Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jan. 01 15:01 #11124

álmaid azért vannak,hogy teljesüljenek,
a gondjaid hogy elrepüljenek,
ne feledd,minden nap egy új élet,
ezúton kívánok nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 01 12:35 #11123

Legyen szép évünk!

Kedveseim, email-ben küldtem pár újévi üdvözletet, de a freemailes címekről visszadobta a rendszer :cry:
Úgyhogy nekik is boldog új évet kívánok!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 01 00:34 #11122

BUÉK Thassos! Megyünk!

Re: Általános 2012 dec. 31 10:31 #11119

.... amit Új Év első napján teszel, azt fogod tenni egész évben!

Nem, ez nem lehet!
Én holnap megyek éjszakásnak. Ki van zárva, hogy mindig bemegyek! :D :twisted:

B.U.É.K.!

Re: Általános 2012 dec. 31 10:16 #11118

Érzem jó kedvvel és energiával kelt ébredt ma mindenki!
Super!
Így tegyétek holnap is. Azaz tartson ki ez a hangulat egész holnapra.
Azt nem tudom már hol mondják, de az biztos, hogy azt mondják,
amit Új Év első napján teszel, azt fogod tenni egész évben!
Tudom erről eszetekbe jutok, hisz mindannyian babonásak vagyunk. :D
Tehát a holnapi napra csupa öröm, gazdag asztal, sok ölelés és nagy nagy szeretet mindenkinek, mely kitart majd egész évre!

Re: Általános 2012 dec. 31 08:24 #11117

Nagyon Boldog Új Esztendöt kivánok Mindenkinek sok szeretettel!

-

Re: Általános 2012 dec. 30 21:45 #11116

Csatlakozom a sorhoz.

Olyan évet kívánok a következőre, hogy mindenki elégedett legyen vele! Legyen siker, öröm, boldogság, szeretet, szerencse, utazás, és ha pár könnycsepp be-bekéredzkedik is, azért összességében elégedettek legyünk egy év múlva!

..........

Re: Általános 2012 dec. 30 21:22 #11115

Utólagosan is köszönöm a szülinapi jókívánságokat és egyúttal Boldog, Görög Utazásokban Gazdag Új Évet Kívánok Minden Kedves Thassos imádónak! : :Thassos-fan:

Re: Általános 2012 dec. 30 18:43 #11114

Egészségben,utazásban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Re: Általános 2012 dec. 30 18:36 #11113

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, és mindenkinek jobb és szebb új esztendőt kívánok! :P
De azt hiszem minálunk hogy ez igazán így lehessen, egy utazásra is szükség van, lehetőleg görögföldre!! :wink:
Tehát, ezt is kívánok mindannyiunknak! :D
Ez pedig egy csodaszép videó!

Re: Általános 2012 dec. 30 17:08 #11112

Én is B.U.É.K.!

Re: Általános 2012 dec. 30 16:18 #11111

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet kivánok,sokkal jobbat az ideinél! :)
Éjfélkor majd koccintok az egészségetekre! :)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmO-haBPztLGtBdqBylHvu0lVnfDSVyIIOCg_ZVEKZMkMCTThhAA

Re: Általános 2012 dec. 30 15:52 #11110

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
Zsuzsa, Kotulák Pisti.

Re: Általános 2012 dec. 30 15:10 #11108

Boldog Új Évet Kívánok minden Fórumozónak, és mind azoknak akik a thasos.hu - thasos.hu portált örömünkre, „sikerrel viszik”.

??? ??????!!!! Ági és Potamia, Samothraki :)
Nagyon jó a kezdőlap, köszönöm! :örül:

Re: Általános 2012 dec. 30 12:07 #11106

Egy kicsit nincs az ember gépközelben és mikről marad le?
Kedves Honey és Messinia, valamint Szabó jani!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!

Ó, mi mindenkinek én is most kívánok e szép téli képpel sok boldogságot!
honey, Melus, Jani!
Mily szép napokon születtetek!

Én szintén ilyen behavazva nézek ki. Nálam is összetornyosultak munkák. Hozzájött, hogy most volt egy kicsit olyan idő, hogy tudtunk a hegyen közlekedni, és a téli fütőanyag beszerzésen dolgozni. majdnem így néz ki a hegyünk. Volt már ilyen karácsony táján. És most januárban várjuk ezt.

Re: Általános 2012 dec. 30 09:00 #11105

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN THASSOS RAJONGÓNAK !!! üdv , Imola és Attila

Re: Általános 2012 dec. 29 12:06 #11104

Egy kicsit nincs az ember gépközelben és mikről marad le?
Kedves Honey és Messinia, valamint Szabó jani!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!

Re: Általános 2012 dec. 29 10:00 #11103

Nahát, kissé lemaradtam tegnap!

De azért utólag is nagyon Boldog szülinapot kívánok Honeynak!!! :P
Messiniának is, de vele már tisztáztuk ezt a dolgot. :wink:

Re: Általános 2012 dec. 29 09:19 #11101

A fórum kezdőlap alsó részén van olyan, hogy Vissza a címoldalra.
Próbáld úgy, és ha bejön, újra mentsd el kedvencként, hátha...

Pamag, igy sem működik, folyamatosan azt a domain-es hibát irja ki. Nem értem mi lehet vele, sosem volt eddig probléma, más minden oldal pedig normálisan működik.
Hogy fogom igy olvasni Ági új irásait? :)

Re: Általános 2012 dec. 28 21:50 #11100

........a fórum most már rendesen bejön, de a Thasos.hu nem akar, ................

A fórum kezdőlap alsó részén van olyan, hogy Vissza a címoldalra.
Próbáld úgy, és ha bejön, újra mentsd el kedvencként, hátha...

Re: Általános 2012 dec. 28 21:43 #11099

.........................
Pamag, köszönöm a képeslapot, a freemail az Istennek nem akarja elküldeni a választ, igy itt reagálok. :)

:lol: :pápá:
(Lehet, hogy gmail-lel jobban járnál... a t-home-hoz kötődő dolgokkal újabban egy csomó probléma van... :( )

............
A Szabó Jani barátom, ..............

Neki is boldogot !!! :lol:

Re: Általános 2012 dec. 28 21:13 #11098

Köszi Balázs Neked is! :)
Ha már itt vagy, lenne egy kérdésem - bár lehet, hogy már Pamag is jelezte Feléd - a fórum most már rendesen bejön, de a Thasos.hu nem akar, valami rendszerhibát ir ki vagy mit (dns, domain vagy miket magyaráz:)), mitől lehet ez? Tárolt változatban bejön az oldal, de úgy az új dolgokat nem látom rajta. :)
Van tipped, mi baja lett, eddig simán bejött.

Pamag, köszönöm a képeslapot, a freemail az Istennek nem akarja elküldeni a választ, igy itt reagálok. :)

Re: Általános 2012 dec. 28 20:31 #11097

Így lassan a nap végén kívánok én is minden születésnaposnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Én tudok még egy embert, aki ma ünnepel és Thassoson is járt már, ha jól számolom 5-ször. Sőt páran ismeritek is, viszont nem fórumozik.
A Szabó Jani barátom, aki az 1. Thassos talin is tiszteletét tette. :)

Re: Általános 2012 dec. 28 17:03 #11096

Köszi Nektek, sikerült beállitanom! :)
Most már látszódik, hogy 35 vagyok... :D

Honey, micsoda véletlen, hogy Te is ma ünnepelsz! :)
Nekem van két nagyon jó barátnőm, akik ráadásul kolléganőim is egyben, és mindhárman ma születtünk, csak más évben. :) Nem hiába lettünk jóban, nagyon egyformák vagyunk. :)

Pamag, bocsi, miattam nem láttad, hogy szülinapos vagyok, de már pótoltam. :)
És köszönöm a köszöntéseket!

Re: Általános 2012 dec. 28 16:56 #11095

.........A fórumos adataidat tudod módosítani (így hozzászólás közben nem tudom megmondani, pontosan hogyan) , és megadhatod ...............

Felhasználói vezérlőpult / Profil fül.
Az alján lehet megadni a születési adatokat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.496 másodperc