Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 jan. 18 23:04 #11198

Sziasztok!
Végre itt...:) 1 hete próbálkoztam belépni, aztán most Balázs csodát tett,és lám sikerült! :) Hálás köszönet érte! :)

Nem tettem csodát, csak egy kis változtatást az adatbázisban. Ha előbb szólsz, akkor előbb sikerül. :)

Bocs, hogy olyan szűkszavú voltam az e-mailben, de mobilról írtam és azt nem szeretem. (Pamagnak is ugyan ezt mondom.)
A Gergő gépénél léptem be, és ott pöcköltem a dolgokat, most is ott ülök. Én ma a céges laptopon kívül nem kapcsoltam be mást, azt is csak a melóhelyen. Délután pedig elnyomott a lelkesedés és aludtam egyet. :D Holnap kelek és megyek melózni. Remélem a szél nem érkezik meg ide!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 18 22:36 #11197

Sziasztok!
Végre itt...:) 1 hete próbálkoztam belépni, aztán most Balázs csodát tett,és lám sikerült! :) Hálás köszönet érte! :)

A vizsgázóknak sok sikert kivánok a vizsgaidőszakra - akinek már sikerült, annak pedig gratulálok hozzá!

Ez a hülye időjárás...olyan szél fújt, hogy alig birtam hazajönni, rendesen ellent kellett állnom. :)
A dunántúliaknak meg kijut a jóból most...nem irigylem őket a hótömeg miatt.
Pamag emlitette a forralt borozást, hát nekiálltam én is csinálni. Csodaszer! Ilyen hidegben gyógyszerként kellene árulni! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 jan. 17 13:34 #11193

Ja, és nálam mindenféle machináció nélkül is működik minden.Ügyes vagy Balázs!

Ja, hát aki nem látogat minket a próbaidőszakba, annak nincs gondja.....
Bezzeg, ha naponta benéznél, és tesztelnél, akkor lett volna. :)

Re: Általános 2013 jan. 17 13:33 #11192

Szerintem Balázs a rendszerbe akár 10 év múlva is be tudsz jelentkezni, ha még emlékszel a jelszavadra és a kódodra és lesz még egyáltalán Neptun.

Hát lehet a nevemet elfelejteni? Leírtam pár ZH-n és vizsgán, hogy XITWMH :)
De én átállítottam a bejelentkezést balazsh-ra. :D
Beléptem. Jé, még levelet is kaptam.....

Re: Általános 2013 jan. 17 13:17 #11191

Balázs! Örülök, hogy jól vagy. Én is megyek angolozni, ha minden igaz.És beíratkoztunk a párommal egy tánctanfolyamra is. Olyan, mintha megint fiatalok lennénk és randiznánk. :D
Ja, és nálam mindenféle machináció nélkül is működik minden.Ügyes vagy Balázs!

Re: Általános 2013 jan. 17 13:13 #11190

b
Balázs !
Nagyszerű olyan régen voltam,hogy alig találtam meg. :(
Jelentem ezt a félévet is sikerrel zártam!! :D

Gratula! Ügyes vagy! És én is örülök, hogy a lányomnak nincs egyese a bizonyítványában. Hú! Erős félév volt.

Re: Általános 2013 jan. 16 21:49 #11189

...
Mi a baj, azzal a drága Neptunnal??? Engem még mindig beenged. :) Én csak az első félévben láttam a leckekönyvemet, utána már meg sem kaptuk.

A kedvenc szállásotok, ha minden igaz bekerül Ági kínálatába.
...

Azzal a drága Neptunnal már meggyűlt a bajom. Először is a tandíjamat rosszul utaltam általa, aztán elfelejtettem fölvenni egy vizsgámat...már előre aggódom a 2. féléves tantárgyfelvétel, tandíjutalás és egyebek miatt, amit a rendszerben nekem kell elkövetnem. A boldog békeidőkben ezt mind a tanulmányi osztályon intézték. Leckekönyvet én nem is láttam még, szerintem nekem nincs is papír formátumú - bár fotót kellett beadni, de szerintem beszkennelték és csak a virtuális index van.
Szerintem Balázs a rendszerbe akár 10 év múlva is be tudsz jelentkezni, ha még emlékszel a jelszavadra és a kódodra és lesz még egyáltalán Neptun.

A régi kedvenc szállásunkról beszéltem (leveleztem) Ágival és reménykeltő híreket osztott meg velem. Bizakodom. Szeretnénk visszamenni a szigetre az idén, ha minden sikerül. De ez majd csak a nyáron konkretizálódhat, kb. június-júliusban, amikor a többiek már visszafelé jönnek a nyaralásból.

Re: Általános 2013 jan. 16 20:49 #11187

Sziasztok,

az összes sütit törölni kell, és a böngészési előzményeket is.
(Legalábbis FF-nél ez vált be. Böngésző újraindítása természetesen ezután.)

Most már nekem is megy!!! :P

:örül:

Re: Általános 2013 jan. 16 13:06 #11186

köszönet a rengeteg munkáért, így borús téli estéken sem maradunk thasos nélkül :D
remélem megjelenik az üzenet :wink:

Re: Általános 2013 jan. 15 22:17 #11185

Új honlap:
Én töröltem az összes sütit meg mindent és csak reménykedem, hogy nem piszkáltam el a gépben valamit! Balázs, légy szíves ne adj ilyen feladatokat máskor. Az is lehet, hogy e nélkül is működött volna a rendszer, hogy ezeket a műveleteket véghezvittem volna? Funkcionális analfabétának érzem magam!!!
Bocsika, Te Drága Asszony! Teljesen eltűntél! Gratula a félévi vizsgákhoz! Az enyémek is megvannak :D :D :D , még egy jegyem nincs beírva a virtuális leckekönyvembe (ez az egész online rendszer a felsőoktatásban egyébként egy szörnyűség. Miért nem lehet a régi, jól bevált kis fekete fedlapos füzettel vizsgázni?? Ráadásul elfelejtettem egy vizsgámat fölvenni, még jó, hogy vasárnap észrevettem!!!)

(tényleg csak zárójelben: én is értekeztem ám Ágival egy esetleges thasosi nyaralás ügyében :roll: )

ui: az én nevem alatt miért nincs thasos logo??? Az igazi thasos fan viszont 2x is szerepel!! Hi..hi..hi..!!!

Hát igazából csak annak kellett (volna), aki az ezelőtti próbánál már belépett és utána többet nem tudott. Bocsánat, ezt pótolom a leírásban.

Mi a baj, azzal a drága Neptunnal??? Engem még mindig beenged. :) Én csak az első félévben láttam a leckekönyvemet, utána már meg sem kaptuk.

A kedvenc szállásotok, ha minden igaz bekerül Ági kínálatába.

Javítottam a thassos logót is! Ezért jó, ha használjuk, mert akkor előkerülnek a hiányosságok.
Pl. azon is dolgozom, hogy a bal oldali menükből is jól nyíljon meg a fórum. Gondolom észrevettétek, hogy ha az új fórumhozzászólásokra, vagy az utolsó fórumhozzászólások közül az egyikre kattintatok, akkor lemarad a fejléc. :(
Alakul a dolog, csak még dolgozni kell rajta egy kicsit.

Re: Általános 2013 jan. 15 22:10 #11184

Balázs !

Gyakrabban kell jönni, és akkor nem lesz gond a megtalálással! :D
Gratulálok a vizsgákhoz!

Azért örülök, hogy nekem ezzel már nem kell foglalkoznom.
Viszont most, hogy meggyógyultam (nem is voltam beteg) ismét nekiállhatok angolozni. Éppen ma beszéltem a tanárommal.

Re: Általános 2013 jan. 15 20:03 #11180

Kedves uagi!
Hogyan mentek és mivel? Mit értesz a művészkedésen?

Re: Általános 2013 jan. 15 19:55 #11179

Új honlap:
Én töröltem az összes sütit meg mindent és csak reménykedem, hogy nem piszkáltam el a gépben valamit! Balázs, légy szíves ne adj ilyen feladatokat máskor. Az is lehet, hogy e nélkül is működött volna a rendszer, hogy ezeket a műveleteket véghezvittem volna? Funkcionális analfabétának érzem magam!!!
Bocsika, Te Drága Asszony! Teljesen eltűntél! Gratula a félévi vizsgákhoz! Az enyémek is megvannak :D :D :D , még egy jegyem nincs beírva a virtuális leckekönyvembe (ez az egész online rendszer a felsőoktatásban egyébként egy szörnyűség. Miért nem lehet a régi, jól bevált kis fekete fedlapos füzettel vizsgázni?? Ráadásul elfelejtettem egy vizsgámat fölvenni, még jó, hogy vasárnap észrevettem!!!)

Most látom Robi is előkerült! És a terve is kész! Hű, de irigy :wink: vagyok

(tényleg csak zárójelben: én is értekeztem ám Ágival egy esetleges thasosi nyaralás ügyében :roll: )

ui: az én nevem alatt miért nincs thasos logo??? Az igazi thasos fan viszont 2x is szerepel!! Hi..hi..hi..!!!

Re: Általános 2013 jan. 15 19:21 #11178

b
Balázs !

Re: Általános 2013 jan. 15 16:39 #11176

Akkor jó! :D

Úgy fest műkszik, :pohárköszöntő: gratulálok! :örül:

Re: Általános 2013 jan. 15 16:15 #11175

Akkor jó! :D

Re: Általános 2013 jan. 15 09:25 #11174

Sikerült :D csak ujra kellett inditanom a gépet,elnézést a bénázásért :(

Re: Általános 2013 jan. 14 15:00 #11173

Szia Balázs!
Chrome-om van,kitöröltem a sütiket meg az elözményeket,de nem tudom megnézni az uj fórumot :(
Már az egyetemista fiam is nézte,de nem boldogulunk :(

Re: Általános 2013 jan. 13 22:02 #11172

Szia Balázs!
Igy, hogy, idelinkelted az oldalakat, az új bejön, lementettem kedvencekbe, most már szuperál. A régi változatlanul nem, de az már mindegy is. :)

Köszi a linket, örülök, hogy megoldódott a problémám. Fogalmam sincs mi lett vele egyébként, csak ennél az oldalnál hozta ezt a hibajelzést - amivel még sosem találkoztam.
Chrome-om van mellesleg.

De működik, és ez a lényeg! :) :örül: (az élet apró örömei...:))

Nem próbálkoztál a Chrome-ban előzmények törlésével?
Elvileg a programok gyűjtik, tárolják az adatokat, hogy minél előbb elérjék az oldalakat. Ezek a domain címek is csak az egyszerűség miatt vannak. Minden oldalnak egy http://xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx - http://xxx.xxx.xxx.xxx:xxxx formátumú kódos címe is van, ez a gépeknek szánt cím (x=számjegy). Ezekhez a számokhoz tartozik az oldal könnyen megjegyezhető címe (pl. thasos.hu). A kódokhoz tartozó címeket a domain name server-ek tárolják és irányítják el a megfelelő helyre......
Szóval lehet, hogy valamit tévesen tárolt be a géped, azért nem megy. Én több mint 5 gépen néztem mostanában az oldalt, mindegyiken jól működött.

Ami viszont nem megy, a telefonomról az új fórum belépése. Androidos Operán (még) nem tudom hogy lehet a sütiket törölni. :(

Re: Általános 2013 jan. 13 21:28 #11171

Szia Balázs!
Igy, hogy, idelinkelted az oldalakat, az új bejön, lementettem kedvencekbe, most már szuperál. A régi változatlanul nem, de az már mindegy is. :)

Köszi a linket, örülök, hogy megoldódott a problémám. Fogalmam sincs mi lett vele egyébként, csak ennél az oldalnál hozta ezt a hibajelzést - amivel még sosem találkoztam.
Chrome-om van mellesleg.

De működik, és ez a lényeg! :) :örül: (az élet apró örömei...:))

Re: Általános 2013 jan. 13 16:39 #11170

Legyenek boldogok a Veronikák!
De ne csak ma, hanem minden nap!

Messinia!
Nem értem, hogy nálad miért nem jön be az oldal.
www.thasos.hu - www.thasos.hu ez mutat a régi oldalra
www.uj.thasos.hu - www.uj.thasos.hu ez pedig az újra

Hogy nálad mitől van a domain probléma, azt el nem tudom képzelni. Ilyenre még senki nem panaszkodott! Ha a fenti linkekre kattintasz, akkor is domain hiba lesz? Milyen böngészőt használsz?

Fórum!
Lehet tesztelni az új oldalról is a fórumot! De csak miután elolvastátok az első cikket, hogy mit kell tenni.
Egyenlőre még ne komoly dolgokat írjatok oda, mert azok törlődni fognak! Ezek a hozzászólások kerülnek át a teszt után oda!

Re: Általános 2013 jan. 13 16:13 #11168

Sziasztok!
Először is: boldog névnapot a Veronikáknak!

Nálam ha beirom az oldal nevét még mindig valami domain-es problémát ir ki.
Úgy jött be, hogy Balázs betett ide egy linket, ami a szállásokhoz vitt, és arra kattintva tudtam megnézni az oldalt. Lementettem, és onnan azóta is bejön. A fórum meg tökéletes.
Ez már azért majdnem teljes siker. :)

Re: Általános 2013 jan. 13 14:56 #11167

Olyan szépen küldeni, mint Pamag nem tudok, de Isten éltesse a győzelmet hozó, és találékony Veronikákat!

Re: Általános 2013 jan. 13 12:03 #11166

Még ide írom...

Névnap van!

VERUS !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2013 jan. 13 10:24 #11165

Hurrá megyünk!!! juni 22- Júli04-ig Potamiába a Fedra stúdióba. Sajnos már jan.6.-án nem volt hej
a Pontiosban, csak augusztusra. Kérdezem lehet-e ebben az időpontban 1-2 napot művészkedni?

an

Oldalmegjelenítési idő: 0.206 másodperc