Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 12:04 #6881

.......... Május 14. 21, 28,június 4.
.............................................

Május 14 korai, az még fagyosszent.
Én a május 28 vagy a június 4-re gondolok. Ilyenkor jó idő szokott lenni. (Az iskolai találkozónkat mindig május utolsó szombatján tartjuk, és eddig mindig jó idő volt.)
Utána már egyrészt Medárd után (de az persze pár nappal korábban is jöhet) esély van arra, hogy a nyakunkba zuhogjon egy felhőszakadás, meg ha kitör a szünidő, akkor már mennek nyaralni a családok.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 11:00 #6880

Ha kisborsikatiéknál lesz, én tudok menni korán, ha kell segíteni valamiben, mert viszonylag közel vagyunk. Romeltakarításban is tudok segíteni a buli után!
A költségeket szerintem közösen bevállaljuk, főleg ha csak a rezsibe kell beszállni, nem lesz túl sok. Kaját, sütit mindenki hoz meg itókát is. Szalvéta, papírtányér és pohár szintén megoldható így.
Én a június 04-re szavazok.

Ez tényleg csak egy lehetőség.Ha nem ide jöttök,én nem fogok megbántódni.
De ha itt lesz örömmel veszem a segítséget.Köszi Honey.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 10:57 #6879

Ha kisborsikatiéknál lesz, én tudok menni korán, ha kell segíteni valamiben, mert viszonylag közel vagyunk. Romeltakarításban is tudok segíteni a buli után!
A költségeket szerintem közösen bevállaljuk, főleg ha csak a rezsibe kell beszállni, nem lesz túl sok. Kaját, sütit mindenki hoz meg itókát is. Szalvéta, papírtányér és pohár szintén megoldható így.
Én a június 04-re szavazok.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 09:48 #6878

Ha a mi házunkban lennénk, akkor azért nem kellene fizetni.Csak ne verjük szét :lol:
Maximum, ha beszállnátok egy kevéssel a rezsibe.Meg, ha alszanak nálunk a mosási, takarítási költségbe, ami nem lenne olyan sok.

Ez természetes!!! Ahogy Pamag is mondta, ha így lesz a költségeket igazságosan megosztjuk. Senki sem szeretné, ha Te viselnéd a nagyobb terhet! :wink:

OK :!: Felajánlok pár időpontot. Vasárnap találkozom a koordinátorral és akkor fogom megtudni, hogy mely időpont szabad még. Jelenlegi helyzet szerint: Május 14. 21, 28,június 4.
Vegyük figyelembe,hogy nincs olyan időpont, ami mindenkinek jó. Ha sikerülne a találka. meg lehet ismételni és talán arra el tud menni az, aki az előzőre nem.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 09:25 #6877

Ha a mi házunkban lennénk, akkor azért nem kellene fizetni.Csak ne verjük szét :lol:
Maximum, ha beszállnátok egy kevéssel a rezsibe.Meg, ha alszanak nálunk a mosási, takarítási költségbe, ami nem lenne olyan sok.

Ez természetes!!! Ahogy Pamag is mondta, ha így lesz a költségeket igazságosan megosztjuk. Senki sem szeretné, ha Te viselnéd a nagyobb terhet! :wink:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 31 07:51 #6876

.............
.............. ..................mert ha én lefoglalom magamnak előre, akkor az a mienk lesz. .......................

De a ház egynapi árát (esetleg kétnapi? eldöntjük később) azt összeadná neked a társaság. Hiszen víz, villany, stb...

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:31 #6873

ja és Robi? Robi is jön, nem?

Nem tudom :(
Csak azt tudom, hogy szavazott, de hogy mire, azt nem. :(
De szerintem is igen.
Vagy ha nem, akkor nem megyek Szegedre a szállodájába, pedig a gyerekek oda szeretnének idén is menni..... :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:28 #6872

ja és Robi? Robi is jön, nem?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:27 #6871

............ mert ha valakinél rendezzük, akkor annak az egy embernek sokkal több dolga lesz, mint a többieknek..................

Papírtányér, papírpohár... de valóban több a dolga a házigazdának, még akkor is.
De közösen tudjuk elkészíteni is, az is élmény.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:21 #6869

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. bocsika
8.

Jöhet még a feliratkozás! (idézet feliratra kattintva, a nem kívánt rész törlendő, és lehet folytatni a sort!)

Reklám tényleg nem kell, aki olvassa a fórumot, az látja, hogy mire készülünk. :)
Majd beszámoló lesz az oldalon, ha megtörtént az esemény.

cserrobi!
Gyenesdiás jó, kellemes úttörőélményeket ébresztene bennem, de az tényleg kieseik szinte mindenkinek. Neked és nekem jó lenne. :)

Ahogy tudom a nevekből eddig főleg Bp. környék és alföld a jelentkezők lakhelye. De ha rosszul tudom, akkor javítsatok ki! Úgyhogy kisborsikatalin felajánlása jónak tűnik. De ha valaki jobbat tud, jöhet az ötlet, de egyenlőre koncentráljunk a legtöbb embernek közel eső célpontok felé.
Én csak azért gondoltam az étteremre (nem kell feltétlenül Bp-i), mert ha valakinél rendezzük, akkor annak az egy embernek sokkal több dolga lesz, mint a többieknek. Beszélgetni lehet bárhol, majd egy közös ebédre beülni valahova és folytatni a dumcsit.

Az időpont választás nekem annyiból mindegy, hogy ha előre tudom, akkor szólok, hogy arra a hétvégére ne osszanak be. Az iskolai programokat meg majd összenézem. Kellene 1-2-3 lehetséges dátum, és demokratikusan megszavazzuk, hogy melyik legyen. :)

Laptopot meg viszek majd és Ágival beszélünk skype-on. Nehogy kimaradjon belőle. :) :)
.
.
A parasztfiú témához csak annyit, hogy én most még biztosan nem mennék vissza Keszthelyre (ott születtem, ott is laktam 20 évig), azért a nagy büdös fővárosban sokkal több a lehetőség. De nyugdíjas koromra lehet, hogy megváltozik a véleményem....

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:19 #6868

..................Szerintem Pestre születni kell.

Én se ide születtem... ide hozott a szél... így alakult. :wink2:

De valóban úgy van, hogy a közlekedési hálózat, hivatalok stb. minden úgy van megszervezve, hogy Bp. van az ország közepén és minden ott fut össze.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:12 #6867

..........
Elvileg az eredményt mindenki látná, de már én sem látom. :(
Mi történt itt, míg nem voltam?

Én sem látom!tegnap óta.
(De csak most hoztam át két hozzászólást az általánosból.)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:11 #6866

.............
.............. ..................mert ha én lefoglalom magamnak előre, akkor az a mienk lesz. .......................

De a ház egynapi árát (esetleg kétnapi? eldöntjük később) azt összeadná neked a társaság. Hiszen víz, villany, stb...

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 20:04 #6865

Kedves Pamag!
Szavazni szavaztam, de azt nem tudom, hogy Te látod-e vagy csak a Balázs.

Elvileg az eredményt mindenki látná, de már én sem látom. :(
Mi történt itt, míg nem voltam?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 19:47 #6864

..............
Ha ma nem lett volna első a fórum részen, lehet, hogy később sem látom meg... :oops:
........
Meg nekem mint fő sponzornak valami kedvességgel ezt viszonoznom is kellene!!!!
Mikor van az első busz hazatérése, azzal megtudom oldani.
................

Nem kerget a tatár.... négy hónap azért elég lesz észrevenni, nem? :D

Szponzor? Te csak add ott a helyszínen magadat, az a legfontosabb meg a legtöbb! (Arra gondoltam, fölhívunk, és mindenki beleüvölti, hogy szia Ági! :lol: )
De ha már szóbahoztad (nem lenne fontos, de nagyon kedves dolog lenne), mikor jön az a bizonyos első busz?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 19:34 #6863

Hú. Sokat írtatok.
De jó!

Na.
1. Ahogy én gondolkodom róla, az elsősorban nem étterem, mert az automatikusan Pestet jelent és esti órákat. Valahol a szabadban, ha valaki (mint Kisborsikati) fel tudja ajánlani a saját kertjét, az igazán szuper.
Valahol a szabadban! persze ahogy megfogalmaztátok, jó lenne biztonságból tető alatti rész is, meg szállás is a környéken. Nappali buli - akik részt akarnak venni, reggel elindulnak, délelőtt, legkésőbb délre odaérnek, eszünk-iszunk, amit hoztunk és közösen összedobtunk, késő délután, estefelé oszlik a nép, mert indulunk hazafelé. Aki maradni akar, akár mert ivott, akár mert elfáradt, annak legyen szállás. De azért én nem hiszem, hogy 100-150 km-től megijed az, aki Thassosig elmegy autóval... :D
Aki akar, jöhet tömegközlekedéssel is, legfeljebb meg lehet azt is szervezni, hogy néhányan kimennek autóval eléjük mondjuk a vasútállomásra - azonkívül nyilván az autósok elhozzák az autó nélkülieket, ha befér hozzájuk valaki.
Ezek részletkérdések, idővel minden ilyet tisztázni lehet és kell - de most még csak vessük föl, hogy mi is legyen a tisztáznivaló.

2. Személy szerint nem értek egyet Ágival, hogy reklámot csapjunk neki. Sokkal családiasabb, ha azok vannak jelen, akik egyébként is számon tartják egymást a fórumon. Aki föllép a honlapra, a fórumra, találkozik az ötlettel - ha úgy érzi, akkor itt a helye! Vannak még régi társaink, akik még mostanában nem jártak erre, én számítok rájuk. Persze az újakra is - legalább megtudnak egy s mást a szigetről tőlünk.
Egy hírlevél talán nem ártana, de azzal meg az a baj, hogy konkrét időpontot kéne már megjelölni.

3. Kisborsikati!
(Ajaj, már összekeveredik bennem, amiket írtatok)
Megfontolandó, ahogy írtátok, a sürgős időpontválasztás is, de az is, hogy várjunk vele.
Én azt szeretném kérni, hogy még úgy kb. két hétig ne döntsünk róla. Addig még idetalálnak barátaink, és nekik is lehetnek ötleteik, szempontjaik.
Ági említett valamit, hogy küld az első apollonos csoporttal valamit - de azt is tudni kell, annak mi az időpontja.

Személy szerint szomorú lennék, ha elmenne kereskedelmi irányba a dolog. Remélem, tényleg baráti találkozó lesz.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 17:44 #6862

Hurrá!
Én már régen gondoltam rá!! Tudom másik fórum,de a Hellaszon is szoktak szervezni mi már többön részt vettünk,és mindíg jól sikerült.Természetesen itt is jövünk,ha csak a munka nem szól közbe.Első körben pünkösdbe gondolkodtam ,de látom most későn van vannak akik már akkor nyaralnak.Nagyon örülök így természetesen segítek is ha szükség van rá.!!! :örül:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 14:45 #6861

Én nem értek egyet Pest-el!
Nehéz a parkolás a Szállodák is elég drágák és a közlekedés is eléggé bonyolult.
Nem mondom ,hogy nem lehet megoldani,de körülményes az tuti.
Főleg egy paraszt(nem a szó szoros értelmében értem) legénynek mint én vagyok :P

Na ,ez már egy vélemény . :)

Én is egy parasztlány vagyok -majdnem- , ha Pestről kérdeztek, nem szeretem, még átmenni sem rajta. Én Szeged centrikus vagyok még, ha az ország nem is az.Szerintem Pestre születni kell.

Re: Általános 2011 jan. 30 14:25 #6860

Az is egy vélemény volt,csak rövid és velős!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 14:12 #6859

Nehéz a parkolás a Szállodák is elég drágák és a közlekedés is eléggé bonyolult.
Főleg egy paraszt(nem a szó szoros értelmében értem) legénynek mint én vagyok :P

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 14:09 #6858

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 14:01 #6857

Mi a véleményetek?

Az,hogy ez az Ország Pest centrikus!

Pedig, milyen jó lenne a Félegyházi centrikus lenne ! :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 13:43 #6856

Mi a véleményetek?

Az,hogy ez az Ország Pest centrikus!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 13:13 #6855

Kedves Ági!

Bárhol is legyen a buli, mindenképpen költségekkel jár. Ha valaki a közelben lakik és magára vállalja a szervezkedést, idő és pénz. Ha utazni kell és szállást is igénybe kell venni, akkor költeni kell. Igazán köztes megoldás nemigen van.

Egyetértek!
Talán első körben megfontolandó lenne Balázs ötlete, miszerint ,Budapesten egy görög étteremben kellene tartani, Ági szerint, talán alkudni is lehetne ..?
( Talán ez lenne a legköltségkímélőbb ?)
Aztán , másodszorra talán már könnyebb lenne egy több napos vidéki víkendet összehozni ....?

Mi a véleményetek?

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 jan. 30 12:07 #6854

Kedves Ági!
Köszi,hogy így lelkesítesz bennünket.
Bárhol is legyen a buli, mindenképpen költségekkel jár. Ha valaki a közelben lakik és magára vállalja a szervezkedést, idő és pénz. Ha utazni kell és szállást is igénybe kell venni, akkor költeni kell. Igazán köztes megoldás nemigen van. A szállásárak májusban még nem annyira egetverőek. A mienkhez hasonló házak ( ahol nincs medence v. jakuzi) 7-8 főre kb. 13-15 000 Ft/ ház.

Oldalmegjelenítési idő: 0.103 másodperc