Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 13:18 #7060

Akkor ennyi. Nem erőszak a disznótor.

Akkor nem lesz :?:

DE!!!!
Katt: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=81-viewtopic.php?f=15&t=81

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 12:46 #7059

Akkor nem lesz :?:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 12:31 #7058

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 20 19:19 #7051

Közben átnéztem a taglistát.
Többen jártak már a fórumon azok közül, akiket értesítettem. Úgy látszik, nem kíváncsiak ránk.... :oops:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 20 19:08 #7050

Nagyon elült a csend.
Senki nem akar találkozni? Újak sem csatlakoznak hozzánk?
:(

Sehol senki újabb jelentkező....
Úgy látszik, ide a fórumra mindenki olyan email címet adott meg, amit alig használ? és most hetek-hónapok óta nem nézi meg? :(
Írtam többeknek, akik többet írtak a fórumon. És sehol senki....
Na mindegy, nekünk rövidesen el kell döntenünk a lényeget (esetleg még pár nap türelmi idő kéne) - aki ezután talál ide, annak majd adott lesz a helyzet.
:üres:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 20 13:20 #7049

Nagyon elült a csend.
Senki nem akar találkozni? Újak sem csatlakoznak hozzánk?
:(

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 11 14:05 #6972

Azt azért hozzá kell tennem, hogy nekünk tényleg időpont függő.
Örülök, hogy értesítettetek, mert tényleg régen jártam errefelé.

Akkor mostantól látod a találkozót megbeszélő fórumrészt is. :)
Ha mégsem, akkor szólj!

Balázs én bizony végig néztem a lehetőségeket, de nem találom a másik fórumrészt, vagy vak vagyok? :oops:

Vak vagyok! Megtaláltam. :lol:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 11 14:02 #6971

.............................

Hurrá! Újabb barát!

De légyszi, azt is mondd, hogy mi a véleményed az időpontról meg a helyszínről!
Jó a május vége Kisborsikatiéknál?

Szia!
Sajnos, (vagy nem?) a május vége nekem nem jó, mert végre megyünk az első repülős nyaralásunkra. :örül: :örül: :örül:
A helyszín viszont tetszik.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 10 20:21 #6970

Akkor mostantól látod a találkozót megbeszélő fórumrészt is. :)
Ha mégsem, akkor szólj!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 10 19:56 #6969

.............................

Hurrá! Újabb barát!

De légyszi, azt is mondd, hogy mi a véleményed az időpontról meg a helyszínről!
Jó a május vége Kisborsikatiéknál?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 10 19:09 #6968

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 10 19:08 #6967

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi (+1fő)
8. bocsika
9. sheidi (+2fő)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 07 16:36 #6939

Fiatalok!
Tegnap beszéltem a szállás koordinátorunkkal, lekértem magamnak a május 28 és a június 4 időpontokat. Mától számított egy hónapig döntsük el, hogy legyen-e, mikor legyen, egyáltalán nálunk legyen -e a találkozó.Ha nem lesz, akkor még mindig van idő kiadni rendesen.

Rendben! Pamag elvileg akcióba lendült.
Olyan tagoknak küld levelet, akikre számítunk, mert aktívak voltak, de még nem jelentkeztek. Ha jön válasz, akkor mondunk konkrétumot. Nekem jó Nálatok, de ha jön jobb ajánlat (nem hiszem), akkor megvitatjuk...
Én adok egy szavazatot május 28-nak. De indítok egy szavazást csak az eddig feliratkozottaknak a két dátummal.
Na húzok vissza tanulni.... :(

Mindent bele Balázs :!:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 07 11:32 #6935

Fiatalok!
Tegnap beszéltem a szállás koordinátorunkkal, lekértem magamnak a május 28 és a június 4 időpontokat. Mától számított egy hónapig döntsük el, hogy legyen-e, mikor legyen, egyáltalán nálunk legyen -e a találkozó.Ha nem lesz, akkor még mindig van idő kiadni rendesen.

Rendben! Pamag elvileg akcióba lendült.
Olyan tagoknak küld levelet, akikre számítunk, mert aktívak voltak, de még nem jelentkeztek. Ha jön válasz, akkor mondunk konkrétumot. Nekem jó Nálatok, de ha jön jobb ajánlat (nem hiszem), akkor megvitatjuk...
Én adok egy szavazatot május 28-nak. De indítok egy szavazást csak az eddig feliratkozottaknak a két dátummal. (ha valaki nem látja, szóljon!)
Na húzok vissza tanulni.... :(

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 07 10:48 #6934

Fiatalok!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 03 07:54 #6909

mit értesz ünnepnapon? ?)

Pl:Ne 4 napos ünnep legyen,vagy is hétvége, mert akkor tele van a szálloda.
Egy egy hétvégét el tudok rendezni,már ha nincs rendezvény vagy valami hasonló. :(

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 03 07:21 #6906

Én továbbra is lelkes vagyok. Van egy baráti család, akivel egy helyen lakunk, thasos rajongó, de most nem aktív fórumos. Ő is támogatja az ötletet, hogy legyen találkozó.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 02 23:04 #6904

Csak egy kérésem van,nehogy ünnepnapra essen, mert akkor biztos nem leszünk ott.
......................

Egy közönséges szombat lenne az ideális - mit értesz ünnepnapon? Húsvét, pünkösd? akkor biztosan nem. (Pünkösd később van idén, valahogy június közepén?)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 02 21:48 #6903

Csak egy kérésem van,nehogy ünnepnapra essen, mert akkor biztos nem leszünk ott.
Az nálunk teltház!
Balázs titeket meg várunk :P ,intézem a szobát :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 02 15:16 #6893

Momentán dolgozunk. A kezdeti lelkesedés ugyan alábbhagyott, de hátha idetalálnak még mások is. Ne hagyjuk leülni a dolgot, hogy a süllyesztőbe kerüljön!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 02 08:58 #6890

De csönd lett.... hol vannak a többiek?

Biztosan nem tanulnak, mint én. :)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 01 18:21 #6887

De csönd lett.... hol vannak a többiek?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 13:12 #6884

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi (+1fő)
8. bocsika

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 13:09 #6883

Értettem biztos úr!

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi
8. bocsika

Jöhet még a feliratkozás! (idézet feliratra kattintva, a nem kívánt rész törlendő, és lehet folytatni a sort!)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 13:00 #6882

ja és Robi? Robi is jön, nem?

Helóóóóóóóóóóóóóó!!!! Én vagyok a hetes, mivel az a szerencseszámom. Tessék oda beírni különben nem megyek :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.091 másodperc