Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 dec. 06 21:06 #10978

Köszi balazsh.
Tetszik a smile sokaság, lassan a témát keresem hozzájuk, és egy- kettőt másoltam is magamnak. /többek között/ :ébresztő: /nagyon jó/

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 dec. 06 19:38 #10977

Remélem már mindenkinél járt a Mikulás!
Sőt, mivel jó is volt, ezért kapott is valamit. Remélem nem virgácsot. ; :)

vikso!
Megnéztem a hozzászólásod.
Ezt linkelted (volna) id: lh3.googleusercontent.com/-EZjTuCedoXE/UL-ki9UcznI/AAAAAAAABxI/q-8HW4Xxa7o/s800/46791.gif-https://lh3.googleusercontent.com/-EZjT ... /46791.gif
Szóval a távoli szerveren törlődött. :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 dec. 06 19:03 #10976

Kedves tőled pamag, mert észre vetted, amit én észrevettem :D Tegnap tettem fel a képet, és tudod már semmin nem csodálkozom. Kevés kivétellel, hideg - rideg mindenki a másik iránt. Kicsit nevetünk a világ végén - ma megvásároltam a karácsonyi ajándékokat, miért is - valóban nagy a változás. :cry:

Re: Általános 2012 dec. 06 17:39 #10975

Találtam egy érdekes újságcikket - lefényképeztem, de úgy látom, mégis le kéne pakolni a szkenner tetejét :wink: ... nem vagyok elégedett vele, de azért olvasható.

<!-- ia0 -->odüsszeusz után hajózás.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2012 dec. 06 17:31 #10974

...............
A táncoló mikulás képem törölve, sajnálom. Szeretem ezeket a kis figurákat, és arra gondoltam más is. De törölték, hogy miért arra még senki nem adott magyarázatot.
.............

Mikori kép? Mikor tetted ide?
Ha most, akkor sajnos nem tudom, mi történt. Senki nem törölt semmit...
Lehet, hogy a kép méretével volt gondja az informatikának?
Ha régebben, és a directupload programmal, akkor sajnos rossz hírem van - egy ideje észrevettem, hogy a régebbi képek eltűnnek... biztosan túl sokan használják már, és muszáj szelektálniuk. :(

Vagy a zenét kérő hozzászólás képére gondolsz? ez az elektronika vicce... én már csak ezt a képet láttam, hümmögtem is egy sort...
Nem engednek ám a különböző honlapok csak úgy szíre-szóra másolni... ingyen.... mit képzelsz te :(

Re: Általános 2012 dec. 06 17:06 #10973

A Kossuth díjas Csorba Győző verse nagyon dallamos, kedves. Volt már most is hó, és lesz is állítólag. Gyönyörűség.
A táncoló mikulás képem törölve, sajnálom. Szeretem ezeket a kis figurákat, és arra gondoltam más is. De törölték, hogy miért arra még senki nem adott magyarázatot.
Legyen szép napjuk a Miklósoknak. :futyul:

Re: Általános 2012 dec. 05 23:00 #10972

Nálam épp éjfélhez közeledik
Csorba Győző: Hó-hívogató

De jó volna ha volna
ha hó hullna halomba
ha már fű sincs levél se
betakarna a tél mindent fehérbe

Kétkarácsony utolján
ünnepnapok kihunytán
fakó végén az évnek
de jólesne kevés derű a szívnek

Hét álló nap havazna?
Ha tenné is mi haszna?
A hó alól csak-újra
az a csúf sár a hó alól kibújna

Kevés derű mi lenne?
Szépségtapasz a sebre
Alatta mint előtte
ami sajgott úgysem engesztelődne

Azért mégis ha így is
ha ez csöppet segít is
de jó volna ha volna
ha a friss hó falut-várost bevonna.

Re: Általános 2012 dec. 05 21:13 #10971

Legyen zene is. :lol:

Re: Általános 2012 dec. 05 18:04 #10970

Pucoljátok ki szép fényesre a csizmácskáitokat... hogy a Mikulás tele tudja hordani mindenféle jóval...

Re: Általános 2012 dec. 04 13:16 #10968

Tudod mi tévesztett meg? A Pontiosban levő görögest...De eszembe jutott utána. Az apollonos görög csapattal valóban egy szenzációs estünk sikeredett. Azon törtem a fejem, mit kerestél a Pontiosba. Hiába, a túl sok cigi és a korom. De aztán kapcsolok ám.

De jó is volt az a görögest a Pontiosban! Nem a kor, inkább a sok munka nyáron! :D

Téliesítettem minden növényemet. A bodorrózsa még most is zöld. Tényleg nagyon jó a teája!!! :P
A Lujzát nem vágtam vissza, mert 50cm magas, hagyom erősödni. A rózsaszín virágok bokrok lettek, a babér fám is megvan.
Megszökött a főnök? Nahát, és tyúkokat is vitt magával? A kis hálátlan, megunta, hogy sok a vetélytárs!!
Tanultam Erdélyben, hogy úgy kell megnézni, hogy a kb. 6 hetes pipi kakas lesz vagy jérce, hogy megfogod az egyik lábát (csak az egyiket) és ha kakas lesz belőle felemeli a fejét a kezedhez, mintha meg akarna csípni. A jérce meg csak lóg tehetetlenül. Megmutatták és tényleg úgy volt. :D
Neked jobbulást a derekad miatt, Panosnak kitartást kívánok!!!
Samutráki írásokat elkezdtem már, de még nem jutottam a végére. Várom azt a csendes nyugodt időszakot, amikor átélve elolvasom. Most sok jó dolog történik velünk és nem nagyon tudok otthon leülni a géphez, de megígérem írok ha elolvastam! :)
Köszönjük szépen a névnapi köszöntést! :P
Sok puszi Marcinak, Panosnak és Neked is Ágim!

Re: Általános 2012 dec. 04 12:37 #10967

Szia Melus!

Sajnos hűséges típus vagyok, eddig az ismert oldalhoz voltam hűséges, ide csak látogatóként jártam. Most fordult a kocka, ráadásul nem is esik nehezemre :D

Re: Általános 2012 dec. 04 11:02 #10966

Lebuktam, jaj nekem szegény fejemnek. :kiaz: Igazat gondoltál Melus, bocsi. /mjuditta jól irta, 23/

Jól van, akkor nem tévedtem, mégsem. :P
De, miért a névváltás?

Az utólagos köszöntéseket is vettem, mindenkitől. :lol: És köszönöm szépen!!! :örül:

Egyébként, Judit nap is mindjárt itt lesz, ezt tudom. :wink: :wink:

Re: Általános 2012 dec. 04 10:59 #10965

Melusom, nagyon nagyon sok boldog névnapot.
A te virágod és Pamag meleg képe mellé mit tegyek?
Csak szavakat. Szeretet, és egészséget. Meg egy jó székely káposztát! Ez uto :) bbit csak mi ketten tudjuk!

Köszönöm, Ági! :P A lehető legjobbat kívántad, a legfontosabbakat. Ha egészség nincs, minden, más értelmet nyer. :roll:

Képzeld csak, most biztos furdalja a kíváncsiság a fórumozók oldalát, székely káposzta ügyben. :wink: :wink:

Re: Általános 2012 dec. 04 10:51 #10964

A Viktória női név latin mitológiai eredetű, Victoria a latin mitológiában a győzelem istennője. ...
Névnap december 23. :D

Igeeen. Ezt én is tudom, épp ezért kérdeztem bele a közepébe :wink:
Én, aki nem használom ezt a nevet, nem tudhatom, melyik a használatos dátum. Mert találtam egy novemberit is.
Az, pedig már elmúlt. :wink:

Re: Általános 2012 dec. 03 18:51 #10961

[quote=Ági Vagy én is tévedek ezekkel az álnevekkel??? :D
Nem tévedsz Ági, jól tudod! :D
Melusnak utólag is Boldog Névnapot!

Tudod mi tévesztett meg? A Pontiosban levő görögest...De eszembe jutott utána. Az apollonos görög csapattal valóban egy szenzációs estünk sikeredett. Azon törtem a fejem, mit kerestél a Pontiosba. Hiába, a túl sok cigi és a korom. De aztán kapcsolok ám.

Téliesítetted a növényeket?Én az olívázás óta nem tudok a kertekbe menni. A derekam megmakacsolta magát a farokcsonttól, és semmit nem tudtam befejezni. Elkezdtem a talaj elkészítést, borsó, kutyabab, hagyma, zöldségek, saláta, már egy hónapja el kellett volna ültetni. De a paprikáid még teli hatalmas paprikákkal és virággal. most szedtük fel csak az olíva szüret miatt a töveket. Ha meghagytuk volna, a fagyok beálltáig hoztak volna termést. Csak a bepirosodásban lassultak le. Tehát minden áll. A kiskacsák mikor itt voltatok, akkor születtek, most nagy kacsák lettek. 3 kg-os mind. Kicsit hájas, de végtelen gyengéd hússal. Most keresek valaki jól görögül tudót, hogy a buta görögnek segítsen egy ötletes receptet adni, hogy kiáruljam a maradékot. Már 15-nek a nyakára vágtunk. A zöld tojást tojó kiscsirikból 3 hatalmas kakas lett. 2 vagy 3 tyúk maradhatott meg a 9-bl. A kakasokkal bajban vagyok, mert nem elég nagyok még a vágáshoz, de tévedésből 12 kakasunk lett. Márcsak 9 van, és karácsonykor túl adok azokon is, bár még kicsik. De gondot okoznak az udvarban. Lelépett a kakasfőnök 5 tyúkkal a kakasok miatt. Tehát mielőtt a nagy baj be nem áll, ritkítani kell a férfiakat...viszont nem tudok mozogni. mint egy béna csinálok mindent. Pánosra szakadt minden férfi munka. Én meg itt gépezek. de ez is fontos! Nem olvastad Samutráki írásokat?
a stílusod. Nem mondom, hogy mindenkié, de a tiétek biztos.Vársz még vele, érzem.
Puszi a lyányoknak és Ferinek. Á, és köcsögöd ivókúrát tartok.

És nagyon sok boldog névnapot kívánok a családodnak!
És minden Ferinek!
Katám, köszönöm!
Gyerekek, a lélek mindennél fontosabb. Onnan leszünk betegek vagy egészségesek.

Re: Általános 2012 dec. 03 13:58 #10958

Boldog névnapot kívánok Melusnak, így utólag is.
Ma pedig Ferenc napja van. Minden Ferencet isten éltessen!
Valamint kellemes Adventet, boldog , nyugodt készülődést mindenkinek!
Tudom, könnyű ezt mondani, de tegnap tanultam valamit. Egy tv műsorból, ne ijedjetek meg ez egy törzsről szólt valahol dél-amerikában. Egy hölgy felment hozzájuk a kis falujukba.hogy élje az ottani feleségek életét. Egyszer azt mondja,: minek is jöttem én ilyen messzire, hiszen ők is főznek, mosogatnak, élik az életet. mit tudok tőlük tanulni.? Azután pár nap után rájött. Egy ottani asszony azt mondta neki, légy nőies és erős leszel. És ne aggódj annyit!!! Csak csináld meg a tésztát és ne aggódj jó lesz-e. Túl sok a félelem bennetek.

Re: Általános 2012 dec. 03 13:35 #10956

[quote=Ági Vagy én is tévedek ezekkel az álnevekkel??? :D
Nem tévedsz Ági, jól tudod! :D
Melusnak utólag is Boldog Névnapot!

Re: Általános 2012 dec. 03 13:27 #10955

Lebuktam, jaj nekem szegény fejemnek. :kiaz: Igazat gondoltál Melus, bocsi. /mjuditta jól irta, 23/

Re: Általános 2012 dec. 03 12:22 #10952

Ezt Juditom jól tudja, hisz szép hölgy lánya Viktória!
Vagy én is tévedek ezekkel az álnevekkel??? :D
Melusom, nagyon nagyon sok boldog névnapot.
A te virágod és Pamag meleg képe mellé mit tegyek?

Csak szavakat. Szeretet, és egészséget. Meg egy jó székely káposztát! Ez uto :) bbit csak mi ketten tudjuk!

Re: Általános 2012 dec. 03 10:33 #10951

A Viktória női név latin mitológiai eredetű, Victoria a latin mitológiában a győzelem istennője. ...
Névnap december 23. :D

Re: Általános 2012 dec. 03 10:17 #10950

Köszönöm, köszönöm, jólesett a köszöntés. :P

Vikso,ha már itt tartunk, kérdeznék valamit. Eddig azt hittem, hogy győzelem Te vagy. Tévedtem volna?

És még valami a Viktóriák mikor ünnepelnek?? Ezt nem csak Tőled kérdem, csakhogy legközelebb tudjuk. :wink:

Re: Általános 2012 dec. 02 18:55 #10948

Nincs mit, illetve szeretnék jövőre is Thassosra /is/ menni :D

Re: Általános 2012 dec. 02 18:42 #10947

Vikso, Isten fizesse meg! Nem tudtam!

MELINDÁNKNAK :

Re: Általános 2012 dec. 02 17:21 #10945

Boldog Névnapot Kívánok Melinda/Melus/ és köszönöm a beszámolót, és a szép fotókat. :futyul:

vikso

Re: Általános 2012 dec. 01 16:25 #10944

Mindenkinek!

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc