Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2013 febr. 01 19:34 #11253

.......................
És hát az utazás kiállítás, állítólag évről, évre gyengébb... Bár én nem voltam még sosem.

Valóban egyre gyengébb :wink:
De nem vagyok képes feladni a reményt, hogy hátha sikerül megcsípni valami értelmes szóróanyagot... térképeket... ismertetőket...
Az utazási irodák engem nem érdekelnek. Csak az ún. nemzeti idegenforgalmi képviseletek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 01 15:13 #11250

Már február van ... hogy szalad az idő... mindjárt megyünk nyaralni :D

Utazás Kiállítás egy hónap múlva, február 28-tól (ami még csak szakmai nap) március 3-ig. Érdemi látogatási napok márc. 1-2-3.

Már?? Szerintem, még... csak :( Ilyenkor én mindig a medvét várom, hogy hátha jó infókat hoz, és hipp-hopp, már itt is lesz a tavasz! :wink: Sőt, ha eszembe jut, akkor a Punxsutawney Phil veboldalát is felkeresem, hátha ő, jobbat mond :wink:
Ha valaki nem tudná, ő az amerikai kontinens időjósa. :D És az egyik kedvenc filmemben szerepel, ami nálunk Idétlen időkig címmel fut. www.groundhog.org/groundhog-day/ - www.groundhog.org/groundhog-day/
Itt éppen nyilatkozik:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4qchYo8PO8ekbUkze8J2TDMTlj0fMSjlAh8pznmPXk43E8oI_Xw

De, tényleg Te már mindjárt mész nyaralni, ha jól olvastam a májust... Én még nagyon, nagyon soká....

És hát az utazás kiállítás, állítólag évről, évre gyengébb... Bár én nem voltam még sosem.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2013 febr. 01 11:38 #11249

Már február van ... hogy szalad az idő... mindjárt megyünk nyaralni :D

Utazás Kiállítás egy hónap múlva, február 28-tól (ami még csak szakmai nap) március 3-ig. Érdemi látogatási napok márc. 1-2-3.

Re: Általános 2013 jan. 26 10:30 #11233

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám a születésnapomon!
A barátaimmal tölthettem az estét, és ez nagyon jó.Azt mondják, ha van barátod, szegény már nem lehetsz.

Re: Általános 2013 jan. 25 16:12 #11231

Kati!
Az Isten éltessen nagyon sokáig! :taps:

Re: Általános 2013 jan. 25 15:25 #11230

Hát miért ne működne. :)
Jó, hogy van aki figyel!
Én készültem a köszöntésre, mert a hét elején már a facebook is küldött üzenetet, hogy lesz. De ha nem olvaslak tuti elfelejtem :(

Kati! Boldog születésnapot!

Re: Általános 2013 jan. 25 10:44 #11229

Jól van, az új fórumon is működik :D
mármint hogy kijelzi a születésnapokat :D

Re: Általános 2013 jan. 25 08:08 #11228

Nagyon köszönöm a köszöntéseket!
Eddig kihasználtam, hogy átalakítások vannak és én is alakítgattam, azért nem jöttem ide be. :D
Közben átéltetek egy komoly telet, mi az itteni tv-ben is cím oldal volt...
Mi meg sírunk, hogy mindenhol van hó, csak itt nem. Helyette a szigetünk és szél sziget lett. Olykor 25 fokos melegek vannak és szélorkán az mindig. Hoz esőt is. Nem is emlékszem ennyi esőre egy télen sem. viszont részben a nyári kegyetlen szárazság, és a nem megfelelő csapadék miatt a patakjaink még mindig nem teltek meg. Samothrákival mindennapos kapcsolatban vagyok, ők is azonosan vannak, mint mi. Szél, eső, pára. Még vannak szúnyogjaink és darázs is. reméljük a február egy kicsit begorombít majd és meghozza ide hozzánk is az igazi havas telet.
Bazsi rengeteget dolgozott az idén... ha ősz hajszálai lettek, arról én is tehetek.

UÁgi. Ügyi vagy! Örülök, hogy aktív kapcsolat tartónk leszel.
Ágiról: Egy gyönyörű gyönyörű levelet kaptam tőle karácsonykor. Egy csodálatos szép lelkű asszony.
A jeep túrán beszélgettem vele sokat. Nagyon örülök, hogy megismertem, és nagyon jó társasága lesz majd nekünk.
Ágim, még mindenen dolgozunk. A frissítések közepén járunk. Az általad kért témáról tudod majd itt helyben beszélünk többet.

Re: Általános 2013 jan. 24 20:12 #11227

Köszönjük a fáradozásodat!

Re: Általános 2013 jan. 24 15:21 #11225

Egy oldal soha nincs készen, a frissítésre mondjuk azt, hogy igen! :) :örül: :örül:

Re: Általános 2013 jan. 24 15:01 #11224

Balázs!
Kész?

Re: Általános 2013 jan. 22 17:18 #11223

...........

Kedves uagi !
Neked is boldog névnapot ! Bocs, hogy utólag
:roll:

Re: Általános 2013 jan. 22 17:02 #11222

Kedves uagi!
Hogyan mentek és mivel? Mit értesz a művészkedésen?

Busszal, utazási irodával. Fafaragást, kőfaragást,uszadékfa,kavics feldolgozását,festést, kavicsból, fából
használati tárgy, dísztárgy készítést.Én népművész, textiles, szövő és foltvarró vagyok.Jártam nagyon régen
fafaragó táborba, szerszámaim is vannak.

Re: Általános 2013 jan. 22 09:17 #11221

Áginak utólag is nagyon Boldog Névnapot!

Re: Általános 2013 jan. 21 18:52 #11219

Nagyon boldog névnapot kívánok Áginknak!

Re: Általános 2013 jan. 21 12:24 #11218

Csatlakozom én is a népes társasághoz...
Családom és jómagam nevében is kívánom, hogy teljen boldogan nevednek napja is :D

Re: Általános 2013 jan. 21 11:53 #11217

Kedves Ági!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk.Remélem olyan szép a nap ott , mint most itt.12 fok meleg, kinyílt a hóvirág is. köszöntve minden kedves Ágit!

Re: Általános 2013 jan. 21 11:00 #11216

Ági!
Itt is kívánok BOLDOG NÉVNAPOT!

Re: Általános 2013 jan. 21 09:53 #11215

Ági, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked!!!

Re: Általános 2013 jan. 21 09:45 #11214

Ági nap alkalmából fogadd szeretettel e virtuális köszöntést!

Re: Általános 2013 jan. 21 08:16 #11213

Drága Ági(nk)! :)
Névnapod alkalmából az Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!

Re: Általános 2013 jan. 21 00:24 #11212

Pszt... ma már 21-e van...

BOLDOG NÉVNAPOT !

melléklet nem található

Ez a délceg dália Theologosban nyílt ki májusban

<!-- ia0 -->097.resJPG.JPG<!-- ia0 -->
Ez a rózsabokor meg Alikiben hirdette az élet szépségét

Re: Általános 2013 jan. 20 14:53 #11210

Ja, és nálam mindenféle machináció nélkül is működik minden.Ügyes vagy Balázs!

Ja, hát aki nem látogat minket a próbaidőszakba, annak nincs gondja.....
Bezzeg, ha naponta benéznél, és tesztelnél, akkor lett volna. :)

Nem igaz, mert volt, hogy benéztem, persze lehet, hogy jókor vagyok jó helyen?

Re: Általános 2013 jan. 20 12:47 #11204

Köszönöm a tanácsot végre én is tudok írni :D

Re: Általános 2013 jan. 18 23:21 #11200

Bocs, hogy olyan szűkszavú voltam az e-mailben, de mobilról írtam és azt nem szeretem.

Az a lényeg, hogy végre működik. Nem is nagyon akartalak zargatni, látva, hogy nem kis munka van igy is az oldallal a költözés miatt.
A szűkszavúságod is elnézem, telefonról én is utálok irni. :)

A szél katasztrofális volt. Alig esett errefelé egy kis hó, de a nagy orkán azt is kupacokba hordta, hogy legyen némi lapátolni/sepregetnivaló. :)
Majd megmondom szél úrnak, hogy legyen szives ne menjen máshová, már itt úgyis kitombolta magát. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.152 másodperc