Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 jan. 30 11:52 #6853

És egy találkozó itthon, Magyarországon?

Egy ideje rágódom ezen.
Mondjuk úgy május végén, akkor már jó idő van, de még szezon előtt...
Csak helyszínt nem tudok javasolni. De töprengek rajta. Változatok:
1. Valaki feláldozza magát és a megfelelő nagyságú kertjét vagy telkét
2. de méginkább : valaki tud javasolni olyan kirándulóhelyet, ahol vannak padok, víz és vécé, esetleg grillsütőt is fel lehet állítani, és meg lehet közelíteni autóval
Lehetne kaját úgy készíteni, mint a hajókirándulásokon... a többi abszolút piknik alapon...

Mit szóltok hozzá? A részleteket ki lehetne dolgozni közösen.
:melegedő:

Az első lépésben a környék szállásaitól kellene KEDVEZMÉNYT KÉRNI!
Nem tudom persze, hogy ez a szállásoknál milyen holt időszak.
Gondolatom, hogy ha háznál tartjátok, akkor az komoly felfordulást okozhat.
Tehát inkább vagy egy piknikes helynek kell lenni a közelben, vagy egy alig alig vegetáló tavernás, aki örülne a forgalomnak.
Ha megvan a program ötlet, akkor körlevélben Bazsi szét is küldi.
Fontos a hirdetés!
És nyugodtan legyen kitéve a címoldalra is!
A szállások ahogy néztem egy kettő kivételével elég borsosak. Nyugodtan engedhetnek az árból! mondom ezt én! :D

Drukolok!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 11:31 #6852

Milyen időpontra gondoltatok? Csak nyár jöhet szóba? Mert májusban vagy junius elején még lehetne nálunk.Ott végül is, ha jó az idő lehet kint sütkérezni, esetleg ha komolyra fordulna a dolog szálláslehetőség is van. Nálunk 8-an elférnek aludni, a többi szállás fizetős lenne.Nem tudom hogyan kell hivatkozást bemásolni, de leírom hol lehet megnézni a helyet.
www.korospartonnyaralunk.hu - www.korospartonnyaralunk.hu
A Sirató 39-et kell keresni!
Jééé, sikerült idetenni, de hogycsináltam :?: :?:

Húha! Hát most látom milyen előkészületek történnek!???
Ezt viszont úgy kellene kiküszöbölni, hogy a címlapra kellene tenni ezt a kihirdetést,. Mert lehet, hogy más is úgy jár mint én.
Ha ma nem lett volna első a fórum részen, lehet, hogy később sem látom meg... :oops:
Pamag légysz intézkedj!

Viszont a szervezők egy kis reklám valamit is írhatnának hozzá!
Meg nekem mint fő sponzornak valami kedvességgel ezt viszonoznom is kellene!!!!
Mikor van az első busz hazatérése, azzal megtudom oldani.
Már kigondoltam a kedveskedést. Minden résztvevő felé valami kis emlékajándék tőlem.
Ehhez majd Kell Bazsi, vagy valamelyikötök Pesten lakó autója, aki bemegy az Apollonos buszirodába felvenni majd a csomagot. És fontos, hogy májusban megérkezzen az első autóbusz, amivel tudok postázni. Már aznap a hazamenő busszal megtudom oldani.
Tehát címoldalra kellene kitenni.
Zseniális ötlet!!!
Hisz itt a változó dátumok miatt ez lehetetlen!
Nagyon jó kezdeményezés!
Bravó! És köszönöm!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 11:29 #6851

Alkalmazkodom a döntéshez. Nekünk Gyenesdiás baromi messze van, jó 4-5 óra hosszú az út csak oda. Tehát az kényelmesen úgy lenne jó, ha előző nap elmennénk és csak a bulit követő nap jönnénk haza. Vagyis 3 nap!!!
Személy szerint a békésszentandrási kiruccanást jobban preferálnám!
Időpont: időben le kell fixálni, akár hamarosan is, mert így jó előre lehet tervezni a munkát és egyebeket. Pl. aki váltott műszakban vagy folyamatos munkarendben dolgozik, már előre tudni fogja az időpontot. Míg, ha 1 hónappal előtte találjuk ki, nem biztos, hogy tud a beosztásán variálni. Nekünk valószínűleg a májusi időpont a mátrai akácvirágzásba (méhészet) esik, de ha Békésszentandráson lenne a találkozó, oda még magam is elvezetek, ha Misi nem is tud jönni. ( Dunántúlra nem.)
(Bp. környékére akár vonattal is el tudok jutni, ha ott tartjuk)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 11:15 #6850

Kedves Pamag!

Szavazni szavaztam, de azt nem tudom, hogy Te látod-e vagy csak a Balázs.
Szállással kapcsolatba, aki Gyenesbe nem talál, az vessen magára.
www.szallasinfo.hu/szallasok/gyenesdias.php - www.szallasinfo.hu/szallasok/gyenesdias.php
Szerintem ez egy nagyon jó hely egy találkozóra.
Sok mindent lehet itt csinálni, de ezt Balázs is megtősíti majd.

Üdv: Robi

Megnéztem a helyet, jónak tűnik, még úgysem voltam ott.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 11:13 #6849

A legtöbb és a leghamarabbi foglalások nálunk elsősorban a júliusra és augusztusra, illetve a az ünnepekre a jellemzők (húsvét. stb.).Lehet, hogy van májusban is hely , ha áprilisban határozzuk el, de ezt előre nem tudom megmondani.Azért a kitűzött időpont előtt egy hónappal el kellene dönteni-szerintem -, hogy mikor hova és hogyan. Vagy igazatok van és várjunk még a többiekre is. Lehet, hogy azt is figyelembe kellene vennünk, hogy ki milyen messze lakik. Én, ha kell utazom 1-200 km-t is a jó ügy érdekében.
Persze mi sem tervezünk nyaralást anyagi és egyéb okok miatt, így érthető hogy nehezen megy a szervezés.De ahogy tfildikó írta, hátha összejön.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 11:06 #6848

Eddig akkor:

.....................
7. ?????? valaki szavazott, de ki?

Vsz tfildikó, még azelőtt szólt hozzá (a másikon), hogy külön topikot csináltál volna belőle.

Nem szavaztam még, mert egyenlőre döntésképtelen vagyok. :D Ennek anyagi oka van. ( lakáscsere-házvásárlás van kilátásban, kb 2 hónapon belül dől el a dolog, addig viszont semmi plusz anyagi terhet jelentő eseményt nem tudunk tervezni, még az idei nyaralást sem. :( )
Azért figyelemmel követem az eseményeket. Szívből kívánom, hogy: vagy velünk ,vagy nélkülünk , de megvalósuljon a találkozó !!!!
Amennyiben sikeres lesz ( és miért ne lenne az ?) úgyis lesz folytatása ! ? :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 09:34 #6847

Kedves Pamag!

Szavazni szavaztam, de azt nem tudom, hogy Te látod-e vagy csak a Balázs.
Szállással kapcsolatba, aki Gyenesbe nem talál, az vessen magára.
www.szallasinfo.hu/szallasok/gyenesdias.php - www.szallasinfo.hu/szallasok/gyenesdias.php
Szerintem ez egy nagyon jó hely egy találkozóra.
Sok mindent lehet itt csinálni, de ezt Balázs is megtősíti majd.

Üdv: Robi

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 09:22 #6846

Javaslat: west-balaton.hu/gyenesdias-latnivalok/nagymezo - west-balaton.hu/gyenesdias-latnivalok/nagymezo

A hely jó! Ilyesmire gondoltam.
Csak ahogy Honey írta, talán szállás sem árt, ha van a közelben.
De arról nem írtál semmit, hogy jönnél-e!? :!: :?:

Hm. Hova valósiak lesznek vajon többségben? Az alföldieknek ez van messzebb.

Kisborsikatalin!
Milyen hamar kéne eldönteni?
Épp elalvás előtt filóztam azon, hogy a pontos időpont meghatározásával talán várni kéne mondjuk május elejéig, hiszen vannak, akiknek a munkabeosztása nem igazodik a hétvégéhez, meg egyébként is egy családban lehetnek mindenféle dolgok.
De ezt lehet, hogy csak én látom így, és jobb egy jóelőre elhatározott időpont?
És még nem talált ide mindenki a törzsgárda közül sem, úgy látszik, holtszezonban ritkábban néznek ide.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 09:00 #6845

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 08:16 #6844

Kisborsikatalin!

Kösz az ötletet! Nagyon jó!
Igen, az én elgondolásom az, hogy május vége felé, esetleg június legelején (Medárd előtt) kéne összejönni. Akkor meleg szokott lenni. De ha Ti akkor kiadjátok, akkor az a fontosabb.
Azért hátha hoz még más is ötletet.
Nem feltétlenül háznál, de az azért mégis jobb. Meg ha valahol az ország közepe táján van. De mindezek mind csak feltételes módban.
Én csak a szentendrei skanzent tudtam elgondolni, de gorombán megkérik az árát, úgyhogy sürgősen el is felejtettem.

A párom is támogatja az ötletet. Május még jó lenne,mert ha én lefoglalom magamnak előre, akkor az a mienk lesz. Csak minél előbb le kellene fixálni az időpontot,mert ilyenkor már el kezdik a foglalásokat. Van egy ember,aki koordinálja a szállásokat és csak szólnom kell neki, hogy melyik időpont kell. Én örülnék, ha összejönne. Persze lehet más helyeken még gondolkodni.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 21:48 #6841

Kisborsikatalin!

Kösz az ötletet! Nagyon jó!
Igen, az én elgondolásom az, hogy május vége felé, esetleg június legelején (Medárd előtt) kéne összejönni. Akkor meleg szokott lenni. De ha Ti akkor kiadjátok, akkor az a fontosabb.
Azért hátha hoz még más is ötletet.
Nem feltétlenül háznál, de az azért mégis jobb. Meg ha valahol az ország közepe táján van. De mindezek mind csak feltételes módban.
Én csak a szentendrei skanzent tudtam elgondolni, de gorombán megkérik az árát, úgyhogy sürgősen el is felejtettem.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 21:38 #6840

Eddig akkor:

.....................

Vsz tfildikó, még azelőtt szólt hozzá (a másikon), hogy külön topikot csináltál volna belőle.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 16:33 #6837

Szeretem, ha a gép elvégzi helyettem az ilyen dolgokat.
Szóval tetszik. Örülök.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 16:16 #6836

Milyen időpontra gondoltatok? Csak nyár jöhet szóba? Mert májusban vagy junius elején még lehetne nálunk.Ott végül is, ha jó az idő lehet kint sütkérezni, esetleg ha komolyra fordulna a dolog szálláslehetőség is van. Nálunk 8-an elférnek aludni, a többi szállás fizetős lenne.Nem tudom hogyan kell hivatkozást bemásolni, de leírom hol lehet megnézni a helyet.

Jó helynek tűnik! :)
A linkelésben nincs semmi extra, csak bemásolod, és a fórum elvégzi a linkké alakítást. :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 16:14 #6835

Eddig akkor:

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 15:39 #6834

Igen 2 fő
Nagyon jó volna!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 15:33 #6833

Nekem nagyon tetszik!!!!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 12:49 #6832

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 11:29 #6831

Mi is örülnénk a találkozónak! Természetesen el is mennénk (3 fő)!
Én olyan helyet javasolok, ami eredendően a szabadban van, de rossz idő esetén fedél alá is vonulhatunk. Esetleg legyen szálláslehetőség is a közelben, mert nem biztos, hogy pl. 100-150 km-t hazavezetnénk a buli után.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 11:14 #6830

Nem lenne rossz egy ilyen találka én is gondoltam már rá. Nekünk Békésszentandráson van egy nyaralónk, de azt csak április közepéig illetve szeptember közepétől lehetne igénybe venni, mert közben kiadjuk.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 29 08:46 #6829

Sziasztok!
Örülnék neki, bár egyszer már én is kezdeményeztem, akkor sajnos nem jött össze.
A helyszín nekem mindegy.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 28 22:08 #6827

......................
1. balazsh (+ 3 fő?)
2.

1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag

A fene tudja, nekem nem étteremhez lenne kedvem. Sokkal inkább a szabadban, ahol mozogni is lehet. És közösen összedobhatnánk a kaját.
De majd kiderül, ha mások is elmondják a véleményüket.

Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 28 20:55 #6825

És egy találkozó itthon, Magyarországon?

Egy ideje rágódom ezen.
Mondjuk úgy május végén, akkor már jó idő van, de még szezon előtt...
Csak helyszínt nem tudok javasolni. De töprengek rajta. Változatok:
1. Valaki feláldozza magát és a megfelelő nagyságú kertjét vagy telkét
2. de méginkább : valaki tud javasolni olyan kirándulóhelyet, ahol vannak padok, víz és vécé, esetleg grillsütőt is fel lehet állítani, és meg lehet közelíteni autóval
Lehetne kaját úgy készíteni, mint a hajókirándulásokon... a többi abszolút piknik alapon...

Mit szóltok hozzá? A részleteket ki lehetne dolgozni közösen.
:melegedő:

3. Mivel szerintem nem lennénk túl sokan, esetleg valamelyik Görög étterem?

Ötleteket itt tárgyaljuk, és kérem aki igennel szavaz, az iratkozzon fel a listára, aki nem, annak nem kell semmit tenni, de azért szavazzon!!

Lista:

1. balazsh (+ 3 fő?)
2.

Oldalmegjelenítési idő: 0.125 másodperc