Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 júl. 04 10:08 #12728

Melus, na akkor már tuti, hogy mennek Anyudék, de jó! :) Mennek előtte Marmarasra is?

Igen, előtte egy hét Neos Marmaras. Amikor kitalálták, hogy két hét kéne inkább, akkor javasoltam, hogy a második hét legyen Thassos. Véleményem szerint, egy hét elég lesz ott nekik, bőven. Thassost meg imádják. :P

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 04 10:04 #12727

Jó volna beszámolót írni három év Thassosi élményeivel vagyok adós, de mivel vaksi vagyok nehezen megy az írás,mire lepötyögöm a mondandómat már jön a következő év élményei.

Aha, szerintem is, jó volna. :D Már csak azért is, mert sok tapasztalattal rendelkezel, és láttál pár változást, fejlődést a szigeten. :D És egy jobb szövegszerkesztőben, akkorára állítod a betűket, amekkorára akarod. :wink:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 júl. 04 09:54 #12726

Zsuzsa, visszatérve a Paradise beachre. Teljesen fentről a legaljáig, a parkolóig le van betonozva az egész? Mondtam a páromnak, nem akarja elhinni, hogy a görögök ától-cetig befejezték volna. :)

Re: Általános 2013 júl. 04 07:47 #12722

Jó volna beszámolót írni három év Thassosi élményeivel vagyok adós, de mivel vaksi vagyok nehezen megy az írás,mire lepötyögöm a mondandómat már jön a következő év élményei.

És ha valami hangrögzítőre mondanád? diktafon vagy magnó mikrofonnal...
Akár az is lehetséges talán, hogy a hangot tegyük fel... de ha nem, lepötyögöm én a szöveget (csak nem diktálásra, mert nem tudok szabályosan gépírni :wink: )
Bizony, bizony, a Te beszámolóid hiányoznak, pedig már sok élményetek volt a szigeten :D

Főleg a mostani utunkról mert nagyon sok változást tapasztaltunk a tavalyi illetve a tavaly elötti állapotokhoz képest.

Re: Általános 2013 júl. 03 22:02 #12721

És ha valami hangrögzítőre mondanád? diktafon vagy magnó mikrofonnal...
Akár az is lehetséges talán, hogy a hangot tegyük fel... de ha nem, lepötyögöm én a szöveget (csak nem diktálásra, mert nem tudok szabályosan gépírni :wink: )
Bizony, bizony, a Te beszámolóid hiányoznak, pedig már sok élményetek volt a szigeten :D

Re: Általános 2013 júl. 03 20:58 #12713

Zsuzsa tudod, jobb későn, mint soha, majd megérik az egyszer, annál nagyobb élmény lesz látni a kész művet! :)

Melus, na akkor már tuti, hogy mennek Anyudék, de jó! :) Mennek előtte Marmarasra is?

Re: Általános 2013 júl. 03 20:54 #12711

Én is jegyzetelek. :)
Ágival egyeztetve, Anyukámék utaznak a szigetre, ismét. A már jól bevált Dimitrisbe, szeptemberben. :örül:

Re: Általános 2013 júl. 03 19:00 #12708

Re: Általános 2013 júl. 03 17:44 #12707

Ó Zsuzsa, de jó, hogy mondtad, a Paradise beach lejáróját lebetonozták? Szuper, ez jó hír! :)
Jegyzetelek... :)

Re: Általános 2013 júl. 03 17:27 #12705

Hát Metalia megér egy napot,ugyan ókori romokat nem találsz, de egy vasérc feldolgozó üzemet igen felér egy ókori romok látványával, a Palotácska épülete is.A levezető utat nyugodtan használhatjátok mert ugy ahogy lebetonozták személyautóval is járható.A Paradicsom partra is le lehet menni személyautóval az idén már lebetonozták, nem kell a porba botorkálni.Még egy nagyon hangulatos hely van Kazaviti ami Megalos Prinos fedőnév takar.

Re: Általános 2013 júl. 03 15:01 #12701

Melus, Kiflic,
igen, valóban sok minden kimaradt. Főleg a partok közül. De mentségünkre legyen, hogy nyaraláson szeretünk lustálkodni, és több parton fekvős napot is beiktatni. :) A másik pedig, hogy nálam főleg a ókori romok állnak első helyen, mindig az az első. :) A partok csak utána jöhetnek. De mivel Alyki, és Limenas nagy része tavaly megvolt, ezért talán most több idő lesz a szép öblökre is. :)
Majd meglátjuk, hogy alakul, én sosem tervezem el itthon, hogy mikor, melyik napon mit, majd ott adja magát. :)
A lényeg, hogy megyüüüüüüüüünk! :) :)

Re: Általános 2013 júl. 03 14:12 #12699

Sárgulok az irigységtől. Micsoda öröm, aki idén is megy Thassos szigetére. Remélem értékeli, és holmi elégedetlenség nem zavarja.Talán még én is mehetek, és vár rám a Maria apartman a szeretetreméltó háziasszonyával. :?:

Re: Általános 2013 júl. 03 13:16 #12698

Messi,annyi minden lemaradt,hogy az idei nyaralás nem is lesz elég rá,jövöre is Thasosra kell jönnötök :D akkor már remélhetöleg mi is megyünk,negyedjére :D

Re: Általános 2013 júl. 03 13:02 #12697

Messi, bűnös mulasztás, hogy az integető mólónál sem voltatok. :( Tessék egy szép napon elsétálni, aztán vissza a falun keresztül... Vagy fordítva. :wink:

Re: Általános 2013 júl. 03 12:57 #12696

Ó Melus, tudtam, hogy Te leszel az én emberem. :)
Igen, erre gondoltam. Izgatják a fantáziám ezek az oszlopok, ezt látnom kell majd. :) Puszi! :)

:wink: :wink:
Ha Tripitire úgyis mentek, akkor igazán csak egy ugrás. Szigetkerülésen sem voltatok?
Talán mehetnétek egy kört, és akkor sok minden beleférne, útba esne... :)

Re: Általános 2013 júl. 03 09:43 #12693

Zelfi, arrafelé jó kis hullámokat is mutat a kamera, szuper lehet. :)
Mi csak Skala Potamiai részre jártunk fürdeni - (a kikötő felől), és ott egy szem hullám sincs, mivel eléggé elzárt kis öböl. De a hullámok miatt úgy látom, hogy érdemes átmenni a másik végre is. :)

Próbálom lesni a kamerán, hogy működik-e még az integős móló, mármint mennyi időre áll meg ott a kamera. (fél óra volt régebben, ha jól emlékszem)

Re: Általános 2013 júl. 03 09:33 #12692

Sziasztok!!!Helyszíni jelentés: csodálatos időnk van Thassoson 28-29-fok,tengervíz 24 fok körüli lehet

Szia Zelfi, élvezzetek is ki minden percet! :)

Minden nap nézem a webkamerát, és látszik, hogy milyen csodálatos a idő odakint. Jajj, de Thassos-honvágyam van! :) :)

Szia!
Ott szoktunk strandolni az integetős mólónál.Akár láthatsz is minket fürdeni :), ma is ott leszünk délután :)
Üdv.

Re: Általános 2013 júl. 03 08:34 #12689

Sziasztok!!!Helyszíni jelentés: csodálatos időnk van Thassoson 28-29-fok,tengervíz 24 fok körüli lehet

Szia Zelfi, élvezzetek is ki minden percet! :)

Minden nap nézem a webkamerát, és látszik, hogy milyen csodálatos a idő odakint. Jajj, de Thassos-honvágyam van! :) :)

Re: Általános 2013 júl. 03 08:31 #12688

Ó Melus, tudtam, hogy Te leszel az én emberem. :)
Igen, erre gondoltam. Izgatják a fantáziám ezek az oszlopok, ezt látnom kell majd. :) Puszi! :)

Re: Általános 2013 júl. 03 08:11 #12687

Sziasztok!!!
Helyszíni jelentés: csodálatos időnk van Thassoson 28-29-fok,tengervíz 24 fok körüli lehet,megnyitott a Saliara beach,zene még nem volt tegnap,de helyünk sem nagyon korán kell menni hogy hely legyen.:) Ma strandolás ezerrel,holnap Ypsario meghódítása autóval!!!
Üdv:Zelfi

Re: Általános 2013 júl. 03 00:14 #12686

Mi annak a helynek a neve, ahol olyan napóra-szerűen állnak körben a fehér oszlopok a parton? :) Érdekelne az is, hogy valójában mik azok. :)

Metalia beach, Limenária :D Ha erre gondolsz...

Re: Általános 2013 júl. 02 21:19 #12683

Balázs üzeni a szerb pályadíj összege nem változott, csak felbontották áfásra

Re: Általános 2013 júl. 02 20:40 #12682

Segítsetek már, a tavalyi jegyzetekből nem derül ki, hiába keresem, pedig tuti akkor is rákérdeztem.
Mi annak a helynek a neve, ahol olyan napóra-szerűen állnak körben a fehér oszlopok a parton? :) Érdekelne az is, hogy valójában mik azok. :)
(ezt tudnom kéne...vagy ennyire elfelejtettem volna? :) )
Közben kutakodok itt a sziget leirásánál is.

Re: Általános 2013 júl. 02 09:51 #12680

Figyelem a szerb autopalyadij valtozasait. Egyenlore nincs emeles,bar elmeletileg a szamlan feltuntetik az adot,ami eddig nem volt rajta.
Az elkovetkezo napokban inditanak vitat rola es majd a kormany fog vegso dontest hozni. Az emberek fel vannak haborodva az emelesen,mert rossz minosegu az autopalya. De az emeberek velemenye nem jelent semmit,igy valoszinu csak ido kerdese az emeles.

Re: Általános 2013 júl. 01 20:34 #12676

De jó, hogy így tájékoztattok minket odakintről is! :)

Ildikó, akkor Ti már jó helyen vagytok...Balázsék meg nemsokára jó helyen lesznek (azért nekik a hosszú kompozás is egy külön élmény lehet :).

Oldalmegjelenítési idő: 0.125 másodperc