Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jan. 12 19:00 #11164

Kipróbáltam az újat, úgy tűnik, működik.
Csak amit Balázs kér, hogy töröljük a sütiket (cookie-t), utána újra be kell jelentkezni, mert ezeket a jelölőket törli a művelet.

Amúgy mi is megrágtuk tegnap a nyaralás időpontját, és abban maradtunk, hogy május 6-tól kezdve 11-12 nap lesz, ismét észak felé indulva. (csak ott nincs tenger... :( ... csak tiszta levegő...)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 12 09:49 #11163

Mi döntöttünk, junius 8 -tól egy hét Thassos, a Toronis barátainkkal itt kezdjük a nyarat.Kajakozás majd a nyár végén.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 11 18:29 #11160

Én meg csak így tudok.
Nyár közepe Ausztria 1 hét,szept közepe Egyiptom 2 hét . :D

Re: Általános 2013 jan. 11 18:20 #11159

Tegnap befizettem az idei nyaralást. :)

Jó Nektek !
Mi olyan előre nem merünk tervezni. :(
Illetve,csak tervezünk....-gondolatban.

Re: Általános 2013 jan. 11 17:26 #11158

Magdi!

Le sem merem írni, mert kitiltatok. (Egyiptom) + Ausztria

Mondaná a Balázs!

Ühüm... bizony... :igen: :ejnye

Re: Általános 2013 jan. 11 17:21 #11157

Magdi!

Le sem merem írni, mert kitiltatok. (Egyiptom) + Ausztria

Mondaná a Balázs!

Re: Általános 2013 jan. 11 17:19 #11156

Az úticélt is elárulod? :D

Re: Általános 2013 jan. 11 15:23 #11154

Re: Általános 2013 jan. 11 13:21 #11153

Igen Balázs csak megerősitem, ráérünk, és köszönöm!

Addig is mosoly :)

- Halló vízművek?
- Igen tessék!
- A vízcsapomból víz folyik!
- Hát mi folyjon belőle, uram?!
- A számla szerint Pilseni sör.

Re: Általános 2013 jan. 11 08:06 #11152

Most legalább ide betudok lépni :wink:
Az új oldal fóruma folyamatosan beengedett, és kidobált.
Lehet, hogy nem csak én jártam így?
Valószínű, nem egyszerű, ez az oldal átpakolás. De szerintem mindannyian türelmesek vagyunk. :D
Balázs, csak nyugi, ráérünk! És különben is jó munkához idő kell :wink:

Nem csak Te. :)

Én nagyon türelmes vagyok, úgysem lenne érdemi hozzáfűznivalóm.
A belépést is csak azért próbáltam ki, mert felkérést kaptunk rá.
Balázsnak ezer köszönet,hogy ezt a munkát is a nyakába veszi!

Szép napokat mindenkinek! Tervezgessétek a nyarat,meg a Thasos találkozót! :)

Re: Általános 2013 jan. 11 00:11 #11151

Most legalább ide betudok lépni :wink:
Az új oldal fóruma folyamatosan beengedett, és kidobált.
Lehet, hogy nem csak én jártam így?
Valószínű, nem egyszerű, ez az oldal átpakolás. De szerintem mindannyian türelmesek vagyunk. :D
Balázs, csak nyugi, ráérünk! És különben is jó munkához idő kell :wink:

Re: Általános 2013 jan. 09 21:47 #11150

A cimlapról viszont hiányolom az utolsó fórum hozzászólásokat :(

Már van. :)
A link még nem működik, de javítom.
Ma más dolgom volt, ezért nem sokat dolgoztam itt.

Re: Általános 2013 jan. 09 15:45 #11149

Először engem sem akart beengedni a rendszer, azt hittem elfelejtettem a jelszót, de aztán a címlapon megtört a jég.
Itt is van hó, de holnapra plusz fokot mond, így megint locs-pocs lesz.Jó lenne már a nyár! Süttetni a hasamat.

Re: Általános 2013 jan. 09 12:52 #11148

Kipróbáltam,müködik :D
A cimlapról viszont hiányolom az utolsó fórum hozzászólásokat :(

Re: Általános 2013 jan. 09 09:35 #11146

Most meg jó a fórum. Akkor valamit mégis én bénáztam. Balázs, az e-mail tárgytalan...
(egyébként nálunk is van egy kis hó)

Re: Általános 2013 jan. 08 21:43 #11145

Itthon is esik a hó...

Amúgy biztos, hogy mindenki tervezgeti már a nyaralását - aki nem, az azért nem, mert változhatnak a feltételek...

A hóhányóknak erőt, a csak bámészkodóknak kellemes havat nézést kívánok! :D meg jó szánkózást, akinek van rá lehetősége :D

Re: Általános 2013 jan. 08 21:33 #11144

Annyi minden mondani valók lesz, hogy nem is győzzük majd.
Vagy csak gondolatban írjátok, mert beindult a nagyüzem mindenkinél.
Itt nálam is. Bár eddig is sokat dolgoztunk.
Á és képzeljétek, ma Athénban nem mentek a gyerekek iskolába. A HÓTÓL.
Marci is ma repült át Krétára. Itt napsütés és jó idő. Ott meg mindenhol havas táj... Nem hittem el.
Itt is vártunk havat. Fél óráig igen, havazott, majd semmi... Míg az ország déli része faggy és hóval teli...
Nincs igazság... Hogy vágyom én is a hóra. Igazira...

Re: Általános 2013 jan. 08 16:52 #11136

Sajnos én nem találom a szállásokat, de tényleg

Vikso! Az új oldalon keresd, ott vannak! :lol:
Balázs főoldali cikkében lévő linken... :wink:

Re: Általános 2013 jan. 08 16:30 #11135

Hajaj. Nem szólók egy szót sem, nem értek hozzá. :kiaz:

Re: Általános 2013 jan. 08 16:21 #11134

OK! Értem. Láttam, hogy nagyon hasonló lesz az új. Nézegettem a szállásokat is már... :oops:

Sajnos én nem találom a szállásokat, de tényleg :mrgreen:
Bocsi Honey, de hogy csinálod, hogy a bejegyzésed az óra szerint előbb van, mint a tényleges, netán a hiba az én készülékemben van :cry:

Re: Általános 2013 jan. 08 15:27 #11133

OK! Értem. Láttam, hogy nagyon hasonló lesz az új. Nézegettem a szállásokat is már... :oops:

Re: Általános 2013 jan. 07 21:01 #11132

Miért kell az új honlap? Kinőttük? Ez megszűnik majd teljesen, ha az új működni fog?

Mert az alaprendszer (Joomla 1.5) támogatása megszűnt. :(
Havonta kapok leveleket a tárhely szolgáltatójától, hogy

Alábbi weboldala továbbra is kritikus biztonsági kockázatot rejt magában, korábbi jelzésünk ellenére is. Kérjük vegye figyelembe, hogy a frissítés elmaradása súlyos károkat okozhat Önnek* és másnak is!
Előző levelünk továbbiakban is aktuális, így ezt ismét közöljük:
Használt CMS rendszer: Joomla 1.5
A CMS-t az alábbi helyen találtuk feltelepítve: /home/thasoshu/public_html
(A domain ahhoz a tárhelyhez tartozik, amelynek a(z) thasos.hu domain a fő domainja.)

Az új friss 2.5 változatra frissül. De láthatod, pont olyanra kívánjuk hozni, mint a mostani.
A fórumunk is onnét fog üzemelni, de azzal még dolgoznom kell egy kicsit.
Természetesen minden hozzászólás megmarad!

A régi igen megszűnik. De az új címe is marad <!-- w --><a class="postlink" href="www.thasos.hu-www.thasos.hu , az uj. előtag törlésre kerül!

Most így állunk:
Minden cikk átemelve, minden cikk hozzászólás átemelve. Sőt már vannak új cikkek is Samothraki-nál.
A régin: a cikk hozzászólást kikapcsolva, a szállásleírás kikapcsolva, mivel az új árak ott vannak frissítve. Ami frissítve lett, kapott új formát is. (pl: uj.thasos.hu/index.php/uj-szallaskeres-128/skala-potamia-centrum-es-a-nagystrand-koezoetti-part/183-athanasios-studio - uj.thasos.hu/index.php/uj-szalla ... ios-studio )
Szépen lassan fogynak majd a menüből az elemek.

Bocsánat mindenkitől, de sajnos az élet diktál. Nem kevés munkát adva ezzel.

Re: Általános 2013 jan. 07 18:41 #11131

Miért kell az új honlap? Kinőttük? Ez megszűnik majd teljesen, ha az új működni fog?

Re: Általános 2013 jan. 01 17:21 #11126

Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!
Én nem hiszem, hogy olyan lesz az első évem, mint a mai nap. Neeem! Először vidáman indult az éjféli koccok után, azután evés és megint evés, mert lencsét enni kell. Később álmosan mentünk szüleinkhez, ismét vidámság. majd délutáni pihenés és evés, akkor is , ha már nem akarok. Hú! Fáradt vagyok, az egész család az.
Emellett mégis remélem, hogy vidámak és boldogok leszünk, lesz mit enni és inni. Velünk lesznek családtagjaink és barátaink.
Sok szerencsét mindenkinek!

Re: Általános 2013 jan. 01 15:21 #11125

????? ?? ?????
??????????? ?? ??? ????

Viktória

Oldalmegjelenítési idő: 0.209 másodperc