Nincs, legalábbis én nem tudok olyan kinevezett helyről, mint pl. Korfun a Sidari melletti Perouladesnél lévő Sunset Beach.

Re: Általános 2013 jún. 23 08:00 #12559

Utazási irodával megyünk, busszal. A Fedra stúdiókban lesz a szállásunk. Már alig várom. Szinte mindent kiolvastam már, egy dolog érdekelne még, ha esetleg tudjátok: hol érdemes a szigeten naplementét nézni? Tudom, hogy az bárhonnan szép. De én a szépek közül a legszebbre vagyok kiváncsi. Üdv Mági

Oldalmegjelenítési idő: 0.154 másodperc