Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 11 18:26 #7222

Hát igen!!! Meglephetne minket Ágnes.

Ott lesz!

Ámen! :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 11 11:33 #7220

Hát igen!!! Meglephetne minket Ágnes. :örül: :örül:

Ott lesz! :)
Legalább is én éjjel a találkozóról álmodtam, és Ági is ott volt, sőt mindenféle meglepetést szervezett nekünk. Még buszos országnézés is volt. :D
Lehet, hogy BETEG vagyok?????

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 11 05:07 #7211

Hát igen!!! Meglephetne minket Ágnes. :örül: :örül:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 10 22:52 #7210

............................
:D Jaj de jó benneteket elképzelni, hogy hogy beszélgettek majd! Elképzeltem egyenként mindegyik résztvevőt. Nagy nap lesz!
Örülök nektek.

Hát igen.
Az lenne az igazi, ha Te is itt lennél fizikai valódban! :lol:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 10 19:26 #7209

Szóval :

Lista:
...........

:D Jaj de jó benneteket elképzelni, hogy hogy beszélgettek majd! Elképzeltem egyenként mindegyik résztvevőt. Nagy nap lesz!
Örülök nektek.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 09 07:42 #7187

Üdv Vandaba!

Akkor mostantól Te is látod a találkozó megbeszélős fórumrészét. Ha mégsem, akkor szólj.
A Fórum kezdőlapon találod, ahol a Thassos-Fan logó van!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 08 22:27 #7186

Szóval :

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga (+ ?fő)
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi (+1fő)
8. bocsika (+ 2fő)
9. sheidi (+2fő)
10. Verus (+ ?fő)
11. Vandaba

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 08 22:06 #7185

A találkozón én is szívesen részt vennék!
Pamag köszönöm,hogy rám találtál!
Igen pamagnak köszönhető,hogy most ide néztem.
Később vissza nézek ! :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 márc. 01 08:50 #7143

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga (+ ?fő)
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi (+1fő)
8. bocsika (+ 2fő)
9. sheidi (+2fő)
10. Verus (+ ?fő)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 28 22:44 #7141

Fórum kezdőlap - 1.Thasos.hu találkozó :futyul:

Pontosan. Ott ahol van a :Thassos-fan: embléma.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 28 22:35 #7140

Hol kell néznem Balázs? :shock: :kiaz:

Fórum kezdőlap - 1.Thasos.hu találkozó
:futyul:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 28 20:41 #7139

Hol kell néznem Balázs? :shock: :kiaz:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 28 07:49 #7123

Pamag, ne haragudj, hogy csak most , és itt reagálok a méledre!!! Azonnak nem tudtam válaszonli, aztán egész kiment a fejemből!
Mindenek előtt nagyon köszönöm, hogy bár mostanság keveset jelentkezem, mégis gondolsz rám is. Szívesen mennék, ha tudnánk egyeztetni :)
Köszönöm még egyszer ! Puszi !

üdv a :Thassos-fan: -ok között! :D
Intéztem a megbeszélős hozzáférést. :)
Most már látod a részleteket. Ha mégsem, akkor szólj!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 27 22:38 #7122

Lista:
1. balazsh (+ 3 fő?)
2. pamag
3. noriga (+ ?fő)
4. kisborsikatalin
5. honey (+2 fő)
6. lovas zsuzsa (+1 fő)
7. cserrobi (+1fő)
8. bocsika (+ ?fő)
9. sheidi (+2fő)
10. Verus (+ ?fő)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 27 22:36 #7121

............. Szívesen mennék, ha tudnánk egyeztetni :)
....................................

Szóval akkor Téged is írjunk föl a listára, igaz?
A föliratkozottaknak van egy másik topik is (Balázs intézi)
A szóba került dátumok május 21,28, június 4. (szombatok)
Hát akkor majd mondd el Te is a véleményedet az időpontról és a helyszínről.
(Lassan el kéne dönteni az időpontot!)

Honey!
Megbeszéljük majd a részleteket. Egy nagy vödörből is szét tudjuk magunknak osztani saját edényekbe. (Negyedkilót úgy elnyalakodtam két nap alatt, mintha sose lett volna...)

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 27 21:50 #7120

Pamag, ne haragudj, hogy csak most , és itt reagálok a méledre!!! Azonnak nem tudtam válaszonli, aztán egész kiment a fejemből!
Mindenek előtt nagyon köszönöm, hogy bár mostanság keveset jelentkezem, mégis gondolsz rám is. Szívesen mennék, ha tudnánk egyeztetni :)
Köszönöm még egyszer ! Puszi ! :Thassos-fan:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 27 10:16 #7116

Honey, tudom, hogy nem egészen ide illő téma, de ha méz, akkor talán. Már eltelt egy év azóta, hogy méz kiállítás és vásár volt. Hogy megy az idő. :) Ma voltak is az uramék,(én addig főzhettem:D) vettek is mézet, és köszi a linket, mert egyből meggyőződhettem arról, hogy magyar termelőtől van..

Bizony, megint eltelt 1 év! Az idén se mentünk Fehérvárra a mézvásárra.:-( Itt olyan hóesés volt 2 napig, hogy a közlekedés gyakorlatilag leállt. Az utakat valamiért nem takarították le. Sok volt a baleset. Nekünk innen előző nap el kellene indulni,hogy szombaton ne délre érjünk a mézvásárra. Most meg nem is nagyon akartunk venni semmit. Marad az augusztusi jászberényi Mézvásár.

Pamag: Az 5 kg joghurt nagyon sok! Talán, ha összetársulunk, akkor az úgy jó lenne. Majd megírom időben a mennyiséget mindenből. Bár azért ez nem kereskedelmi mennyiség, az biztos! De hátha Diósdon van kisebb kiszerelés is.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 26 19:43 #7114

...................találkozót sem adom fel teljesen, csak kérdés, hogy fogjuk tudni kivitelezni? :D

Ne is add fel!!!
Összehozzuk!
Aztán ha jól érezzük magunkat együtt, akkor majd megismételjük, és akkor majd eljönnek azok is, akik most még esetleg szkeptikusak, vagy most nem tudnak jönni.
/Kölyökkk-től és Prisoft-tól van privát információm - jönnének, de még nem tudják, hogy tudnak-e. Ráadásul Kölyök valamiért nem tud írni a fórumra./

Tegnap du. bementem a körúti görög boltba. Vettem:
- joghurtot (1090 Ft/kg) (Olympos)
- fetát (3000 Ft/kg)
- töltött szőlőlevelet ((1200 Ft/kg)

Ajoghurtot kérdeztem, mekkora mennyiséget lehet venni, 5 kg-os vödrökben van, 1 kg-os csomagolás nincs. (Attól még Diósdon hátha van.)
Végső soron a vödörből is szét tudnánk kanalazni saját dobozkákba vagy dunsztosüvegekbe...
Tzatzikit lehet készen kapni, olajbogyót többfélét.
Majd még Diósdon is körülnézek.
Mindenesetre a társaság részére gondolom előre meg kell majd rendelni a kikalkulált mennyiséget.

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 26 15:49 #7112

Honey, tudom, hogy nem egészen ide illő téma, de ha méz, akkor talán. Már eltelt egy év azóta, hogy méz kiállítás és vásár volt. Hogy megy az idő. :) Ma voltak is az uramék,(én addig főzhettem:D) vettek is mézet, és köszi a linket, mert egyből meggyőződhettem arról, hogy magyar termelőtől valót vettek.

Pamag, Balázs:
Szomorú vagyok, hogy az emberek egyre jobban érdektelenek, mert ezt lehet annak nevezni, igaz? Én is ráfáztam egy szervezkedésnél, de nem adom fel.

Ugyanígy a májusi :Thassos-fan: találkozót sem adom fel teljesen, csak kérdés, hogy fogjuk tudni kivitelezni? :D

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 16:55 #7072

Átmásolom, de itt is maradjon meg

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 16:52 #7071

Szerintem ugyanabban a percben írtam a másik helyre,hogy milyen tűzhelyeim vannak. Csak sütünk valamit :!: :?:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 16:46 #7068

Pamag!
Ide válaszolok, aztán majd ha gondolod átmásolod valahová. Azon már én is gondolkodtam, hogy jó lenne, ha tudnátok hozni finom, igazi görög joghurtot!! Akár többet is. Az én részemre biztosan kellene hozni.De ez vonatkozik az olajbogyóra és a fetára is!
Körösparti fogyasztásra viszek a joghurthoz mézet. Igaz, hogy nem fenyő, de higgyétek el hajszál híján legalább olyan jó. Majd bepakolok még tartalékba néhány üveggel, és ha valaki kér, lesz!
Tudom, hogy még 3 hónap, de most, hogy újra felélénkült a téma, teljesen belelkesedtem! Grillezni is fogunk, ha lehet? Egy kis görög salátával.....egy kis suvlaki...... (a giroshoz nincsenek meg a feltételek>>maga a giroshús) :gyros:

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 16:23 #7065

Én is szóba akartam hozni, hogy meg lehet-e beszélni Honey-val, hogy rendelésre hoz oda nekünk mézet?
Mert én is szeretnék vásárolni, bár csak 1-2 üveggel.

Mert azon gondolkodtam el, hogy sűrű görög joghurtot kapunk Pesten és tudunk vinni, de görög fenyőmézet vigyünk hozzá (nekem még van), vagy Honey-féle mézzel nyalakodjuk el?

Körül fogok nézni egyébként a körúti boltban is meg a diósdi görög boltban is, mit lehet kapni.
Joghurtot, fetát, olajbogyót, olajat, szezámos édességet biztos lehet.
Nekem úgy tűnt, hogy a Görögországban az utóbbi időben vásárolt szuvlaki-pálcikák gyári előregyártott termékek. Meg kéne érdeklődni, szállítanak-e ilyet mondjuk Diósdra, vagy utazik-e véletlenül valaki akkortájt Görögországba és hozna-e... ???

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 15:39 #7064

Kati! (hogy is szólítunk??)
A mézzel kapcsolatosan privi ment. :-)
A linket azért is tettem az aláírásomhoz, hogy ezzel is népszerűsítsem a magyar mézet egy kicsit!

Re: Részt vennél-e egy thasos.hu találkozón? 2011 febr. 21 14:38 #7062

Akkor ennyi. Nem erőszak a disznótor.

Akkor nem lesz :?:

DE!!!!
Katt: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=81-viewtopic.php?f=15&t=81

OK!
Imádom a mézet, sokat fogyasztunk. Honey! Ha találkoznánk hozhatnál mézet magaddal ( természetesen megvenném). Főleg a kristályosabb fajtákat szeretjük ( repce, napraforgó, dohány).

Oldalmegjelenítési idő: 0.160 másodperc